Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Formula 1
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Alte sporturi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Raikkonen
Haideti sa vorbim aici de Formula 1 .
Maine vor incepe sesiunile de antrenamente in Anglia . Dupa cursa din SUA multi s-au inselat crezand ca daca Ferrari castiga cu Jordan si Minardi pe pista au revenit in carti . Cursa din Franta a dovedit ca Raikkonen avand multa benzina in calificari a reusit locul 3 ( 25-30 de litri mai mult ca Alonso si cu 0.05 in spatele lui ) dar a fost penalizat cu 10 locuri pe grila de start din cauza ca si-a schimbat noul motor Mercedes in sesiunile de vineri insa Sambata si-a schimbat motorul intr-unul de specificatii sigure . Asadar Alonso nu a avut rival si a castigat dar Kimi a reusit de pe 13 sa ajuna pe 2 intr-un circuit unde depasirile sunt efectiv imposibile . Strategia de 2 opriri a lui Kimi nu i-ar fi oferit nici o sansa lui Alonso daca finlandezul pleca de pe locul 3 insa ghinionul a lovit din nou echipa din Woking .
In Anglia se anunta o cursa de foc unde Renault nu isi gaseste niciodata raspunsul la setari si McLaren care in teste termina tot timpul cu o secunda mai rapid ca restul masinilor .
Dumi-DC
Forza Misu Cizmaru se va intoarce el la anu sa arate cine e cel mai tare (nu ca oricum n-ar fi) Nu voi uita nicodata cum in anul 2004 Misu si Ferrari faceau dubla Dinamo lua eventul Shrapova Wimbeldonul si totul era atata de bine sintetizat de un steag cu ferrari in peluza dinamovista Felictarile mele celui cu acel steag si eu am cu ferrari dar nu l-ama dus la nici un meci al lui Dinamo
Si Misule nu uita Si daca te bate un Minardi eu tot cu tine voi tine thumb.gif nana2.gif
dinametuu
QUOTE(Dumi-DC @ 7 Jul 2005, 06:12 PM)
Forza Misu Cizmaru se va intoarce el la anu sa arate cine e cel mai tare (nu ca oricum n-ar fi) Nu voi uita nicodata cum in anul 2004 Misu si Ferrari faceau dubla Dinamo lua eventul Shrapova Wimbeldonul si totul era atata de bine sintetizat de un steag cu ferrari in peluza dinamovista Felictarile mele celui cu acel steag si eu am cu ferrari dar nu l-ama dus la nici un meci al lui Dinamo
Si Misule nu uita Si daca te bate un Minardi eu tot cu tine voi tine thumb.gif  nana2.gif
*

tare mesaj =)) 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif
forza ferrari! beerchug.gif
bianco_rossa
Schumy all the way!!!!!..desi e mai bine k acum are competitie si nu mai "alearga" d unu' singur p pista
POOL
Ferrari si Shumi. thumb.gif beerchug.gif
Hatzu
Foarte incitante ultimele curse care au mai ramas din F 1, Schumacher s-a apropiat la doar 2 puncte, credeti ca are puterea necesara sa il invinga pe Alonso?
deceneu
Sper sa castige Alonso...nu-l inghit pe Schumacher de la inceput (e un mare pilot dar fara caracter, din pacate). Imi pare rau ca se retrage Schumacher deoarece acuma nu mai stiu cu cine o sa simpatizez... doglaugh.gif
dudu1961
:diablo:De cind il cunosti tu pe SCHUMI "deceneu " un pilot mare face orice ca sa cistige si stie sa vorbeasca atunci cind trebuie si cum trebuie ,D-zeu a fost azi cu SCHUMI 256.gif Un moment trist dar de cit sa se intimple ce s-a intimplat cu SENNA mai bine sa se retraga ,CIND se a spus ca Schumi va fi urmasul iata ca nu s-a inselat de atunci il admir eu si nici macar nu custigase freun titlu la momentul acela 256.gif
marcher
QUOTE(POOL @ 16 Apr 2006, 22:20) *
Ferrari si Shumi. thumb.gif beerchug.gif

