Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cosmin Moţi
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Sezran
Păreri despre jucători.
dinametuu
e tanar, e talentat, are ambitie, dar trebuie sa se mai caleasca...face greseli nefortate...poate si din cauza varstei! cred ca o sa iasa un fundas bun din el! nu-l vad in primul 11...dar cine stie...
GhostBuster
Moti a jucat foarte bine de cand a venit la Dinamo!Ar trebui sa faca pereche cu Tamas in centru apararii!Galamaz OUT!
FarfelkugeL
QUOTE(GhostBuster @ 27 Aug 2005, 02:24 PM)
Moti a jucat foarte bine de cand a venit la Dinamo!Ar trebui sa faca pereche cu Tamas in centru apararii!Galamaz OUT!
*

EXACT !
Mai bine de atat nu am ce sa zic.
LAZIO
da .......moti e singurul castig din lotul craiova!
si poate plesan .dar asta in timp pt ca pana acum nu a aratat nimic!
Shamann
da..imi place..pacat ca a facut gestul ala cu lovitul lui mihalcea...poate asa imi placea mai mult....da i nrest e bun..misca
argesskin
COSMIN MOTI e un fundas EXCELENT! thumb.gif Un castig mare pentru echipa noastra. De cand joaca la Dinamo nu l-am vazut sa faca vreo greseala care sa ne coste ceva. Deie Domnu` sa joace la fel si in cele 4 meciuri grele care ne asteapta..! De fapt, 3 meciuri grele, pentru ca in gheNa 239.gif blacksheep.gif vom defila icon_twisted.gif ! Acum, ca a dat gol cu fcm bacau, cred ca a capatat si mai multa incredere in el. Bravo Cosmin!
alexyutza
Moti ii un adevarat castig pt noi !!! thumb.gif
Haita
Asa este, Moti imi pare un baiat cuminte si inimos. Am remarcat ca este f. bun prieten cu Plesan care l-a randul lui se are aproape cu Mariko. Probabil ca noi veniti de la Craiova inca nu s-au acomodat perfect cu restul grupului.

AR fi bine sa-i incurajam la urmatoarele meciuri.
COSMIN C
Creste de la meci la meci. E un castig pentru Dinamo . Sper ca doar pentru Dinamo.
POOL
Moti va deveni dupa plecare din iarna al lui Tamas, noul lider al apararii. Sa speram k konducerea nu are alte planuri cu el. 149.gif
Cai Lun
Intr-adevar, Cosmin Moti este suspendat pentru meciul cu OM dupa ce a fost avertizat in minutul 79 al meciului cu TSKA... pacat, lipsa lui se va simti in Franta, dar sper sa nu fie decisiva!!
COSMIN C
Hmmm...e suspendat...si unii dintre noi (si eu ) ce meci au vazut de nu-si amintesc ?!
icon_rolleyes.gif
Rossi
Moti face un duet excelent in aparare impreuna cu Tamas... dupa ce Gabi va pleca ramane de vazut dc prestatia de pana acum a fost intamplatoare sau chiar are valoare pentru k dc o sa joace tot la fel de bine si va continua sa ofere tot la fel de multa siguranta defensivei dinamoviste cat de curand va fi titular la nationala bv lui si la multi ani k a fost ziua lui duminica
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif

www.biancorossidinamo.tk
Cai Lun
QUOTE(COSMIN C @ 6 Dec 2005, 15:42) *
Hmmm...e suspendat...si unii dintre noi (si eu ) ce meci au vazut de nu-si amintesc ?!
icon_rolleyes.gif

Sincer nici eu nu imi amintesc... dar pe situl UEFA asa apare... si daca zic ei... icon_rolleyes.gif
englandunited
al 2-lea fundas ca valoare dupa Tamas , dar cred ca poate ajunge in timp la nivelul lui Tamas , la varsta lui cred ca e cel mai bun fundas roman...21 de ani !
caine_berceni
Cel mai bun fundas de care dispune Dinamo la ora actuala mai bun si decat Tamas

Asa ca Vova Moti football.gif
Cai Lun
Imi aduc aminte ca, pe vremea lui Ciobi l-am transferat si pe Vali Nastase... si erau un cuplu excelent impreuna. Nastase s-a calit langa Ciobi, a ajuns fundas adevarat langa el, la fel cum a ajuns si Moti langa Tamas... Ideea e ca, dupa ce a plecat Ciobi, Nastase a inceput sa decada... cei care au venit nu au fost foarte buni si astfel a inceput o perioada negra in istoria apararii noastre... perioada care pare sa se fi sfarsit anul acesta. Daca nu ma insel cuplul Moti - Tamas este primul cuplu de nationala pe car il da Dinamo dupa cel din '90 cu Andone si Rednic [+ Klein, Timofte, Sabau... EHE.. CE VREMURI!]

