MiG29
Mar 24 2006, 12:28 AM
Queen-Don`t stop me now suna bine si e destul de catchy .Sau macar partea instrumentala de la Hard as a rock-AC/DC.
Totusi cel mai misto "imn" mi-se pare ala de la Leverkusen, adica Beethoven-Oda Bucuriei.
snake_dinamo
Mar 24 2006, 03:42 PM
Parerea mea este ca nu ar trebui sa existe un imn...Unul din cantecele dinamovistilor ( eu ma gandeam la unul dedicat lui Catalin ) sa fie cantat de galerie si de ce nu si de la statia de amplificare...poate asa ar canta tot stadionul
De asemenea, am vazut ca a spus cineva ce facem cand primim gol...eu cred ca desi a fost o gluma, este extrem de important acest aspect...as fi foarte mandru ca dupa golurile primite sa strige toti, macar peluza, "suntem mereu cu voi " ...sau alte propuneri...chiar cred ca ar fi frumos pentru ai nostrii si intimidant pentru adversari
Parerea mea!
adrian1988
Mar 24 2006, 05:00 PM
Eu spun ca ar trebui un imn dar care sa fie dedicat "Unicului capitan" Catalin Hîldan
Radu10mai
Mar 29 2006, 10:08 AM
sau am putea face o melodie in care sa luam la misto stiaua!
ForzaLazio
Mar 30 2006, 10:13 AM
era mai demult o melodie super mijto d rap a lui Bow Waw(cu Snoop dogg park) in kre refrenu era ceva cu Bow waw waw eepyy you eeepy yeeeyyy wel my dog(nuj dak am scris bine).Eu sunt ROCKer da' kiar mi-a placut melodia asta.
f_rares
Mar 30 2006, 04:13 PM
Vrei sa spui:Lil Bow & Snoop Dogg- Bow Wow Wow.

E un vers acolo..."Whoof mother fucker the dog came to play"
vlad
Mar 30 2006, 04:57 PM
partea cu melodia rap imi surade

, dar nu lil bow waw!
anmini
Mar 30 2006, 04:58 PM
de ce credeti ca ne-ar trebui neaparat un imn? e suficient cand incepe sa urle peluza dupa gol ''m... steaua''. oricum, melodia noastra de dupa gol ne-au copiat-o foarte multi.
cred ca mai bine ne-am gandi cum ne protejam scandarile de copiere, pentru ca in ultima vreme le aud reluate pe foarte multe stadioane. cel putin pe-aia cu '' SI NU CONTEAZA UNDE SI NU CONTEAZA CUM''..........o scandau si jegosii aia de la faru'. cred ca asta ar trebui sa ne preocupe.......cum sa nu fim imitati....nu imnul!!!!!!!!!!!!!
Radu10mai
Mar 30 2006, 04:59 PM
deacord cu Vlad
radu
Mar 30 2006, 08:48 PM
@ anmini partea cu m..e din pacatesau din fericire (eu optez pt varianta II) o sa ne-o scoata jandarmii din cap,sau UE, sau FIFA, unii nu conteaza care..
@ all parca ramasese ca se face un vot cu melodiile ca majoritatea a optat pentru imn.
caine de buzau
Mar 31 2006, 07:46 PM
Cai Lun
Apr 1 2006, 01:03 AM
Asta nu e bine...
Ti se pare ca are vreunul dintre noi voce de crainic?

..sau palme de DJ?
marcher
Apr 1 2006, 08:44 AM
Cel mai bun ar fi imnul garzii imperiale napoleoniene. Ala da !
Arees
Apr 1 2006, 03:24 PM
Doggy Style super piesa...
red_dog997
Apr 1 2006, 03:36 PM
Cu tot cu alea a lu' RADU,s-au strans 20 de propuneri!!
Cine se mai baga???

!
crazy_rednwhite
Apr 2 2006, 02:16 PM
mie mi-ar placea un cantec, nu neaparat la goluri....uitati-va la suporterii lui liverpool ce atmosfera creeaza atunci knd auzi din 45000 de piepturi you'll never walk alone...puneti-va in pielea jucatorilor, si spuneti-mi dak nu ati manca de vii adversarii...(bine...la noi in groapa nu o sa fie niciodata 45000 de oameni;)) )....dar ideea mi se pare buna... cand auzi o piesa..sa te gandesti automat la dinamo....sa fie al nostru
al3x_dinamo
Apr 2 2006, 03:16 PM
Eu am 3 propuneri :
-marsul imperial pe care vad ca multi il aprecieza, chiar e super misto
-as mai spune melodia Rollin' de la Limp Bizkit care cred k ar suna frumos
-si cred k ar mai fi o idee soundtrack-u' de Mortal Kombat ala cu batalia ... io zic k e frumos
DINAMO - o iubire dusa la extrem
Ghostie
Apr 2 2006, 03:24 PM
Nu are nici un rost chestia asta cu imnul....problema e ca intai trebuie sa ne asiguram ca echipa da goluri nu sa ascultam melodia la telefonul mobil si dupa aia sa alegem melodia.DOGGY STYLE mi se pare cea mai potrivita melodie
radu
Apr 2 2006, 04:08 PM
eu zic sa schimbam topicul..un imn la golurile celor care ni le dau in groapa..e mai aporape de realitate...si daca m-as gandi acum dupa meciul infect de aseara as alege marsul funerar (cel putin anul asta sau pana vor pleca conducatorii nostri iubiti)
ForzaLazio
Apr 2 2006, 05:12 PM
METALLICA-THE MEMORY REMAINS cu dedicatzie pt UNICUL CAPITAN.atunci cand marcheaza sa ne aducem aminte de EL.C ZICETI?
DAN RED DOG35
Apr 2 2006, 09:47 PM
doggy style am ascultat si eu,e super refrenul
vlad
Apr 2 2006, 10:28 PM
mai intai ar trebui sa alegem genul melodiei, eu prefer o melodie rap, voi ce zicetzi ?
Cai Lun
Apr 2 2006, 10:36 PM
Gregoriana Corala.
MosIonRoata
Apr 2 2006, 10:44 PM
Repu' ie melodie?! Ei as! Repu' se inregistreaza pa banda cand
bate jandarmii detinutii in lagarele de concentrare, se da la radio si la
difuzor si zice ca e rep.
Sanatate!
Antrakt-Esti frumoasa dar esti proasta.....dedicatie pt N&D!
Radu10mai
Apr 3 2006, 09:49 AM
mos ioane, cum le sti tu pe toate

