Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mariko Daouda
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Sezran
Păreri despre jucători.
dinametuu
ca o stanca!!!! carente are in privinta mobilitatii!in general este un fundas destul de sigur, rudimentar uneori, dar macar nu te astepti sa dea pasa la varful advers! cred ca are loc in primul 11!
Diabolik_kidd
Sincer,mie chiar mi-a placut pana acum in toate meciurile care le-a jucat.Poate dupa ce se va ocomoda mai bine,ca si ceilalti olteni veniti in vara poate va incepe sa aiba din nou acele evolutii care l-au adus la DINAMO icon_lol.gif :razz:
LAZIO
:matrix: ba fratilor da voi sunteti penibili cu cioara voastra!!!!!!!!!unde ativazut voi siguranta la douda asta??????cand e sub presiune da in minge de frica,face greseli,marcaj slab,nu face deloc faza de atac,e rigid ,greoi,si lent!!!!!!!!!are mentalitate de serie B a jucat in echipa care anul trecut a primit cele maI MULTE GOLURI si a ocupat ultimul loc!
in meciul cu steaua a fost cel mai slab de pe teren complaining.gif !!!
care spuneati ca sunt calitatile care il recomanda la Dinamo?
NOI SUNTEM DINAMO!!!!!!!!.........................nu craiova!!!!!!!
Dumi-DC
Nu face deloc faza ofensiva
alin70
Oare n-ar fi mai bine sa mai asteptam un pic in ceea ce-l priveste pe Daouda,ca parca nici Ionut Balan nu mi se pare o solutie pt. moment?
senza tregua
destul de greoi si ca toti fundasii de banda reprofilati din centrali are mai mult tendinta sa stranga in centru ca la 5-3-2 decat sa colaboreze cu mijlocasul de banda: aseara mai mult l-a incurcat pe Petre (care de altfel s-a distrat cu nesu!!!).
In rest - rabdare - e nou venit!
Antispring
Sa fim seriosi acum. Petre nu s-a distrat cu Nesu. Nesu l-a deposedat de multe ori.
Dumi-DC
Ba ,pardon, Petre l-a umilit la modul cel mai clar pe Nesu
caag3
Lazio a scris:in meciul cu steaua a fost cel mai slab de pe teren !!!.

