Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Echipamentul si sponsorii lui Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
tussybau
ba da voi sunteti axe.gif ce aveti??lasal incolo de echipamemt galben..mai merge la meciuri din astea da nu la meciuri oficiale pt k noi suntem cainii rosii !!!DINAMO!!si suntem CAMPIONI IN CULORILE TREDITIANALE!!HAI DINAMO!!!
Cai Lun
Deci.. sunteti... incredibili! Voi chiar nu vreti sa intelegeti traba aia?
Nu se poate sa aibe al 3-lea rand de echipament in ton cu... ale clubului culori! Deci poate sa aibe orice culoare, dar nu alb sau rosu, sau o combinatie intre aceste culori! crazy.gif Schimbati-va ochelarii! gunshot.gif
zicu7
ma nu conteaza da parca ar fi mai bine in verde...ca celtic
alexyutza
@Cai lun; La indrumarea ta o sa-mi cumpar ochelari , sa vad mai bine ,inca nu am ... ce nu face omu ' pt sanatatea lui.... 010.gif

Bine ai revenit Zicule , printre noi , cam lunga vacanta , nu ? 010.gif

Parca mai bine ar arata in verde , s-ar camufla cu gazonul.... 010.gif cand ar cadea un fotbalist de - al nostru pe jos ar devenii invizibil si adversarul neputandu-l vedea s-ar impiedica si si-ar rupe gatu ' , sau picioru '..... crazy.gif
Sa dati o monstra de gazon , atunci cand se face comanda pt echipamenta ... trebuie sa se potiveasca exact cu gazonul.. nici mai inchis , nici mai deschis..... 010.gif
tussybau
BA BAIETI..VA CREDEAM MAI SERIOSI!!!
LASATI PE FIECARE SA ISI ZICA PAREREA DA??
DECAT SA NE CERTAM MAI BINE LE SCRIEM LA AIA DE LA STEAUA K NU AU CIM SA NE IA TITLUL
LA SFARSITUL CAMPIONATULUI NOI O SA DANSAM ASA bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif SI AIA DIN CONDUCERE DE LA STEAUA O SA FACA argument.gif axe.gif complaining.gif
Cai Lun
...si ce legatura are ceea ce spui tu cu ceea ce discutam noi? icon_rolleyes.gif
f_rares
QUOTE(alexyutza @ 9 Feb 2006, 21:13) *
@Cai lun; La indrumarea ta o sa-mi cumpar ochelari , sa vad mai bine ,inca nu am ... ce nu face omu ' pt sanatatea lui.... 010.gif

Bine ai revenit Zicule , printre noi , cam lunga vacanta , nu ? 010.gif

Parca mai bine ar arata in verde , s-ar camufla cu gazonul.... 010.gif cand ar cadea un fotbalist de - al nostru pe jos ar devenii invizibil si adversarul neputandu-l vedea s-ar impiedica si si-ar rupe gatu ' , sau picioru '..... crazy.gif
Sa dati o monstra de gazon , atunci cand se face comanda pt echipamenta ... trebuie sa se potiveasca exact cu gazonul.. nici mai inchis , nici mai deschis..... 010.gif

Hai k-i buna...m-ai facut sa ma doara burta de ras!!!!!!!! 010.gif 010.gif 010.gif
alexyutza
Poate in felul asta nu ar mai fii nevoie sa-si bata capul onoratii arbitrii care cu mare greutate ne mai dau lovituri libere . In ultima vreme , s-au cam intors cu spatele la noi . De cate ori s-a intamplat ca un jucator de-al nostru sa fie faultat si sa nu se dicteze nimic ?
Cai Lun
Pai albitri astia care se intorc cu spatele fac asta mai putin cu noi si mai mult fata de altii, parerea mea! tongue.gif

Da' oricum.. vorbeam de echipament!... gunshot.gif
POOL
Eu zik k galbenul nu are ce cauta pe echipamentul echipei. Punct. 149.gif
f_rares
Uita-te POOL mai inapoi k a zis cai k fiecare echipa trebuie sa aiba un echipament de rezerva care sa nu contina culorile clubului sau o combinatzie a acestora,si ii dau dreptate,si eu am auzit.
Acest echip[ament de rezerva ar trebui sa fie galben??
POOL
Orikum galben nu vreau sa fie, k si spurcatii au aceeasi echipament de rezerva si apoi sa spuna kate un destept de la steaua, prin presa k ne-am luat dupa ei? No thanks. Si orikum acest al treilea echpament nu este obligatoriu si nici important. tongue.gif
Cai Lun
E obligatoriu si important. Daca joci in deplasare cu o echipa care are aceleasi culori traditionale, trebuie sa joci in echipamentul de rezerva.