Asa pool-ule. Esti de-al meu beerchug.gif
deceneu
QUOTE(dudu1961 @ 10 Sep 2006, 17:03) *
De cind il cunosti tu pe SCHUMI "deceneu " un pilot mare face orice ca sa cistige si stie sa vorbeasca atunci cind trebuie si cum trebuie 256.gif

Nu cred ca trebuie sa ne aducem aminte de cate ori Schumi a dat lipsa de fair play. Eu nu-l suport din momentul in care, lupta la titlu cu Villneuve si a incercat, in ultima cursa sa-l scoata din cursa intentionat. Vorba unuia din formula unu: "azi si-a anuntzat retragerea cel mai mare fotbalist pe care l-a avut formula 1"
offtopic.gif : mult mai frumoasa si spectaculoasa a fost cursa de Motot GP de dimineata thumb.gif Rossi e o scula de pilot!!!
POOL
asa marcher. beerchug.gif
Deceneu: La motogp nu ma mai uit k de obicei stiu dinainte cine castiga ( cam asa era mai demult si in formula 1). Orice ai spune u Schumacher o sa ramana cel mai bun pilot pe care l-a avut F1 pana akum. thumb.gif
Florin_Bogdan
Bvo shummy... pacat de massa !!1
Ferarry sunt cei mai tari!!!
Ratacitu
QUOTE(deceneu @ 10 Sep 2006, 17:00) *
Nu cred ca trebuie sa ne aducem aminte de cate ori Schumi a dat lipsa de fair play. Eu nu-l suport din momentul in care, lupta la titlu cu Villneuve si a incercat, in ultima cursa sa-l scoata din cursa intentionat.

Bine i-a facut!

Ce a facut Villneuve de atunci?
Numai asa a luat campionatul

Hai sa ne aducem aminte ca Sena a luat campionatul zburindu-l dupa pista pe Prost, dar aia fost ok pt ca era Sena. Nu?

Ce-i ala Fair Play? E o notiune inventata pt cei slabi sau o notiune abuzata de cei slabi.

In rest sunt reguli pt a fi incalcate, iar daca te prind suporti consecintele.

Parca in fotbal nu e la fel. Ce ai zice tu de meciul Dinamo - Steaua. Sa scape Dica singur cu portarul si sa zicem ca Moti vine din spate ce ai vrea sa se intimple?

