Interesant subiect Eu cred ca toate cele 4 echipe s-au intarit considerabil Sa incepem cu Dinamo Au venit juctaorii de la Craiova,Bratu si Chihaia.Parca nu e totusi destul pt a putea concura la campionat ar mai fi trebuit un Pascovici un Stoican sau un Alexa Apropo se pare ca Stoican va fi cedat de Mircea Lucescu lui Metalurg Donetk De ce nu l-o fi indreptat oare spre Dinamo?

Oricum daca Moti va confirma in a fi o pereche bun pt Tamas si daca Dauda si Pulhac vor juca bine pe benzi Dinamo intra in lupta pt titlu In continuare e pacat ca la Dinamo rezervele nu sunt la nivelul titularilor ca la celelalte echipe rivale
Rapidul zic eu s-a intarit foarte bine in ceea ce priveste atacul Mara, Buga, Niculae, Burdujan sunt atacanti buni la fel de buni ca ai nostri In rest Stancu si Dica sunt la eclasi nivel cu restul jucatorilor rapidisti Cel mai in forma pare acum Vasilache care e si foarte tehnic Apararea lor e destul de slaba doar Moldovan fiind zic eu bun acolo dar au avantajul de qa avea cel mai bun portar dintre cele 4 rivale
Poli s-a intarit cel mai mult avand practic 2 echipe care pot juca oricand bine Uitati-va c atacanti au Bucur, Mansour, Moldovan Silvasan S-ar putea ca anul asta rapid si Poli sa aiba atac mai eficent ca al nostru Poate se intoarce Danciu din iarna si echilibreaza lucrurile... timisoara are si aparare cu McKain balace si posibil Contra dar mai ales un mijloc bun cu Olah, Caramarin,Coman si Ovidu Petre desi mie nu-mi place acset jucator Deci o echipa buna si avantajul unui antrenor valoros fata de Rapid care porbabil va reusi sa omogenizeze apid echipa Sa nu-i uitam pe cei 2 de la Apulum Galdean si paleacu jucatori de banda buni Asadar Timisoar va fi un adversar dificl pe care mi-e teama ca cu greu va fi oprit sper ca macar la Bucuresti sa-i batem
Steaua ramane o echipa puternica cu titulari si rezerve bune care insa nu mai ar e bani de a aduce jucatori noi insa pana cand actualii jucatori vor pleca de la echipa, Steaua va ramane o echipa buna care a dovedit in amicale ca are valoare si un antrenor destul de bun Sa speram ca tampenia lui jiji va crea din nou haos la club cum afost in retur cand steaua era sa piarda campionatul Comaprtimentul lor cel mai slab s-a imbunatitit ,in atac aflandu-se acum Iacob Si personal consider o mai mare pierdere pt ei plecarea lui Tudor decat a lui Dorinel Munteanu
in legatura cu acesta probabil ca locurile in care s-ar mai putea pierde puncte in deplasare vor fi Cluj si Constanta doa echipe bune. Galatiul,Bacaul si National au slabit valoric Psortul si argesul vor fi probail ca anul trecut pe la mijloc Bistrita daca va dori ar putea pune si probleme echipelor maari avand acum un lot si un antrenor tineri Iasi poate ca va bate din nou pe steaua pt ca Ionut Popa e imprevizibil in timp ce nou promovatele se vor bate probabil la evitarea retrogadarii desi s-ar putea ivi o noua Apulum care in primul an in A sa termine aproape de podium
Cert e ca va fi un campionat foarte dur in care Dinamo nu trebuie sa astepte greselile adverasrilor ci sa bata tot Atunci normal vom fi campioni