darkestt
Aug 20 2005, 09:59 AM
Nu cunosc piesele de mai sus, dar ideea mi se pare ok!
Votez pentru!
Vlad89
Aug 20 2005, 02:58 PM
Ma da-le in colo de imnuri, important este sa dea gol ....
Cristi
Aug 20 2005, 07:57 PM
QUOTE(chimaira @ 3 Aug 2005, 12:46 AM)
poate punem si un morandi ...nu ar fi belea?!?!?!
:matrix:

mda, un Beijo (Uh-la-la) la fiecare gol a lu Niculescu
soreen20
Aug 22 2005, 10:25 PM
CRED CA DJ ALLIGATOR AR FI CEA MAIBUNA ALEGERE.MORANDI LOL.CE BA ESTI POPONAR?AIA E MUZICA DE GAY
Cristi
Aug 22 2005, 10:47 PM
Eu? Nu, doar am dat un raspuns
soreen20
Aug 23 2005, 03:49 AM
rednorth
Aug 23 2005, 12:37 PM
Mi-ar placea sa aud partea instrumentala de pe ONE -Metallica,aceea de dinaintea versurilor "Landmine has taken my sight etc";suna putin razboinic.
In rest ca parere personala nu vad absolut necesara cantarea unui imn dupa marcarea unui gol.Hai sa mergem in numar cat mai mare pe stadion si sa cantam cu totii"Dinamo e viata mea";asta ar conta cel mai mult pt moralul jucatorilor.
ZOCCOLO DURO
Aug 23 2005, 01:08 PM
DA...DA....DA...ONE !!!!!!!!!!!! MERGE BELEA!!!!!! dar si "skinhead " de la ENDSTUFFE
Dumi-DC
Aug 23 2005, 05:01 PM
QUOTE(rednorth @ 23 Aug 2005, 01:37 PM)
asta ar conta cel mai mult pt moralul jucatorilor.
Daca ar fi sa punem imnul dup ce le-ar ridica moralul la baieti atunci ar trebui ca dupa fiecare gol dat de zicu si restul sa cante adi de vito in timp ce noi strigam referitor la goluri FARA NUMAR FARA NUMAR

(glumeam)
soreen20
Aug 24 2005, 09:06 PM
QUOTE(Dumi-DC @ 23 Aug 2005, 07:01 PM)
Daca ar fi sa punem imnul dup ce le-ar ridica moralul la baieti atunci ar trebui ca dupa fiecare gol dat de zicu si restul sa cante adi de vito in timp ce noi strigam referitor la goluri FARA NUMAR FARA NUMAR

(glumeam)
lol.sa o puna p aia cu "Valoarea mea ,valoarea meaaaaa, nu o are nimeneaaaa"
Metallica
Aug 27 2005, 11:48 PM
daca ar fi stadionul plin si ar canta toata lumea n-ar fi nevoie de imn, dar in conditiile actuale...
kirita03
Sep 2 2005, 12:24 PM
am si yo o parere
haideti fratilor sa cantam din toate piepturile dupa fiecare gol
M... steaua si ceva frumos de cioban dupa...
Antispring
Sep 2 2005, 12:38 PM
Lasa-i in pm si p'aia.............
Ce-ar fi sa canti ceva de Dinamo.....
ZOCCOLO DURO
Sep 2 2005, 03:10 PM
e greu asa ceva...daca s-ar face o medie ...un sondaj ceva...s-ar observa ca cei care sustin echipa sunt mult mai putini decat cei care srtiga contra spurkatilor...tot stadionul i-a foc...cand e vorba de spurcazzi...pacat...
IceByt
Sep 2 2005, 08:33 PM
Mai bine cantam ceva de dinamo dekt d alte echipe
Dust
Sep 4 2005, 01:37 AM
ma rog kktu ala de la rapid mergea la noi da aia sunt prosti
alexyutza
Sep 4 2005, 11:04 AM
Ar fi fain daca am gasi o formatie de la noi care sa compuna pt Dinamo cateva melodi bune .
Asa am gasi sigur un imn pt goluri care sa ne reprezinte si care sa ne multumeasca pe toti. N-are rost sa strigam m**e stiaua la fiecare gol marcat impotriva altei echipe.
Antispring
Sep 4 2005, 07:24 PM
Bambi?.......... sau poate Fizz..... ca tot baga el gratare in conacu' de la tzara.... Asta daca nu insista borcea sa faca Banica jr un featuring cu adi de la Valcea.
mad_dog_luk
Sep 5 2005, 10:02 AM
" who let the dogs out ? " chiar era buna ... da ce sa le faci la tzigani ...
tot MOUIE STEAUA ramane !!!
---------------------------------
avanti bianco-rossi !
alexyutza
Sep 9 2005, 05:58 PM
Cum ii cu imnul pt goluri ? Ideea se pune in practica sau ramane un etern plan ?
Cand se pot vota propunerile ?
Golden
Sep 21 2005, 01:05 PM
inca raman la ideea mea ca este stupid sa bagi o melodie dupa fiecare gol...
mai frumos se aude...aleeeeeeeee aleeeeeeeee...ale ale...ale dinamo ale ale ;)
Antispring
Sep 21 2005, 05:02 PM
Gata Alexyutza.... s-a rezolvat....... nu se poate
Mitzi
Sep 26 2005, 09:16 AM
chestia asta cu imn dupa gol....e importata din tari care nu au dezvoltat fenomenul ultra`...sigur pt cei din tribune ar merge...n-am pretentii de la ei
FarfelkugeL
Sep 26 2005, 09:41 AM
1) Dj Optick - Surrender sau
2) Baha Men - Who let the dogs out ?
(RED DOGS oud :D)
Cai Lun
Nov 1 2005, 11:32 PM
Mie mi se pare o prostie sa inceapa unii sa cante la difuzoare dupa fiecare gol! ghencistii sunt penali cand incep sa... tzop - tzop -tzop... dupa fiecare gol!

