Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cosmin Moţi
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Max
Moti cea mai buna achizitie in vara SI NU TREBUIE DAT. Plesan ?nu merita tricoul lui dinamo, ducase-n zid.
marcher
Nu stiu de ce, dar mie-mi aduce aminte de nicolae, ala de-a muscat gazonul in meciul cu liverpool
FarfelkugeL
Zvon (onlinesport.ro): Divizia A - RoMercato 2005/2006
transferuri de iarna
(actualizat duminică 29 ianuarie 2006)

Dinamo Bucureşti (antrenor Esteban Vigo -Spania- nou)
Au venit: Cristian Munteanu (portar, AEK Larnaca), Tiberiu Curt (fundaş, Steaua Bucureşti), Dorin Mihuţ (fundaş, FC Bihor Oradea), Cătălin Munteanu (mijlocaş, Real Murcia), Ionel Dănciulescu (atacant, Shandong Luneng Taishan)
Au plecat: Ioan Andone (antrenor, Omonia Nicosia), Adnan Guso (portar, FC Argeş Piteşti), Mariko Daouda -Coasta de Fildeş- (fundaş, FC Argeş Piteşti), Gabriel Tamaş (fundaş, Spartak Moskva), Adrian Iordache (fundaş Shinnik Yaroslavl), Mihăiţă Pleşan (mijlocaş, FCU Poli Timişoara)
Posibile veniri: Emilian Dolha (portar, Rapid Bucureşti), Flavius Stoican (fundaş Shakhtar Donetsk), Cosmin Bărcăuan (fundaş Shakhtar Donetsk), Constantin Secăreanu (fundaş, Sportul Studenţesc Bucureşti), Florentin Cruceru (mijlocaş, Sportul Studenţesc Bucureşti), Liviu Negoiţă (fundaş, FC Argeş Piteşti), Costin Şoavă (mijlocaş, Spartak Moscova), Andrei Prepeliţă (mijlocaş, FC Argeş Piteşti) Ionuţ Mazilu (atacant, Sportul Studenţesc Bucureşti)
Posibile plecări: Cosmin Moţi (fundaş, FCU Poli Timişoara), Ştefan Grigorie (mijlocaş, Wisła Kraków)

Cum adica sa plece Cosmin ?? Pai daca se intampla asta (e cel mai constant jucator de la Dinamo, mare valoare, de foarte mare perspectiva, iubit de suporteri), mor de nervi purr si simplu !
TREBUIE LUATA ATITUDINE ! NICI MACAR ZVON SA NU FIE !!!
bianco_rossa
ei hai k asta ar fi culmea...cum sa plece Moti??..nu'i de ajuns k s'au dus Tamas, Ando??.....acu' ne arunk astia iar zvonuri d'astea?..pia dak mai pleak si Moti suntem ffff varza in aparare....ar fi un gol imens in defensiva si nu cred k ar putea sa'l inlocuiask....si unda ma rog af vrea sa'l trimita p Cosmin...in panzelel albe??..la orezazi k sa fak aceeasi figura k si cu Alexa??....astia sunt cu gandirea sub orice critik??..... 149.gif
redlady08
e doar un zvon....nu cred k e posibil.....mai ales k fecali a zis k nu mai avem nevoie de nici un jucator si k nu va mai face nici un transfer. Moti e un om de baza la noi......au mai fost zvonuri si nu s-au adeverit...presa n-are treaba si-si face singura 010.gif HAITA_DINAMO.gif
FarfelkugeL
Pai tocmai, ca e om de baza DESI E NOU VENIT !!! (aproape nou venit). Deci ---> MORI BECALI.
Max
dupa cate bag sama..e cam vechi tabelu ...pai Alexa nu e trecut deloc.... icon_rolleyes.gif
dar apropo..daca tot ati deschis discutia !!...daca pleaca si Moti la timisoara...cum veti reactiona fata de el???...eu unul ...nu cred ca l-as ierta!!! 149.gif

