Sezran
Jul 31 2005, 03:31 PM
Păreri despre jucători.
dinametuu
Jul 31 2005, 03:42 PM
la Dinamo nu a aratat nimik! poate in seara asta demonstreaza ca merita un loc in echipa!
GhostBuster
Aug 27 2005, 03:01 PM
Nu a demonstrat nimic!Mai bine ar fi incercat Chihaia!Bratu e rapidist si nu poate sa joace bine la Dinamo
cane loco
Aug 27 2005, 07:58 PM
la fel ca bratu care e ciorex e si plesan care a fost si ramane un oltean prost de la craiova, se vede ca nici asta nu vrea sa joace la randament maxim sau daca o face o face cu gandul ca poate il transfera netoiu sau giovani coclitul la vreo echipa din strainatate.
Haita
Aug 27 2005, 09:49 PM
Bratu nu e pus la punct cu conditia fizica... in zilele bune la rapid se misca bine, au trecut 2 ani si ceva de atunci si el nu prea a jucat pe unde a fost. cred ca are si moralul la pamant fara sa aiba incredere in fortele proprii. Sunt skeptic ca ar putea reveni la forma care a fost la Dinamo.. Nu cred ca are caracterul puternic a lui Danciulescu sa reziste cand vor incepe suporterii sa-l flueiere si injure...
englandunited
Aug 27 2005, 09:57 PM
Bratu vine dupa o perioada lunga in care i-au lipsit jocurile , sa ne gandim pe rand la Danciulescu si Niculescu cum au fost si ei la inceput ,Danciulescu cand a venit de la Steaua si Niculescu de la Genoa , nu erau intr-o forma mai buna , chiar mai slaba decat Bratu...trebuie sa avem rabdare , deocamdata nu avem solutii mai bune ,pana la revenirea lui Danciulescu , atacul nostru este Niculescu Bratu !
undyng
Nov 8 2005, 06:47 PM
Bratu este un bun jucator care insa nu il poate inlocui cu prea mare succes pe claudiu niculescu ... nu are simtul porti in multe momente insa a aratat in meciul cu avorton ca poate juca la dinamo
Rossi
Jan 31 2006, 02:45 PM
pentru ce a zis bratu pe chatul gașca slugilor proaste si pentru faza cu adversarii vor dansa dupa cum vom canta noi bratu a aratat k este caine si k nu il mai leaga de nimik de trecutul lui alb visiniu
BRAVO BRATU!!!!
red_dog 4 ever
Jan 31 2006, 03:29 PM
sa demonstreze in teren ca este adevaret caine
FarfelkugeL
Jan 31 2006, 03:56 PM
A fost azi pe chat la cel mai stelist ziar ever: gangania sporturilor:
Florin Bratu: Sīnt dinamovist pur-sīnge!
[12:06:11] <@FlorinBratu> BUNA ZIUA! SINT FLORIN BRATU, ATACANTUL LUI DINAMO, SI SINT GATA SA DIALOGHEZ CU DVS!!!
[12:06:22] <catalin> DE CE AI TRADAT PE RAPID?
[12:06:52] <@FlorinBratu> CATALIN / N-AM TRADAT PE NIMENI. AM FOST DORIT MAI MULT DE DINAMO
[12:06:45] <dinamovistu> crezi ca acuma daca esti la dinamo te crezi dinamovist sau tot rapidist esti
[12:07:30] <@FlorinBratu> DINAMOVISTU / SINT DINAMOVIST PUR SINGE!
[12:07:42] <dinaMoVista> te bucuri ca suporterii te apreciaza si te considera unul de-al lor?