1 Moti sa se opreasca, sa dea dovada de Fair-play si sa zica : coane Dica esti maestru!

2. SA-L URCE PE GARD PINA-N URGENTA CHIAR CU RISCUL DE A FI DAT AFARA SI SUSPENDAT? Riscul meseriei?
Bascanu
nu putem compara fotbalul cu F1!!! la curse de masini sau motoare
daca dai dovada de lipsa de fair-play si il scoti pe unu in decor, respectivul se poate ranii sau chiar si mai grav poate sa moara!!!
daeci notiunea de fair-play nu este deloc un termen inventat de cei slabi, aici ii vorba de respect reciproc!!
Wlad_red_dog
eu cred ca ferrari a dat lipasa se fair-play in ultimii ani cand colegii de pista a lui schumi i-au facut loc acestuia insa sezonul acesta nu s-a mai intamplat asa ceva asa hai schumi!!!!
dudu1961
SCHUMI cel mai bun "PILOT -CONSTRUCTOR" scrie cineva intr-un ziar de sport ,si asa este cind a venit la Ferarri masina era zero si el a adus-o unde a adus-o ,toti cei care il contesta ori habar nu au ce este un pilot de curse indiferent de care ,F1,Moto,raliu, ori sint rau intentionati .Eu apreciez toti piloti ,ce ma deranjeaza este ca atunci cind nu esti in stare sa depasesti pe cineva la performante sau pe pista sa incepi sa improsti cu noroi asa cum face Alonso sau mai stiu eu care ,adevarati piloti se enerveaza zic si a doua zi isi cer scuze fata de adversar daca adversarul nu este un mitocan (cum era Biaggi cu Rossi gelos pe succesele pustiului de atunci ____FENOMENUL ROSSI_____pentru ca Rossi este dupa parerea mea un talent de necontestat un fenomen ) Schumi a fost si va ramine mult timp de acum incolo de neegalat .
Bascanu
unu la mana nu Schumacher a adus Ferrari unde este acum! Inginerii au adus Ferrari unde este, si banii, evident!!
nimeni nu-i contesta talentul lui Schumacher, desi nu il simpatizez, dar ii recunosc valoarea. cat despre Rossi...aici iti dau dreptate este un fenomen!!!!
Dinamo_Forever_13
schumi este si va fi cel mai bun pilot din f1!nu cred ca o sa mai fie cineva care o sa-l intreaca!!chiar daca alonso a castigat anul trecut trofeul a fost pt ca ferrari a fost slaba.insa anu asta cred ca o sa castige iar titlul schumi!!bafta tuturor concurentilor !!
mihaiul90
QUOTE(Ratacitu @ 11 Sep 2006, 1:53) *
1 Moti sa se opreasca, sa dea dovada de Fair-play si sa zica : coane Dica esti maestru!

Bine ai zis-o pe asta Ratacitu zau ca de nu m-a luat un ras d-ala marele : coane dica esti maestru auzi ce-ti trece tie prin cap, dar bine ai zis-o , ar trebui sa dea Moti cu spurkatu de pamant, asta ar trebui sa faca dar mi-a placut exprimarea.

Cat despre Formula 1, numai bine Forza Ferrari si Schumi, eu prima oara cand am vazut Formula 1, pe la 8 ani am decis sa tin cu Schumi pentru ca avea masina rosie la fel ca echipamentul lui Dinamo, asta m-a fascinat in primul rand ca in rest nu intelegeam mare lucru icon_lol.gif
Sper ca Schumi o sa ia campionatu apoi sa se retraga linistit, imi pare foarte rau ca se va retrage este intradevar cel mai bun din istoria Formulei 1 dar asta e, a imbatranit si el, nu-l mai tine, probabil ca de la anul voi tine cu Raikkonen, cu conditia ca el sa vina la Ferrari bineinteles, daca nu cu Massa tongue.gif
dudu1961
thumb.gif Raikonen a semnat pt. ferarri de la anul e pilotul nostru si Schumi ramine in curtea lui Ferarri la sfirsitul sezonului se va sti ce post va ocupa in conducere
deceneu
Desi nu l-am simpatizat niciodata pe Schumi, recunosc ca a fost cel mai bun pilot al tuturor timpurilor, dupa brazilianul Sena, normal. Formula 1 nu o sa mai aiba acelasi farmec fara el. Sunt curios intre cine se va da duelul pentru titlul mondial la anul. Dezamagirea mea de pana acuma este BMW. Aveam mai multe pretentii de la ei. Sper ca pe viitor sa se bata la titlul mondial.
Bascanu
stai linistit ca BMW in maxim 2 sezoane o sa se bata la titlu...
dudu1961
thumb.gif La-ti vazut pe Rossi azi ? E magnific baiatul asta ______ce cursa nebuna !
Bascanu
dar de Sebastia Loeb ce ziceti?? se pare ca iara castiga titlu!! din 11 raliuri in sezonu asta o castigat 7 si 4 o term pe locu` 2!
deceneu
QUOTE(dudu1961 @ 17 Sep 2006, 13:04) *
thumb.gif La-ti vazut pe Rossi azi ? E magnific baiatul asta ______ce cursa nebuna !