si daca tot insisti sa moara becali ...... atunci-->SA MORI BECALI.!.....................poate strigam toti sa ne auda diablo.gif
alexyutza
Pleaca Moti la poli pe draq....nu pleaca !!!!! astea -s alte zvonuri tampite. astia apre deosebire de alti jurnalisti precizeaza ca sunt transferuri " posibile " , adica in veci realizabile .... 010.gif
Trebuie si ei sa scrie ceva . Nu mai au subiecte si trebuie si ei sa traiasca din ceva , iar sa inventezi stiri dupa ureche e cel mai simplu .
Cum sa plece la poli ? astia in nebunai lor nu-si dau seama ca is patetici drunk.gif ce naiba , doar nu se transfera toata echipa la poli ? sau ce , fuzioneaza Dinamo cu poli si noi nu stim ? 010.gif Doamne fereste-i , ca astia -s de-a dreptul dementi ....
Marea majoritate dintre transferurile pe care le anunta ei nu mai sunt de actualitatea . La tv , atat Prerelita cat si Netoiu au zis ca pitesteanul nu va ajunge la noi , asa ca toate aceste informatii " pretioase " pe care le vedem sunt departe de a fii adevarate , nici macar probabile nu sunt .... 010.gif
Nu pleaca Moti !!!! Ar fii si culmea , dupa ce ne-am chinuit sa-l aducem pe Alexa sa vindem un alt fotbalist de mare valoare .
Barfe de bazar ... deja m-am saturat ... ma amuza sa vad ce cretini misuna printre noi..... 010.gif
FarfelkugeL
MOTI INVOIT

Dinamo a deplasat in Turcia 21 de jucatori. Fata de lotul anuntat initial, internationalul Cosmin Moti a ramas acasa, foarte afectat de decesul bunicului sau, cel care l-a sustinut extrem de mult la inceputul carierei. Moti a fost invoit pentru cateva zile de catre antrenorul Esteban Vigo, urmand sa plece duminica seara spre Antalya.

www.fcdinamo.ro

CONDOLEANTE COSMIN MOTI. Alaturi de tine.
f_rares
nu pleaca...Moti vrea performantza cu Dinamo.cat timp e titular la noi de ce sa plece??k a plecat si olteanu'...povesti
ReDBullD0G
Cele mai sincere condoleante pentru singurul fundas central adevarat din lotul nostru:Cosmin Moti!
Cai Lun
Pai nu ca sa moara Tarzan! Deci mi-au facut atatea bucurii cu plecarea lui Plesan, Becali, Vigo, Turcu. Am zis ca gata! De acum ma duc la stadion! Dar daca pleaca Moti la Fiorentina AL DRAQ CARE O MAI PUNE PICIORUL IN STADIONUL ALA! 251.gif

Nu se poate asa ceva! Asta nici ca zvon nu trebuie sa exista! 149.gif Sa nu ii puna sfantu' sa il vanda! diablo.gif

...si se mai si lauda! ".. cerem mult! 2.500.000" BAAAAAAAH!! Ati baut gaz?! Reveniti-va! Inseamna ca Netoiu asta e mai magar decat tot ceilalti la un loc! Sa speram ca e doar o gluma proasta!...
antisteaua
Iar incep vanzarile? Moti e om de baza in aparare. Pai daca il vand si pe el eu propun sa jucam fara aparare. Cu Moti si Tamas Dinamo avea o aparare buna. Inteleg ca Tamas nu a putut fi oprit la echipa, dar sa plece si Moti?
Acum ca s-a intors Barca puteau face treaba buna impreuna....
f_rares
Nu am auzit nimic de acest lucru shocked.gif Si nu inteleg cum...iar revin actionarii la vechile obiceiuri? shocked.gif Mai bine NU.
Moti nu trebuie vandut...daca il vindem pe cel mai bun fundas actual(consideram ca barcauan nu cunoaste jocul echipei asa de bine si nu e in forma asa de buna)...s-a ales iar praful de apararea noastra nono.gif
POOL
Yo n-am vazut nicaieri zvonuri de acest gen, kum k Moti ar pleka, da' dak sant adevarate si Moti pleaka, imi bag toata p..a in conducerea lui Dinamo. 149.gif Kum sa dai cel mai bun jucator din defensiva??? Ku cine jukam dupa aia??? margaritesku alexa ropotan pe linia de fund??? 149.gif
Max
Daca pleaca , e un pas inainte pentru cariera lui..si nu ar trebui sa ne opunem..mai dramatic era, daca mergea in Rusia sau China.
..parerea mea..
POOL
Poi e un pas inainte in cariera lui, da' stai k la noi nu a jukat decat un tur de campionat.... Apoi ce ii asta?? Ne facem bishnitzari???
Cumparam jucatori la pret de nimik si peste cateva zile ii vinde pe milioane de $? O sa mai aibe el sanse sa mearga in campionate din vest, stai linistit. thumb.gif
Cai Lun
Lasa ca un pas inainte in cariera poate sa faca si pe la 25 - 27 de ani...