[12:08:11] <@FlorinBratu> DINAMOVISTA / DA, SINT FOARTE ONORAT DE CHESTIA ASTA SI SPER SA NU-I DEZAMAGESC
[12:08:18] <catalin> DE CE A CAZUT INTELEGEREA CU RAPID,, DIN CAUZA LU COPOS?
[12:08:46] <@FlorinBratu> CATALIN / NU ,A CAZUT PT CA DINAMO MI-A FACUT O OFERTA MULT MAI BUNA
[12:08:47] <seff> ai mai pleca la galatasaray daca ti s ar face oferta?
[12:09:19] <@FlorinBratu> SEFF / NU, NU M-AS MAI INTOARCE LA GALATASARAY. A FOST O EXPERIENTA NU PREA PLACUTA PENTRU MINE
[12:09:22] <sEBI> FLORINE CE ANTRENOR TI-A PLACUT CEL MAI MULT?
[12:10:02] <@FlorinBratu> SEBI / VIOREL HIZO CARE M-A PROMOVAT, MIRCEA REDNIC SI ANDONE M-AU AJUTAT MULT
[12:09:56] <Carloss> CE parere ai de achizitile lui dinamo?
[12:10:32] <@FlorinBratu> CARLOSS / BUNE SI AVEM NEVOIE SA FIM O ECHIPA PUTERNICA
[12:10:48] <sEBI> FLORINE CE ZICI SALVEAZA HIZO PE PANDURII DE LA RETROGRADARE?
[12:10:58] <@FlorinBratu> SEBI / SPER CA DA
[12:10:55] <Audi_DoG> FLORIN BRATU CUM TE INTELEGI CU ESTEBAN?
[12:11:12] <@FlorinBratu> AUDI_DOG / DESTUL DE BINE.
[12:11:11] <Mars> FLORIN BRATU, DE MAI DOR RATARILE DE LA COPENHAGA, ALEA SINGUR CU SORENSEN??
[12:11:37] <@FlorinBratu> MARS / MA DOR, NU SE UITA USOR ASEMENEA LUCRURI
[12:11:26] <GIGI> BRATULE,DE CE NU AI RAMAS LA NANTES???????????????????
[12:12:16] <@FlorinBratu> GIGI / N-AM RAMAS PT CA S-A SCHIMBAT ANTRENORUL SI A VENIT UNUL, LE DIZET, CARE NU MI-A ACORDAT INCREDERE
[12:12:28] <cainele_rosu> FLORINE ESTE CAUTAT DE TOULOUSE?SAU NU?
[12:12:50] <@FlorinBratu> CAINELE_ROSU / STIU CA A FOST CINEVA PE AICI DE LA TOULOUSE, DAR NU STIU DACA PT MINE SAU PT ALTCINEVA
[12:13:31] <redog33> O SA CONCUREZI PTR UN POST DE TITULAR CU DANCIULESCU SI NICULESCU,CREZI CA O SA TE DESCURCI?
[12:13:35] <@FlorinBratu> REDDOGG33 / PAREREA MEA ESTE CA LUPTA CU NICULESCU SI DANCIULESCU ESTE UNA BUNA.NE MOTIVEAZA PE FIECARE. CEL MAI BUN SA JOACE. ANTRENORUL HOTARASTE
[12:13:36] <id> FLORINE, MAI AVETI ANTRENAMENTE AZI? LA CE ORA?
[12:13:45] <@FlorinBratu> ID / DA
[12:14:08] <Z3D> ESTE ADEVARAT CA TE-AI CERTAT CU ZICU? CARE SUNT PRIETENII TAI DIN VESTIAR???
[12:14:14] <@FlorinBratu> Z3D / TOTI IMI SINT PRIETENI IN VESTIAR
[12:14:31] <itza_2005> CREZ CA RE DINAMO FATA DE CHAMPIONS LEAGUE?
[12:15:20] <@FlorinBratu> ITZA_2005 / EU ZIC CA ARE FATA DE CHAMPIONS LEAGUE. MAI INTAI SA CISTIGAM CAMPIONATUL,APOI AVEM SANSE SA FIM N GRUPE
[12:15:42] <Geo_007> Florine ce parere ai de achizitiile STELEI ??
[12:15:57] <@FlorinBratu> GEO007 / NU MA INTERESEAZA STEAUA
[12:16:02] <Ballack> IL STII PE PANCU ? AI VAZUT CUM A REVENIT LA RAPID ??? TU, D C ??????????
[12:16:21] <@FlorinBratu> BALLACK / SINT PRIETEN CU PANCU SI II UREZ SUCCES
[12:16:59] <redog33> CREZI CA DUPA PLECARILE DIN IARNA SI VENIRILE DE LA STEAUA/POLI/RAPID ARE FORTA DINAMO SA CASTIGE CAMPIONATUL?CARE E ATMOSFERA IN LOT
