Intrati, va rog, pe www.ultras-tei.home.ro la sectiunea Stiri si ascultati-l pe Jiji Becali ... eu si acum am lacrimi in ochi ... de ras !!!!
Ce parere aveti de oier?
dragut80
Jul 12 2005, 11:05 AM
E super interviul ! Oierul behaie bine asa cum behaie asa aurolacii se duc , cum sa dus craiova cu dinel . Dar ca sa se duca la vale , trebuie ajutati , sper ca noi sa le dam vreo 4-5 la ei , sa tina minte cu Caini nu e de glumit ! Frumos sait , Tineti tot asa si la mai mare !
Golden
Jul 14 2005, 12:30 PM
am ascultat si yo interviul...ce sa mai spun...genial...am murit de ras....nu credeam ca e posibil asa ceva ;) ...da' se pare ca oierul e mai prost decat ma asteptam :D oricum...abia astept meciul direct :D o sa ma distreeeeeeeeeeeez...presimt muuuult goluri :D
Dumi-DC
Jul 14 2005, 01:20 PM
Cel putin faza "cu pai da, pe partea economica sa nu mai dau banii la femei, de-aia ii dau lui Voiculescu" e criminala
dinametuu
Jul 14 2005, 02:58 PM
l-am asc si eu exact atunci cand a aparut pe gașca slugilor proaste ... e cretin asta, nu gluma...o sa ajunga la parnaie cat de repede!
@ndy
Jul 14 2005, 04:49 PM
Si eu l-am ascultat de pe gazeta sporturilor si nu mi-a venit sa cred ce am auzit!!! Eu cred ca nu mai este sanatos si ca acuma se teme de puscarie!!! Acuma nici nu stiu daca sa ma mai bucur daca se infunda becali ala, ca la stiaua oricum nu o sa mai vina nimenea. Am citit si faptul ca oierul nu le-a platit nici macar primele pentru castigarea campionatului Oricum sezonul viitor il prevad graznic pt aurolaci
COSMIN C
Jul 14 2005, 05:31 PM
Ce treaba avem noi cu jiji ?! Fiecare pasare pe limba ei piere ! Ma rog , aici vorbim despre ,dar ideea e aceeasi !
dinametuu
Jul 14 2005, 05:48 PM
acu` e crizat rau de tot, ca i-a intrat fica`n oase! sa nu ne dam cu parerea inca in privinta echipei din ghena!important e sa fim noi peste ei, nu ei mai slabi ca noi!
sempre per i nostri colori!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.