In acest context putem spera ca Moti va fi cel care va creste o noua generatie de fundasi adevarati la Dinamo, insa sper din toata inima sa nu apuna si el dupa plecare lui Tamas, cum a apus si Nastase dupa plecarea lui Ciobotariu..
alexyutza
O sa ne fie cam greu la Marsilia fara Moti. Totusi sper ca Andone va gasi omul potrivit care sa-l inlocuiasca si ca vom obtine calificarea.
Moti si Tamas sunt cei mai buni fundasi pe care ii avem la ora actuala .
pinky
Super bun jucator Moti, imi place mult cum joaca, mereu cu ambitie si daruire, este foarte serios in ceea ce priveste munca sa pe teren si am vazut si la teleu ca e si cu bun-simt, adica nu il ia gura pe dinainte sa spuna tot felul de tampenii, ca altii de la noi!!Pana acum a fost constant in joc si, desi la inceputul sezonului nu credeam ca va prinde primul 11, acuma mi-e greu sa cred ca-l va pierde!!Bravo lui, ca stie sa fie un jucator adevarat si sa-si faca datoria fata de echipa!!Daca n-as fi stiut ca a venit de la Craiova, as fi putut jura ca e dinamovist 100%, dupa daruirea pe care o arata pe teren!!Un mare castig pentru noi!! HAITA_DINAMO.gif
Si eu cred ca o sa-i simtim lipsa pe teren la meciul cu OM, din plin!!Si chiar acuma cand Tamas a mai ramas si pentru jocul asta bigcry.gif
caine_berceni
Moti pana acuma a jucat fara greseala ceva imi spune ca-i dinamovist suta la suta oare daruirea din teren dunno.gif

dc?Piturca nu-l convoaca la nationala diablo.gif
Cai Lun
QUOTE(caine_berceni @ 7 Dec 2005, 1:40) *
dc?Piturca nu-l convoaca la nationala diablo.gif

...pentru ca se zvoneste ca Iencsi sau Chivu ar fi mai buni ca el...
FarfelkugeL
QUOTE(Cai Lun @ 7 Dec 2005, 1:49) *
...pentru ca se zvoneste ca Iencsi sau Chivu ar fi mai buni ca el...

Pot sa spun si eu parerea ?
Chivu (marele fotbalist Chivu de la A.S Roma si care e dorit de Juventus, A.C. Milan, Inter si la un moment dat se zvonea si de Real Madrid), e o PETARDA de jucator.
In afara de loviturile libere (aici nu am de comentat nimic), nu stie nimic, e zdrente omul, ia cartonas galben aproape in fiecare partida pe care o joaca la Roma pentru ca e prea lent.
Revenind la Cosmin Moti, alaturi de Gabi Tamas ar face un cuplu excelent in aparare (sa ne rugam sa ramana la noi, chiar... daca se poate sa il cumparam, din cati caini sunt in toata tara s-ar strange bani, ideea e acum cat cer pe el rusnacii...).
Oricum, Cosmin Moti are 21 de ani si "viitor stralucit".
Tine-o tot asa Cosmin !!!
Cai Lun
Sunt de acord cu tine in mare masura in ceea ce il priveste pe Chivu, dar trebuie sa recunosti ca e imposibil sa il bagi pe Moti in locul capitanului nationalei... Moti inca mai trebuie sa confirme!
florin_80
Intr-adevar, Moti este un jucator valoros, dar mai usor cu comparatia cu Chivu. El, la 20 de ani, era capitan la Ajax si juca in CL.
Cai Lun
QUOTE(florin_80 @ 7 Dec 2005, 12:36) *
Intr-adevar, Moti este un jucator valoros, dar mai usor cu comparatia cu Chivu. El, la 20 de ani, era capitan la Ajax si juca in CL.