Ex: Bayern - Barcelona [catalanii au jucat in galben, sau verde... ce era...] Juventus - Real [spaniolii au jucat in albastru, la fel italienii in retur]... si asa mai departe... majoritatea echipelor au ales albastru. Negru mi se pare cel mai urat, verde nu se potriveste la noi. Galbenul este mai degraba asociat cu rosul... parerea mea...
red_dog_rahova
parerea mea este ca echipamentul de rezerva sa fie portocaliu........
Pare mai apropiat de rosu.....
Ce ziceti de asta??????
FarfelkugeL
Da de ce nu in BLEU ?
DAR DE CE NU IN ROZ ? SI JUVENTUS JOACA IN ROZ !
DAR DE CE NU IN ROS ALBASTRU ?
DAR DE CE NU IN VISINIU ? MARO, CACANIU
DAR DE CE NU IN VERDE CA PADURARII ?
DAR DE CE NU IN VIOLET ?
DAR DE CE NU IN ARGINTIU ?
DAR DE CE NU IN AURIU ?
DAR DE CE NU IN ...
COSMIN C
QUOTE(Cai Lun @ 9 Feb 2006, 18:37) *
ORICE ECHIPA TREBUIE SA AIBE UN ECHIPAMENT DE REZERVA CARE SA NU CONTINA CULORILE CLUBULUI!

Deci rosu-albastru , pica.... taunt.gif
f_rares
e clar!!!Nici albstru complet nu merge nono.gif
Deci in ce culori ar arata bine jucatorii??
Dust
mah...echipamentu de rezerva..dupa cum a zis si CaiLun tre sa fie alta culoare decat cele ale clubului....si nu cred k are importanta daca e galben sau roz....

ier ai au jucat asha deoarece echipamentul principal a fost trimis in antalya ;)
Emil
Nu stiu daca l-ati vazut, dar echipamentul Barcei de culoare gri mi se pare mai mult decit ok. Si in plus are marele avantaj ca nu contine culorile traditionale ale nici unui club.
Ar fi si culmea sa-i vedem pe ai nostrii in rosu-albastru zau asa.
Va dati seama ce reactie ar avea N.G.????? gunshot.gif gunshot.gif
Coma-Profunda
Moah...Bah eu sunt mai nou pe aici...invatzatzi-ma si pe mine care e treaba pe aici ! Ca eu Habar Nu am. Si apropos cu echipamentul lui DINAMO in galben mi se pare o aiureala !
POOL
QUOTE(Cai Lun @ 9 Feb 2006, 23:56) *
E obligatoriu si important. Daca joci in deplasare cu o echipa care are aceleasi culori traditionale, trebuie sa joci in echipamentul de rezerva.

Ex: Bayern - Barcelona [catalanii au jucat in galben, sau verde... ce era...] Juventus - Real [spaniolii au jucat in albastru, la fel italienii in retur]... si asa mai departe... majoritatea echipelor au ales albastru. Negru mi se pare cel mai urat, verde nu se potriveste la noi. Galbenul este mai degraba asociat cu rosul... parerea mea...

Cai lun aici nu ai dreptate, deoarece dak sant 2 echipe care au aceeasi culoare la echipament, echipa gazda la echipament si de acest lucru is sigur, deoarece is prin domeniul asta. thumb.gif
Cristi
QUOTE(Lupu @ 9 Feb 2006, 18:18) *
Cred ca omul se referea daca Dinamo sa joace meciurile de acasa in galben (in mod normal Dinamo joaca meciurile de pe teren propriu in rosu complet si alb-rosu in deplasare). Nu cred ca se va intampla asa ceva. La meciul cu Juventus Colentina a fost o simpla intamplare si nimic mai mult. Oricum daca va fi sa mai joace in galben nu vad nimic rau in asta... icon_rolleyes.gif

