Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ce ar trebui sa faca Andone ?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Nu cred ca se pot face minuni peste noapte, dar m=a deranjat abordarea meciului de catre Andone. E al doilea meci din deplasare, dupa cel cu Argesul la care mergem sa ne aparam si ne bazam pe mingi aruncate in fata la bataie.
Eu asteptam de la Andone o viziune moderna un 4-4-2, dupa ce a avut o vara intreaga sa curete lotul si sa pregateasca returul.
Andone nu se poate detasa de trecutul de antrenor de echipe mici, si imprima si la Dinamo acelasi stil de echipa de pluton, care merge in deplasare sa se baricadeze in aparare si sa joace la mica ciupeala.
La Dinamo pretentiile sunt altele, si nu e nici o suparare daca omul se da la o parte. Ar fi pacat ca marele jucator Andone sa ajunga sa fie contestat ca antrenor.
Sigur nu vrem sa reeditam sezonul trecut cand s-au schimbat 5 antrenori, dar nici sa continuam in stilul actual nu se poate...
Anonymous
Nu sunt de acceasi parere cu tine. In prima parte a jocului am fost mult mai buni, si asta s-a vazut prin ocazii. Ca nu stiu atacantii nostri sa finalizeze, asta e alta treaba ... cred ca mai trebuie lucrat aici. Asta am de spus...

PS. Vezi ca poti sa-ti modifici mesajul dupa ce l-ai scris. Poti da click pe butonul "Modifica" si faci asta. Asa puteai modifica greseala din sondaj. icon_wink.gif Numai bine
manteuffel
Andone sau altul in primul rand trebuie sa puna harapnicul pe jucatori. Care nu fuge, poc un bici pe spinare. Aveau o prima de 2500 sau 3000 $, cel putin asa spune presa, bani pe care cei mai multi romani ii castiga intr-un an-doi, si alergau in teren ca niste babe deselate. Spurcatii parca erau 20 in repriza a 2-a. N-am vazut o centrare ca lumea, un sut sanatos, astia nu-s fotbalisti ci niste baligi. Au fost la fel de penibili ca si cu Argesul.
Anonymous
imi pare rau ca tb sa-l contrazic pe Radu...dar Andone cred ca si-a aratat limitele...
nu poate sa antreneze Dinamo pentru ca orice derby, indiferent daca jucam acasa sau in deplasare, il abordeaza cu frica....si un alt aspect mai grav: si meciurile mai din deplasare le abordeaza cu frica.
Anonymous
Radu, multumesc ptr. sfatul tehnic. icon_wink.gif

Eu zic ca meciul asta n-aveam voie sa nu-l castigam si totusi l-am pierdut.
Steaua avea 3 jucatori Dumitru, Aliuta, Oprita care au facut deplasarea pana-n Ucraina fata de numai unu cati a avut Dinamo: Stoican si deci macar pentru drumul facut erau mai obositi. răţoi si Raducanu veneau dupa accidentari si totusi Steaua a fost cea mai proaspata.

Andone desi a spus ca mergem sa jucam fotbal a jucat la mica ciupeala. Din pacate n-are mintea limpede in timpul meciului fiind probabil prea implicat emotional si asta s-a vazut dupa modul cand,cum si ce schimbari a facut.

Cand Steaua joaca 4-4-2 si la ofside comprimand spatiile, nu joci numai cu 2 varfuri ci cu 3. Lobanovski cand a jucat cu Dinamo Kiev pe Ghencea ne-a oferit o lectie de tactica jucand cu 3 varfuri si practic tintuind cei 4 fundasi ai stelei pe linia de fund.
La fel cand adversarul joaca in linie la ofside nu-ti bazezi atacul pe aruncatul mingilor direct de la portar sau de la stoper pe varf la bataie, fiindca din 10 mingi 9 sunt pierdute de jocul la ofside al adversarului. Ah, daca ai avea un jucator speculant cum era Dudu sau foarte rapid ca Raducioiu atunci da, incerci sa speculezi jocul la ofside, dar cand il ai pe Munteanu sau Danciulescu e alta poveste.

