COSMIN C
Jul 15 2008, 09:21 PM
Nea, a zis "la Arad, nu am comentat nimic desi nu mi-a convenit sa vad cainii in galben. In negru, totusi, consider ca e prea mult."
Daca nu a comentat la galben, de ce comenteaza la negru?
Capi, zic, nu dau cu parul...
rew
Jul 15 2008, 09:36 PM
Capi, catelul din "Singur pe lume", se plictiseste rau de tot ...
Leaveyou
Jul 16 2008, 06:52 AM
QUOTE(COSMIN C @ 15 Jul 2008, 22:21)

Nea, a zis "la Arad, nu am comentat nimic desi nu mi-a convenit sa vad cainii in galben. In negru, totusi, consider ca e prea mult."
Daca nu a comentat la galben, de ce comenteaza la negru?
Capi, zic, nu dau cu parul...

Nu i-a convenit cu galben dar la negru nu mai poate să tacă ! D'aia ! Nea.
caine_tm
Jul 16 2008, 08:18 AM

e na mare problema ca e negru ... e chiar fain... oricum nu conteaza putea sa fie si verde picatele....
COSMIN C
Jul 16 2008, 08:23 AM
Normal ca e fain, e culoarea DinamoMania.

Si uite asa, cu ocazia asta, subiectul privind culoarea site-ului e ingropat definitiv.
Leaveyou
Jul 16 2008, 08:27 AM
Ba nu ! Cu riscul de a-i face concurență lu' nea Gică Contra eu am ceva de zis în legătură cu site-ul: nu-i benefic pentru zâmbăreți
rew
Jul 16 2008, 08:40 AM
Are negru si avantaje. N-o sa mai stie adversarii care e Bulevardul Blay nici cu GPS, si-i haleste Moti cu fulgi cu tot.
Max
Jul 16 2008, 10:11 AM
QUOTE(Leaveyou @ 16 Jul 2008, 9:27)

Ba nu ! Cu riscul de a-i face concurență lu' nea Gică Contra eu am ceva de zis în legătură cu site-ul: nu-i benefic pentru zâmbăreți

Nu exista niciun risc, politia n'are concurenta.
redscoobyy
Jul 25 2008, 06:31 PM
stie cineva daca vom avea o prezentare a noului echipament?? sau il vom 'vedea' in prima etapa?? 'vedea' e impropriu spus, eventual vom auzi informatii despre el la radio, ca nu stiu cati prind gașca slugilor proasteTv.
rew
Jul 25 2008, 08:28 PM
Inainte de conferinta de presa de azi am auzit niste trepadusi de la club vorbind ca noul echipament va fi prezentat de Marius Niculae. Nu stiu daca va fi tot saptamina viitoare, atunci cind va fi prezentat si Marius, dupa rezolvarea problemelor cu scotienii.
redmania
Jul 25 2008, 09:45 PM
Vazand cat de greu se misca "sefii" cu noul echipament parca nici nu-mi vine sa mai zic ceva de NUMELE jucatorilor de pe tricouri...
De ce sa vedem un ROPOTAN sau NICULAE... mai bine sa ramanem cu Turcu si Badea in minte...ca ei ie importanti...
J0nnie
Jul 25 2008, 11:14 PM
sa inteleg ca in prima etapa o sa jucam cu echipamentu vechi ? :)))))))))))))))))))))))))))))))))
The Game
Jul 26 2008, 01:12 AM
Da, la asta ma gandeam si eu. La ce dracu le mai prezinta saptamana viitoare daca oricum le-am folosit deja ?
cosmin_ss
Jul 26 2008, 08:09 AM
la targu jiu cred ca vom juca in cele albe...cele noi vor fi prezentate sapt viitoare din cauza unei intarzieri care nu tine de fc dinamo.
J0nnie
Jul 26 2008, 11:41 AM
cum draqu ca niciodata nu tine de dinamo ? .... nici intarzierea abonamentelor sau biletelor ... nici tricourile
tricourile spurkatilor au putut sa fie gata ... da ale noastre nu
cosmin_ss
Jul 26 2008, 11:50 AM
vb strict de tricouri...chiar nu este vina clubului...sapt viitoare vor fi prezentate...deci rabdare si tutun.tot de sapt viitoare vor putea fi cumparate din magazinele nike.
in prima etapa pe teren propriu putem sa ne afisam cu ele in tribuna :P
cosmin targoviste
Jul 30 2008, 03:58 PM
Ce vrea sa insemne echipamentul asta alb? E naspa rau de tot.De ce naiba l-or fi schimbat pe cel de anul trecut? Poate o fi cel de acasa mai satisfacator.
Raikkonen
Jul 30 2008, 05:38 PM
Sponsorul vrei sa zici? Probabil ca din cauza tricoului de acasa nu puteau sa scrie Orange ca si anul trecut, deci au ales sa puna pe partea alba sigla, de aia probabil si faptul ca pe tricoul complet alb e in partea stanga.
Florin_Bogdan
Aug 1 2008, 03:46 PM
QUOTE(rew @ 16 Jul 2008, 9:40)

