cosmin targoviste
Aug 11 2008, 06:20 AM
QUOTE(Mirunik @ 10 Aug 2008, 20:59)

Zau ca nu inteleg ce va place la tricourile astea! Cu gulerele alea prea mari, zici ca-s vechi de 30 de ani, labartate, ca niste cirpe de la second-hand!

lasa ca erau mai frumoase alea de anul trecut...
Mirunik
Aug 11 2008, 08:19 AM
N-am zis ca alea erau frumoase! Dar astea n-au nici macar forma de tricou.. Daca tot le-a trebuit sa le puna gulere, de ce naiba nu le-au pus macar unele gen shirt-polo, ce e cu gulerele astea ca de pijama de pe vremea lu` bunicu`?! N-ai vazut ca aratau ca iesiti din masina de stors?
In tot cazu`, tie pot sa-ti placa, eu le prefer pe ``uritele`` de anul trecut.
cosmin targoviste
Aug 11 2008, 09:10 AM
Gulere "ca ale lui bunicu" au si Chelsea si mai multe echipe.
Mirunik
Aug 11 2008, 09:13 AM
Cosmin, intra pe net si cauta-le pe ale lui Chelsea, si daca tie ti se pare ca-s tot aia, sanatate!
Eu nu cu gulerele in sine am problema, ci cu forma lor pleostita.
bianco_rossa
Aug 11 2008, 12:12 PM
da' pentru fete??...pentru fete ce ofera??

tricouri pe post de rochita?

