Help - Search - Members - Calendar
Full Version: si la noi un imn pentru goluri?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
MiG29
Queen-Don`t stop me now suna bine si e destul de catchy .Sau macar partea instrumentala de la Hard as a rock-AC/DC.
Totusi cel mai misto "imn" mi-se pare ala de la Leverkusen, adica Beethoven-Oda Bucuriei.
snake_dinamo
Parerea mea este ca nu ar trebui sa existe un imn...Unul din cantecele dinamovistilor ( eu ma gandeam la unul dedicat lui Catalin ) sa fie cantat de galerie si de ce nu si de la statia de amplificare...poate asa ar canta tot stadionul

De asemenea, am vazut ca a spus cineva ce facem cand primim gol...eu cred ca desi a fost o gluma, este extrem de important acest aspect...as fi foarte mandru ca dupa golurile primite sa strige toti, macar peluza, "suntem mereu cu voi " ...sau alte propuneri...chiar cred ca ar fi frumos pentru ai nostrii si intimidant pentru adversari

Parerea mea!
adrian1988
Eu spun ca ar trebui un imn dar care sa fie dedicat "Unicului capitan" Catalin Hîldan
Radu10mai
sau am putea face o melodie in care sa luam la misto stiaua!
ForzaLazio
era mai demult o melodie super mijto d rap a lui Bow Waw(cu Snoop dogg park) in kre refrenu era ceva cu Bow waw waw eepyy you eeepy yeeeyyy wel my dog(nuj dak am scris bine).Eu sunt ROCKer da' kiar mi-a placut melodia asta.
f_rares
Vrei sa spui:Lil Bow & Snoop Dogg- Bow Wow Wow. thumb.gif E un vers acolo..."Whoof mother fucker the dog came to play" HAITA_DINAMO.gif
vlad
partea cu melodia rap imi surade beerchug.gif , dar nu lil bow waw! drunk.gif
anmini
de ce credeti ca ne-ar trebui neaparat un imn? e suficient cand incepe sa urle peluza dupa gol ''m... steaua''. oricum, melodia noastra de dupa gol ne-au copiat-o foarte multi.
cred ca mai bine ne-am gandi cum ne protejam scandarile de copiere, pentru ca in ultima vreme le aud reluate pe foarte multe stadioane. cel putin pe-aia cu '' SI NU CONTEAZA UNDE SI NU CONTEAZA CUM''..........o scandau si jegosii aia de la faru'. cred ca asta ar trebui sa ne preocupe.......cum sa nu fim imitati....nu imnul!!!!!!!!!!!!!
Radu10mai
deacord cu Vlad thumb.gif
radu
@ anmini partea cu m..e din pacatesau din fericire (eu optez pt varianta II) o sa ne-o scoata jandarmii din cap,sau UE, sau FIFA, unii nu conteaza care..

@ all parca ramasese ca se face un vot cu melodiile ca majoritatea a optat pentru imn.
caine de buzau
Marsul imperial e o super idee si s-ar potrivi perfect la imaginea pe care o avem acum. Inspira frica, si se potriveste cu spiritul nostru agresiv, de caini. Agresivitatea nu e the path to the dark side in fotbal, ci calea spre marile victorii.

Eu as propune varianta Metallica a Marsului imperial, care suna super!!!
O sa va disper cu mesajele pana o sa il aud pe stadion!!!!! 149.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Cai Lun
Asta nu e bine... nono.gif

Ti se pare ca are vreunul dintre noi voce de crainic? 010.gif ..sau palme de DJ? tongue.gif
marcher
Cel mai bun ar fi imnul garzii imperiale napoleoniene. Ala da !
Arees
Doggy Style super piesa... HAITA_DINAMO.gif
red_dog997
Cu tot cu alea a lu' RADU,s-au strans 20 de propuneri!!
Cine se mai baga???crazy.gif crazy.gif!
crazy_rednwhite
mie mi-ar placea un cantec, nu neaparat la goluri....uitati-va la suporterii lui liverpool ce atmosfera creeaza atunci knd auzi din 45000 de piepturi you'll never walk alone...puneti-va in pielea jucatorilor, si spuneti-mi dak nu ati manca de vii adversarii...(bine...la noi in groapa nu o sa fie niciodata 45000 de oameni;)) )....dar ideea mi se pare buna... cand auzi o piesa..sa te gandesti automat la dinamo....sa fie al nostru
al3x_dinamo
Eu am 3 propuneri :
-marsul imperial pe care vad ca multi il aprecieza, chiar e super misto
-as mai spune melodia Rollin' de la Limp Bizkit care cred k ar suna frumos
-si cred k ar mai fi o idee soundtrack-u' de Mortal Kombat ala cu batalia ... io zic k e frumos HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif

