Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Adrian Ropotan
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Sezran
Păreri despre jucători.
SILVIU_99
CIKA AR FI AVUT EVOLUTII BUNE IN CIPRU DAR NU SE POATE COMPARA DEOCAMDATA CU CEILALTI RIVALII PE POST(ALEXA ,MARGARITESCU) HAITA_DINAMO.gif
bianco_rossa
io despre Ropotan chiar nush mai nik.....dar am auzit k l'ar fi impresionat p "este ban"..kre este multumit d el.....dar....doar nu o sa'l introduk p teren...nu???
alexyutza
aca e asa de bun cum se spune , atunci poate ar merita sa faca antrenamentele cu echipa mare , si de ce nu , chiar sa joace . La inceput ar putea fii rezerva si daca si confirma , ar putea sa ajunga in scurt timp titular . e tanar si cu siguranta poate sa ajunga la un nivel si mai inalt .
Merita investit intr-un fotbalist ca el ....
DiliBili
E bine ca dupa TINERII lui IONUT CHIRILA ( Petre, Tararache, Hîldan, etc ) mai reusim sa venim cu nume noi ... oricum PAREREA MEA e ca Ropotan a fost RIDICAT IN SLAVI de conducerea actuala ca sa inchida GURILE RELE care spuneau ca Plesan nu trebuia sa plece de la Dinamo si care nu credeau in venirea lui Alexa.
POOL
Vom vedea in retur. Poate cine stie o sa explodeze si o sa reuseasca cumva sa devina titular. Never knows.
alexyutza
Toti cunoscatori fotbalului care l-au vazut au fost impresionat de acest jucator si de calitatile aratate de el . Antrenorul Nationalei mici ,a spus despre ropotan ca este un fotbalist de mare valoare si ca in opinia lui , in scurt timp va ajunge de nerecunoscut . asta ne dorim cu totii , nu cred ca ra avea vreun interes sa-l perieze pe Ropotan .
II urez mult succespe mai departe si sa se tina de antrenamente .
La dinamo 2 sunt unii fotbalisti care ar face fata la orice echipa din divizia A . Daca s-ar investii mai mult in ei ar fii cazul ideal.
redlady08
cica e un jucator de viitor...ramane de vazut daca se va integra la fel de bine si la echipa mare.....pana acum il stiu doar din ce am auzit pe altii vorbind despre el...poate pe viitor va arata si prin evolutii de ce e in stare HAITA_DINAMO.gif Mult succes si un pic de noroc thumb.gif
alexyutza
Eu am mare incredere in el . sunt convinsa ca dac se va tine de antrenamente si nu i se va urca la cap , va ajunge poate mai bun ca Alexa .... hai , poate exagerez ..... 010.gif
f_rares
QUOTE(alexyutza @ 5 Feb 2006, 1:17) *
Eu am mare incredere in el . sunt convinsa ca dac se va tine de antrenamente si nu i se va urca la cap , va ajunge poate mai bun ca Alexa .... hai , poate exagerez ..... 010.gif