[12:17:13] <@FlorinBratu> REDOGG33 / ATMOSFERA ESTE FOARTE BUNA SI SANSELE DE A CISTIGA CAMPIONATUL SINT
FOARTE MARI. AM DOVEDIT SI IN TOAMNA CA SINTEM O FORTA
[12:17:22] <dinamovistu> CREZI CA SUPORTERII DINAMOVISTI AU INCREDERE IN TINE???
[12:17:34] <@FlorinBratu> DINAMOVISTU / DA
[12:17:33] <Kav_Rapid_Buc_20> bratu care a fsot cel mai important gol al tau?
[12:18:04] <@FlorinBratu> KAV_RAPID BUC / CELE CU EVERTON DE LA DINAMO, CELE DOUA GOLURI I-AU TAIAT PE ENGLEZI
[12:18:09] <MadaDinamovista> CE MESAJ LE TRANSMITI SUPORTERILOR DINAMOVISTI?
[12:18:42] <@FlorinBratu> MADADINAMOVISTA / LE TRANSMIT SA AIBA INCREDERE IN MINE SI LE PROMITEM CA VOM CISTIGA CAMPIONATUL
[12:18:20] <Z3D> Florin Bratu pentru noi, esti Raducioiu 2 !!!
[12:18:51] <@FlorinBratu> Z3D / MERCI
[12:19:21] <RedForce> FLORINE CE AI SIMTIT IN MECIUL CU RAPID CAND TI S-A STRICAT "BRATULE DE-ACUM ESTI CAINE"???
[12:19:33] <@FlorinBratu> REDFORCE / M-AM SIMTIT BINE, MI-AM FACUT DATORIA PENTRU DINAMO!
[12:19:31] <Kitty> Mai esti prieten cu Daniel Niculae?
[12:19:58] <@FlorinBratu> GEO_007 / DA, SINT PRIETEN CU DANIEL NICULAE
[12:20:08] <dinamovistu2> care a fost cel mai greu moment din cariera ta?///
[12:20:35] <@FlorinBratu> ANTIDINAMO_007 / POATE PERIOADA DE 5 LUNI IN CARE NU PREA AM JUCAT LA FC NANTES
[12:20:58] <Kav_Rapid_Buc_20> bratu sti cand s-a infintat Dinamo?
[12:21:21] <@FlorinBratu> KAV_RAPID_BUC 20 / 1948
[12:21:34] <FOTZA> CAND VII LA STEUA?
[12:21:54] <@FlorinBratu> FOTZA / CIND VOI JUCA IMPREUNA CU DINAMOVISTII IN GHENCEA
[12:22:26] <scarecrow> Crezi ca fotbalistii de la Dinamo au un complex cand joaca cu echipele de afara? Daca da, de ce? Parerea mea este ca Steaua si Rapid au jucat cu mai putina teama de adversar. Si sper ca Esteban va schimba mentalitatea asta.
[12:23:00] <@FlorinBratu> NU ARE DINAMO UN COMPLEX. AM AVUT GHINION CU HEERENVEEN, LEVSKI SI OM...
[12:23:20] <razvan_dinamo> DOMNULE BRATU , GIGI NETOIU A ANUNTAT INCA UN TRANSFER BOMBA LA DINAMO ,IAR DOMNUL GIOVANI A ZIS CA TRANSFERURILE S-AU INCHIS LA DINAMO ,PANA LA URMA CUM STA TREABA?
[12:23:33] <@FlorinBratu> REDDOG / GIOVANNI ESTE MAI TEMPERAMENTAL, DAR TREBUIE SA-L INTELEGEM, FIINDCA VREA PERFORMANTA. IL INTELEGEM
[12:23:40] <c05t1n> te`ai simtit bine knd ai dat goluri rapidului?
[12:24:21] <@FlorinBratu> C05TIN / A FOST UN GOL CA ORICARE ALTUL, NU A FOST CEVA SPECIAL. N-AM NICI O POLITA DE PLATIT RAPIDULUI
[12:25:07] <Ballack> INK O INTREBARE : DE CE NU AI ALES OFERTA RAPIDULUI ??? NU AI FOST DE AJUNS BANII ??
[12:25:16] <@FlorinBratu> LA RAPID NU M-AM DUS, FIINDCA DINAMO M-A DORIT MULT MAI MULT SI MI-A FACUT O OFERTA CLARA SI CONCRETA
[12:25:16] <redog333> AI RAMANE LA DINAMO SI DIN VARA DACA TI SE VA PROPUNE?CARE E CLAUZA DE LA NANTES?
