QUOTE(maska @ 11 Jul 2005, 02:24 PM)
nu te agatza de niste "tinichele romanesti" - pe post de trofee.
eventul a fost luat cu o evhipa care tragea de ea plus un mare speculant: danciulescu.
si in 2004 in cotroceni ando a gresit tactica si era sa pierdem campionatul.
la meciul cu rapid in 2005 in loc sa intre balan pe drepata a intrat tembelul ala de goian si de data asta am pierdut campionatul.
andone e un antrenor slab pentru dinamo si e destul de temator.
de ce l'a pastrat pe baltoi? la ce e bun atacantul ala? doar freza e de el.
de ce nu l'a tinut in lot pe cigan, un jucator cu gabarit si de perspectiva?
de ce spune ca nu are oameni pt 4-4-2?
la nationala de tineret cuplul central era goian -tamas..la dinamo nu se poate sa inteleg.
inovatiile din meciul cu steaua ne'au rapit victoria.
ce cauta in lot burca? cat oare tb sa vedem ca jucatori ca baltoi, burca, goian, galamaz, mihalcea..nici macar nu stiu sa dea drept in minge? pai pe ei mingea nu prea ii asculta.
l'a dat aiurea pe tibi moldovean..un varf de gabarit capabil sa se bata la cap.
nu i'a dat nici o sansa lui alex pacurar..un fotbalist bun.
l'a indepartat pe diop..care alerga de 5 ori cat oricare altul.
il antipatizeaza pe vl munteanu.
nu il pune pe niculescu sa faca faza defensiva.
singurul jucator in care a investit incredere e grigorie pe care toti il injuram inca de la meciul cu metalurg lepaja.
plus faptul e cam analfabet facand numeroase dezacorduri.
ca om e ok dar e cam varza pregatit.
iti zic eu, singurul om capabil sa se impuna este dinu.
echipa mereu a jucat f bine cu el antrenor insa faptul ca e infumurat il face sa intre in clinciuri cu toata lumea, poate inclusiv cu el insusi.
s-o luam pe rand:
1. chiar si "tinichelele" astea romanesti conteaza..nu cred ca ar fi placut sa ne numaram titlurile pe degetele de la o mana..ca rrapid
2. mai mult de echipa tragea ando, iar speculantu` ala de danciulescu a fost cel mai bun atacant din ultimii ani de la Dinamo
3. orice antrenor mai greseste tactica in cate un meci...la noi de multe ori, defapt de cele mai multe ori s-a pus problema nerespactarii ei de catre jucatori;
4. n-a fos vina lui ando ca la meciul cu rrapid goian a dat pasa la adversar;nu asta ii invata ando la antrenamente;
5. ando e un antrenor BUN si Dinamo a trait din valoarea lui in ultimul timp;
6. desi nu imi place deloc baltoi, are mai multa experienta ca cigan...totusi merita si el o sansa..iar in privinta lui tibor..mai usor mah, ca nu a plecat ronaldo de la noi!!!!!!!!!!e bun baiatu`, dar mai mult de rezerva nu avea loc, hai sa fim un pic mai relisti;
6. vezi ca te cam contrazici in privinta lui goian
7. burca nu are ce cauta;la fel si altii, dar eu cred ca a ales bine..burca mai e in lot?????
8. lui alex pacurar a inceput sa i se dea sanse, iar vlad munteanu a fost oprit in lot;
9.niculescu NU POATE SA FACA DEFENSIVA. nu are conditie fizica si pentru asa ceva!credeam ca te-ai obisnuit cu ideea...doar e de ceva timp la Dinamo.dc nu ar compensa cu mult talent, n-ar avea ce cauta la noi!!!!
10. iar la faza cu analfabetu` deja devii ridicol: pe cine vezi tu mai k_lumea????
11. ANDO A FOST,ESTE SI VA RAMANE UN MARE DINAMOVIST!!!!
...toate cele bune tuturor dinamovistilor!!