Pai daca tot punem la gol de ce nu am pune si in timpul meciului, si facem in PCH un NG caffe ca sa se relaxeze si baietii!
Ori mergem la stadion sa ne incurajam echipa si sa ne bucuram la gol ori ce dreaq cautam acolo? [pardon de expresie!] Ar trebui sa gasim o strigare pe care sa o avem dupa fiecare gol, sa se auda din tot stadionul, nu sa vina unu' sa cante.... [apropo... cum a fost idiotzenia aia de reprezentatia a lu' Catalin Geambasu & Co la ultimul titlu, dupa meciul cu Apulum... in loc sa cantam noi toti din tribune il ascultam pe ala... aiurea! parerea mea...]
Deci cel mai frumos e sa cantam noi dupa gol! Eu tin minte ca era asa o data... Atunci cand ma duceam cu taica-miu' de mana pe stadion [

] si dadea Mensah gol cu Petrolu' [ cine il mai tine minte pe negru???

]. Atunci se ridica toata lumea in picioare, se scutura de seminte si strigau: "Hei, hei DINAMO! Hei, hei DINAMO! Hei, hei DINAMO!"
Nu radeti, era frumos, poate mai frumos decat sa injure steaua... tot ce conteaza e

deci sa ne bucuram pentru

strigand pentru

.
paddy
Nov 2 2005, 12:15 AM
Asta ne mai lipsea nou acum

noi nu avem niste cantece ca lumea.
Ai dreptate YODA, inainte aveam imnuri, pentru goluri,spurcati, cioroi,olteni, etc.
CMIDP
Nov 2 2005, 08:03 AM
nu am mai postat de mult de tot pe aici ..dar frate ce fel si fel de discutii apar ..te doare mintea :))
auzi imn la gol ...haha ..
tare oricum ....am ras si in dimineatza asta ..
noi sa fim sanatosi
Antispring
Nov 2 2005, 08:06 AM
'opa............. CMIDP..........
CMIDP
Nov 2 2005, 08:10 AM
da antispring sunt de mult pe aici ..vezi data cand m-am inregistrat..si numarul de mesaje postat ...:) ..doar ca nu am mai postat de mult..si acum intru si vad topic-uri de genul astuia care mie personal mi se para stupid ..ptr ca ar fi ciudat sa aud imn pe dinamo la gol ..
ma rog este parerea mea ..acum nu inseamna ca am si dreptate
Rime
Nov 2 2005, 02:00 PM
Mda e stupida ideea asta....Tot

Steaua merge cel mai bine
Antispring
Nov 2 2005, 02:22 PM
Da ma CMIDP... stiu de cand esti p'aci, aveai parca un avatar cu un barbos mai pletos si un pic cam irascibil ..... care avea parca si un fular la gat.
Rime
Nov 2 2005, 09:59 PM
Pai dak a fost in ex factiunea Irascibilii....
rednorth
Nov 2 2005, 10:05 PM
Daca vreti Imn,ridicati-va toti in picioare ,puneti mana la piept si cantati Desteapta-te romane!!!
Cai Lun
Nov 2 2005, 11:26 PM
QUOTE(rednorth @ 2 Nov 2005, 22:05)

