Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Echipamentul si sponsorii lui Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
whisper
Da chiar asa, de ce Dinamo joaca cu lotto pe piept?!!! Am inteles din articolul prosport ca rapid a optinut de la lotto echipamentul sportiv modelul 2005, ceea ce se pare ca destul de greu se imbraca de o echipa de fotbal din estul europei. Aproape jumatate din echipele din campionat joaca imbracati de la lotto. Avem pretentie sa ne respecte lumea, sa beneficiem de imagine profesionista, in momentul cand joci cu acelasi echipament ca otelu galati si arges inseamna ca Dinamo seamana mai degraba cu o echipa provinciala de mijlocul clasamentului. De ce nu Puma, Adidas, Umbro sau Diadora. De ce trebuie sa jucam cu acelasi echipament ca al ciorilor sau al curvelor de la timisoara? Nu sunt bani? Ahaaaa...Inteleg!!! Banii sunt numai la tv-u si in ziare. Ne vrem o echipa de top, europeana dar ne complacem sa semanam cu amarastenii din divizia A si B.
Antispring
Da... ma... Si avem si autocar Volvo... Nashpa.... De ce nu avem si noi un Mertzan, ceva ?!.... Sau un autocar ferrari ?! nana2.gif
kacio
010.gif
Marian
Parerea mea este ca nu prea conteaza ca e lotto, umbro, nike, etc.... conteaza totusi cum este realizat tricoul... iar tricourile lui Dinamo arata destul de misto.
Dumi-DC
Da modelul nou la tricouri cand apare?
chimaira
autocarul echipei, la momentul respectiv, era cel mai modern din tara.
VOLVO e cel mai redutabil producatori deautocare din lume.
lotto e o firma serioasa...dar ....exista si adidas bananasmile.gif
whisper
ok, dar de ce Dinamo nu are exclusivitate cu lotto si au tiganii, asta nu inteleg?!
LAZIO
010.gif da ce probleme aveti si voi!!!!!!de ce Dinamo cu lotto????
de ce nu?- icon_lol.gif
ayrton
Dinamo are contract de sponsorizare cu Lotto, adica primeste gratuit tricouri, treininguri, mingi, genti de echipament, etc in valoare de 400.000 de dolari anual, asta fiind al patrulea si ultimul an de contract. totodata, Dinamo e singura echipa ale carei tricouri, shorturi, etc se vand in magazinele Lotto din toata tara.
Si rrapid are un contract de sponsorizare, mai mic ca valoare si abia in al doilea an. Restul echipelor din tara isi cumpara ele echipament Lotto (Otelul, etc).
BogdanT
Exista adidas dar politica firmei in romania a fost sa nu se mai ataseze de fotbal.
Daca de la anul Dinamo va juca sa zicem cu Nike? Va convine asa?

Autocare... Dinamo are, a avut si ramane nr. 1 in romania la flota de autocare personalizate ale clubului.
Echipa 1 - Volvo ( il stiti), dar nu este" cel mai redutabil", ala este SETRA - Kasbohrer
Echipa 2 - Neoplan (refacut integral acum 2 ani, il stiti si pe ala)
CCJ - 2 x Mitsubishi Prestige DeLuxe (le stiti)

Ne trebuie insa jucatori care sa merite acele tricouri si locul in acele autocare. Tricourile pentru acest sezon sunt identice ca cele de anul trecut, asa cum s-a precizat este incheiere de contract cu Lotto.
sammer
ayrton , am vazut si tricouri cu rapid la lotto in unirea . Dar tiganii cum au reusit sa obtina noua linie de ekipamente 2005 ? noi ramanem cu aceleasi ? ...cam naspa
chimaira
multzam BogdanT...sper sa fie info corecte :D
beerchug.gif

nu cred ca lotto nu ne vor oferi tricourile pe 2005...

nu imi place ce aud de adidas...stiu ei ce stiu...dar puma???umbro???
Platonix
UMBRO k ale Englezilor. Super tricouri !! Dar totusi UMBRO are reprezentanta in romania ?
sammer
modele de la kappa de tricouri sunt CELE MAI BELEA DE BELEA
exista vreo reprezentanta kappa in romania , bucuresti ? exista pe naiba si au niste tricouri superbe (werder bremen sezonu trecut , auxerre acu 2 sezoane, feyenoord)
Florin
Perfect de acord cu cine a deschis topicul.
Problema nu e neaparat Lotto.
Problema e ca din 1990 pana in 2005, Dinamo ar fi trebuit sa ajunga sa aiba tricouri personalizate. Toate echipele care se respecta cat de cat din lumea asta (inclusiv echipele din Serbia sau Ungaria, Polonia) au tricouri personalizate.
Adica poti sa ai Lotto, chiar daca Lotto are si FC Arges, Otelul si Pandurii Tg Jiu. Problema e ca tricourile lui Dinamo sa aiba un design unic pentru Romania.
whisper
QUOTE(LAZIO @ 28 Jul 2005, 05:45 PM)
010.gif da ce probleme aveti si voi!!!!!!de ce Dinamo cu lotto????
      de ce nu?- icon_lol.gif
*