[12:25:51] <@FlorinBratu> REDOGG33 / DA, EU SINT IMPRUMUTAT LA DINAMO, DAR IMI DORESC SA CONTINUI CU DINAMO SI DIN VARA CIND IMI EXPIRA IMPRUMUTUL
[12:25:56] <catalin19> Eto'o sau Messi ?
[12:26:07] <@FlorinBratu> CATALIN19 / ETO'O
[12:26:04] <EyChArD> FLORIN : CE PARERE AI DE STEAUA ? CREZI CA AU FORTA SA MERGE PE DOUA FRONTURI ? CAMPIONAT SI CUPA UEFA?
[12:26:27] <@FlorinBratu> EICHARD / EU ZIC CA STEAUA VA AVEA FORTA
[12:26:31] <Red_dog> CARE ESTE JUCATORUL TAU PREFERAT?????????
[12:26:48] <@FlorinBratu> RED_DOG / RONALDO
[12:27:02] <Ballack> CARE E DIFERENTA INTRE vigo SI ANDONE ?????? ?????????
[12:27:20] <@FlorinBratu> BALLACK / SINT DOI ANTRENORI TOTAL DIFERITI. DAR LA FEL DE BUNI AMINDOI
[12:27:23] <MadaDinamovista> TE-AI CERTAT CU ZICU?RASPUNDE ODATA
[12:27:35] <@FlorinBratu> MADADINAMOVISTA / NICIODATA
[12:27:58] <Briliantul> PTR CAT TINMP ESTI IMPRUMUTAT LA DINAMO ?
[12:28:15] <@FlorinBratu> BRILIANTUL / SINT IMPRUMUTAT DOAR PINA IN VARA, DAR POATE CONTINUAM
[12:28:28] <redog333> CREZI CA DINAMO ARE FORTA NECESARA SA ATACE EUROPA?
[12:28:48] <@FlorinBratu> REDOG333 / DA, EU ZIC CA ULTIMELE VENIRI SINT MAI MULT DECIT BENEFICE. SINTEM MAI PUTERNICI ACUM DECIT IN TOAMNA.
[12:28:52] <dasdas> FlorinBratu CINE E PE PRIMUL LOC? ZI-LE SI LA ORDINARII ASTIA SPURCATI CARE SUFERA PE-AICI!
[12:29:09] <@FlorinBratu> DASDAS / 111111111111
[12:29:21] <Z3D> Florin, ce asteptari ai de la suporterii lui Dinamo? Ce iti place cel mai mult la Nuova Guardia???
[12:29:31] <@FlorinBratu> Z3D / COREGRAFIA
[12:29:45] <pancu> FLORINE A FOST VREUN ARANJAMENT LA MECIUL ANDERLECHT-RAPID?
[12:29:46] <@FlorinBratu> PANCU / NU!!!!
[12:30:24] <LuisEnrique> FLORINE , CAT DE MULT TE-AU MARCAT RATARILE DIN MECIUL danemarca-ROMANIA?.
[12:30:27] <@FlorinBratu> LUISENRIQUE / M-AU AFECTAT EXTREM DE MULT, DAR TREBUIE SA TRECEM PESTE LUCRURILE MAI PUTIN PLACUTE
[12:30:47] <Futebrat> CREZI CA MOLDOVAN O SA SE DESCURCE LA RAPID ???
[12:31:07] <@FlorinBratu> FUTEBRAT / DA, CRED CA VIOREL MOLDOVAN SE VA DESCURCA
[12:31:27] <@FlorinBratu> O ZI BUNA! LA REVEDERE. FLORIN BRATU VA TRANSMITE CELE BUNE
Insa ... ar mai fi ceva:(tot din jigodia sporturilor)
Bratu vizat de Toulouse
Unul dintre scouterii lui Toulouse, Ali Rashedi, a asistat şi ieri la īntīlnirea dinamoviştilor cu Busan. Francezul are temă precisă să transfere un atacant la echipa sa şi a fost plăcut impresionat de evoluţia lui Florin Bratu. Rashedi īl ştie pe Bratu de la Nantes, atacantul ''cīinilor'' urmīnd să revină din vară īn proprietatea clubului de la malul oceanului. Toulouse ar fi interesată să-l ia pe Bratu acum, īnsă este puţin probabil ca Dinamo să vrea să se despartă de vīrful său.
bianco_rossa
Jan 31 2006, 04:31 PM
si io und eram?????????????

