Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Atentate la Londra
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
antirednic
Atentat cu bomba la Londra iar sediul guvernului polonez se pare ca ar fi in flacari!!!!!!!!!!!!!! Pe Liverpool Street au explodat cateva bombe puse in metroul londonez si cateva minute mai tarziu a explodat un autobuz!!
Scotland Yard afirma ca ce s-a petrecut a fost un incident major, dar Tony Blair a afirmat ca a fost un atentat terorist!

Agentia ANSA vorbeste ca atacul a fost revendicat de o grupare a Al-Quaeda.

Sediul guvernului polonez este cuprins de flacari!

Un complex comercial din Budapesta a fost evacuat din cauza unei amenintari cu bomba!!!!!
Sezran
cum, de data asta nu mai e ira? sau anarhiştii anti-globalizare? ca să vezi dom'le cum se schimbă vinovăţia în funcţie de interesele politice.
trebuia să pui şi cele2 aeroporturi ale bucureştiului. au fost evacuate ieri din cauza ameninţărilor cu bombă. probabil că tot al-qaeda e de vină.

pe scurt: pînă în septembrie 2001 nimeni nu a auzit de al qaeda. de atunci şi dacă bate vîntul prea tare de vină e al-qaeda. parcă e prea multă aţă albă.
antirednic
Sezran
post Azi, 03:30 PM
Mesaj nr. #2|

Admin
Group Icon

Grup: Admin
Înregistrat: 11-September 02
2guns.gif 2guns.gif
Raikkonen
Si in Ungaria ce s-a intamplat?
dinametuu
QUOTE(Raikkonen @ 7 Jul 2005, 05:14 PM)
Si in Ungaria ce s-a intamplat?
*

nimik!
Dumi-DC
Daca se intampla asta ieri Olimpiada se tinea in 2012 la Paris
Oricum problema arabilor e delicata Eu sunt si impotriva invadarii Irakului de catre americani dar si impotriva modului de poerare a acestor grupari cel mai mult i urasc pe musulmanii din cauza carorar s-a distrus serbia
Apropo staiti ca unul din oamenii sponsorizati cu ARME DE AMERICANI in Bosnia pt a omori sarbi crestini era BIN LADEN?
PSOricum, or fi facut arabii multe da faza cu jurnalistii nostri a fost inscenare
Fuji4Dinamo
cred k are legatura organizarea jocurilor olimpice cu atentatul de azi ... mai mult ca sigur
dinametuu
QUOTE(Fuji4Dinamo @ 7 Jul 2005, 06:44 PM)
cred k are legatura organizarea jocurilor olimpice cu atentatul de azi ... mai mult ca sigur
*

dar cred ca e prea tarziu...eu cel putin preferam PArisul!
Sezran
e jenant ce fac televiziunile din românia. emisiuni maraton dedicate marelui eveniment, în care sînt invitate fosile gen petre roman (ăsta nu are nepoţi de crescut? foloseşte orice ocazie, doar-doar îl mai bagă cineva şi peel în seamă) şi tot felul de necunoscuţi şi neaveniţi care îşi dau cu părerea după zvonurile auzite pe la tv. o bătaie de joc.

jenantă e şi încercarea de a acredita ideea unui val de atacuri coordonate în europa.

apropo: ce au facut polonezii, au stins guvernul? sau era în flăcări de căldură?
apropo 2: placa cu arabii e deja penibilă. poliţia londoneză tocmai spune că nu are nici un fel de indiciu în direcţia asta (conferinţă de presă în direct pe bbc). acum jumătate de oră maricica a fost bătută de bărbatul ei. cred că e un periculos terorist cu legături în al-aqida. şo pe el!

ps: vlad vrei să mă împuşti? vrei să ne batem în emoticoni? al meu e cel mai tare: banned.gif icon_lol.gif
Dumi-DC
Si totusi intersanta data la care te-ai inscris Sezran pe forum Asta si faptul ca negi cu vehementa implicare AlQuida in atentat ne dovedet un singur lucru ca si tu esti membru Al Quida busted_blue.gif
Te-am prins nana2.gif
Sezran
nu am negat nimic. doar am atras atenţia că prea multă lume vorbeşte să se afle în treabă şi inventează poveşti şi încă mai multă lume e dornică să asculte şi să creadă ce spune prima categorie.
aşa a fost şi în '89.
nici măcar nu ştim dacă există o al-qaida. deocamdată e doar o fantasmagorie propagandistică.
COSMIN C
Ce zi incarcata ! Atentate la Londra si demisia guvernului Tariceanu !
Si cu aderarea cum ramane ?! Ufff...unde e iluzile noastre ?? icon_confused.gif
Sezran
trebuie să vă reamintesc interdicţia asupra discuţiilor politice pe acest forum. mesajele în culpă au fost şterse de mine.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.