Asta defapt sunt eu, dar nu mai nimeream parola la userul meu. tongue.gif
Leaveyou
QUOTE(Cai Lun @ 9 Feb 2006, 23:05) *
Deci.. sunteti... incredibili! Voi chiar nu vreti sa intelegeti traba aia?
Nu se poate sa aibe al 3-lea rand de echipament in ton cu... ale clubului culori! Deci poate sa aibe orice culoare, dar nu alb sau rosu, sau o combinatie intre aceste culori! crazy.gif Schimbati-va ochelarii! gunshot.gif

O fi de la aerul de primăvară care pluteşte în aer ? Păi vă explică domnul Cai Lun pe toată pagina şi voi o ţineţi cu ROGVAIV-ul la echipament ? Acuma propun să avem un rând de echipament căcăniu, în caz de ne facem de cacao în fu'n meci, să ne asortăm ?
Invader
ar mai drebui si un echipament negru...sigla spororului...Cimitirul Ghencea....in semn de doliu permanet pt rivala
Cai Lun
QUOTE(POOL @ 10 Feb 2006, 12:43) *
Cai lun aici nu ai dreptate, deoarece dak sant 2 echipe care au aceeasi culoare la echipament, echipa gazda la echipament si de acest lucru is sigur, deoarece is prin domeniul asta. thumb.gif

Sunt gata sa iti dau dreptate, da' sa moara Tarzan daca inteleg vreo ceva din ceea ce ai scris! crazy.gif
POOL
Nu stiu kum am scirs, da' ma refeream la faptul k in cazul in care doua echipe au aceeasi culoare la echipament, echipa gazda este cea care trebuie sa isi schimbe echipamentul. Da' orikum echipamentul de rezerva ni-l trebuie (in cazul in care sîntem gazde).
Cai Lun
shocked.gif Da? Pai mie nu prea imi iese la socoteala... Adica de ce gazdele? Asta chiar nu imi aduc aminte sa o fi vazut vreo data!... Si plus de asta.. am exemplele de care ziceam... si acum imi mai vien unul in minte: Barcelona a jucat anul trecut in gri la Londra contra lui Chelsea... In orice caz, treaba cu echipamentul alternativ care nu trebuie sa contina nici una din culorile clubului stiu ca e cat se poate de valabila... icon_rolleyes.gif
marcher
Mi-ar placea un echipament in dungi verticale alb-rosu sau unul gen ajax. Sant cool amandoua. Rezerva: liliachiu ca valencia

Galben in nici un caz , n-are nici o legatura cu dinamo, poata doar cu unirea-tricolor care avea rosu,galben si albastru
POOL
QUOTE(Cai Lun @ 13 Feb 2006, 1:30) *
shocked.gif Da? Pai mie nu prea imi iese la socoteala... Adica de ce gazdele? Asta chiar nu imi aduc aminte sa o fi vazut vreo data!... Si plus de asta.. am exemplele de care ziceam... si acum imi mai vien unul in minte: Barcelona a jucat anul trecut in gri la Londra contra lui Chelsea... In orice caz, treaba cu echipamentul alternativ care nu trebuie sa contina nici una din culorile clubului stiu ca e cat se poate de valabila... icon_rolleyes.gif

Crede-ma, scrie in Rough (biblia fotbalului). thumb.gif Si la meciuri din astea mici de Divizia D, stiu k gazdele trebuie sa isi schimbe cand trebuie echipamentul. thumb.gif
bianco_rossa
da echipamentele d acu' ce au??..nu mai sunt la moda?? 010.gif ....galben nu are nici o legatura cu Dinamo...albastru nu mai zic....oricum o sa ramana aceleasi culori tongue.gif
Marian
Pe mine nu ma deranjeaza ca al treilea echipament sa fie de culoare galbena, ar mai merge f.bine si negru... o culoare neutra.
Apropo stie cineva cat mai are Dinamo contract cu lotto pt. echipamente? :)
Rosso
auzisem ca din vara semnam cu Nike...stie cineva detalii?as prefera Diadora sau Adidas
Cristi
QUOTE(Rosso @ 13 Feb 2006, 12:45) *
auzisem ca din vara semnam cu Nike...stie cineva detalii?as prefera Diadora sau Adidas

Unde ai auzit?