ahh.....tare il mai intrebam si io kte cva......in fine....este un juktor bun...nu cred k este el asa d mare dinamovist..dar...dak tot e in lotul nostru io asa il consider.....se vede k isi doreste sa dea kt mai multe goluri....foarte bine;))....pakt k nu rezista el ami mult d 60d min....totusi are destul timp sa arate p teren d ce este in stare....

...si pare un tip ambitios.....stiu io c zic
eh.....d acu' sa vedem dak l'am laudat sau nu degeaba

pt actionnari...sa nu'l dati p bratu;))=))
Rossi
Jan 31 2006, 04:39 PM
QUOTE(red_dog 4 ever @ 31 Jan 2006, 15:29)

sa demonstreze in teren ca este adevaret caine
a demonstrat crede-ma, a dat gol cu rapid cu steaua cu everton plus altele bratu e dinamovist si se vede k are un chef de munca si o foame de goluri mult mai mare k a lui niculescu de exemplu care are momente cand pur si simplu doarme pe teren
Cai Lun
Jan 31 2006, 04:40 PM
[12:21:34] <FOTZA> CAND VII LA STEUA?
[12:21:54] <@FlorinBratu> FOTZA / CIND VOI JUCA IMPREUNA CU DINAMOVISTII IN GHENCEA
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Destept baiatu'... da dovada de profesionalism. Chiar daca nu moare pe teren, cel putin respecta clubul si suporterii. Iata de ce il respect si eu. Cu el in echipa suntem mai puternici.
tchumatu
Jan 31 2006, 04:41 PM
Si asta mai inseamna si ca se vede sezonul viitor tot la noi, caci in retur se joaca in Groapa :)
FarfelkugeL
Jan 31 2006, 05:51 PM
De acord cu Cai Lun, la faza asta a intors-o in favoarea lui, l-a dus capul. Respect pentru asta, plus ca a dat gol si cu steluta in Super Cupa, ar mai lipsi un gol in campionat..
Hai sa vedem ce se intampla.. pana atunci insa ar trebui ca jucatorii sa vina sub forma de imprumut, insa si cu optiune de cumparare !!!
Dust
Jan 31 2006, 06:07 PM
Bratu nu a avut evolutii excelente la Dinamo insa a dat unele goluri FOARTE IMPORTANTE..mai ales cel cu Poli si cel cu Steaua
tussybau
Jan 31 2006, 06:49 PM

Bratu este cel mai tare atacant din tara!!!!!!!!!!Ar trebui sa joace la nationala o sa iasa din el un mare atacant(deja este) si plus de asta

are o viteza foarte mare...ceea ce e un lucru foarte important pentru unul ca el!!datorita lui Dinamo va castiga campionatul ESTE MIZA MEA SI MA BAZEZ PE EL!!!!
PE EI BRATU!!!!!!!!!! PE MAMA LOR :))
UN MESAJ CATRE CONDUCERE!!!::::: CUMPARATI=L DE TOT
Rossi
Jan 31 2006, 07:08 PM
eu pot sa zic fara nici un fel de ipocrizie k Bratu a castigat meciul de la Iasi aproape de unul singur sa vazut atunci k si dc lipseste niculescu bratu il poate inlocui cu brio Este un superatacant DINAMO ar face o mare prostie dc nu l-ar cumpara definitiv poate fi o greseala la fel de mare k vanzarea lui Tamas
alexyutza
Jan 31 2006, 10:15 PM
Nu a avut evolutii exceptionale , asa cum mai spune cineva , pt ca a durat ceva pana s-a acomodat , a lipsit si cateva etape cand s-a operat de apendicita , etc , dar per asamblu , evolutiile sale au fost mai mult decat convigatoare . S-a vazut ca-si doreste sa revina la forma in care era odata .un fotbalist care joaca cu devotament , ambitie si ardoare lasa imporesii mai bune decat altul care e talentat dar lenes . Bratu e un mare atacant , a si reusit cateva goluri foarte importante ata pt echipa cat si pt cariera lui de fotbalist , cum ar fii cele cu Everton . alea da goluri de senzatie ...
Returul e lung si va avea ocazia sa joace si mai bine decat a facut-o pana acum . am mare incredere in el . Sunt sigura ca la plecarea lui ne va pare rau pt faptul ca nu-l mai putem pastra pt inca cel putin un campionat .
Nu pleaca Bratu de la noi fara sa ne lase o parere cat mai buna despre el .....
DiliBili
Feb 4 2006, 06:03 PM
Bratu din vara va pleca de la noi, pana atunci sa-l lasam in pace, oricum e mai BUN SI MAI PROFESIONIST decat Baltoi sau Chihaia ... cu Danciulescu nu merita nici cea mai mica comparatie
alexyutza
Feb 4 2006, 06:10 PM
QUOTE(DiliBili @ 4 Feb 2006, 20:03)