...nu ca Moti nu ar face si el fatza, la forma in care se afla, dar asa... football.gif
alexyutza
Moti e un jucator foarte important p tnoi . Sincera sa fiu , pe vremea cand era la Craiova nu mi se parea un fotbalist asa de bun , asa de sigur pe el . Ce bine ca la noi a comfirmat . Pe Moti putem sa-l includem in aceasi categorie cu Alexa , care si el la Craiova nu a rupt gura targului , dar din momentul in care a venit la Dinamo a devenit unul dintre jucatorii de baza. Chiar si modul in care joaca , felul in care trateaza fiecare meci , imi aduce aminte de Alexa ... intr-un fel e urmasul lui : Si acum de abia ma abtin sa nu rad , cand ma gandesc la declaratia lui Moti ,(pe cand era la Craiova ) , de spunea el ca pt a nu retrograda va bate tot : " batem rapidul , batem Dinamo , steau , ii batem pe toti ... inca mai putem sa ne salvam dela rfetrogradare .. " ...Doamne ce comic era .... 010.gif
Ii urez sa -si invinga toti adversarii de acum incolo ...
MOTI thumb.gif
Rossi
moti e singurul transfer din fostul lot al craiovei care a demonstrat intradevar ceva la dinamo k merita sa joace aici si plesan este un jucator bun da mai are mult pana sa il ajunga pe moti cel putin in lot la dinamo .... bravo luii daca a confirmat e in avantajul lui sia obtinut un loc de titular incontestabil in primul 11 al lui dinamo
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
FarfelkugeL
Se zvoneste ca Moti si Plesan ar pleca la euro puli... MOTI TREBUIE TINUT NEAPARAT ! FUNDAS DE VALOARE !!!
alexyutza
149.gif Plesan nu are decat sa plece ...si la europuli daca vrea ,dar Moti nu nu nu ... dupa plecarea lui Tamas fix asta ne mai lipsea crazysanta.gif
Sper sa fie doar un zvon . Nu ne putem lipsii de Moti care a fost dupa Tamas , cel mai constant si bun fotbalist de la Dinamo in acest tur . Ce mai , a fost fara greseala , a contribuit enorm la fiecare victorie , la fiecare punct obtinut . Recunosc sincer , ca inainte sa joace pt noi nu pre il suportam , dar evolutiile sale in tricoul alb - rosu si declaratiile sale , m-au facut sa-l apreciez foarte mult . Dupa parerea mea , <oti e un jucator care iti merge la inima , un jucator care stie sa se faca placut si util . El spre deosebire de altii , tot cxe a obtinut a fost prin munca si nu prin fente , pile si relati . El e un muncitor ...
Sa plece grigorie la poli ca pe el nu asm sa-l regret deloc , dar pe Moti... in ochii mei a devenit unul de-al nostru , nici nu mai coonteaza ca in trecut a jucat la craiova.
Moti ... are spirit de dinamovist ... thumb.gif
senza tregua
Ar fi o mare tampenie vanzarea lui Moti la Poli. Plesan in schimb ar fi o afacere.
florin_80
Mai oameni, buni, voi chiar credeti tot ce se vantura prin presa? pai, daca e sa ne luam dupa ei ar insemna ca ne-ar pleca vreo 10- jucatori...Danciulescu, Niculescu, Grigorie, Petre, Plesan, Moti, Munteanu, Guso, Baltoi, Balan (bine, ultimii 2 n-ar fi o problema, chiar ar fi de recomandat). Hai sa fim seriosi...banuiesc ca cei din conducere nu sunt chiar atat de idioti incat sa-si taie craca de sub picioare, mai ales ca pentru multi castigarea campionatului ar reprezenta colacul de salvare.
paddy
Moti ar trebui tinut, dar din pacate se pare ca va pleca la pachet, asa cum a venit.
pinky
Mare greseala ar face conducatorii daca l-ar da pe Moti!!Este un super jucator si e tanar, promitator, de baza in aparare!!Nu cred ca ar trebui sa le facem cadou polistilor un asemenea jucator!!
POOL
Ar fi cea mai mare prostie sa-l dam pe Moti, deoarece ar putea deveni un nou "TAMAS" . E tanar, e in crestere si are valoare/.
Haita
Eu n-as vrea sa devina un nou Tamas. Sunt satul de jucatorii betivani si cu ifose.

