Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Andrei Niţu
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori > Foști jucători și antrenori la Dinamo
Sezran
Andrei Niţu este juniorul lui Dinamo dar pare a fi folosit mai mult ca umplutură pentru completarea lotului. Ba e, ba nu mai e.
r3d_d0g
mai traieste? nimic n-am mai auzit de el..
coolio
un necunoscut care ar putea avea sansa sa se afirme......
eu unul nu am mai auzit de acest jucator.....
paddy
Parca si Niculae a trecut prin situatia asta ..........si acum joaca in Franta beerchug.gif ........
coolio
sa dea Dumnezeu sa ai dreptate paddy......
Sa ajunga acest jucator necunoscut unul demn de a juca in primul 11
ata pt. Dinamo cat si pt. orice alta echipa din lume.....
COSMIN C
Nitu Andrei (n.1987)-fundas
Cornel Talnar:" Este viitorul fundas al lui Dinamo".

Este titular in echipa secunda de la varsta de 16 ani.
stef 22
Este un jucator de perspectiva, are un bun plasament si o foarte buna lovitura de cap, in maxim 2 ani eu spun ca o sa fie titular la echipa mare....
redmania
Cred ca pe acest final de campionat va juca si Nitu la prima echipa. Asa s-a intamplat cu Marica, Stefan Radu si alti tineri in trecut. Aceste 5 etape reprezinta momentul ideal pentru astfel de promovari. Practic sunt meciurile in care cei tineri evolueaza cu trac, fiind primele lor meciuri in Divizia A...si mai mult, la echipa la care au visat sa joace, Dinamo.
stef 22
Ar trebui sa i se acorde si lui sansa de a juca pentru prima echipa sezonul acesta, asa ar capata curaj si experienta pentru viitor.
stef 22
Ce pacat ca un arbitru care nu are nimic in comun cu fotbalul i-a stricat (intr-o oarecare masura) debutul la echipa mare...
caine_rosu_turbat
QUOTE(COSMIN C @ 16 Nov 2006, 0:45) *
Nitu Andrei (n.1987)-fundas
Cornel Talnar:" Este viitorul fundas al lui Dinamo".

Este titular in echipa secunda de la varsta de 16 ani.

Se pare ca va fi urmasul lui Radu Stefan in prima echipa.....am inteles ca e bun,chiar daca e copilul antrenorului cu portarii. Cred ca Rednic il va incuraja....depinde numai de el. Oricum,dupa meciul cu CFR va continua Dinamo Romanian Tour,asa ca va avea ocazia sa demonstreze ce stie inclusiv in ultimele etape ramase. Ca o parere personala...e peste Scarlatache ! busted_blue.gif bananasmile.gif
matador
nu a facut fault, inclusiv comentatorii au recunoscut, intrucat a tins mingea inainte de orice contact,d dar din lipsa de experienta a dat aceasta senzatie ca ar fi faultat
ely_aleja
am observat ca intr-adevar se straduieste si ar merita daca isi afce treaba!
dar nu in locul lui radu nu va fi :P
Cai Lun
Hai Nițule, pune-te pe treabă și lasă-l pe Fane să se însoare! icon_lol.gif
Capirossi
E mai bun si decat Homei... by the way.
Cai Lun
Astazi, Andrei Nitu implineste 20 de ani! LA MULTI ANI!! beerchug.gif
redlady08
La multi ani si sa ai parte numai de realizari! Iti doresc sa te vedem cat mai curand in prima echipa. thumb.gif
Me_Sama
La multi ani! Sper sa ajungi cat de curand sa-ti implinesti visul de a juca pentru echipa mare a clubului Dinamo si sa o faci foarte bine! Pana atunci, multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti! beerchug.gif
florin_80
Spre rusinea mea uitasem de el icon_redface.gif

La multi ani si te asteptam cat mai repede in prima echipa .
gilutza_d
La multi ani Andrei!Continua sa muncesti in continuare pentru a ajunge sa fi titular la prima echipa. beerchug.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.