Nu e prima data cand Andone a vazut sau jucat impotriva Stelei asa ca n=-are nici o scuza. Eu il admir ca jucator si pentru spiritul de dinamovist adevarat, dar din pacate mai are mult pana sa ajunga antrenor pentru o echipa ca Dinamo si deja e trecut de 40 de ani.
As fi preferat ca el sa fie mai afectat de jocul echipei lasand la o parte declaratiile si iesirile teatrale.
BogdanG
Părerea mea este ca Ando ori schimbă stilul de joc, ori să ne lase.Nu este posibil să mergem în Ghencea( cică la victorie ) și să stăm cu fundul în poartă să ne apărăm,iar atunci când prindem mingea să o degajăm direct în față,fără nici un sorț de izbândă.Din contră, dacă vrei cu adevărat să câștigi, joci altfel.Faci un presing agresiv incă din jumatea lor,ceea ce n-am văzut sâmbătă seară,când recuperezi mingea îincerci să construiești,să ajungi din pase la poartă,din un-doi-uri,combinații la mijloc.Așa ceva n-am vazut sâmbătă la Dinamo.Plus că eu aș fi început cu Niculescu titular alături de Bărcăuan în atac și Dănciulescu mai retras, și cu Zicu la mijloc.Este un jucător tehnic care poate face diferența, poate elimina din dribling jucătorii adverși și crea spații pentru ceilalți jucători.Dar asta a fost tactica lui Ando.La mijloc parcă eram rupți.Falemi a făcut ce a vrut.De ce nu se încearcă și soluția Badea la mijloc?
Val61
Vad ca ne certam intre noi aiurea.Dar zic eu,cu este de vina Andone cand atacantii nostrii care iau bani pentru a marca goluri rateaza singuri cu portarul advers sau cand fundasii nostrii profesionisti(?!?!?!) nu stiu cea mai simpla regula a fotbalului adica pasul la offside.
Si a doua la mana trebuie sa avem rabdare,oamenii astia joaca impreuna numai de vreo luna,doua.Ghinionul lor este ca au venit meciurile cu Rapid si Steaua cam devreme.
Hai sa vedem ce facem joi si dupa aia mai vorbim.
Echipele mari nu se formeaza de pe o zi pe alta.

[size=24][/size][color=red][/color]C'MON DOGS !!!
danny
Echipele mari sunt formate din jucatori mari, ceea ce la noi la Dinamo nu e cazul. Andone e vinovat pentru ca a acceptat sa lucreze cu fotbalistii astia. Nivelul lui Dinamo e asta pentru ca fotbalistii pe care ii are sunt de mana a doua. Vreau sa-mi spuneti si mie un fotbalist cu personalitate la Dinamo. Solutia, zic eu, e sa sa punem la treaba pustii crescuti la noi in curte: Iordache, Marica, Baltoi, Dragomir, Vatavu,Zicu (care va ajunge un mare jucator, e mai bun ca Mutu) vor venii si altii. Dinamo are de cand stiu eu un mod pagubos de a gestiona propriul fond de jucatori: ii vinde sau imprumuta e bani putini pe la cluburi din tara si in schimb cumpara jucatori de aceeasi valoare sau poate chiar mai slabi cu sume de pana la 5 ori mai mari. Meride ne trebuia noua cand il aveam pe Iordache in curte?
Asadar e timpul dinamovistilor adevarati, care sufera pentru echipa!
A, si mai e ceva. Vrem performanta cu Tica Danilescu, Borcea&Co? Sa fim seriosi!
DUDU
De cand stiu eu fotbal, marile echipe au fost formate de mari antrenori....Noi daca ne aducem aminte de Dinamo lui Lucescu o sa vedem ca o parte din jucatorii adushi de el pe vremea aia, erau total necunoscutzi shi au devenit mari vedete in catziva ani... E drept pe vremea aia nimeni nu vindea jucatori.
Un mare antrenor il vezi shi dupa ce transferuri face....shi dpdv. al transferurilor Ando a zbarcit-o anul asta. E drept ca a cumparat ce i s-a dat voie sa cumpere.
In concluzie singura vina a lui Ando este ca nu a tzipat mai mult ca sa se faca transferurile indicate de el. Cred ca la nivelul jucatorilor de acum Ando e prea bun ca antrenor. Cand o sa vrea sa se faca cu adevarat performantza o sa scoata conducerea bani shi o sa-l aduca pe Lucescu sau al antrenor de talie internatzionala shi ala o sa faca echipa pe care sa nu o mai vanda anual. Pentru momentul actual cred ca Dinamo a cashtigat 2 lucruri: Ando este un antrenor suficient de mare iar Petre un capitan suficient de devotat.
danny
Un mare antrenor, Helmut Schon a spus asa: "Retineti, va rog. Intotdeauna marile echipe sunt facute de marii jucatori nu de antrenori". O spunea antrenorul care a reusit sa cucereasca CM 1974 avand in echipa jucatori precum Sepp Maier, Beckenbauer, Gerd Muller. Si daca nu ma crezi, citeste cartea lui I. Chirila "Argentina 1978".
DUDU
Ca sa zic asa ...am spus una shi ne-am inteles alta . Eu nu am afirmat ca poti sa faci o echipa buna cu jucatori rapciugoshi dar cu un antrenor de geniu . Eu doar am afirmat ca, daca ai de aface cu antrenor de exceptie ...pai ala stie si ce jucatori sa alega pentru a se forma o echipa, in timp. Evident ca nu e inca aceasta situatzia la noi shi ca nu ai o duzina de jucatori cu personalitate . Dar in ultimii ani am avut...uita-te la Mutu.
Nici macar de antrenori care sa nu vada ca Mutu e o valoare nu am dus lipsa . Ce crezi ca d`alde Dinu nu a fost constient ca atunci cand o sa plece Mutu, nu realiza ca pierde o valoare ??? In schimb nu s-a dat cu curu de pamant shi nu a comentat nimeni nimic ...desi pleca cel mai bun jucator de la echipa ! Eu la asta ma refeream cand spuneam ca ai nevoie de un antrenor de geniu shi cu personalitate care sa impuna conducerii anumite condtzii. Cand a venit Lucescu de la Corvinu la noi a pus conditii legate de anumitzi jucatori. Nu`s catzi isi mai amintesc ca venirea lui a fost conditzionata in afara gradului de colonel shi de indepartarea lui Tzetze Moraru( altfel personaj de legenda pentru Dinamo shi cu "spate betonat") pentru ca trantise un meci . Acel meci de pomina de 3-3 cu Sportu. Dupa ce l-au dat afara pe Tzetze au aparut cei mai buni portari ai Romaniei pe urmatorii ani shi cu personalitate ...cat incape : Stelea shi Prunea.Trebuie sa recunoastem oricat ne este de drag shi de dinamovist Ando, ca din pacate nu are puterea shi tupeul sa bata cu pumnul in masa shi sa spuna ca ,el anul asta a cerut nishte jucatori (dupa o lista pe care o cunoashtem cu totzii)shi au ajuns altzii. Asa ca dupa cum observi teoria lui Helmut Schon e sublima da` nu se aplica in Romania....pentru ca aici exista alt gen de conducere de club. Sigura problema este sa decizi care mafiotzi au fatza mai umana, gasca unora sau altora care se vor perinda pe la conducere shi sa ai noroc de unii care sa mai shi bage bani nu doar sa scoata! Daca exista shi un antrenor care sa-i convinga ce trebuie adus shi de unde (transferjuniori) atunci poate o sa apara shi jucatorii decare vorbeai.
danny
De acu' in zece ani nici un antrenor d la Dinamo nu va reusi sa se impuna, singura conditie ca el sa reuseasca fiind ca in primul rand cei ce baga bani in club sa-si doreasca sa faca echipa: atunci baga mana in buzunar, scot 6 milioane de dolari pe an, aduc jucatori de valoare pe bani buni,dau salarii de la 150.000 de dolari in sus si problemele se rezolva. Nu mai pleaca nimeni 2 ani, iar dupa aceea maxim 2 pe sezon. Numai asa poti avea rezultate. Crezi ca Lucescu a venit la Dinamo fara a avea garantii ca poate face treaba? Crezi ca Andone a venit la Dinamo fara sa stie ca nu poate sa faca treaba, ca vor pleca mereu jucatori,ca nu-i vor fi adusi altii in locul lor, cel putin cei pe care i-a cerut el? Ba da, dar ce era sa faca, sa stea o viata la Sportul si sa lupte sa nu retrogradeze? Deci, pana cand Badea, Cohn & Co nu vor spune stop vanzari, pana nu vor aduce jucatori buni si-i vor plati bine nu vom face niciodata o echipa capabila sa scoata macar pe Sahtior Donetk, nu mai vorbesc sa se bata de la egal la egal cu ecipe precum Lazio, cum a facut Besiktas anul trecut, iar Besiktas, parerea mea, nu e nici pe departe la valoarea pe care o avea Dinamo in 90.
DUDU
QUOTE(danny)
Deci, pana cand Badea, Cohn & Co nu vor spune stop vanzari, pana nu vor aduce jucatori buni si-i vor plati bine nu vom face niciodata o echipa capabila .