Moti este un jucator indispensabil pt. Dinamo.
POOL
Si Tamas nu e? Dak pleak Tamas s-ar putea sa fie gata si de Moti, k de multeori el ii tinea 'spatele".
nunweiller
Moti e un jucator f bun: este rapid(calitate rara pt un fundas roman), are forta si ataca adversarul foarte sus fara sa aiba frica. Nu are tehnica lui Tamas, dar e mult mai determinat pe teren. Daca nu ar lua atatea cartonase ar fi perfect(sa zicem ca asta e de la lipsa de experienta). Cred ca de la Andone incoace Dinamo nu a avut un fundas asa de valoros(il punem si pe Tamas).
Concluzia: poate fi vandut la Poli Timisoara!
149.gif
Rossi
bineinteles k poate, dc aia vin cu bani dupa cum a zis si becali dinamo vinde orice, problema e cu ce pret vindem...
POOL
Sincer mie mi se par putin 4 milioane pe 4 jucatori kare totusi sant jucatori buni si merita mult mai mult.
Rossi
avand in vedere k bugetul nostru este de 5 milioane pe sezon cred k 4 nu e chiar putin, dar mai bine saraci si cu jucatori valorosi decat cu bani si cu jucatori la sencond hand
POOL
Da korekt, mai bine ne vindem jucatorii de valoare si kumparam jucatori "second-hand" care vin pe gratis si le umplem buzunarele conducerii noastre, k vad akuma k toti is imprastiati prin toata lumea, poate deja au luat banii pe cei 4 jucatori si stiu numai ei. 149.gif 149.gif
alexyutza
Daca tot vor sa furnizeze jucatori lui poli , atunci sa-i dea pe grigorie si pe Plesan , din cate tin minte erau amandoi doriti de Hagi si deiancu . asta da afacere , am putea lua o suma buna pe cei doi . De Moti sa nu se atinga becali .Fara Moti , echipa ar fii pre slabita si nu vad cine l-ar putea inlocui . Acuma cand putem sa avem o echipa buna , ce facem ne batem joc ...pai normal , cel mai usor e sa distrugi .
Moti un jucator indespensabil pt Dinamo !!!!
POOL
Eu zik k mai bine nu vindem nimik, deoarece si grigorie e de 3 ani? la Dinamo si deja este destul de "inclus" in sistemul de jok. Problema lui este inconstanta, k si la Zicu. Sa nu uitam k cei 2 jucatori "inconstanti" sunt primii nostrii marcatori.
caine_berceni
De acord cu alexyutza deci idem
Moti intreadevar este unul dintre cei mai buni jucatori la ora actuala
red_dog997
HAITA_DINAMO.gif ce tot atata ne zice presa ca ala si ala pleaca de la dinamo........moti nu tre' sa plece ca vorba aia''ar putea fii noul tamas''....... ball.gif cel mai bine ar fii sa:IL TRANSFERAM PE BECALI!!!!!!!!!!..........si dupa aia n'o sa mai fie vorba sa plece moti bananasmile.gif

FORZA DINAMO!!!!!!!!!that's all

SUCCES PT MOTI!111
alexyutza
Pe becali nu-l ia nici dracul.... din pacate . Daca ar pleca as fii foarte bucuroasa cred ca ar fii fara doar si poate cel mai reusit transfer , daca nu transferul anului . Nu scapam noi asa de usor de el offtopic.gif ... acuma sa revenim la ale noastre...
se pare ca Moti nu va pleca de la noi , asta daca nu ofera iancu 5 mil $ pe el si Plesan , deci cred ca putem sta linistiti . Esteban ce are de zis in privinta lui Moti ? Pe le l-a intrebat cineve daca are nevoie de Moti sau de orice alt dinamovist despre care se spune ca ar putea pleca la o alta echipa?
Eu nu cred ca Esteban renunta asa usor la un jucator ca Moti .
nu exista om in fotbalul romanesc care sa nu-l aprecieze . De cand a venit la dinamo , a crescut vazand cu ochii . Nu cred ca mai este vreun fotbalist care sa fii facut asa un salt in doar cateva luni .
Moti aduce a Alexa , asa mi se pare .. poate e o afirmatie putin fortata .....
bianco_rossa
Pai asta ne'ar mai lipsi....dupa c a plekt Tamas sa mai plece si Moti....plescan..n're dekt sa'si ia zboru'...dar totusi am citit k Moti nu pleak...semn bun anu' are?..Io nush c are d zis "este ban" asta despre transferu' d juktori....c juktori cunoaste el..k na'..am si io o curiozitate icon_rolleyes.gif ......io sper totusi k Moti ramane pentru k are valoare baiatu' asta si merita sa ramana la DINAMO......si Vlad Munteanu la fel...nu merita sa fie dati la pachet pt k asa vrea......
punkrock
moti mi s-a parut cel mai bun jucator de la dinamo in tot turul.a fost constant....sper sa nu plece
POOL
eu nu cred k a fost chiar cel mai bun, deoarece sa nu uitam k a fost si Tamas in aparare. Moti a si pierdut vreo 2 meciuri din cauza suspendarilor, dupa ce a luat cartonase prosteste. Cred k tamas a fost primul in turul asta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.