Astazi nu am citit presa sportiva sa nu stiu deznodamantul cursei, care o sa fie in 30 min pe eurosport in reluare 010.gif . Sper ca nu mi-ai stricat toate surprizele. doglaugh.gif
dudu1961
beerchug.gif Se vede treaba ca nu va place sa va trziti dimineata beerchug.gif a cistigat Schumi s-a pi...pe Alonso daca s-a uscat pista de rulaj deci pneurile sint de vina nu Schumi .Sper ca si Dinamo sa se pi.. pe rapidisti asta seara . beerchug.gif HAI DINANMO HAITA_DINAMO.gif
Nexus
Schumi e cel mai bun.Sezonul asta se va retrage cu un nou titlu de campion. bananasmile.gif
dudu1961
beerchug.gif SA DE DUMNEZEU ,CA SA ARATE LUZERYLOR CINE ESTE CEL MAI BUN PILOT IN F1 (PACAT DE LOEB)
Bascanu
cum adica pacat de loeb??
bianco_rossa
Schumi nu are rival..are mult prea mult talent si multa daruire incat sa poata fi depasit prea curand..a demonstrat asta de sute de ori, palmaresul sau spune totul si imi pare rau ca n'a mai revenit asupra deciziei de retragere. Inca mai poate ...dar ma gandesc ca nu mai are nimic de demonstrat...este cel mai bun
dudu1961
ADICA DOBITOCUL A FACUT O EXCURSIE CU BICICLETA SI SI-A RUPT PICIORUL !
catzelus_berceni
nu-i nimic!alonso isi va revenii!ESTE RANDUL LUI ALONSO!!sa vina noua generatie!o fi schumi cel mai bun,dar i-a cam trecut timpul!ALONSO!!!!!!
bianco_rossa
bai ce ti'e si cu timpu' asta...cum se face ca IAR mai castiga Schumi inca o cursa? 010.gif
Alonsi sa zicem ca are potential, dar mai are de muncit pana sa ajunga asa de sus unde isi doreste snoopy.gif
Bascanu
QUOTE(dudu1961 @ 1 Oct 2006, 13:35) *
ADICA DOBITOCUL A FACUT O EXCURSIE CU BICICLETA SI SI-A RUPT PICIORUL !

na de asta nu am auzit!! mare pacat da oricum mai sunt 3 raliuri si are un avans considerabil in fata lui Gronholm....poate castiga campionatu si cu picioru rupt 010.gif 010.gif
dudu1961
axe.gif Mai baieti mie imi placea tipul asta (Alonso ) cind tacea cind a inceput sa vorbeasca sa-mi fie cu iertare _____ intii demonstreaza ca esti BUN DATORITA TIE NU ECHIPEI SI APOI VORBESTE_______inca mai astep sa demonstreze pe pisata nu in decalratii ______HAI SCHUMI DAI NANA !_______ROSU -ALB./
red_dog 4 ever
239.gif Rog un ucigas platit sa-i 2guns.gif impuste pe idiotii de comentatori de la TVR gunshot.gif
dudu1961
axe.gif Daca cineva ma apara o fac eu _________ nenorociti astia de la astral au scos RTL ca ma uitam acolo numai sa nu-l mai aud pe Miki Mitomanul ____acum nu pot pt. ca vreau sa aud motoarele pt. numele lui D-zeu dar ii mai aud si pe afoni astia ___si ca ce buni sint alti si Schumi nu cind 70% din fani F1 sint cu Schumi gunshot.gif
gavros
ce stransa este lupta si Shumi si Alonso au 126pct si mai sunt 2 curse gunshot.gif
dudu1961
149.gif @ Bascanu ___nu numai poate concura dobitocul !
Bascanu
pai ma gandesc ca nu mai poate concura, dar punctele tot le mai are si daca nu-l ajunge Gronholm, inca mai poate ajunge campion!