DINAMO - o iubire dusa la extrem
Ghostie
Nu are nici un rost chestia asta cu imnul....problema e ca intai trebuie sa ne asiguram ca echipa da goluri nu sa ascultam melodia la telefonul mobil si dupa aia sa alegem melodia.DOGGY STYLE mi se pare cea mai potrivita melodie
radu
eu zic sa schimbam topicul..un imn la golurile celor care ni le dau in groapa..e mai aporape de realitate...si daca m-as gandi acum dupa meciul infect de aseara as alege marsul funerar (cel putin anul asta sau pana vor pleca conducatorii nostri iubiti)
ForzaLazio
METALLICA-THE MEMORY REMAINS cu dedicatzie pt UNICUL CAPITAN.atunci cand marcheaza sa ne aducem aminte de EL.C ZICETI?
DAN RED DOG35
doggy style am ascultat si eu,e super refrenul
vlad
mai intai ar trebui sa alegem genul melodiei, eu prefer o melodie rap, voi ce zicetzi ? jester.gif
Cai Lun
Gregoriana Corala.
MosIonRoata
Repu' ie melodie?! Ei as! Repu' se inregistreaza pa banda cand
bate jandarmii detinutii in lagarele de concentrare, se da la radio si la
difuzor si zice ca e rep.

Sanatate!
Max
Antrakt-Esti frumoasa dar esti proasta.....dedicatie pt N&D! beerchug.gif
Radu10mai
mos ioane, cum le sti tu pe toate drink.gif ...mai documenteaza-te si cu noutatzi!
f_rares
Animal X-Baietzi Derbedei 010.gif -li se potriveste titlul acesta jucatorilor 010.gif
MosIonRoata
Daca tot e sa punem ceva la megafon cand se da gol, sa se
"dea" vechiul cantec Romanesc "Ciuleandra" in interpretarea
unica si nemuritoare a Mariei Tanase:

"Doua fire, doua paie ia Ciuleandra la bataie,
S'inc'odata mai baieti,
Hooooop s'asa, s'asa, s'asa!"

Merge cantata si de Galerie, nu-i musai sa fie pusa la statia de
amplificare.

Sanatate!
Radu10mai
nana2.gif ciuleandra!! ye!! nana2.gif
g481_shm
hai frate...e super tare ca idee...ciuleandra..da casi melodie e destul de...nush..or sa faca totzi caterink de noi..

PS...makr sa dam noi atatea goluri inkt sa se obisnuiasca ei cu ciuleandra..
pps..vreau ton de apel..ciuleandra.mid.. HAITA_DINAMO.gif
pippo
am ascultat toate melodiile propuse pana acum si parerea mea e ca daca ar trebuii sa avem un imn melodia lui dj alligator trebuie sa fie.....
fara suparare restul sunt cam aiurea pt asa ceva....cele rock au versurile greu de retinut...iar celelalte sunt incete rau.....
refrenul de la doggy style e perfect....

dar acum avem altele pe cap ....... help.gif 256.gif

IUBIRE ETERNA@DINAMO
colt alb
Eu propun Sean Paul,DMX,Dr Vegas - HERE COMES THE BOOM

pt cele cateva secunde d dupa goluri e numa' buna

cat priveste Marsul Imperial-stiti c s spune despre fanii Star Wars-sper sa nu supar p nimeni.chiar dak e grandioasa melodia k sa spun asa,nu e ceva c poti asculta mereu si nu e destul d ritmata pt atmosfera d dupa un gol.

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Red_Dog
blowup.gif Cred ca Dj Aligator-Doggy Style 239.gif e cel mai potrivit pentru ca reda atmosfera de caine 010.gif Acum sa vedem ce se hotaraste icon_biggrin.gif
radu
am ajuns sa ma citez 010.gif dar din pacate ce am spus inca ramane valabil 251.gif

QUOTE(radu @ 2 Apr 2006, 17:08) *
eu zic sa schimbam topicul..un imn la golurile celor care ni le dau in groapa..e mai aporape de realitate...si daca m-as gandi acum dupa meciul infect de aseara as alege marsul funerar (cel putin anul asta sau pana vor pleca conducatorii nostri iubiti)
Radu10mai
thumb.gif
Fr_Titus
Bai fratilor, e super ideea. Chiar vreau si eu un imn, chiar si pentru noi cei din provincie. Sa am si eu o piesa tare si pe telefon, ca m-au innebunit aurolacii cu Scooter. 149.gif
veteran9
Sunt probleme mult mai mari la Dinamo decat un imn.Mai bine haideti sa ne gandim cum ii dam jos pe mercenarii din Conducerea Administrativa:Netoiu,Borcea&Co. Asta e marea problema la Dinamo,nu un imn la goluri. help.gif
andy-mereudinamo
Cred ca ar fi mai bine sa renuntam la aceasta idee cu imnul.spurcatii o sa zica ca ii copiam
CrisRedDOG
sau baha man - who let the dogs out ...... pt ca odata lasati liberi in teren au facut ravagii .....
ori N.E.R.D. - she wants to move ... la refren .. si daca ati vazut vidioclipul, in el apareau si 2 caini rosii .. bananasmile.gif
Cartea de gramatica
E timpul ca acest topic să îşi dea obştescul sfîrşit, din mai multe motive, printre care:
- "imn pentru goluri" e o ... prostie. Sau un termen nou, care trebuie adăugat în dicţionare.
- topicul a devenit locul de exprimare a preferinţelor mai mult sau mai puţin muzicale ale membrilor. Pentru acest scop există un topic în secţiunea "La un pahar de vorbă...".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.