alina_
Sep 3 2003, 02:14 PM
Din cate stiu, Dinamo nu are palmares negativ cu nici o echipa din primul esalon. Stie cineva daca am dreptate sau nu? Am auzit o opinie cum ca ar fi, totusi, o echipa care are mai multe victorii decat noi in meciurile directe. Asa-i?
ayrton
Sep 3 2003, 02:44 PM
Si eu tot asa stiam...
Poate ne lamureste un statistician... (Oricum, cu principalii rivali, steaua, avem 38-31 parca)
Sezran
Sep 4 2003, 09:04 AM
huh? 38-31? cifrele sint mai mari parca.
oricum, si eu stiam ca avem palmares pozitiv cu toate echipe din romania, din toate timpurile. steaua s-a apropiat mult in anii 90, dar tot nu ne-a ajuns.
Anonymous
Sep 27 2003, 09:11 PM
ne referim la meciurile din Campionat, numai?
Acolo suntem peste Steaua, dar in Cupa nu. In campionat, s-ar putea ca Foresta sa aiba mai multe victorii in meciurile directe.
Bogat
Sep 30 2003, 03:14 PM
Din pacate conducem steaua la meciuri directe, dar la titluri si cupe conduc ei...
E foarte important insa sa ne relansam acum pe plan european... eu inca visez la o cupa europeana, desi visul este inca foarte departe de realitate... macar sa trecem in turul 2 anul asta...Doamne ajuta...
Anonymous
Oct 19 2003, 04:16 AM
QUOTE(Bogat)
Din pacate conducem steaua la meciuri directe, dar la titluri si cupe conduc ei...
E foarte important insa sa ne relansam acum pe plan european... eu inca visez la o cupa europeana, desi visul este inca foarte departe de realitate... macar sa trecem in turul 2 anul asta...Doamne ajuta...
Uite ca am trecut in turul II si prin prisma trageri la sorti avem sanse sa ajungem si-n primavara europeana. Doamne ajuta.
dinamobuc2002
Oct 28 2003, 11:33 PM
Doamne ajuta apararea, ca atacul arata bine...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.