Bratu din vara va pleca de la noi, pana atunci sa-l lasam in pace, oricum e mai BUN SI MAI PROFESIONIST decat Baltoi sau Chihaia ... cu Danciulescu nu merita nici cea mai mica comparatie
Nimeni nu l-a atacat pe Bratu , ba din contra . Cu totii il apreciem pe Bratu pt ceea ce a facut la Dinamo si mai ales pt omul care este . s-a adaptat foarte repede la Dinamo , iar atitudinea lui nu poate decat sa ne incante . a trecut destul de usor de sentimentele pe care le-a avut pt rapid si a luptat pt noi . s-a comportat ca un dinamovist . Ii urez mult succespe mai departe pt ca merita , e un adevarat profesionalist . Imi pare rau ca pleaca .....
POOL
Feb 4 2006, 06:41 PM
Eu zik, k el pentru cat timp a jukat in tur, a jucat destul de bine si nu m-a dezamagit foarte tare, deci pot sa spun k a jukat binisor. Eu zik k din vara va deveni propritatea noastra, dak va confima si in retur, deoarece noi avem prima optiune, in privinta unui transfer definitiv.
alexyutza
Feb 4 2006, 06:45 PM
QUOTE(POOL @ 4 Feb 2006, 20:41)

Eu zik, k el pentru cat timp a jukat in tur, a jucat destul de bine si nu m-a dezamagit foarte tare, deci pot sa spun k a jukat binisor. Eu zik k din vara va deveni propritatea noastra, dak va confima si in retur, deoarece noi avem prima optiune, in privinta unui transfer definitiv.

Spui foarte bine ceea ce zici , insa ai omis ceva .. un mic detaliu ... actionarii nostrii nu vor fii dispusi sa achite o suma prea mare pt transfearea lui Bratu la noi , iar francezii nu se vor multumi cu putin......
daca joaca in retur f bine e posibil ca francezii sa nu mai vrea sa renunte la el...si daca pleaca si el la vara o sa avem o gaura mare in atac...
FarfelkugeL
Feb 4 2006, 09:22 PM
QUOTE(Blu @ 4 Feb 2006, 21:01)

daca joaca in retur f bine e posibil ca francezii sa nu mai vrea sa renunte la el...si daca pleaca si el la vara o sa avem o gaura mare in atac...
Pai asta ar mai trebui !
Sa se intample exact cum s-a intamplat si cu Gabi Tamas
MORI BECALI !
alexyutza
Feb 5 2006, 01:06 AM
Indiferent de felul in care va evolua la Dinao in retur , vom avea sanse minime sa-l transferam . Am auzit ca francezii cer pt el mai bine de 2 mil $ ... asa ca ... forget about it !!!!!
bianco_rossa
Feb 5 2006, 01:17 AM
pana acum spuneau cei d la Fc Nantes k nu il mai vor p Bratu.....acum s'au razgandit....si la pretul kre il doresc sigur Bratu nu o sa ramana la Dinamo.....probabil k va fi luat Chihaia...desi sincer mi'as dori k Florin sa ramana in continuare la noi pentru k are evolutii bune si ajuta destul d mult in atac chiar dak nu rezista 90 d minute.....este destul sa creeze faze d atac sau sa inscrie...si merita pastrat.....
dar cum ideile noastre se bat kp in kp cu cele ale conduktorilor......slabe sanse k Bratu sa ramana la noi:(
red_dog997
Feb 14 2006, 10:13 PM

Pun pariu ca nu poate uita trecutul rapidist.Dar sa nu uitam ca acuma el joaca la Dinamo,si isi face treaba de minune.
Imi place foarte mult cat de mult se dedica jocului,uneori alearga si pentru altii,are o viteza excelenta,dar mai ales,el este un super-fotbalist.
A marcat goluri importante pentru Dinamo,si,desi nu a inscris chiar asa de multe goluri,el a marcat atunci cand a trebuit,a foat omul potrivit,la locuk potrivit,si a tratat fazele cu ''sange rece'',asta dovedeste ca este un atacant pur-sange.
Eu sper sa ramana la Dinamo din vara.si sa nu plece inapoi la Nantes,sau la vreo alta echipa,el terbuie sa ramana la Dinamo.
Cel mai bine ar fii,daca s-ar putea face asta,ca Zicu si Bratu sa devina unul singur.
Zic asta pentru ca cei doi s-ar completa foarte bine,ma refer ca,in joc ce n-are Bratu,are Zicu,si invers.bratu are viteza pe care Zicu n-o are,iar Zicu are tehnica pe care Bratu n-o are.Ar mai fii si alte lucruri la care cei doi s-ar completa foarte bine,in joc*.

