Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Regulamentul forumului
Comunitatea virtualć a suporterilor dinamoviŗti > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
Sezran
A fost redactat regulamentul forumului. Īn acest topic se discută despre el (īl puteţi accesa prin link-ul din partea de sus a paginii).
Dacă aveţi propuneri pentru completarea sau modificarea sa, expuneţi-le aici, pentru dezbatere.
Sezran
17.07.2005 - Regulamentul a fost actualizat. Citiţi-l!
CoolRain
Man, sper sa nu par retardat, dar eu chiar nu-mi dau seama cum pot gasi regulamentul :( Care-i link-ul din partea de sus a paginii ?! Nu stiu, dar am impresia ca nu sunt singurul in situatia asta, caut regulamentul forumului de 10 minute si nu-l gasesc de loc.
Numai bine!
COSMIN C
E doar neatentie, 010.gif , il gasesti in stanga, sus.
Cai Lun
@ Cool Rain >> http://www.dinamomania.net/forums/index.php?act=boardrules
Sezran
shocked.gif shocked.gif shocked.gif

bangmyhead.gif bangmyhead.gif bangmyhead.gif

crazy.gif crazy.gif crazy.gif

care aveti niste dioptrii la indemina?

in coltul din stinga sus scrie clar "Regulamentul forumului". sub baner pe skinul dinamomania,deasupra banerului pe skinulred alert.
CoolRain
Dap... M-am lamurit cum sta treaba. Eu folosesc Mozilla FireFox si, din pacate, cele 2 link-uri pe care voi le vedeti in IE ("DinamoMania" si "Regulamentul forumului") la mine sunt acoperite cu imaginea aceea rosie. Oricum, e bine ca s-a postat si link-ul respectiv, in caz in care mai nimeresc pe aici anti-IE-risti ca mine :P
Nu stiu, poate va ajuta sa rezolvati problema, asa ca atasez o mica poza thumb.gif
Sezran
arunca naibii firefox-ul ala. e o porcarie. nu e in stare sa aseze elementele ca lumea. daca spuneai de la inceput ce porcarie folosesti nu ma mai holbam atit mai sus.
caine_berceni
CoolRain si eu folosesc tot Mozila da la mine apare frate cum de la tine napare
Mitzi
Nu cred Cyber ca ar fi trebuit sa inchizi topicul cu 1,2 echipe....a fost o masura exagerata zic eu
Oamenii se mai cearta asta este si rolul moderatorilor este sa-i tempereze.
Scuze,sa nu crezi ca iti dau lectii cum ar trebuii sa moderezi,dar totusi,nu era necesara inchiderea topicului ala.
Oricum,tu stii mai bine...bafta!
Cai Lun
Va atrag pentru ultima oara atentia ca oricine va posta in orice alt topic, orice fel de mesaje legate despre regulament, despre aplicarea lui, despre cum si de ce a fost atentionat / dejoenit sau bannat, va fi sanctionat. Fara avertisment prealabil [au fost destule] si fara motivatii ulterioare! PUNCT! Iar aici NU scrieti DECAT DACA AVETI O ASTFEL DE PROBLEMA!
Sezran
actualizat
Cai Lun
Precizari conceptuale:

Regulamentul a fost modificat. Cu precadere punctul 1 ar trebui sa va sara in ochi.
Spre deliciul unora si stupefactia altora, va trebui sa incercati sa scrieti mai mult in limba romana si mai putin in dialectul yahoo messenger...

De acum nu mai modific mesajele, dau direct avertismente, atat pentru ortografie cat si pentru celebra citare a mesajului imediat anterioar.

Banuiesc ca veti citi asta cand deja prea tarziu, dar nu-i nimic, asa invatam sa respectam "legea"...
radu_reddogforever
Asa mi se pare corect decat sa folosim "sh", "tz" "kre" in loc de care sau mai stiu eu ce, adica dialectul Y!M cum bine ai zis tu, mai bine vorbim cat se poate de corect in limba romana (acuma daca nu se scrie "nicio" in loc de "nici o" nu e nici o greseala ca regula asta e destul de noua)
divisor
As avea o propunere: sa impuneti niste restricti in ceea ce priveste userul membrilor, numele sa fie alcatuit doar din litere si cifre fara tot felul de caractere speciale (ex: 1hP <*>, 18אלעד כורדי עצבני, ), si fara a se mai copia numele unor jucatori dinamovisti, e ciudat sa vezi pe Dinamomania nume ca Danut Lupu, Radu Stefan, Dumitrache,Hildan, Niculescu.
Cai Lun
In curand va aparea o noua versiune a forumului. Acolo se vor regasi toate aceste lucruri..
Tudor
Atentie mare la user-ul Vlad Munteanu totusi 010.gif
Sezran
restrictiile privind caracterele folosite vor fi impuse dupa upgrade. o sa vedem cum facem cu cei care deja folosesc caractere "ciudate". poate un termen de gratie in care sa isi aleaga alt nume.

restrictiile folosind numele jucatorilor ... aici nu va fi niciodata un consens. eu sint impotriva folosirii numelor jucatorilor. am mai cerut uno membri sa isi aleaga alte nume, dar nu ii pot urmari pe toti si toate combinatiile. multi isi fac cont doar ca sa poate spune ca au cont pe dinamomania.
Sezran
atrag īncă o dată atenţia celor īn cauză că "furtul" avatarurilor este interzis. avatarurile din secţiunile "User_avatars" şi "Rezervate" aparţin membrilor respectivi. este INTERZIS să le folosiţi.
este o prevedere care ţine de bunul simţ şi este prevăzută şi īn regulament. pīnă acum nu s-au luat măsuri decīt atunci cīnd au apărut reclamaţii explicite.

această situaţie va mai dura 1 săptămīnă, după care se vor lua măsuri īmpotriva celor recalcitranţi.

terbuie să reglementăm şi avatarurile din secţiunea "Old_avatars". acestea au rămas anonime. dacă doriţi să treceţi pe numele vostru un astfel de avatar, trimiteţi o solicitare prin pm (mie) īn următoarea săptămīnă (este valabil numai pentru membrii vechi, care au avataruri proprii īn acea secţiune şi doresc să le folosească exclusiv). cele nesolicitate vor rămīne publice.
Cai Lun
Am facut cateva adaugiri la regulamentul forumului. Tot ce stiati pana acum ramane valabil. Tot ce s/a discutat si s/a precizat in acet topic pana la acest punct ramane de asemenea valabil, cu specificatia ca orice mesaj legat de probleme administrative trebuie trimis actualilor administratori.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.