Inseamna ca tu l-ai uitat pe Vladut sau pe Grigorie.Intradevar a fost nesigur in interventii dar e timp sa se acomodeze.Chiar daca vine de la Craiova asta nu inseamna ca e un jucator de divizia B a facut multe meciuri bune la Craiova si nu uita postul pe care joaca el in mod normal e de fundas central nu dreapta (ar trebui sa stii ca e diferenta mare intre un fundas central si unul de banda)
Vladut e incredibil .In tot meciul nu a dat o centrare buna nu a facut un stop cum trebuie.Pacat de tine ca te apreciam mult sper sa iti revii cat mai repede ca altfel o sa sari rpd din schema stii ca Ando nu sta la discutii.
Felicit Dinamo pentru ca ne-a adus o mare bucurie aseara .
Bravo Bratu,Moti (ai jucat excelent pacat de acea greseala de la gol),Tamas (se pare ca ai revenit la valoarea pe care o aveai cand ai plecat de la Dinamo ai f.multa siguranta in interventii thumb.gif ),
Petre (tu nu ai plamani??),Margaritescu (apreciez la tine ca atunci cand trece mingea nu trece adversarul si invers thumb.gif )
Cred ca suntem pe drumul cel bun imi pare rau ca nu a putut juca Plesan.sa moara spurcatii bananasmile.gif
Shamann
Este VARZA!!!!!mai bine era cu alistar si cu galamaz...sper ca andone sa il scoata din echipa..nu ca ar fi singurul...gaev la fel....grigorie la fel.....sa il bage pe guso si pe ZICU...cum a intrat el s-a terminat cu stelutza...e meserie ZICU!!!!!!
caag3
Lasa-ma frate si cu Zicu ca iti face o faza si iti strica alte 5
Shamann
E adevarat si asta dar nu in toate meciurile...de exemplu ieri cum a intrat el s-a vazut ce tehnica are si cum i-a impleticit pe spurcati!!!!oricum e un mare jucator..atat ca nu prea fuge dar da pase bune!!!!!!Respect Zicu!!!!!
Golden
cioara asta mi s-a parut cel mai slab jucator de pe teren...
habar n-avea sa dea o pasa...pe toate le dadea inapoi... nu cred ca adat o pasa inainte...doar fundasilor le pasa...
ca de driblat nu mai zic..ca nu e in stare...
e PETARDA !!
nu are ce sa caute la Dinamo..
englandunited
parere foarte buna despre jucator !
LAZIO
in sfarsit v-ati revenit!!!!1ca ma saturasem de laude la adresa unui jucator de serie B!!!poate o sa mai progreseze dar la nivelul asta nu merita sa joace la Dinamo!
dinametuu
mi se apleaca de lotu` asta supraevaluat! sa vedeti ce tavaleala o sa iasa cu cipriotii!!!!
vlad1607
ciocolata asta al nostru juca la prazari fundas central dc nu ma insel...asa ca sa mai avem rabdare cu el poate se descura si lateral....dc nu sa-si ia zborul....
Laboosh_SUD
n-are fata de dinamo. Sa-si ia si Dinamo odata niste scouts si sii trimita la plimbare sa caute jucatori.. Ce drecu, numai jucatori luati pe combinatii si faze..
alexyutza
La meciul cu Vasluiu dadea semne ca isi revine...sau ca incepe sa se acomodeze . La Craiova football.gif bine , cine stie ...poate pt el ii mai greu sa se acomodeze . Cum am avut rabdare pana acuma mai putem astepta !
Daca nu revine la forma la care a fost odata , atunci ar fi bine sa - se caute alta echipa In cazul asta ,. nu o sa scoatem cine stir ce bani , dar macar nu o sa mai achitam un salariu aiurea , ca multe altele !
Daca in retur joaca la fel out ....!!!!
Cai Lun
Orice jucator merita o sansa, iar Daauda - mai ales dupa meciul de la Vaslui, pare sa merite acordarea acestei sanse la un club cum e Dinamo... Nu se stie niciodata de unde sare EPURELE...

PS> Nu mai zice-ti "nu are fatza".. ca s-ar putea intelege alte alea... E adevarat ca nu e el blond.. dar totusi... 010.gif
alexyutza
Hai ma , zau asa...crezi ca am putea fi acuzati de rasism ... 010.gif

010.gif bine , bine ...are fata dar n-are spit ...II mai bine asa ?
pinky
QUOTE(alexyutza @ 12 Nov 2005, 20:01) *
Hai ma , zau asa...crezi ca am putea fi acuzati de rasism ... 010.gif

010.gif

Mai nou se pare ca da!! icon_rolleyes.gif
Ceea ce i-au facut acei suporteri m-a lasat fara cuvinte...ii contestam pentru modul in care joaca, dar culoarea pielii nu are nici o legatura!!Adica daca in el au aruncat cu banane hai sa mergem sa aruncam si in baltoi cu ceapa si in Plesan cu cartofi...serios acuma, nu ne face cinste toata povestea asta si a fost un gest urat!! icon_redface.gif
paddy
La meciurile dintre Dinamo si rapizi, galeria Dinamovista striga ..sa moara tiganii..cioroii...boritii, etc...am vazut ca in galeria Dinamovista mai sunt si tigani, nu imi imaginez ce simpt ei atunci, si daca strigau impreuna cu galeria ????? " sa moara tiganii "
Banuiesc ca e o mare diferenta intre negrii si tigani.....tiganii sint tigani ca asa vor ei sa fie, si nu au chef sa se integreze in societate...iar negrii nu prea au de ales, ca asa s-au nascut , si nu au posibilitatea lui Michael Jackson sa devina albi peste noapte.
Si el e om, indiferent de culoare, va dati seama ce a fost in inima lui, eu zic ca mai merita o sansa........sa inteleg ca acei suporteri sint rasisti ????...de ce nu au procedat asa si cu Zicu, Baltoi, Moti etc...................
COSMIN C
Poate le da Daouda o palma tuturor si face diseara meciul vietii !!
Cai Lun
Sa dea Dumnezeu!! Sincer sa fiu.. faca ce or face... joace cum or juca.. numai sa bata!! A S T A __ V R E A U ! ! HAITA_DINAMO.gif
paddy
...ca de nu, vai siamar de pielea lor diablo.gif diablo.gif diablo.gif diablo.gif cit despre anagramatul ala de fecali, o sa vina si timpul lui, SAU EL ARE IMPRESIA CA ELIAS INSEAMNA TOATA SUFLAREA DINAMOVISTA ..EL SE POATE RAZBUNA PE 4..5..PERSOANE PE CARE LE CUNOASTE...PROBLEMA CA PE EL IL CUNOSC SUTE DE MII....ASA CA AI GRIJA CE VORBESTI ANALFABETULE fuck.gif fuck.gif fuck.gif
Cai Lun
QUOTE(paddy @ 1 Dec 2005, 15:58) *
...ca de nu, vai siamar de pielea lor diablo.gif diablo.gif diablo.gif diablo.gif cit despre anagramatul ala de fecali, o sa vina si timpul lui, SAU EL ARE IMPRESIA CA ELIAS INSEAMNA TOATA SUFLAREA DINAMOVISTA ..EL SE POATE RAZBUNA PE 4..5..PERSOANE PE CARE LE CUNOASTE...PROBLEMA CA PE EL IL CUNOSC SUTE DE MII....ASA CA AI GRIJA CE VORBESTI ANALFABETULE fuck.gif fuck.gif fuck.gif

