Help - Search - Members - Calendar
Full Version: adi?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
boruz2000
de nu imi poate expicanimeni ce se intampla defapt la dinamo!
de ce a fost dat afara mihalcea?
oare baltoi nu merita asta mai mult?
oare grigorie nu?
nu pot sa uit niciodata cum el a reusit sa bata pt prima oara steaua si cum juca cand superba conducere l-a vandut
oare cand danciu a fost dat afara de la steaua cum juca,iar dupa un sezon era deja altul
de ce nu se uia nimeni la cate ,,aporturi" a avut acest jucator in acest an?
de ce este ales in dauna unui jucator imprumutat care nu a jucat in franta nimic?
de ce la dinamo vin rapidisti?
uita oare lumea cum se bucura cand se inscria impotriva lui dinamo?
cred ca ,numai ce am observat eu , alerga mai mult decat zicu grigorie baltoi niculescusi altii
de ce mereu ni-se vinde pastila cu bugetul?????????
adevarul este ca in romania bugetul conteaza in mica masura
ce pote face un jucator care a semnat fara ,,clauza ioan becali'' un contract de 5 ani
mereu aceeasi scuza ieftina nu am avet bani sa-l tinem in tara
FALS
in jucator legat de contract nu are ce face
cate milioane de dolari a castigat conducerea??? din asa zisul club nonprofit
chiar nu exista in tara asta cineva care sa iubeasca dinamo si sa aiba si bani?
o calificare in grupele cl iti aduce de la uefa 4mil de dolari asta da buget +drepturi tv+alte incasari
cine oare care tine cu dinamo ar juca cu clauza daca nu ar fii invatat de ism
atat pt inceput
Vlad89
Ai dreptate ... bine ca au cel mai mare buget din tara daca nu stiu cum sa il foloseasca in favoarea Clubului.
dinametuu
QUOTE(Vlad89 @ 7 Jul 2005, 03:38 AM)
Ai dreptate ... bine ca au cel mai mare buget din tara daca nu stiu cum sa il foloseasca in favoarea Clubului.
*

nici in privinta bugetului nu sunt sigur...vorbe-n vant!
Platonix
Ala e bugetul , poate sa aiba si 1 miliard de $ , din moment ce nu il foloseste degeaba il are.
dinametuu
eu cred ca astia nici nu au facut bugetul pe sezonul viitor!sper sa ma insel!
Golden
yo sunt convins ca nu au nici un buget...
si sunt vorbe-n vand doar-doar vor veni mai multi spectatori la stadion
(spectatori carora sa le inchida gura cu "achizitii de marca" "cel mai mare buget din tara")
borcea...la vorbe suntem toti buni
FAPTE NU VORBE !!!
dinametuu
las ` ca o sa vedem totul la supercupa!merge careva???
@ndy
Sunt niste povesti astea cu buget nelimitat, cu adcem cei mai buni jucatori si altele, pe care le inghitim si in care mai si credem
As vrea sa fi cumparat anul asta exact jucatorii pe care i-a luat poli, l-as fi vrut pe bucur, pe McKein jucatori care au demonstrat campionatul trecut nu jucatori care nu au facut nici un meci bun campionatul trecut in care au retrogradat cu multe etape inainte de terminarea camionatului....
Cu asemenea jucatori vrem in grupele UEFA si eventul sezonul urmator. Mai bine nu mai declarau nimik...Imi este sila de becali atat ca om cat si ca presedinte de club complaining.gif
Daca mai si pleca careva atuncea cred ca ar tre sa il primim cum se cuvine pe becali... argument.gif
lory_dinamo
nu merita dar asta este mentalitatea romanilor!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.