...mai documenteaza-te si cu noutatzi!
f_rares
Apr 3 2006, 09:54 AM
Animal X-Baietzi Derbedei

-li se potriveste titlul acesta jucatorilor
MosIonRoata
Apr 3 2006, 05:19 PM
Daca tot e sa punem ceva la megafon cand se da gol, sa se
"dea" vechiul cantec Romanesc "Ciuleandra" in interpretarea
unica si nemuritoare a Mariei Tanase:
"Doua fire, doua paie ia Ciuleandra la bataie,
S'inc'odata mai baieti,
Hooooop s'asa, s'asa, s'asa!"
Merge cantata si de Galerie, nu-i musai sa fie pusa la statia de
amplificare.
Sanatate!
Radu10mai
Apr 5 2006, 09:17 AM

ciuleandra!! ye!!
g481_shm
Apr 5 2006, 10:34 AM
hai frate...e super tare ca idee...ciuleandra..da casi melodie e destul de...nush..or sa faca totzi caterink de noi..
PS...makr sa dam noi atatea goluri inkt sa se obisnuiasca ei cu ciuleandra..
pps..vreau ton de apel..ciuleandra.mid..
pippo
Apr 5 2006, 12:13 PM
am ascultat toate melodiile propuse pana acum si parerea mea e ca daca ar trebuii sa avem un imn melodia lui dj alligator trebuie sa fie.....
fara suparare restul sunt cam aiurea pt asa ceva....cele rock au versurile greu de retinut...iar celelalte sunt incete rau.....
refrenul de la doggy style e perfect....
dar acum avem altele pe cap .......
IUBIRE ETERNA@DINAMO
colt alb
Apr 10 2006, 01:51 AM
Eu propun Sean Paul,DMX,Dr Vegas - HERE COMES THE BOOM
pt cele cateva secunde d dupa goluri e numa' buna
cat priveste Marsul Imperial-stiti c s spune despre fanii Star Wars-sper sa nu supar p nimeni.chiar dak e grandioasa melodia k sa spun asa,nu e ceva c poti asculta mereu si nu e destul d ritmata pt atmosfera d dupa un gol.
Red_Dog
Apr 14 2006, 04:42 PM

Cred ca Dj Aligator-Doggy Style

e cel mai potrivit pentru ca reda atmosfera de caine

Acum sa vedem ce se hotaraste
radu
Apr 15 2006, 06:41 AM
am ajuns sa ma citez

dar din pacate ce am spus inca ramane valabil
QUOTE(radu @ 2 Apr 2006, 17:08)

eu zic sa schimbam topicul..un imn la golurile celor care ni le dau in groapa..e mai aporape de realitate...si daca m-as gandi acum dupa meciul infect de aseara as alege marsul funerar (cel putin anul asta sau pana vor pleca conducatorii nostri iubiti)
Radu10mai
Apr 18 2006, 09:19 AM
Fr_Titus
Apr 18 2006, 03:28 PM
Bai fratilor, e super ideea. Chiar vreau si eu un imn, chiar si pentru noi cei din provincie. Sa am si eu o piesa tare si pe telefon, ca m-au innebunit aurolacii cu Scooter.
veteran9
Apr 18 2006, 03:59 PM
Sunt probleme mult mai mari la Dinamo decat un imn.Mai bine haideti sa ne gandim cum ii dam jos pe mercenarii din Conducerea Administrativa:Netoiu,Borcea&Co. Asta e marea problema la Dinamo,nu un imn la goluri.
andy-mereudinamo
Apr 18 2006, 04:47 PM
Cred ca ar fi mai bine sa renuntam la aceasta idee cu imnul.spurcatii o sa zica ca ii copiam
CrisRedDOG
Apr 18 2006, 05:48 PM
sau baha man - who let the dogs out ...... pt ca odata lasati liberi in teren au facut ravagii .....
ori N.E.R.D. - she wants to move ... la refren .. si daca ati vazut vidioclipul, in el apareau si 2 caini rosii ..
Cartea de gramatica
Apr 18 2006, 07:38 PM
E timpul ca acest topic să îşi dea obştescul sfîrşit, din mai multe motive, printre care:
- "imn pentru goluri" e o ... prostie. Sau un termen nou, care trebuie adăugat în dicţionare.
- topicul a devenit locul de exprimare a preferinţelor mai mult sau mai puţin muzicale ale membrilor. Pentru acest scop există un topic în secţiunea "La un pahar de vorbă...".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.