Interesant OFF TOPICUL, dar avand in vedere ca am postat si eu unul mai sus... suntem amadoi in vizor... icon_redface.gif Hai sa incercam sa vorbim despre Dauda totusi..
paddy
Vladut Munteanu ia dedicat golul lui Dauda, frumos gest, sa speram ca la fel va face si in meciul cu OM ... HAITA_DINAMO.gif
dinametuu
QUOTE(paddy @ 1 Dec 2005, 13:47) *
La meciurile dintre Dinamo si rapizi, galeria Dinamovista stiga ..sa moara tigani..cioroi...boriti, etc...am vazut ca in galeria Dinamovista mai sint si tigani, nu imi imaginez ce simpt ei atunci, si daca striga inpreuna cu galeria ????? " sa moara tiganii "
Banuiesc ca e o mare diferenta intre negri si tigani.....tigani sint tigani ca asa vor ei sa fie, si nu au chef sa se integreze in societate...iar negri nu prea au de ales, ca asa sau nascut , si nu au posibilitatea lui Michael Jackson sa devina albi peste noapte.
Si el e om, indiferent de culoare, va dati seama ce a fost in inima lui, eu zic ca mai merita o sansa........sa inteleg ca acei suporteri sint rasisti ????...de ce nu au procedat asa si cu Zicu, Baltoi, Moti etc...................

bune replici...totusi invata sa scrii corect, fara suparare!doar esti roman si tu...sau..?
paddy
QUOTE(paddy @ 1 Dec 2005, 11:47) *
La meciurile dintre Dinamo si rapizi, galeria Dinamovista striga ..sa moara tiganii..cioroii...boritii, etc...am vazut ca in galeria Dinamovista mai sunt si tigani, nu imi imaginez ce simpt ei atunci, si daca strigau impreuna cu galeria ????? " sa moara tiganii "
Banuiesc ca e o mare diferenta intre negrii si tigani.....tiganii sint tigani ca asa vor ei sa fie, si nu au chef sa se integreze in societate...iar negrii nu prea au de ales, ca asa s-au nascut , si nu au posibilitatea lui Michael Jackson sa devina albi peste noapte.

QUOTE(dinametuu @ 3 Dec 2005, 13:42) *
bune replici...totusi invata sa scrii corect, fara suparare!doar esti roman si tu...sau..?

mamba.gif mamba.gif mamba.gif No comment
Cai Lun
QUOTE(dinametuu @ 3 Dec 2005, 15:42) *

...iar tu incearca sa scrii pe margenea subiectului... era vorba de Mariko Dauda, nu de greselile gramaticale ale forumistilor... [asta e treaba lu' CARTEA DE GRAMATIZA... icon_twisted.gif icon_twisted.gif ]
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.