Cu asta sunt de acord 100%....da nu prea cred ca o sa vina nimeni shi nici nu cred ca daca o sa vina.... va fi in curand. De altfel nici oieru shi nici zmiorcaici ala de la ciori nu sunt marii investitori. Sa-l vad eu pe vre-unul ca baca 10 mil de coco pe an shi mai vorbim. Pe de alta parte nu cred ca as fi fost prea vesel sa stiu ca Dinamo ar fi fost vanduta la d`alde Giovani. De geaba se da rotund ca ar fi facut pe dracun`patru daca ar fi ajuns la noi. Tot el a adus shi a vandut jucatorii dupa cum i-a dictat-o interesul personal.
Asa ca din punctul asta de vedere poate e mai bine ca au lasat-o mai moale cu el ca poate nu ne mai pleaca jucatorii. Om traii shi om vedea :!:
oz
Greetings fans!!!
The Sahtior the best. You will cry still.
In comparison with our command you are weak.
Good luck to you in the internal championship.
In UEFA we shall win you without special efforts.
Anonymous
Hey Oz,

Welcome!!! I see your share a very optimistic view over the qualification. You could be right. icon_wink.gif We share a different view since our last Romanian-Ukranian encounter was a piece of cake for us. Shall we remind about your "great national " team? icon_lol.gif
Well, anyhow, we'll have our answers on Wednesday after the game.
Are any of Sakhatar fans coming to Bucharest to watch the game?
skilly
sunt curios acum daca-l mai contesta cineva pe andone.Mie mi se pare un antrenor foarte bun dar caruia ii trebuia timp sa-si impuna tactica si sa-si aleaga jucatorii potriviti tacticii.Si in plus de asta e dinamovist.Nu lucreaza numai pentru bani ci pune si mult suflet.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.