That's all!!FORZA DINAMO!!

Cumparatii pe Zicu si pe Bratu...DE TOT!!!
f_rares
Feb 14 2006, 11:31 PM
e bun Bratu,dar pacat k oboseste foarte repede

dar tot ramane foarte bun pe sfarsitul meciului,sa fie introdus in locul altui atacant obosit, sa ii ameteask pe fundasii adversi cu viteza si agilitatea lui.As mai vrea sa ramana la noi.
E un jucator profesionist...joaca la orice echipa,decat sa faca tusa...
Rossi
Feb 16 2006, 03:03 PM
QUOTE(red_dog997 @ 14 Feb 2006, 22:13)

Pun pariu ca nu poate uita trecutul rapidist.Dar sa nu uitam ca acuma el joaca la Dinamo,si isi face treaba de minune.
Imi place foarte mult cat de mult se dedica jocului,uneori alearga si pentru altii,are o viteza excelenta,dar mai ales,el este un super-fotbalist.
A marcat goluri importante pentru Dinamo,si,desi nu a inscris chiar asa de multe goluri,el a marcat atunci cand a trebuit,a foat omul potrivit,la locuk potrivit,si a tratat fazele cu ''sange rece'',asta dovedeste ca este un atacant pur-sange.
Eu sper sa ramana la Dinamo din vara.si sa nu plece inapoi la Nantes,sau la vreo alta echipa,el terbuie sa ramana la Dinamo.
Cel mai bine ar fii,daca s-ar putea face asta,ca Zicu si Bratu sa devina unul singur.
Zic asta pentru ca cei doi s-ar completa foarte bine,ma refer ca,in joc ce n-are Bratu,are Zicu,si invers.bratu are viteza pe care Zicu n-o are,iar Zicu are tehnica pe care Bratu n-o are.Ar mai fii si alte lucruri la care cei doi s-ar completa foarte bine,in joc*.

That's all!!FORZA DINAMO!!

Cumparatii pe Zicu si pe Bratu...DE TOT!!!
de unde bani??macar pe unu din ei sa il cumpere cu toate k ma cam indoiesc (pe Bratu de preferabil k nu costa la fel de mult k Zicu)
alexyutza
Feb 17 2006, 06:06 PM
Cat cer francezii pe Bratu , dar italienii pe Zicu ? Intr-o vreme se spunea ca ar vrea peste 2 mil $ .....
In urma imprumutului lui Bratu de la Nantes , Dinamo are prima optiune de cumparerea ?
f_rares
Feb 17 2006, 06:28 PM
Chiar k nu stiu...sunt si eu curios care merita...

cine stie cat costa fiecare??mana sus
POOL
Feb 17 2006, 07:12 PM
Rossi ai zis k de unde bani... Bun noi de fiecare data in campania de transferuri iesim in castig ku minim 1 mil. de euro si asta poate fi dovedit. De ce nu se si pot investi din banii astia? Numai se iau banii de pe transferuri, da; cand e vorba de cumparat jucatori, mai greu...
nunweiller
Feb 17 2006, 07:28 PM
Pina la vara mai este mult timp. Bratu va juca si mai bine in retur si e un transfer reusit. A dat goluri in meciuri ff importante. Sa speram ca va face un retur mai bun si ca va continua la noi din vara.
marcher
Apr 2 2006, 08:46 AM
tantalaul tantalailor
red_dog77
Apr 2 2006, 10:35 AM
Eu as inclina spre AMETITUL AMETITILOR.
red_dog 4 ever
Apr 2 2006, 04:55 PM
Cu toate ca este unul dintre jucatorii preferati mi-e se pare ca nu mai ajunge deloc la forma care la consacrat
bianco_rossa
Apr 2 2006, 07:59 PM
si Bratu este unu' din juktorii mei preferatri..dar se vede k nu mai vrea sa joace fotbal....oare se reprofileaza p alt sport?...dak poate sa jaoce numa' 60min...sa joace makr 40 dar sa fak cva..sa se vada prezenta lui p teren....nu numai la offsaid sa aud numele d Bratu!!..ink mai cred k avem sanse....
f_rares
Apr 2 2006, 10:34 PM
Parca el a mai jucat ceva cu Iasiul...numai parca...
POOL
Apr 2 2006, 10:36 PM
Sa zicem k nu a fost printre cei "nashpetzi".
tussybau
Apr 11 2006, 08:37 PM
Bratu...hmmm un atacant de super-clasa..care...lati trimis la echipa a 2-a...pacat de el...atacant de valoare ...vedeti ce prostii faceti???dc nu lati bagat in minutul 50 sau cel tarziu 60??si asa face dinamo!!!o echipa puternica care profita de jucatori!!si ce credeti??k dak ar fi fost alt jucator ar fi intrat??ati fi vrut voi!!!dupa ce k ii cea mai buna rezerva alaturi de vl.munteanu...va bateti joc de el!!!dupa ce k lati amendat trebuia sa il tineti in lot pt meciul cu rapid!!!sa vedeti ce nevoie veti avea de el!!!!!!proasta miscare auzi un fotbalist de super-clasa sa nu joace!!!!!asa se duc naibii valorile fotbalistice din romania!!!!