Pana una alta poate face Dinamo un pas inainte din mocirla in care se afunda. Oricum, sunt mai mult decat contrariat fie si doar de simplul fapt ca acest zvon a aparut. Sper sa nu se adevereasca... chiar nu vreau sa il regret pe Becali... diablo.gif
Cai Lun
In afara de Pro Tv, nimeni nu a mai zis nimic. Nici ziarele de maine nu par sa comenteze ceva. Sa speram ca a fost o gluma proasta...
POOL
Si eu sper la fel... thumb.gif
Apropo, pe la 25-27 de ani, nu prea mai apuka sa faka mare lucru in fotbal. El e tanar cati ani are?? 20-21? HAi pe la 23-24 maxim ar putea sa-l lase sa plece da' nu mai repede k sa patzeaska si el k Tamas care a mers la Galata si a ajuns rezerva si cunoastetzi bine povestea.
red_dog997
251.gif Cik Fiorentina i0a facut oferta de 2.500.000 Euro!!

diablo.gif ce ziceti,PLEACA????Cumva??

Io zic c-ar merita mai mult!!

Cred ca da,ar fii bine sa nu plece,acuma,ci eventua mai tarziu,ca sa nu pateasca ca Tamas,si sa plangem dupa aia dua elldeocamdata numa' PRO a zis ceva,ramane sa se confirme!!

Asta peste vreo 5 ani o sa faca 10 milioane,sunt mai mult ca sigur!!Asa ca nu merita sa plece!!Poate si mai repede de atat,o sa faca mai mult!!

Sau se epoate sa-l dea pe el,si sa-l cumparam pe tamas,din banii ramasi,si cu timpul,Tamas o sa valoreze din ce in ce mai mult,si facem o afacere buna,iar din banii pe care ii luam pe tamas,in viitor,o sa-l luam pe Moti inapoi,plus inca vreo 2 jucatori buni,si tot asa,si afacerea devine o investitie de milioane!!Mai stiti,cre' ca o sa iasa ceva in urmatorii 2-3 ani!!

010.gif

Scuze ca ABEREZ,dar se poate si asa,dac-ati inteles ce-am vrut sa zic!!
gaby75
de ce intodeauna trebuie sa plece toti jucatorii adevarati ? 149.gif binenteles ca este vorba de MOTI
de ce nu putem sa tinem valorile?
COSMIN C
QUOTE(Cai Lun @ 8 Mar 2006, 2:36) *
In afara de Pro Tv, nimeni nu a mai zis nimic. Nici ziarele de maine nu par sa comenteze ceva. Sa speram ca a fost o gluma proasta...

Mai zic si altii...
Cica Netoiu s-a certat rau cu Borcea...
" Comandantul a spus ca, in aceste conditii, nu mai vrea sa ramina, si a cerut sa i se restituie investitia. El a mai enuntat si alta varianta: "Sau facem altfel. In loc de bani, dati- mi-l pe Moti. Vreau sa am dreptul sa-l transfer si sa iau eu toti banii din vinzarea lui". Netoiu i-a marturisit ca are o oferta de 2,2 milioane de dolari pentru fundasul central si ca, in acest fel, isi va scoate suma pe care o bagase pina acum in Dinamo."(Sport Total)
Cai Lun
a... da? Pai atunci sa se duca draqlui toti si sa se desfinteze! Sa redevina sectie a CS-ului, ca si asa numai niste incompetenti sunt cu totii! 149.gif
POOL
Incet incet se destrama toata conducerea lui Dinamo, dak ar pleka totzi si dak ar reusi sa ramanem ku Badea si sa il convingem si pe tiriac sa vina, atunci nu mai avem nevoie de comandanti, de gazisti si de plm.
Radu10mai
Sweet Dreams
POOL
Bine sweet dreams........ Ziceam si yo asha nu cred in asta da' era o parere. drunk.gif
f_rares
QUOTE(m@x @ 7 Mar 2006, 22:13) *
Daca pleaca , e un pas inainte pentru cariera lui..si nu ar trebui sa ne opunem..mai dramatic era, daca mergea in Rusia sau China.
..parerea mea..