Ai ceva impotriva cu topic-ul meu......?!!!!! Stiu ca nu este o problema de moment, stringenta, dar ar trebuii sa ne preocupe si imaginea clubului. Superioritatea unei echipe de fotbal in occident nu implica doar jocul prestat in teren, mentalitatea de invingator ti-o aduce stadionul, suporterii, sponsorul de pe piept, contractele individuale de publicitate ale jucatorilor, flota de autocare......da, da...chiar si firma care ofera echipamentul sportiv. Sa luam de exemplu Real Madrid.....o mare parte din buget o asigura si vanzare de echipament sportiv marca Adidas (binenteles personalizat)...chiar daca Real-ul nu a jucat nimic in sezonul trecut ei tot fac vanzari de tricouri in toata lumea. Cum ar fi ca Realu' sa joace in echipament Joma, Lotto sau Diadora....?! Binenteles sa pastram proportiile, dar ,.... noi ne consideram club principal din divizia A in fiecare an cu pretentii de event. Oile joaca cu Nike, noi de ce sa jucam cu o firma cotata slab pe piata echipamentelor sportive? Sincer singurele modele frumoase de la adidas sunt cele ale nationalelor de fotbal, iar echipamentul lui Sahtior este chiar dragutz. Deasemenea noul model de Umbro in care o sa joace Chelsea in acest sezon este bestial ce sa mai spun despre modelele de la Nike, fiecare echipa din Albion are echipament personalizat. Cele de la Puma sunt clasice mai ales ca shorturile sunt foarte lungi si mi se par incomode. Modelul Diadora de la Roma nu este rau dar totusi este....Diadora. Un model gen Arsenal de la Nike eu zic ca ar arata bestial.....
P.S. Lazio daca nu iti place topic-ul sau il consideri pueril... ma doare la un metru in fata P..i de parerea ta.
Antispring
Da' nu e normala durerea asta de la distanta... 010.gif Si nici reactia ta.
Si eu am fost ironic cu Volvo... dar fara sa ma doara vreun organ de problema ta stringenta.
Pt tricouri personalizate trebuie caractere puternice.... jucatori cu personalitate...
Dumi-DC
Ba este foarte dureros adica noi avem contract cu lotto de 5 ani si in fiecare an ne-au dat linie noua de echipamente si acum deodata dau doar la ciori ca sa le umple de purici ? 149.gif Borcea ar trebui sa rezilieze contractul cu ei si sa faca cu altii, nu conteaza cu cine...insa fiecare echipa la inceputul sezonului isi schimba echipamentul, dar noi ducem o campanie de marketing de kkt Foarte multi dinamovisti si-ar fi luat noul model de tricou
whisper
QUOTE(Antispring @ 29 Jul 2005, 08:28 AM)
Da' nu e normala durerea asta de la distanta...  010.gif  Si nici reactia ta.
Si eu am fost ironic cu Volvo... dar fara sa ma doara vreun organ de problema ta stringenta.
Pt tricouri personalizate trebuie caractere puternice.... jucatori cu personalitate...
*

010.gif OK! Inteleg ca te simti nedreptatit de mine....asa..."de la distanta"?! Atunci ia de aici..... axe.gif .Ma bucur nespus de mult pentru tine, pentru ca te consideri un tip cerebral si ca poti sa filtrezi situatiile in functie de contextul problemei. Iti doresc pe viitor sa fi creatorul cat mai multor topic-uri de maniera intelectuala si sa fi pe acest forum o adevarata protavoce pentru toata suflarea dinamovista. Inca o data mii de scuze pentru ca ti-am insultat intelectul!!!!! 010.gif
Antispring
Aoleu.... frate, ce-a iesit !
OK.... nu mai zic nimic... tu sa fii sanatos.
vlad
Daca nu m-a inshel noi am fost primii din campionat care ne-am dat pe Lotto.Noi suntem originali restu doar nijte copii thumb.gif
kacio
eu vreau tricouri facute de nike in fabricile din Thailanda...aveti ceva impotriva ?/

hai ma baieti ce dracu ?? acum va spargeti capurile , va certati pentru niste tricouri ??
CEO
In caz ca nu stiti, distribuitorul LOTTO pt Romania este firma SSD (Sport System Development) al carui patron este...cine credeti...Dl Nicolae Badea. Dinamo plateste o gramada de bani la LOTTO si nu este un sponsor tehnic asa cum arfi normal (Cica de ce sta Badea La Dinamo...o mizerie). La fel si cu calculatoarele. Badea nu a dat nimic, Clubul Dinamo si-a modernizat reteaua de IT de la firma COMPUTERLAND, la care patron este...cine credeti...Dl Nicolae Badea...(calc au fost cumparate cu mult peste pretul pietei)asa ca asta e Dinamo, o cloaca de presedinti mizerabili

