Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cel mai bun portar dinamovist
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Glorii dinamoviste
Pages: 1, 2
detz_red_dog
E greu de spus care este cel mai bun....... Dar totusi cred ca Prunea a fost unul dintre cei mai buni
Kity_reddog
Prunea era un portar de reflex si mare spectaculozitate si nicidecum unul constant si sigur.genul portarului african care face niste parade si acrobatii de le vine la aia de la fifa sa-i dea pe loc ,,World's greatest player of the year" si dupa un minut o scapa in poarta.Prunea din pacate reprezinta si imaginea celei mai sumbre zi din istoria fotbalului romanesc,meciul cu Suedia...
marcher
QUOTE(MosIonRoata @ 16 Dec 2006, 17:50) *
Inseamna asta ca Anutei a fost cel mai bun portar Dinamovist?

Intreaba-l pe gicu dobrin bangmyhead.gif
Ratacitu
QUOTE(MosIonRoata @ 16 Dec 2006, 15:50) *
Eu cred ca Stefan a fost cel mai bun portar Dinamovist.

De votat insa eu nu votez pentru ca votatul nu poate stabili nici un fel de adevar.
Uite, spre exemplu, noi putem vota aici in unanimitate, democratic, deschis, cu acceptul reprezentantilor
societatii civile si in spiritul drepturilor omului ca Anutei a fost cel mai bun portar Dinamovist.
Inseamna asta ca Anutei a fost cel mai bun portar Dinamovist? Nicidecum!
Sanatate!

De acord cu 'Profesorul de Matematica' Stefan, venit de la U Cluj si care si-a continuat facultatea la Matematica luind 10 in final 'se pare'. EXCELENT PORTAR.

Ai dreptate in ceea ce priveste Anutzei. Cred ca cea mai mare pocnitoare din Stefan cel Mare. Cine uita meciul cu Rapizii cind le-a servit-o pe tava in Cupa countingsheep.gif
Kity_reddog
Da.Mosionroata avea dreptate.E greu de precizat,dar orice parere are valoarea ei.
costin91
eu l-am votat pe Prunea pentru ca l-am vazut jucand cel mai mult dintre cei pe lista (si pe Stelea, dar Prunea este mai bun) si pentru ca-mi placea cum apara ...
dudu1961
Tare greu , sentimental poate Eftimescu pentru ca pe el am deschis ochii , valoric cred ca nici nu se pune problema ___judecind la rece____ ca este Stelea (cu toate ca multora nu le convine ) a jucat in generatia (si a fost titular ) care ne-a adus cele mai mari satisfactii la nationala , si nu in ultimul rind Prunea nu numai ca fost si el bun ci si pentru faptul ca a ramas in suflet dinamovist (cu toate ca si el a mai dat cu pietre ) .
Siegfried
greu, pentru ca pe unii nu i-am prins. din ce e pe lista si ce stiu, am votat cu Stelea - pentru sezonul '89-'90 mai ales.
m-a dezamagit ca a fost pe la stiaua dupa aia...
dar over all, parca era mai bun, mai sigur decat Prunea...

mie unuia Lobont mi se pare un portar de exceptie, mai bun decat Stelea, Prunea etc... din pacate pt el a pierdut niste ani, sper insa sa o tina bine de acum inainte.
nicolle_reddog4ever
Eu nu i-am vazut pe toti jucand, dar dupa parerea mea cel mai bun este Lobont iar dintre cei "nominalizati" Prunea.
dinamovistu'92
LOBONT...iar din cei de la vot PRUNEA[pt ca pe ceilalti nu-i cunosc]
CHIVU
Toti au facut performantza cu Dinamo indiferent de sezon.....Dinamo tot timpu` a avut numa valori in echipa. ;)
Rizea
Pleaca si Prunea de la noi de la 1 ianuarie......groapa e facuta,cosciugul e comandat,mai ramane sa se foloseasca de el toti din conducere impreuna cu CACAndone!!!!
Daca la titlu nu ne putem bate,ne ramane retrogradarea,macar castigam si noi ceva,1 loc de la coada
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.