Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mai bine ca nu sunt multi dinamovisti la nationala...
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Sabin
Eu cred ca-i mai bine ca n-avem mai multzi dinamovisti la natzionala, asta doar din prisma lotului echipei Dinamo. Pai daca se ducea Petre sau Daciulescu si se afirmau, la prima oferta cat de cat erau ca si plecatzi. Eu unul sunt convins ca dupa meciul asta cu Ucraina Stoican mai are putzin de stat la echipa. S-a vazut ca la Dinamo conduc nishte mercenari care nu stiu cum sa mai scoata bani din transferuri. Cum naiba sa-l dai pe Tamas in loc sa-l mai tzii macar un an? Din pacate n-o sa avem performantza la Dinamo pentru ca pentru asta ai nevoie de jucatori cu valoare si astia sunt ofertatzi, iar asta-i tzelul boshilor de la echipa noastra. Daca mai raman oamenii astia la conducerea clubului viitorul este sumbru. Dar sa nu inchei asa pesimist, am incredere ca batem in ghencea pentru ca si baietzii aia vor sa se afirme ( sa prinda cat mai repede un contract afara ). Am tot respectul pentru Florentin Petre care este un exemplu de devotament pentru echipa.
FORZA DINAMO!!
valentyn
sal..jucatori avem pt nationala dar dupa ce isi demonstreaza valoarea nu raman la echipa de club pt a ajuta la castigarea unui campionat..cipa..etc..din pacate..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.