offtopic.gif Scuza-ma...dar a fost transferul lui Zicu un pas inainte?? nono.gif

Nu vreau sa plece...atunci ce afacere am mai facut cu aducera lui barcauan?Inlocuitorul lui Moti? nono.gif NU!!!!EL trebuie sa fie colegul din linia de fund .
Sunt de parere ca Moti trebuie sa mai ramana,are timp sa plece si peste 2-3 ani.
red_dog 4 ever
Asta a fost cred ca o bomba de a lui Borcea cu plecarea ca dupa aia sa spuna ca desi are oferte pentru jucatori nu le da drumul sa plece ca sa se pregateasca de CL
Radu10mai
Mai pleaca Moti sau nu?
POOL
Inka nu se stie nimik klar de nici o oferta sau vreo plekare. thumb.gif
tussybau
Dupa plecarea lui tamas e cel mai bun fundas central din romania!!datorita lui o sa luam campionatul!!!HAI DINAMO!!K ASA O SA DANSAM.. bananasmile.gif bananasmile.gif nana2.gif nana2.gif bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif
red_dog997
offtopic.gif Tussybau unde esti??ca sa mor daca te vad pe aicea!! gunshot.gif gunshot.gif gunshot.gif

--------
Puteai sa ii trimiti un PM....
red_dog997
HAITA_DINAMO.gif Cred ca deocamdata e cel mai valoros!!PAREREA MEA!!Adica cel mai valoros jucator al lui Dinamo,din Prezent!! HAITA_DINAMO.gif
red_dog77
Incet, dar sigur, Moti se transorma in "micul Tamas" pentru noi. Un lucru ffff important - pe langa faptul ca joaca f bine, este CONSTANT. Un baiat f.serios care va ajunge departe.
marcher
tantalau, tantalau gunshot.gif
red_dog77
Aici esti nedrept. E adevarat, n-a jucat cum ne asteptam, dar parca e un pic peste ceilalti.
POOL
El de obicei joaka peste nota echipei.... K si ieri.... thumb.gif
reddogforever84
Unul din putinii jucatori cu adevarata clasa din actuala echipa a lui Dinamo . Bravo Cosmine si asteptam convocarea la nationala mare
POOL
Mda... Moti a devenit dupa plecarea lui Tamas stalpul apararii noastre....
Adinutza
In momentul de fata e cel mai bun de pe teren...
FarfelkugeL
Clar Cosmin Moti e CEL MAI BUN JUCATOR DE LA DINAMO !
SA NU VA TREACA PRIN CAP SA-L VINDETI ACTIONARILOR !!!!!
bianco_rossa
felicitari Moti!!!.....invata'i si pe restu' c inseamna munk...k vad k d la atata prestigiu.....isi iau lumea in kp
f_rares
De cate etape e Moti cel mai bun jucator votat pe forum??De cand a inceput returul,paremi-se.Bravo Moti,tot asa beerchug.gif
Adinutza
QUOTE(Red Dawg48 @ 9 Apr 2006, 23:02) *
Clar Cosmin Moti e CEL MAI BUN JUCATOR DE LA DINAMO !
SA NU VA TREACA PRIN CAP SA-L VINDETI ACTIONARILOR !!!!!

Ce crezi ca-i exclus...? La mintile lor crete si la dorinta avida de bani...nu m-as mira...
reddogforever84
010.gif Doar era sa-l scapam la rocar in iarna asta. Daca mai plusau aia un pic acum era cu Mihaita
COSMIN C
Si cand ma gandesc cum il uram noi pentru faza cu Mihalcea... drunk.gif
reddogforever84
Si il uram pe merit . Mihalcea "Caine pana la moarte!!" bananasmile.gif
COSMIN C
Mda...Pai sa-l uram in continuare...Mama lui de oltean, care a venit sa joace bine la noi... drunk.gif
reddogforever84
Asta ar insemna sa fim dusmanosi. 010.gif Ce-a fost a fost.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.