1. S. LOEB (F) 112 Pts
2. M. GRÖNHOLM (FIN) 77 Pts
3. D. SORDO (E) 41 Pts
4. M. HIRVONEN (FIN) 39 Pts
5. M. STOHL (A) 33 Pts
6. P. SOLBERG (N) 23 Pts

si mai sunt 4 raliuri, deci gronholm trebe sa le castige pe toate ca sa iasa campion.

P.S. leob si-a rupt mana nu piciorul.
dudu1961
POATE I SE INTIMPLA SI LUI CEVA ALTFEL NU VAD CUM POATE PIERDE ____ESTE TOTUSI LA FEL DE BUN CA LOEB ,MAI BATRIN DAR TOTUSI BUN NU PUTEM IGNORA ASTA
Bascanu
evident ca ii bun!! are 2 titluri de campion mondial si o demonstrat ca are valoare in f multe randuri. dar tot mai are adversari care pot sa-l bata, Solberg, Hirvonen chiar si Stohl. Si peste toate astea mai poate sa se iveasca si probleme la masina sau pene d cauciuc sau erori de pilotaj. deci nu se poate culca pe o ureche!
dudu1961
Am citit interviul lui Schumi ___foarte fericit ca echipa si-a facut datoria si ca nu i-a fost nici o clipa frica ca il va depasi cineva "www.sport365 " .Nu spune nimic ca Fisichela i-a cedat locul lui Alonso _____Massa spune ca a fortat prea milt cu pneuriile de uscat cind inca nu se uscase pista ca lumea ___asta e bine ca s-a terminat asa .
bigbobo
Maine dimineata are loc ultima cursa din F1 in sezonul 2006 si in acelasi timp ultima cursa pentru Michael Schumacher 256.gif . In Japonia la Suzuka se va decide soarta titlului de campion mondial in sezonul 2006. Shumi si Alonso se afla la egalitate de puncte, cate 116. Speram intr-un spectacol pe cinste, iar eu intr-o ultima reprezentatie de clasa din partea lui Michael Schumacher.

Grila de start pentru maine:

1. Massa
2. Michael Schumacher
3. Ralph Schumacher
4. Trulli
5. Alonso
6. Fisichella
.................
red_dog 4 ever
Eu tot fara sonor am sa ma uit la cursa ca nu vreau sa-mi strice ziua de dimineata comentatorii aia tampiti
dudu1961
diablo.gif Daca sinteti la "UPC ASTRAL " (la rahatul asta de antena ) vedeti ca azi a bagat ____RTL ____ asa ca mine la 8 la cursa vedem linistiti fara comentariile lui Miki mitomanul______nu stiu daca va fii si miine eu sper ___cautati ___fixati ____si vedeti diablo.gif
Sezran
QUOTE(bigbobo @ 7 Oct 2006, 12:26) *
Maine dimineata are loc ultima cursa din F1 in sezonul 2006 si in acelasi timp ultima cursa pentru Michael Schumacher

Nu e ultima. Mai e o cursa in Barzilia, pe 22 octombrie. Nu stiu de unde a aparut zvonul asta cu ultima cursa, dar circula in mai multe locuri.
bigbobo
Ai dreptate Sezran. Este penultima cursa cea din Japonia. Ultima cursa se va desfasura in Brazilia pe circuitul de la Sao Paulo pe 22 Octombrie 2006. MEA CULPA beerchug.gif beerchug.gif
marcher
Fugiti bai d-aci. Are dreptate bigbobo. Maine schumitza iese primul...alonso abandoneaza, si astfel se incheie lupta. Ultima etapa e inutila.
deceneu
@marcher
rofl.gif stiai tu ceva...din fericire(pt mine) a fost invers. Imi pare bine ca pana la urma s-a facut cat de cat dreptate. Si Alonso a abandonat de 2 ori campionatul asta...era si randul lui Schumi....din pacate pt el momentul abandonului nu prea l-a nimerit, ca sa zic asa. Acu sper ca Alonso sa ia un punct si Schumi sa castige marele premiu al Braziliei....sa fie asa mai palpitant! doglaugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.