Sezran
Sep 12 2002, 08:37 AM
tocmai am incercat sa vad Dinamo Top Sites. nici o sansa. moare pe drum spre members.sitegadgets.com. si credeti-ma ca am "teava" foarte incapatoare. nu ar putea fi mutat totul chiar pe dinamo.online?
Anonymous
Sep 12 2002, 06:52 PM
O sa incercam sa facem tot posibilul pentru acest lucru
Sezran
Sep 24 2002, 11:55 AM
am scris putin mai devreme un mesaj. intimplator eram pe tastatura romaneasca si am scris cu diacritice. totul parea ok pina am dat "previzualizare". ioc diacritice. doar niste combinatii infioratoare (de genul #&269;)
poate cer prea mult, dar, daca la editare merg diacriticele, de ce nu merg si la afisarea mesajului? se poate remedia?
Anonymous
Oct 2 2002, 10:26 AM
In ceea ce ne priveste (codul html) am modificat header-ul pentru a permite listarea caracterelor romanesti. Mai trebuie sa faci si tu un lucru pentru a putea scrie cu diacritice: Bifeaza "Da" la optiunea "Activeaza HTML-ul intotdeauna:" din profil. Daca mai apar probleme te rog sa anunti.
ayrton
Aug 21 2003, 01:56 PM
Auziti mai fratilor, vad de cateva saptamani pe prima pagina a site-ului logo ala cu Dinamo vs Liepaja in cupa UEFA, dar ca data de disputare a returului e trecuta 29 Aug. Asta e intr-o vineri; nu e joi 28 Aug data corecta?
Anonymous
Aug 21 2003, 03:57 PM
Da...ai drepate...
Multumim pt atentionare...
Anonymous
Aug 21 2003, 04:31 PM
ne-ai prins, Ayrton :)
se va schimba
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.