serios...chiar e foarte bun...m-a surprins ffffff placut in meciu cu otopeni...sper s-o tina tot asa...k poate fi reprofilat si pe fundas central, k mijlocasi l inchidere avem...sper sa devina un thumb.gif super jucator
alexyutza
Va deveni ceea ce isi doreste si va face mare performanta la Dinamo , daca " dragii nostrii actionari " nu socotesc ca a venit vremea sa mai puna cate -un leu in punga .... 149.gif sper ca nu se vor repeta aceleasi greseli si in cazul lui . Nu vreau sa plece si el asa cum au facut-o Zicu , Marica , Tamas si multi altii care au plecat mult prea devreme ....
f_rares
E...ra**t...cum...k de-abia si-a dat drumul...de Ropotan chiar imi place..ma duc la Bucuresti sa fac greva foamei dak il vand si pe asta imediat dupa c pune la portofolui 2 meciuri in CL/UEFA(sper k CL) si un an in Divizia A....adik ma mai gandesc...poate poate se intampla...n-am chef s mor de foame 010.gif
nunweiller
Foarte bine ca a infiintat cineva topicul asta.
Anul trecut am vazut Dinamo2-Pandurii Tg Jiu(primul loc in serie - trebuia sa ne bata ca sa promoveze)0-0. Jucau de la prima ehipa T. Moldovan, Ad Iordache, parca si Baltoi. Am vazut un fotbalist solid la mijloc care intra la mingi ca nebunul, stia sa dea pase lungi, avea curaj sa construiasca. A tinut tot mijlocul de unul singur-superjucator. A fost cel mai bun de pe teren de departe. Ma asteptam sa il vad la prima echipa, dar nu a avut loc.
In toamna l-am mai vazut la Dinamo2, dar nu mai juca la fel. Era mai cuminte. M-am bucurat sa vad ca Ropotan apare in Cipru ca o revelatie. Cred ca de Andone nu am avut un jucator asa de rau pe teren si in plus mi s-a parut si cerebral.
Eu cred ca va fi titular in curand. Are nevoie doar de o sansa.Trebuia jucat din toamna, dar Plesan si Cristea nu aveau voie sa fie rezerve.
In alta ordine de idei: urmariti-l si pe Scarlatache - e imprumutat la Pandurii, poate fi o solutie ca fundas central.
f_rares
L-am remarcat si eu in meciurile din Divizia B...dar nu as fi zis k va ajunge asa repede sus
Cai Lun
Sincer sa fiu, la cate a reusit sa faca un aceasta perioada de pregatire, deja ma pregatesc sa strig impreuna cu toata tribuna: ROPOTAN! ROPOTAN! ROPOTAN! HAITA_DINAMO.gif

Poate asa o sa vada si Becali la ce sunt bune centrele de copii si juniori... nana2.gif
nunweiller
QUOTE(Cai Lun @ 6 Feb 2006, 14:06) *
Sincer sa fiu, la cate a reusit sa faca un aceasta perioada de pregatire, deja ma pregatesc sa strig impreuna cu toata tribuna: ROPOTAN! ROPOTAN! ROPOTAN! HAITA_DINAMO.gif

Poate asa o sa vada si Becali la ce sunt bune centrele de copii si juniori... nana2.gif

Anul trecut dupa ce l-am vazut jucand am cautat date despre el pe net. L-am gasit jucand in grupa de juniori care absolvea anul trecut(de 18 ani) pe site-ul clubului. In rest o informatie in care juca un Ropotan la Pitesti. Acum aflu ca e din Galati si ca a venit la Dinamo de la Sporting Pitesti(parca).
Deci nu e chiar produsul nostru %.
Mi se pare ca si Liviu Ganea(un atacant f bun) vine de prin Oltenia (Craiova parca). S-au schimbat vremurile cu juniorii. acum se fura.
Apropo: mai stit ceva de juniorul ala care vroia sa mearga la Poli?
Ar fi interesant un topic despre juniorii de viitor ai lui Dinamo .
alexyutza
Se pare ca si poli e interesata de juniorul nostru . In cele din urma va ajunge la poli . Sa mergi de la dinamo, junior fiind , la poli de buna voie ..... shocked.gif
nici acuma nu-ai vine sa cred ....
Sper sa nu mai plece si altii .
caine_berceni
Un super fotbalist pe mine unu ma impresionat foarte mult l-am vazut la meciu cu Otopeni si mi s-a parut cel mai bun jucator dupa teren ar fi o greseala ca Esteban sa nul titularizeze

Mult succes Ropotan
POOL
Si pe mine m-a impresionat in meciul cu Otopeniul, mie kam frika, k Margaritescu o sa inceapa returul pe banca de rezerve. 010.gif Sincer akuma dak as fi in locul lui Esteban, as fi intr-o dilema destul de mare. 010.gif
red_dog997
QUOTE(SILVIU_99 @ 2 Feb 2006, 19:36) *
CIKA AR FI AVUT EVOLUTII BUNE IN CIPRU DAR NU SE POATE COMPARA DEOCAMDATA CU CEILALTI RIVALII PE POST(ALEXA ,MARGARITESCU) HAITA_DINAMO.gif

