dududinamo
Aug 26 2003, 03:30 PM
Sincer sa fiu de sambata seara, de dupa meci, nu mai pot sa inchid un ochi de atata suparare care ma macina, cand ma gandesc ca puteam sa batem la scor pe Steaua si am pierdut. Eu nu vad explicatia(cum de am pierdut) si de aceea apelez la voi.
Val61
Aug 27 2003, 02:50 AM
Dudulica,daca tu nu ai dormit dupa asemenea panarama de meci cum crezi tu ca ne-am simtit noi astia mai batrini dupa ratarea unor calificari in cupele europene impotriva unor Liverpool,Atletico,Eintracht si nu in ultimul rand AC Milan unde am fost furati ca in codru.
Si pe vremea aia jucam fotbal nene nu jucarie...
DUDU
Aug 27 2003, 11:29 AM
@val61 :Da de macelu` ala de pe 23 August cand ne-a furat ala ca-n codru, la meciul cu Anderlecht shi ca`n l-a dat pe Raducioiu afara,shi ne-a mai anulat shi un un gol !!!
Val61
Aug 28 2003, 02:29 AM
N-a fost nici un macel.
Am ratat noi pentru cinci meciuri.Tin minte ca am avut si vreo doua bari.
Ei au scapat pe un contraatac si s-a terminat jucaria.
DUDU
Aug 28 2003, 08:47 AM
QUOTE(Val61)
N-a fost nici un macel.
Am ratat noi pentru cinci meciuri.Tin minte ca am avut si vreo doua bari.
Ei au scapat pe un contraatac si s-a terminat jucaria.
....deh, chestie de amintiri. Am fost la meciul respectiv shi am stat pe un loc aflat chiar in prelungirea liniei dupa care a fost semnalizat asa zisul offside-ul in urma caruia ni s-a anulat un gol. Eram undeva in primele 2-3 randuri si sunt convins 100% ca nu a fost . Dupa aia eliminarea lui Raducioiu....ce sa zic. Eu sustzin shi acum ca ne-a furat. A fost prima data(shi singura) cand l-am vazut pe Lucescu ca a dat o palma intr-un jucator.Cand a ieshit afara de pe teren Raducioiu, a fost scos mai mult de coechipieri . El continua cearta cu arbitrul shi a vrut chiar sa sara la bataie. Atunci cand a iesit, Lucescu i-a dat o palma peste ceafa.
Totzi jucatorii erau nervoshi. Noaptea aia o sa mi-o amintesc ani de zile....asta, shi infrangerea cu Liverpool.....
Anonymous
Aug 29 2003, 04:08 AM
A fost macel. Ne-au furat ca-n codru. Am fost la meci.
Licu
Sep 4 2003, 01:55 PM
va zic sincer imi pare rau ca ati pierdurt in Ghena pt ca pe aurolaci ii urasc cel mai mult de pe lumea asta.. macar pe cioroi sa-i distrugeti.. imi pare rau ca s-a ratat imens in situatii rar intalnite in ultima vreme.. de singur cu portarul.. putea sa fie un 3-0 linistit si nu se mira nimeni..
Anonymous
Sep 5 2003, 04:51 AM
Salutare Lica, Bine ai venit pe site-ul nostru. Multumim pentru aprecieri. Sper sa avem un meci frumos cu voi si cine e mai bun sa castige!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.