Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Incidente si Link-uri catre pagini ultra
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2
Haita
Pentru cei care doresc sa se intalneasca cu "prietenii", uitati care este modalitatea, adoptata de polonezi:

http://youtube.com/watch?v=S19fxFKIinI&search=hooligans
Haita
Dinamo Zagreb noua campioana a Croatiei.

Un imn de a lor: "Dinamo ja volim"

http://www.youtube.com/watch?v=GYYleVYDc4E&search=hrvatska

Si versurile daca va intereseaza:

"Popevke sam slagao i rozice brao,
I svu svoju mladost,sam tebi ja dao.

Hej, hej, hej.....

Navi,navijaj.Srusit ce se stadion.
Nek je nered,nek je lom .Ja te volim Dinamo.

Dinamooo.

I znaj da Bog,zna zasveto ime to,
Sveto ime Dinamo.
I u nebo s njim ,i u pakao ,
Bad Blue Boys-i i Dinamo.
Nek se pale baklje sve, za sve nas,
za Slavonce,
Jer na barjaku modrom,pise samo Dinamo.

Dinamoooo...."
Vladinho
QUOTE(pana @ 13 Jul 2005, 1:13) *
Da cred ca este bine sa apara pe site... si sa fie "mediatizate" la noi pe site gruparile ultras din peluza. hahahha miam adus aminte de ceva.... sa nu ma injurati dar am fost cu unchimiu la meci la steaua-cfr cluj in ghencea in retur..... eram la el acasa vizavi de stadion si am fost la meci..... si iam vazut pe unii la peluza cealalta... si lam intrebat pe unchimiu.... dc sunt aia la peluza cealalta? (aia fiind NUCLEO, parca) si el, stelist infocat fiind.... se duce la meciuri meci de meci... se duce si in brigada..... mia zis... ca si Dinamo are 2 galerii.. ei dc sa nu aiba.. :)))))
Ati obsevat careva ca spurkatii ne cam fura ideile? ati auzit vrodata pe ghencea obladi omblada forza steaua? eu am auzit la televizor si am ramas blockat.
239.gif blacksheep.gif

Haic a esti bubuit.Sunt certate galeriile nu nema luat dupa Dinamo.Unii sunt cu becali unii nu...doamne ce oameni
gavros
cei mai tari www.brigaterossonere.it
red_dog48
de ce n-are ng site? :(
Mitzi
De ce nu are salam la colt? :(
red_dog48
lol :))
caine_pe_viata
zice-ti-mi si mie, care stiti, ce este cu incidentul dintre Sud si PCH din deplasarea in Belgia?
Sper ca nimic grav
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.