Diadora... bleah. Adidas ar merge, Nike e perfect thumb.gif
ReDBullD0G
Chiar nu inteleg directiva asta...dar ma rog...daca asa trebuie,ne vom conforma pentru a arata ca avem pretentii Europene:)))
f_rares
QUOTE(POOL @ 13 Feb 2006, 8:48) *
Crede-ma, scrie in Rough (biblia fotbalului). thumb.gif Si la meciuri din astea mici de Divizia D, stiu k gazdele trebuie sa isi schimbe cand trebuie echipamentul. thumb.gif

Si eu sunt surprins...ciudat...dar te cred thumb.gif
POOL
Poi intr-un fel e si normla deoarece echipa gazda se okupa ku toata organizarea meciului si trebuie sa aibe si echipament de rezerva. thumb.gif
Cai Lun
Transcrie aici treaba aia, vreau sa ma conving si eu.. am sa caut sa vad ce zice exact regulamentul Fifa in aceasta privinta. Mi se parte total lipsit de sens ceea ce sustii, dar pana nu vin cu dovezile nu te mai contrazic...
POOL
Poi nu am exact textul cum ii da' stiu k asa ii. thumb.gif Deci cel putzin la Divizia D, ii sigur, da' asa trebuie sa fie pe tot lokul.
red_dog_rahova
daca tb sa avem echipament de rezerva .....atunci sa fie portocaliu....
POOL
Da, dak tot a venit la putere Alianta Da, ku portocaliul lor, poate o sa fim si noi "la putere" si o sa castigam campionatul. 010.gif
marcher
daca nu jucam in rosu nu facem nimic ! 149.gif
Vlad89
asta ii situatia ... stelistii se gandesc la meciurile din uefa si noi ne apucam sa dezbatem culoarea echipamentului, rau am ajuns fratilor
rednorth
Haideti sa discutam si despre sireturile , jambierele si sosetele fotbalistilor.
Echipamentul lui Dinamo a fost si va ramane Alb-Rosu.Respectivul echipament de la meciul amical a fost unul de rezerva pt ca seturile de baza( 2 ), au fost trimise deja in Turcia.
Mi se pare ca ne agitam degeaba pe un topic fara obiect de discutie.
Parca n-am avea lucruri mai importante si dureroase de combatut decat culoarea tricourilor care va ramane in orice conditii ALB si ROSU.
KATRY_RedWhite_4ever
Echipamentul oficial al cainilor ROSII trebuie sa ramana ROSU!asta e culoarea reprezentativa a clubului si asa trebuie sa ramana.Dak vor neaparat culoarea galben,o pot folosi foarte bine la antrenamente,dar doar atat!

HAITA_DINAMO.gif RED-WHITE 4EVER HAITA_DINAMO.gif
POOL
Mah fratilor, voi chiar nu intzelegeti? Nu e vorba de echipamentul oficial, e vorba de echipamentul de rezerva... al treilea echipament cum ar veni... care nu trebuie sa fie de culoare cu cele oficiale.
red_dog 4 ever
Si steaua si poli t au tot galben echipamentul de rezerva
Asa cum REAL MADRID are echipament negru
POOL
Defapt realul are echipamentul de rezerva in mov, negru este al doilea echipament. thumb.gif
ally4reddogs
Daca tot joaka k niste fetite, de ce nu ar folosi ROZ la echipamentul de rezerva.Cref k le-ar sta bine... rofl.gif
alexyutza
Pe voi chiar va mai intereseaza ce culoare are echipamentul de rezerva ?aAasta conteaza cel mai putin acuma . zic si eu , daca eram pe primul loc la cateva puncte distanta de spurky , nu 1, daca eram calificati in Uefa si daca echipa nu s-ar face de ras, atunci era o placere sa propunem tot felul de variante de echipamente , dar in situatia in care ne aflam noi , e ca si cum ne-am gusta singuri coliva..... bigcry.gif

La cum joaca baietii nostrii si la " excelentele performante " ar fi cel mai potrivit sa joace mereu in negru , nu merita sa poarte acelasi echipament ca generatiile precedenta care au adus cinste clubului . Astia inafara de bani nu mai vad nimic ... rusine ...
f_rares
Da...sa joace in negru,sa fie pregatzitzi pt inmormantarea lui esteban & becali 149.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.