pa
BogdanT
QUOTE(CEO @ 29 Jul 2005, 08:43 PM)
In caz ca nu stiti, distribuitorul LOTTO pt Romania este firma SSD (Sport System Development) al carui patron este...cine credeti...Dl Nicolae Badea. Dinama plateste o gramada de bani la LOTTO si nu este un sponsor tehnic asa cum arfi normal

CEO tu ai probleme grave de informare, mergi tu usurel la Registrul comertului si vezi cine sunt actionari la SSD - lotto

(Cica de ce sta Badea La Dinamo...o mizerie). La fel si cu calculatoarele. Badea nu a dat nimic, Clubul Dinamo si-a modernizat reteaua de IT de la firma COMPUTERLAND, la care patron este...cine credeti...Dl Nicolae Badea...(calc au fost cumparate cu mult peste pretul pietei)asa ca asta e Dinamo, o cloaca de presedinti mizerabili

Ai informatii precise in acest sens? la care Dinamo te referi si la care retea?
Omule, esti grav dezinformat, atat FC cat si CS au calculatoare diverse, incepand cu Flamingo si terminand cu cine stie ce aberatii de noname, sau IBM.
Daca vrei sa stii, exista si sisteme MBL dar toate sunt custom, facute pentru nevoi deosebite, si toate sunt facute si acfhizitionate la pretul de productie(mult sub pretul pietei si mult calitativ peste ce gasesti in piata), si se poate dovedi, tu ce dovezi ai in sensul afirmatiilor tale?

Daca nu vrei sa cazi in penibil macar informeaza-te si apoi comenteaza sau acuza.
FarfelkugeL
CAINII ROSII inseamna... CAINII ROSII NU GALBENI !
Ce conteaza ca zteaua are si alt echipament ?
Asta inseamna ca noi trebuie sa fim ca ei ? NU !
Echipamentul trebuie sa fie alb-rosu/ros-alb tot timpul !!!
red_dog 4 ever
Steaua cand a jucat in galben a pierdut cu Rapid 2 in cupa
Max
Nu cred ca daca folosesti alt echipament ..automat copiezi pe zteaua .....daca nu ma insel..Barca;Real;Juve;Roma.. etc.....au asa ceva... icon_rolleyes.gif
Cai Lun
Hai ca esti aiurea Red! Pai asta e hotararea forurilor internationale! Culoara echipamentului de rezerva trebuie sa nu aibe nici una din culrorile traditionale ale echipe. Ce culoare ai fi vrut? Albastru? Verde? icon_evil.gif
FarfelkugeL
ALB ROSU, ROSU ALB !
DE AIA SE CHEAMA DINAMO SI NU MANCHESTER (care apropo echipament de rezerva e ros albastru), BARCELONA SAU ALTA ECHIPA !!

Acum ce suntem CAINII GALBENI ???
ne si infratim cu lupii galbeni ??
alexyutza
Echipamentul cehipei Dianamo trebuie sa ramana alb - rosu . chiar nu vad de ce l-am schimba . A fost o coincidenta ca am castigat meciul cu Juvetii , purtand echipamentul de rezerva , pe cel galben .
Nu ar trebui sa schimbam niciodata culorile alb-rosi , ne reprezinta , pt noi sunt mai mult decat o traditie , ele ne definesc identitatea .. caci noi suntem cainii rosii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cai Lun
Voi at ivazut ca Romania joaca in alb? Ca Barcelona joaca in gri? Ca Manchester joaca in albastru? Si dinamo atrebuie sa aibe o culoare alternativa la echipament! E foarte bine, e cea mai buna alegere galbenul!... parerea mea...
Lupu'
Cred ca omul se referea daca Dinamo sa joace meciurile de acasa in galben (in mod normal Dinamo joaca meciurile de pe teren propriu in rosu complet si alb-rosu in deplasare). Nu cred ca se va intampla asa ceva. La meciul cu Juventus Colentina a fost o simpla intamplare si nimic mai mult. Oricum daca va fi sa mai joace in galben nu vad nimic rau in asta... icon_rolleyes.gif
alexyutza
Bine ai venit , Lupule !!! beerchug.gif
Se pare ca saptamana asta se inregistreaza toti dinamovistii .