....glumeam doar
interesant echpamentul, doar ca logo'ul de la orange e pus parca ca o placinta...nu'mi place sub nici o forma
Florin_Bogdan
Aug 11 2008, 12:24 PM
Mult prea scumpe preturile .. nu stiu de ce, dar la traiul din romania cine cred ei ca isi permit asa ceva :|
stef 22
Aug 11 2008, 12:26 PM
preturile ca preturile da' tricourile cum sunt??
Florin_Bogdan
Aug 11 2008, 01:43 PM
Imi place tricoul negru.. atat.. si defectul e orange-ul ala!
Cel rosu cu alb, e interesant, doar atat
cosmin_ss
Aug 11 2008, 05:39 PM
preturi ff mici la tricourile de joc...parerea mea.cat ati vrea sa coste??20 ron?hai sa nu cadem in absurd....sunt niste preturi mai mult decat rezonabile...asteptati 2 sezoane sa bagam tricouri precum au spurcatii....creat special pt echipa noastra...si va costa 250 ron replica...deci hai sa fim seriosi....sunt niste preturi super mici....daca si 169 ron este un pret mare...chiar nu stiu ce sa mai zic.
si ca sa va mai spun ceva...spurcatii au vandut 30 de tricouri la lansare...intr-o ora..noi am vandut vreo 7....ale lor sunt 250 replica si 300 cel de joc...la noi 169ron cel de joc...si totusi..ne intrebam de ce avem calitatea asta de rahat la echipamente...ca nu facem vanzare...nike cere 5000 de tricouri vandute pt ati crea un tricou personalizat...noi vindem 1000...spurcatii vand in jur de 6000....dar noi ne plangem pe forum ca este mult 169 ron un tricou nike de joc.mergeti la orice magazin al unei echipe din lumea asta si dati si postati si voi preturile la tricourile de joc....
si sa nu mai vb de salariul minim pe economie ca nu are rost...nu o sa si modifice nike preturile dupa salariul unui bodyguard pe santier....nici o firma din lume nu face asta.in fine....
daca vreti va cumparati daca nu nu...eu unu le am pe toate trei...parca este altceva cand vii cu tricoul echipei pe stadion...este o alta imagine.
Me_Sama
Aug 11 2008, 06:03 PM
Cosmin, partea cu preturile e relativa. Comparativ cu cat costa tricourile de joc ale altor echipe, trebuie sa recunosc ca la noi e mai ieftin. Dar asta nu inseamna ca toti ni le permitem. Personal, imi doresc foarte mult macar un tricou, dar trebuie sa astept vreo 3 luni ca sa fac rost de bani. Pana reusesc sa strang bani de 3, le schimba astia si baga alte modele. Si sutn sigura ca multi altii sutn in aceasi situatie ca mine.
De ce steaua vinde mai multe tricouri ca noi? Asta ramane o dilema si pentru mine. Dar am o vaga banuiala ca, daca si pe spatele tricourilor noastre ar fi inscriptionat numele jucatorilor, i-am intrece in vanzari. Parca e mai atractiv un tricou pe care scrie M. Niculae decat unul pe care scrie 9.
Raikkonen
Aug 11 2008, 06:30 PM
Tricourile originale se vand fara numar si nume, deobicei magazinele iti ofera serviciul de imprimare daca doresti acest lucru.
Eu cred ca o sa-mi iau ori cel tip polo rosu ( care avea Rednic ) ori cel negru de joc.
Un tricou la magazinul unei echipe variaza intre 65-70 de euro insa poate fi luat putin mai ieftin de pe net ( sa zicem 55-60 pe unele site-uri ).
Tricoul lui Dinamo cu toate ca scrie "NikeFit" nu are acelasi material ca replicile Nike de la alte echipe din anul asta sau anul trecut, cam de asta ma intrebam si eu. La fel ca si cel alb de anu trecut si anu asta ( foarte diferit de altele ).
sTeaua chiar daca si-a facut tricou personalizat, nu au facut decat sa pseudo-copieze Barcelona 2005-2006, tricoul ala in zebra arata de parca e borat, rosul de pe zebra are o nuanta decat pe restul tricoului, cel de deplasare e tot o copie dupa Barcelona insa total nereusita, e un verde urat comparativ cu fosforescentul lui Barca de atunci.
Cat despre salariul mediu in Bucuresti, acesta depaseste cu brio un venit mediu national a unei tari destul de solide din Europa de vest cum ar fi Spania.
Cat despre vanzari, ar putea sa creasca si ele daca: S-ar pune la punct un magazin dedicat in totalitate ( sau in mare parte ) produselor Nike facute pentru Dinamo, daca s-ar da mai multa atentie "coltului Dinamo" din magazinele Nike, daca s-ar pune la punct un magazin online dedicat acestor produse, chiar daca inca destul de putine, daca s-ar pune la dispozitie diferite servicii cum ar fi personalizare etc.
Nu e vorba de tricouri personalizate de club, mai degraba sa fie totul la zi: materiale la tricouri, modele trainigurilor ( nu sa dai 400 de RON pe un training care il avea Atletico acum 3-4 ani care si atunci il luam cu 40-45 de euro ) etc.
Raikkonen
Aug 16 2008, 03:02 PM

Looks familiar?

Se pare ca suntem frati cu Mainz anul asta.
bogdanreddog
Aug 17 2008, 10:37 PM
am si eu o intrebare...stiti ca e oferta aia la gașca slugilor proaste, cu abonamentu si tricoul, a trimis cineva sms'urile alea?
tricoul e ala nou jumate rosu jumate alb , sau ala vechi rosu simplu?
Lonely_Patrik
Aug 23 2008, 08:33 AM
Sponsorul arata bine la Mainz nu ca la noi in stanga....
Rezulta de aici ca mai exista o echipa(Mainz) care s-a inspirat din modelul lui Atletico. Oricum mie imi plac tricourile.
Khan
Aug 25 2008, 11:49 PM
QUOTE(Lonely_Patrik @ 23 Aug 2008, 9:33)

