Help - Search - Members - Calendar
Full Version: la vita e bella
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
twiggie
[I] la vita nella cita eterna... sti cazii ... viata in roma... departe de DINAMO....sucks...macar se compenseaza prin bani femei si droguri ...in multitudinea de concerte...
cit de curind....un steag cu Merda sTEAUA pe olimpico....
sa moara 2guns.gif noul papa de ciuda....auzi la el cine nu e catolic sa paraseasca italia.... hahahahaha..un papa prezentat la 2 zile dupa ungere ca papa... prezentat in uniforma de SS.... axe.gif
CINE MAI e in roma ? facciamo una cosa.... pina acum sintem 2 din sud.. vb alora...2 baietii din sud....
caldura mare... asteptam dumineca victoria in fata stelei la o sticla de jim..
ave din cetatea eterna.... sti cazzi

nana2.gif underground.... am fo la kreator.... fukin shit... beerchug.gif pt pantera....
kacio
QUOTE(twiggie @ 29 Jul 2005, 09:58 PM)
macar se compenseaza prin bani femei si droguri ...in multitudinea de concerte...

014.gif 014.gif ...viata ...pe bune
Antispring
A.... Roma.... super tare. Acolo parca si canicula e mai placuta. Mi-e dor.
Ce viatza ai ma ,Twiggie !
Kroegger
Merda Roma! :D Forza Inter!
ZOCCOLO DURO
ANCORA RIOMMA MERDA

paddy
Emigrati ...tata.....in Italia. axe.gif
ZOCCOLO DURO
vezi sa nu te tai singur in toporisca aia....
010.gif
Rime
E marfa in Italia...Dar totusi nu pot trai departe de clubul meu drag...FCDINAMO! Ma gandesc dak nu eram roman, cu ce echipa tineam? crazysanta.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.