Asa e ai cea mai mare dreptate!!!Sa stii beerchug.gif
tchumatu
Ropotan a debutat in divizia A in meciul cu Pandurii la varsta de 20 de ani. Asteptam sa confirme ca merita sa joace la Dinamo, iar comparatiile cu Hîldan sa aiba acoperire!
Haita
Min 67 de la meciul de pe Astra cu Nationalul, va ramane in istorie si-n memoria lui Ropotan. A fost min. in care l-a inlocuit pe teren pe Florentin Petre -capitanul lui Dinamo. In min . 67 s-a intamplat mai mult decat o simpla inlocuire s-a schimbat stafeta, Ropotand un tanar nu cu multi ani peste 18 ani, inlocuindu-l pe Petre care are 18 in curtea lui Dinamo.

Ropo n-a jucat rau. Are rautate in joc, viteza si e muncitor. Daca ramane serios si munceste la antrenamente si-n afara lor poate ajunge mare.
alexyutza
Ropotan nu a jucat rau .Sunt sigura ca va fii un fotbalist de baza la Dinamo peste cativa ani .
La meciu de iari m-a surprins altceva , nu-l stiam pe Ropotan asa de agreziv . A avut 2 iesiri total necontrolate . Ce-i agresivitatea asta pe capul lui ? A lovit de 2 ori un fotbalist de la National total aiurea .
Cai Lun
A lovit? BRAVO LUI, inseamna ca e CAINE! beerchug.gif

Ropotan a fost singurul jucator caruia la final galeria i-a strigat numele.
bianco_rossa
ooooooo da......ne trebuie mai multi ca el la echipa thumb.gif
Diabolik_kidd
Se vede cu usurinta faptul ca Ropotan este un produs 100% a pepinierei lui Dinamo deoarece este crescut in spiritul dinamovist,poate chiar peste cativa ani sa semene pe undeva cu Petre dar mai are mult pana sa ajunga acolo.Oricum succes in continuare si sa continue pe aceasta linie si poate, cum au zis si comentatori meciului cu national sa se dovedeasca o predare de stafeta a lui petre pentru ropotan .
ALEXANDRA
ropotan merita sa joace in primul 11 al echipei,la fel si bratu .
au demonstat ca joaca cusufletul pt echipa