Sponsorul arata bine la Mainz nu ca la noi in stanga....
Rezulta de aici ca mai exista o echipa(Mainz) care s-a inspirat din modelul lui Atletico. Oricum mie imi plac tricourile.
Inseamna ca avem un sponsor de tot rahatul care scoate kit-uri pe banda si nu prea-i pasa de diversitate. La mai multe contracte cu Nike
Oricum nu prea-i suport
Raikkonen
Aug 26 2008, 12:34 AM
Orice sponsor tehnic lanseaza un rand de modele in fiecare sezon din care aleg echipele. Faptul ca Mainz e tot alb-rosu e alta poveste, putea fi verde-violet pe acelasi model. E chiar culmea sa acuzam ca am gasit pe undeva pe glob o echipa cu acelasi echipament.
L-am dat ca exemplu ca nu suntem singuri in Multivers, oricum treaba cu Atletico e mai mult pentru presa, sa scoata si ei un sfert de pagina in plus. Atletico cand a avut acest echipament in 2006-2007 nu l-a folosit acasa pentru ca nu vroiau suporterii decat cu zebra si l-au folosit ca al 3-lea pentru deplasari cum ar fi pe Nou Camp la acel 1-1 cand a marcat Aguero imediat dupa ce a intrat pe teren. Face parte din aceeasi linie de design ca si Barcelona 06/07 doar ca materialul difera foarte mult.
Pe mine ma enerveaza ca avem sponsor Orange, ce bine ar fi aratat Vodafone la noi.
redmania
Aug 26 2008, 01:34 PM
Din pacate nu putem alege sponsorul dupa culori (Vodafone, Coca Cola, etc) ci dupa banii oferiti...
Sunt si eu de parere ca NUMELE jucatorului de pe spate ar vinde mai bine tricourile decat un simplu 9, 15 sau 20 sau mai stiu eu cat.
Cred ca DINAMO ar vinde lejer cate 5.000 de tricouri numai cu TAMAS si NICULAE inscriptionat pe ele dar cum sa-i duca mintea sa faca asa ceva ?!
Vine Badea si spune ca "nu trebuie sa avem nume pe tricouri pt ca jucatorii lui Dinamo sunt cunoscuti"... Ce gandire de ... nu mai spun.
djmihaitza
Aug 26 2008, 02:20 PM
Orange va castiga teren puternic anul acesta pe piata de telefonie mobila. Din punctul meu de vedere au dat lovitura semnand cu Apple pentru a aduce iPhone 3G in Romania. Nu stiu cate tricouri a vandut Nike-Mosilor in vinerea cand s-a lansat echipamentul nou al lui Dinamo, insa stiu ca de la ora 00.00 pana la 06.00 pe 22 luna asta Orange Store-urile au vandut 100 de iPhone-uri. Pana la sfarsitu' anului vor migra multi spre Orange.
Pepsi este preferat datorita francizei KFC detinuta de Nicolae Badea. Daca era implicat la McDonalds punea pe echipament Coca-Cola.
Trebuie sa intelegeti ca suntem o societate de consum si banii vor prima in orice situatie.
Pana si porumbeii si-au scos numele de pe tricouri si l-au inlocuit cu "Electroputere" (care, apropos, alaturi de Oltchim a raportat cele mai mari pierderi in ultimele 12 luni).
Raikkonen
Aug 27 2008, 11:34 AM
Nu voi migra la Orange probabil niciodata, imi convine Vodafone iar iPhone-ul nu mi se pare in sine atat de convingator incat sa se mute tot poporul la Orange.
Cu KFC, Taco Bell, Pepsi, Dr. Pepper putem sa avem tone de sponsori pe stadion, sa se faca promotii etc si sa nu fie imprimate pe tricou. Intradevar, nu suntem in stare sa luam in contract de exclusivitate destul de puternic si sa avem un singur sponsor pe tricou. Dar acum cu vanzarea tricourilor e alta problema, oricum ele nu se vand nici macar cu sponsorul, ar putea sa vanda separat tricouri cu "Tamas si Niculae" chiar daca in Liga 1 nu au numele lor pe tricou, decat in Cupa UEFA unde este permis numai un singur sponsor sa fie afisat iar numele sunt obligatorii.
petit
Sep 2 2008, 02:51 PM
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.