si mai vreti campionatu fara el??dak se accidenteaza niculescu sau zicu sau danciulescu ce faceti??astept raspuns de la conducere pe tussybau@yahoo.com
railor
reddogforever84
Apr 11 2006, 09:24 PM
Pana iti raspunde conducerea...
Bratu ar trebui sa multumeasca clubului Dinamo pt incercarea de a-l readuce in elita fotbalului romanesc si trebuia sa intre in teren indiferent de minut . Eu chiar nu il consider pe Bratu un jucator prea stralucit . Mai mult un atlet norocos as putea spune. Insa in momentul de fata chiar avem nevoie de el deoarece atacul nostru nu se afla in cea mai buna forma. Si in aceste circumstante sper sa fie inclus in lot in meciul cu rapidul.
COSMIN C
Apr 11 2006, 10:18 PM
Conducerea ia raspuns de mult ....
POOL
Apr 11 2006, 10:23 PM
Poi deja in meciul ku rapid ii klar k nu joaka... Probabil k nici in cel ku gloria....
red_dog_ditza207
Apr 11 2006, 10:27 PM
da trebuie...sa joace...macar in meciu cu Gloria
mrbodo2002
Apr 11 2006, 10:46 PM
Bratu merita pedepsit!Nu e normal k un juktor sa nu vrea sa intre pe teren!El wserveste drept exemplu pt ceilalti jucatori si se vor gandi de 2x inainte sa le treaca prin kp sa faca ce a facut bratu.Sper sa isi revizuiasca atitudinea,sa vorbeasca cu Flocea si sa fie reprimit la echipa mare cat mai repede k avem nevoie mare de el!!!
Fortza DINAMO!!!!!!!!!!!
f_rares
Apr 11 2006, 10:49 PM
Chiar avem nevoie de el.Pacat,era foarte bun in meciul cu ciorile.Poate se razgandesc astia si-l baga in teren,totusi!!
red_dog_ditza207
Apr 11 2006, 11:12 PM
pai da...el a vrut..acu sa plateasca consecintele...
au si ei dreptate...cum sa nu vrei sa intrii in teren???
Cai Lun
Apr 11 2006, 11:21 PM
Daca Flocea avea....... stiti voi ce....... il baga la pauza in locul lui Danciulescu! Daca tot sustine ca a vrut sa se apere ofensiv, trebuia sa il bage pe bratu mai devreme! Acum nu incerc sa ii iau apararea jucatorului pentru un gest necugetat, dar nici nu am sa dau cu pietre in el, pentru ca toata lumea a vazut ca el putea face diferenta.. PARCA INTENTIONAT NU L-A BAGAT!
g481_shm
Apr 11 2006, 11:34 PM
mah...eu nu stiu cat poate bratu..dupa parerea mea..danciu in cea mai proasta zi a lui e mult peste bratu...adica..mi se pare slab rau ca fotbalist...e adevarat ca e rapid..(si vreau sa spun iute...nu cioara)..da cam atat..adica..nu vezi la bratu un dribling...nu vezi un sut de la distanta..nu vezi un hat-trick si asta face mare un atacant...golu'!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.