forta dinamo
alexyutza
E bun Ropotan , si mie imi place , dar inca nu-l vad in postura de capitan , nu inca . Mai are mult de jucat si de demonstrat .
Mi-ar place sa fie Moti noul capitan . thumb.gif
Sergiulica
Rpotan chiar a jucat bine ieri in meciu cu national a fost sigur pe el si a avut cateva incursiuni foarte bune
nunweiller
1. Am mai spus odata aici: din informatiile mele Ropotan a fost promovat la Sporting Pitesti, deci nu e 100% ciine, ci 95%. 256.gif
2. A fost o schimbare de stafeta. Sper ca de anul viitor sa devina titular si fata echipei sa se schimbe: Ropotan, Margaritescu si Alexa trebuie sa determine spiritul echipei: lupta, daruire, rautate. Alaturi de el as vrea sa mai apara si altii la fel. El e noul simbol al clubului. Prin plecarea lui Petre ne-am recapatat identitatea.
3. Este foarte bine ca i s-a scandat numele: multi ar trebui sa asculte mai mult la ceea striga si simt suporterii.
4. Aparitia lui, ca si a altor tineri reprezinta rodul strategiei unor oameni din club. Nu degeaba mai avem o echipa imprastiata in Divizia A. Sper ca interventia nefericita a lui Giovani care a distrus echipele de copii si echipa a doua sa nu aiba continuitate.
POOL
A jucat cu tupeu si mi se pare foarte luptator, ceva in genul lui Alexa. Eu zic ca mai are putin de asteptat pana sa intre in primul 11. thumb.gif
red_dogvitan
E UN JUCATOR BUN TANAR CARE SPER SA ISI PETREACA URMATORII ANI LA DINAMO!!! HAITA_DINAMO.gif
Diabolik_kidd
E un jucator de perspectiva dar trebuie sa fie si ajutat daca se doreste ceva de la el
ZOCCOLO DURO
da..promite tanarul asta..sper sa nu il vanda astia
free ya mind
Istoria recenta a lui Dinamo nu ma lasa sa visez ca o sa stea f mult Ropotan la Dinamo,cum o sa sclipeasca un pic ,cum zboara spre alte meleaguri.NUmai cand ma gandesc cati tineri valorosi au plecat in ultima vreme 251.gif ..bine ca mare parte dintre ei s-au si intors cu coada intre picioare dupa un an sau doi,neconfirmand nu din cauza lipsei de valoare ,cat mai precis din cauza tineretii si lipsei de experienta.
red_dogvitan
E UN JUCATOR CARE CRED CA IN CAMPIONATUL CARE URMEAZA O SA ARATE CE POATE VALOAREA LUI CU ADEVARAT UN JUCATOR CU PERSPECTIVE MARI IN VIITOR FIIND TANAR LA INCEPUTUL CARIEREI DE FOTBALIST UNUL DIN JUCATORII MEI PREFERATI!!! icon_lol.gif HAITA_DINAMO.gif
Diabolik_kidd
Are tupeu baiatu asta si nu numai are si ceva talent in el dar mai are mult de muca
red_dogvitan
Din punctul meu de vedere Ropotan a fost un jucator bun la echipa si e inca tanar daca o tine tot asa o sa ajunga un fotbalist mare cu speranta ca va mai sta cativa ani la DINAMO!!!! beerchug.gif HAITA_DINAMO.gif
redmania
Inaltime buna, ar trebui sa-si mai dezvolte putin forta si ar fi un mijlocas foarte bun. Astept sa progreseze mult in urmatorii 2 ani.
r3d_d0g
am auzit de la un prieten ca a iesit pozitiv la un test anti doping ! e adevarat oare???
COSMIN C
r3d_d0g :: 31.07 / 10:58 :: ip: logged
!!!EXCLUSIV!!! ROPOTAN A IESIT POZITIV LA UN TEST ANTI DOPPING!!!! !!!EXCLUSIV!!!

r3d_d0g :: 31.07 / 11:04 :: ip: logged
oare e adevarat??

r3d_d0g :: 31.07 / 11:14 :: ip: logged
sper sa nu fie adevarat ce am auzit:(

Ne lamuresti? Mai intai anunti ,chipurile in exclusivitate, apoi te intrebi daca e adevarat, apoi speri sa nu fie adevarat!!

Nu-s destui care ne poarta sambetele?
Nu stiai cum sa iesi in evidenta?
r3d_d0g
man, in primul mesaj cu "EXCLUSIV" am dat copy paste la exact ceea ce a zis prietenul ala al meu in mass-message pe yahoo.
anmini
pai astia sunt ''zvonaci''. nu-ti dai seama ca daca s-ar fi intaplat ceva de genul asta, toti ziaristii antiDinamo ar fi luat foc, era stire bomba.......
asa, si eu am auzit multe despre r3d_d0g.....sa fie oare adevarate? 149.gif
r3d_d0g
nimic nou despre ropo ??
ForzaLazio
sper sa fie titular cu poli...a aratat ca merita...in locul lui tames(el cu Margaritescu ar fi cel mai tare centru de la mijloc din tara)....FORZA DINAMO!!!
gilutza_d
Ropotan e cel mai tare,merita sa fie titular pt ca este un jucator foarte bun. HAITA_DINAMO.gif
IL BulDog
diablo.gif .. e bun ca rezerva .. deocmadata ..
dinamodgirl
Nu fi rau, merita o sansa!!!
dinamodgirl
Chiar merita sa fie in primul 11!!!
COSMIN C
Se zice ca Adrian Ropotan a refuzat sa fie reprezentat de Victor Becali!!!!
Bravo mai copile !!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.