Are negru si avantaje. N-o sa mai stie adversarii care e Bulevardul Blay nici cu GPS, si-i haleste Moti cu fulgi cu tot.
Esti rasist?
Echipamentul e Ok.. mi se pare putin aiurea logo-ul orange in dreapta sub stema.
razvan_ptm
Aug 1 2008, 04:43 PM
Am nevoie de poze cu noul echipament, daca faceti rost mi-ar fi de mare ajutor!
djmihaitza
Aug 1 2008, 04:49 PM
In cel mai scurt timp cu putință o sa le gasesti pe DinamoMania.
Aveți puțintică răbdare, stimabile...!
cosmin_ss
Aug 1 2008, 05:07 PM
pe care il cheama cosmin??am doua tricouri personalizate(cele noi) si nu am ce face cu amandoua...unu nu mi-a placut cum a fost inscriptionat de club si am mai cerut unu...faza este ca la primu in loc sa-mi brodeze emblema...era lipita si nu mi-a placut....si acum am ramas cu doua tricouri cu nr.81 si cosmin pe spate....
vreun cosmin pe aici? :P:P:P
cosmin targoviste
Aug 1 2008, 05:45 PM
EU!!!
nicolle_reddog4ever
Aug 1 2008, 05:54 PM
Sunt chiar frumoase noile echipamente...dupa parerea mea! Le-am vazut "pe viu"

si pot spune ca arata chiar bine...atat cele alb-rosu cat si cele negre!!!
reddog_sv
Aug 1 2008, 07:29 PM
Pentru cei care nu sunteti multumiti de noile echipamente..au fost gasiti vinovatii
Echipamentul care a fost prezentat azi de Dinamo, jumătate alb, jumătate roșu, a fost ales în iarnă de Claudiu Niculescu și Ionel Dănciulescu.
Cei doi atacanți care îmbrăcau pe atunci tricoul al lui Dinamo, au ales dintre mai multe modele, selectîndu-l pe cel asemănător cu echipamentul purtat de Atletico Madrid în urmă cu două sezoane. Niculescu și Dănciulescu au vrut ceva mai deosebit pentru Dinamo, în loc de tricourile dintr-o singură culoare, albe sau roșii pe care le aveau la momentul respectiv. Varianta a fost îmbunătăță cu un guler clasic și lucrată de cei de la Nike dintr-un material special, dry fit.
cosmin targoviste
Aug 1 2008, 07:34 PM
Cel putin fetele,or sa fie indragostite de acest echipament , stiind ca a fost ideea idolului lor,Clau - Gol

. Iar Anmini o sa fie la randul ei foarte placut surprinsa de echipament . "Prietenii" lui Danciu stiu de ce.
nicolle_reddog4ever
Aug 1 2008, 07:46 PM
Eu am fost incantata si inainte sa stiu ca a fost ideea lu' Clau

