Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Florin Bratu
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
The Game
In afara sa-si dea mingea 5m in fata si sa alerge dupa ea, altceva nu stie.
mihaiul90
Bine ca e Danciulescu mai bun ! Bratu e in stare sa scoata adversari din joc si atunci cand e 1 la 1 cu un adversar reuseste intotdeauna sa treaca de el si nu cauta pasa disperat cum fac restul jucatorilor nostri, celebra pasa inapoi ! Va luati de el ca a ratat, si ce daca a ratat ? Pana la urma am castigat meciul, intradevar eram si eu suparat daca faceam egal sau pierdeam si el rata in asa hal, dar pana la urma sa vedem partea plina a paharului. Pentru a da goluri trebuie sa-ti creezi ocazii ! Si Bratu e singurul atacant din lotul nostru care e in stare sa-si creeze ocazii de unul singur !
red_dog 4 ever
bravo.gif BRATULE da-le la muşeţel
DinamoEver
Golgheterul la zi al lui Dinamo si al Ligii 1 alaturi de Paraschiv de la Otelul.. pare sa fie cel mai in forma atacant al nostru ..
un jucator care a intrat sub pielea suporteriilor .. sufletist, de caracter - un adevarat lider
cred ca e singurul jucator de la Dinamo care cere ajutorul suporteriilor in timpul unui meci si de fiecare data vine sa salute galeria sa de musetel stelei
Morpheuss
Acum, Florine, cand tocmai aveam nevoie de tine... icon_cry.gif
super dog female
Pacat ca s-a accidentat Bratu..Chiar nu stiu cum ne vom descurca.Echipa nu joaca nimic, sindurele noastre sperante Danciu, Bratu si Niculae.Fara Bratu, mi-e teama sa n-avem o cadere libera.Sanatate multa si sper sa revii cat mai repede!
Florin_Dinamo
Iar e accidentat si nu pot sa il vad la Timisoara. Dar mai important, il pierdem pentru derby-ul cu steaua... damm.gif damm.gif
RED75
Perspevctivele meciului cu steaua sunt mai mult decat sumbre.... Cu cine sa le dam gol ? Cu Mirinda ? Sau cu ala de l-au dat ei afara de bun ce era (Cristea) ????
Parca suntem blestemati. Steaua cu Lacatus joaca atat de prost incat ar fi trebuit sa le dam scor iar noi nu putem profita.
Multumim Borcea, Badea si Turcu pentru marea echipa pe care ati facut-o impreuna cu dom' profesor Rednic
bigbobo
Suntem in pioneze... Imi pare rau de Bratu... Bun, rau, cum era el in functie de simpatiile sau antipatiile fiecaruia dintre noi, pierderea lu' Bratu ne lasa cu buza-n soare si cu multa teama in perspectiva meciului cu spurcatii...
POOL
Mda. Vad ca trece si Dinamo acum printr-o perioada in care i se accidenteaza jucatori la fiecare meci. Macar daca s-ar accindeta astia de care nu avem nevoie: Diakite, Izvoranu, Goian, Andrei Cristea insa tot jucatorii importanti se rup.
redmania
Fara Bratu vom suferi ENORM.
Avem nevoie URGENTA de un atacant in iarna, Miranda si An. Cristea sunt doar glume proaste.

Ii avem pe Danciulescu si Niculae (nerefacut complet) dar nu putem ramane in 2 atacanti pentru retur.

Sa-l imprumute pe MARICA macar 6 luni ca si asa freaca banca la nemti.
mafi
QUOTE(POOL @ 18 Oct 2008, 23:24) *
Mda. Vad ca trece si Dinamo acum printr-o perioada in care i se accidenteaza jucatori la fiecare meci. Macar daca s-ar accindeta astia de care nu avem nevoie: Diakite, Izvoranu, Goian, Andrei Cristea insa tot jucatorii importanti se rup.

.....pentru ca au jucat. Cei amintiti de tine nu prea au avut sansa sa riste o accidentare de la atata "alergat".

Imi pare foarte rau pentru Bratu, pentru aceasta accidentare, pentru timpul cat va lipsi si meciurile in care nu va juca.
O mare parte din placerea de a veni la meciuri i se datoreaza lui Bratu. Reusea sa inscrie sau nu, se vedea dorinta de a juca pentru Dinamo .
Max
Intre atacanti si fundasi exista o gaura in care daca intra mingea am belit belengheru'....
d'aia s-a rupt si Bratu ...
cane loco
desi Niculae va reveni, nu cred ca e la nivelul la care e Bratone, sa ii vedem pe actionarii kilului cum scot camasa, daca se apuca de vanzari sau le fac dupa ce fac ,,mari sacrificii financiare'' si ne aduc un atacant bun si chiar si ceva mijlocasi ca e belea la linia de mijloc.Bratone, sa iti revii cat mai repede si lasa ca trece si asta, tu esti un luptator nu ca mirela răţoi care isi plimba pulpitele numai la spital.
BoYkA
FOARTE PACAT CA S-A ACCIDENTAT BRATU. AVEM UN DANCIULESCU SI UN MARIUS NICULAE DAR FARA BRATU PARCA IMI SI IMAGINEZ CE PROBLEME MARI O SA AVEM IN ATAC MAI ALES ACUM CAND VINE DERBY-UL CU STEAUA.
red_dogvitan
Bratone sper sa te refaci cat mai repede ca AVEM MARE NEVOIE DE TINE!!!!!!!!
Leaveyou
6 luni am auzit. Nașpa rău.
The Game
O sa fie mishteaux cu Danciu si Miranda / Cristea in atac. La Niculae am dubii ca o sa revina la forma dinainte ...
f_rares
de acum incolo o castigam noi meciuri cu Miranda si varu' Cristea... thumb.gif
gavros
offtopic.gif ar trebuie reprofilat Adi Criseta in atac, asa nu mai are cum sa tina de minge
POOL
O sa pierdem multe puncte pana prin martie pentru ca nu l-am avut pe Bratu pe teren.
Raikkonen
Mda, toate scuzele astea din partea lui Rednic cum ca problema lui majora e accidentarea lui Bratu ma enerveaza in special ca avem destui atacanti: Danciulescu, Miranda, Niculae, Andrei Cristea...pai asta e problema lui, daca era un antrenor bun stia ce jucatori sa aduca nu sa se planga la primul atacant accidentat ca are probleme.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.