Sunt de parere ca echipamentul trebuie sa ramana alb - rosu sau rosu - alb , nu galben sau orice alta culoare . Ce-i daca echipa nationala are echipamentul in mai multe variante si culori , trebuie sa procedam si noi la FEL ?
Cai Lun
bangmyhead.gif bangmyhead.gif bangmyhead.gif Lumeeeeeeeeee!! Adica io vorbesc ca televizoru' aici?! bangmyhead.gif

ORICE ECHIPA TREBUIE SA AIBE UN ECHIPAMENT DE REZERVA CARE SA NU CONTINA CULORILE CLUBULUI! Chiar e asa greu de inteles? De ce tot perseverezi atat absurd?! shocked.gif
alexyutza
Sunt de acord ca orice echipa trebuie sa aiba un echipament de rezerva . Al nostru ar putea fi rosu complet , alb , negru cu rosu si alb , sa aiba macar una din culorile celui oficial . Poate exagerez , dar echipamentul , diupa parerea mea , e ca o uniforma ceva ce te reprezinta . Pe noi ne reprezinta culorile alb-rosu . Numai cand vezi echipamentul in mintea ta sa-ti apara echipa care-l poarta . Mi se pare normal sa asociezi echipamentul cu echipa care-l poarta .
Poate ca exagerez , dar eu nu-mi pot imagina echipa aparand in teren in albastru , galben sau alte culori .
Eu m-am obisnuit cu ei , in alb - rosu .
Cai Lun
banned.gif gata! nu mai polemizez cu tine ca nu se poate! 149.gif
alexyutza
@Cai Lun : ce radical esti !!!
Tu ti de ideea ta si eu de a mea , nu cedezi nici tu si nici eu....

Uita-te si la sondaj , esti in minoritate..... 010.gif
red_dog 4 ever
E foarte clar
Echipamentele de joc le-au trimis in Antalia si alea erau de antenament
Cai Lun
Mai fratilor, da' aici nu e vorba ca asa imi palce mie. Ci ca asa trebuie sa fie, pentru ca asa e directiva FIFA! Daca aia asa au zis, ce mai conteaza ce zicem noi? Unde e lege nu-i tocmeala! nono.gif
alexyutza
Atunci sa ne tragem 2 randuri noi de echipament : unul de sarbatoare roz bombon cu picatele si altul de inmormantare , in caz ca decide giovany sa mai elibereze Pamantul , ca si asa suntem prea multi , varianta asta ar putea fii un echipament negru !!!
010.gif 010.gif 010.gif
FarfelkugeL
rofl.gif tare rau ma gainusa, buna faza cu jigodia de giovani, as purta 3 randuri de echipament, galben, negru, roz, care se stabileste ! foarte fericit m-ar face fecali

MORI BECALI !
alexyutza
010.gif ..... Eu sunt gainusa de munte ,si cred ca numai cu 2 , 3 variante de echipament de rezevra am fi toti multumiti . As accepta sa port si eu echipament complet negru daca ar fii sa merg la o inmormantare de asemenea amploare .... crazy.gif
redlady08
nici mie nu imi place echipamentul pe care l-au purtat ...imi aminteste de o echipa nu prea draga...vaslui
oricum nu cred k se pune problema k baietii sa-si schimbe echipamentul pt meciurile oficiale.
Oricum k echipament de rezerva in loc de galben as recomanda gri sau negru...nu-mi place cum le sta cu galben deloc 010.gif
Cai Lun
Negru?! stupidemoticon0rv.gif Mai bine sa joace la bustul gol, decat in negru! [...stiu ca cel putin fetele ma vor aproba acum... 010.gif ]
alexyutza
O propunere noua si serioasa : dupa parerile altora , am ajuns la concluzia ca cel mai potrivit ar fii echipamentul gri ,negru sau de ce nu ,la bustul gol ... 010.gif
Sa-i vezi pe fotbalistii nostri fara tricouri , s-ar umple tribunele de admiratoare insotite de iubitii lor mult prea gelosi pt a sta acasa .
nu ar mai fii stadionul gol... asta da politica de atragere a suporterilor pe stadion... thumb.gif
" Scopul scuza mijloacele... "
Cai Lun
...iar bustul scuza cojoacele! tongue.gif bananasmile.gif

E mai frumos galben decat negru! taunt.gif
FarfelkugeL
Echiopamentul de rezerva sa fie (exceptand 2 picaturi de rosu) ALB !
DA ALB COMPLET !!!
alexyutza
Daca ar fii alb complet , s-ar murdarii si pata prea usor . in cazul asta ar trebui la fiecare meci alt echipament .. in ritmul asta da clubul faliment.
Trebuie sa ne gandim la o varianta mai buna ,sa fie si mai economica ....
f_rares
As opta pt cel de rezerva sa fie galben....k si tricourile nationalei.Cred k e bun cel care il avem
alexyutza
Poate suna a reclama de detergent , nu asta era intentia . Asa a iesit , ce sa-i fac ?!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.