Daca vreti Imn,ridicati-va toti in picioare ,puneti mana la piept si cantati Desteapta-te romane!!!
Hahahahahahahahahahahaaaaaaaa!!!
Deci io cred ca cu postul lui redNorth puteati sa inchideti discutia pe acest topic!
Mama, cum a putut sa o zica de bine!
Apropo, cei mai exotici raman alde Los Platanos de la Progresu... [desi sincer sa fiu pe mine ma duce cu gandu' mai degraba la platane decat la platani...]
Antispring
Nov 2 2005, 11:36 PM
Poate reusesc aia de la FANS sa-i incinga.... sa scape si ei de rushinea aia de trompeta.
Cai Lun
Nov 3 2005, 01:08 AM
FANS... inca am dubii in privinta lor... plus ca nu mai tin minte sa fi vazut in ultimul timp bannerul lor la meciuri! Le-a taiat Iorgulescu finantarea si ei au reziliat contractul, sau ce?
CMIDP
Nov 3 2005, 03:26 AM
tare ideea lui rednorth ...:) ..mai bine asa decat cu imn facut special sau destinat special acestui lucru
si da antispring aveam avatarul ala ..dar nu mai este...au facut ce au facut la avataruri si nu mai este....iar acum o sa incerc sa pun altul ..sa il trimit .poate or sa-l accepte in baza de data... si nu ,nu este nazi cum te asteptai .. :P
undyng
Nov 12 2005, 12:33 AM
mai bine cantatzi britney spears aia cu ups i did it again , da editata .... ups whe did it again whe played with the ball ... lol :P
Laboosh_SUD
Nov 12 2005, 06:59 PM
eu propun mai bine melodii noi cu Dinamo, cantate de dinamovisti, unele noi. ca sunt multi de acord cu mine cand baga inainte de meciuri melodia aia a lu Geambashu ca e vai mortii ei.. Propun sa se faca o noua compilatie cu melodii mai misto cu artisti care s caini si nu di-astia dance sau rapperi de mana a 2a. Si accentuez pe rockereie..
alexyutza
Nov 12 2005, 07:38 PM
Deci cum ramane cu imnul ? Dezbatem tema pana se termina si returul ?
Asa suntem noi romanii...tot la vorbe ramanem !
Cai Lun
Nov 13 2005, 11:04 PM
Hm.. si eu care traiam cu impresia ca am ajuns la concluzia ca nu are ce sa caute un imn la golurile lui Dinamo... [weu, ale dreaq prepozitii... ca urat mai suna!..

]
Antispring
Jan 8 2006, 12:24 PM
QUOTE(Cai Lun @ 3 Nov 2005, 1:08)

FANS... inca am dubii in privinta lor... plus ca nu mai tin minte sa fi vazut in ultimul timp bannerul lor la meciuri! Le-a taiat Iorgulescu finantarea si ei au reziliat contractul, sau ce?
FANS au fost peste tot, inca exista si sunt total independenti..... si erau anti iorgulescu si anti los platanos. Sunt putini, da' buni.
red_dog997
Jan 8 2006, 01:18 PM

ar trebui sa se aleaga 3 melodii din care sa o votam noi pe cea mai tare...treaba cu imnu o sa mearga

va las pe voi sa decideti.......io nu ma bag

oriqm sa nu fie una

..............
that''s all FORZA DINAMO

!!!!!!!!!!111
Mythok
Jan 8 2006, 01:49 PM
Cred ca merita ascultata melodia "Vita de vie-caine"
Refrenul ar putea fi bun pentru a fi scandat de galerii dupa fiecare gol dinamovist
caine_berceni
Jan 10 2006, 12:30 AM
Mai bine bagam melodia celor de la Queen - We Are The Champions mie unu mi-ar placea
Max
Jan 10 2006, 04:19 PM
CE ZICETI DE 2UNLIMITED-NO LIMIT?

E pe bune?????????
caine_berceni
Jan 10 2006, 04:45 PM
Ar merge super buna ideea ta daca sar pune si in aplicare
cocomarlu
Jan 12 2006, 11:00 AM
Eu cred ca-s mai mult impotriva imnului,cand ii vad pe spurcati cum fac la imnul lor dupa gol...parca-s niste maimute retardate...,parca e mai frumos urletul de bucurie la goluri de cat orice imn!;) Nu se compara!
Asta daca o sa mai avem si public ,si o sa mai dam si goluri cu 4-5-1 marelui Esteban recomandat de Atotstiiutorul Ioan cel a lu' Becali
Max
Jan 12 2006, 12:30 PM
noi ne dam cu parerea si sigur ne-o ia altii inainte.2UNLIMITED-NO LIMIT!
alexyutza
Jan 15 2006, 07:48 PM
QUOTE(Mythok @ 8 Jan 2006, 15:49)

Cred ca merita ascultata melodia "Vita de vie-caine"
Refrenul ar putea fi bun pentru a fi scandat de galerii dupa fiecare gol dinamovist
Buna propunere... dau si eu un vot pt Vita de vie - caine ... daca se va pune vreodata in practica ideea asta...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.