Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Steaua Ăźn faliment?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
valerica
Gazeta publica un articol din care reiese ca jiji e falit.
Sa fie adevarat?
Ce bine ar fi fara spurcati!!!!
2guns.gif
Dumi-DC
Nu cred dovada ca l-au adus pe Mara, desi incearca sa vanda niste jucatori, ceea ce ar putea sa insemne ca au nevoie de bani
doaga
DOAMNE AJUTA!!!! ...desi nu cred ca vor da faliment sa fim seriosi
Oricum nu conteaza ce fac ei important este ce facem noi!!!!!
dinametuu
QUOTE(doaga @ 30 Jun 2005, 02:59 PM)
DOAMNE AJUTA!!!! ...desi nu cred ca vor da faliment sa fim seriosi
Oricum nu conteaza ce fac ei important este ce facem noi!!!!!
*

ai dreptate! nu tre sa ne intereseze de ei!!..dar k_lumea ar mai fi sa termine pe locurile 6-7!!! 010.gif
Vlad89
Corect !
papa
nu steaua ramane fara bani ci jiji(daca nu mai are ciobanul bani o sa vanda actiumile..)
LAZIO
tu chiar crezi ca ciobanul la cat este de prost va renunta la steaua?nici dc ramane fara bani de tigari!!!!!!!!! icon_lol.gif
va meritati soarta!!! :angry:
si chiar dc momentan mai are bani in curand se va duce ciobanul la parnaiie sau faliment!toti sunt impotriva lui si el este prea prost si plin de el,prea naiv si prea incult sa isi dea seama ca zilele ii sunt numarate!!!!!!!!
vrei replici inteligente spurcatule?atunci cerei-le lui gigi? icon_lol.gif
CRISX
QUOTE(valerica @ 30 Jun 2005, 02:47 AM)
Gazeta publica un articol din care reiese ca jiji e falit.
Sa fie adevarat?
Ce bine ar fi fara spurcati!!!!
2guns.gif
*

E mai frumos sa castigi un campionat impotriva rapidului si stelei.Daca n-ar fi ei, cu cine am mai avea derby-uri ? Cu amaratii din provincie ? Ce ar mai fi Primera Division cu Real dar fara Barca ? sau Serie A cu Milan dar fara Juve ? Sa existe si ei, dar sa-i invingem de fiecare data !
dinametuu
QUOTE(CRISX @ 30 Jun 2005, 11:03 PM)
E mai frumos sa castigi un campionat impotriva rapidului si stelei.Daca n-ar fi ei, cu cine am mai avea derby-uri ? Cu amaratii din provincie ? Ce ar mai fi Primera Division cu Real dar fara Barca ?  sau Serie A cu Milan dar fara Juve ? Sa existe si ei, dar sa-i invingem de fiecare data !
*

ai perfecta dreptate!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.