au vrut ceva mai deosebit si dupa parerea mea au ales bine!!!
The Game
Aug 1 2008, 08:55 PM
Modelul de acasa e frumos, cel din deplasare nu e cu nimic nou. Orange se vede ca dracu asa, macar pe ala alb complet puteau sa scrie normal, fara background. Iar numerele o sa fie la fel ca sezonul trecut ? Mi se par grosolane, nepotrivite.
cateaua rosie
Aug 2 2008, 09:11 PM
Drept sa spun, pe mine nu ma intereseaza din cale afara daca echipamentul e dungat, juma-juma, cu buline sau...sa vad rezultate, puncte adunate in clasament. Asta conteaza la urma urmei, nu-i asa?
Florin_Bogdan
Aug 3 2008, 01:55 AM
Interesant echipament.. e chiar dragut! imi place cel negru.. Tot ce strica e orange-ul ala pus in dreapta.. parca nu ii sta bine asa.. Cred ca mergea mai bine pe centru :)
cosmin targoviste
Aug 5 2008, 03:05 PM
Banuiesc ca la magazinul de la stadion.
djmihaitza
Aug 5 2008, 04:33 PM
Incearca la magazinul din Mosilor, la intersectie cu M. Eminescu, unde si-au facut lansarea vineri.
Si la magazinu de la stadion sint tricouri, cu 145 lei. Original!
Raikkonen
Aug 6 2008, 01:22 AM
Maine ma duc sa-mi iau. Sper sa aibe material bun in special ca pretul e chiar ok pentru un tricou original Nike.
Oricum, arata chiar bine, din pacate sponsorul cam il strica.
Da' d'alea ieftine n'are, ca vreau sa-i iau si lui Capirossi unul negru ?
Raikkonen
Aug 6 2008, 02:28 PM
Am luat azi 169 RON din Romana unul. E chiar foarte misto, materialul la fel e ca lumea. Tricoul arata bestial.
Au si din alea negre, daca e punem bani si ii facem cadou lui Loris.
severus
Aug 6 2008, 05:35 PM
Ce norocosi sinteti voi bucurestenii!!La Cluj oare cind vor ajunge in magazinele Nike noile tricouri?Poate la anul cind se schimba echipamentul!Am trecut prin cele doua malluri din Cluj unde are Nike magazin si nici urma de tricou cu Dinamo!
Raikkonen
Aug 6 2008, 05:54 PM
Totusi, deabia s-au lansat. Cred ca o sa ajunga si la voi in maxim o saptamana.
Alte produse care erau pe acolo:
1.Tricoul negru de joc tot 169 RON
2.Tricoul alb de anul trecut dar si de anul asta cred ca tot atat
3.geaca alba, subtire cu Dinamo vreo 350 RON
4.training care cred ca era si anu trecut rosu vreo 400 RON
5.tricou polo cu Dinamo alb cu dungi negre orizontale si ala costa nu stiu cat.
6.shorti rosii de anu asta 99 RON
7.shorti albi 99 ron.
marcher
Aug 6 2008, 06:18 PM
Preturi de preturi...le cumpara pulea spataru. Ce dracu , le-au poleit cu aur? Stiu astia cat este salariul minim pe economie?
cosmin targoviste
Aug 6 2008, 06:32 PM
Stiu,dar nu ii intereseaza.
Raikkonen
Aug 6 2008, 09:06 PM
QUOTE(marcher @ 6 Aug 2008, 19:18)

Preturi de preturi...le cumpara pulea spataru. Ce dracu , le-au poleit cu aur? Stiu astia cat este salariul minim pe economie?
Hai sa fim seriosi, nu castigam toti salariul minim, daca faci o astfel de comparatie ia salariul mediu ( care oricum este mult mai ridicat in Bucuresti decat in provincie ) si oricum gandeste-te ca Nike nu e o firma pentru "toat poporul". Intradevar, nu dau 400 RON pe un training care oricum mi-l umple de flecme un aurolac dar 170 imi permit sa dau pe un tricou in special ca e model frumos.
COSMIN C
Aug 6 2008, 09:18 PM
QUOTE(marcher @ 6 Aug 2008, 19:18)

Nenea Marcher, suntem Dinamo domne, noblesse oblige .
QUOTE(Raikkonen @ 6 Aug 2008, 22:06)

Nike nu e o firma pentru "toat poporul".
Ai mare dreptate, am observat si eu ca majoriatatea celor care poarta de la firma asta sunt tigani si tarani manelisti.
The Game
Aug 7 2008, 10:26 AM
De fapt aia poarta niste rahaturi luate din targ care au semnul 'naic'.
cosmin_ss
Aug 9 2008, 01:35 PM
pretul tricourilor este chiar mic...avand in vedere faptul ca nu este replica si este exact tricoul jucatorilor...
tricoul spurcatilor costa 250 ron replica si 300 ron originalul...dar..si calitatea este superioara...
in doi ani speram sa avem un tricou mai de calitate pt Dinamo.ca nu s-a intamplat asta acum...
ca sa-ti faci un tricou special la nike este greu...deoarece firma mama cere sa ai vanzari de minim 5000 tricouri pe an...iar Dinamo nu vinde decat 1000 si ceva pe an.
oricum eu sunt multumit de tricou...inscriptionarea lor este o problema...este ff urata...grosolana...dar asta tine de Dinamo.
tricourile vor ajunge si in provincie...
dar vor fi blank....doar sigla....dar deja stiti asta.
apropo..cosmin_c iti place tricoul pe care ti l-am dat? :P
The Game
Aug 9 2008, 03:28 PM
In Ploiesti au ajuns deja. Cu 169 RON. Negre n-am vazut.
FarfelkugeL
Aug 9 2008, 07:40 PM
Cel alb, gen polo exista la vanzare? Si cati bani?
cosmin_ss
Aug 10 2008, 11:15 AM
farfelkugel:
cand zici tricou polo te referi la cele de prezentare nu?pai...se gasesc la nike mosilor asta pt moment dar saptamana viitoare vor fi raspandite pe majoritatea magazinelor.
Mirunik
Aug 10 2008, 07:59 PM
Zau ca nu inteleg ce va place la tricourile astea! Cu gulerele alea prea mari, zici ca-s vechi de 30 de ani, labartate, ca niste cirpe de la second-hand!
Raikkonen
Aug 10 2008, 11:19 PM
@Farfelkugel: Din cate imi aduc aminte, da, era si cel alb si cel rosu purtat de Rednic.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.