Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme de receptie?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport > Radio Dinamo, DinamoMania TV
Florin
Asculta Radio Dinamo si spune-ne daca ai probleme cand asculti radioul!

http://www.dinamomania.net/radio/
Fane
la mine se aude tot intrerupt bigcry.gif
e din cauza ca mege netul rau?
dinametuu
aproape sigur din cauza asta!ce conexiune ai la net?
whisper
merge beton bananasmile.gif
dinametuu
idem! si muzica superbuna!!!!!!!!!
reddog17
imi puteti spune si voi cati ani aveti..de ziceti k asta e muzica buna...nu k ash avea ceva cu voi... dak aveti varsta in jurul a 30 de ani ..poate si mai bine...va inteleg.. ball.gif
imi mere bine radio... ball.gif
dinametuu
da` tu cati ani ai???
reddog17
nu am probleme cu radioul...mere fff bine..!! ball.gif
reddog17
io fuck 18 mah in noiembrie...!! ball.gif
LAZIO
010.gif interesanta discutie!!!!!!!!! 010.gif
vorbe despre vorbe!!!!!!!!! icon_lol.gif
dinametuu
pt caine rosu: 010.gif

...as da rasp, da` s-ar putea sa primesc iar avertisment!asa ca sa vb de radio Dinamomania. e muzica k_lumea aici, in general, desi am prin s si eu niste piese superaiurea...asta este!!! oricum, eu ascult radioul, in general, de !!!!23 de ani!!!!
whisper
QUOTE(reddog17 @ 21 Jul 2005, 09:26 PM)
io fuck 18 mah in noiembrie...!! ball.gif
*

"tinere" dac' nu este pe gustul tau imi pare deosebit de rau, dar gusturile nu se discuta...incearca sa fi mai tolerant, mie imi place pt singurul motiv ca nu sunt manele iar genurile de muzica sunt destul de diversificate.
Platonix
E super cool =)) muzica ! Dar nu se poate asculta direct din winamp? k e mai comod...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.