Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Coregrafiile de anul acesta
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Dumi-DC
in primul rand trebuie sa remarcam probabil si din cauza rezultatelor ca sezonul acesta am avut mai putine coregrafii ca sezonul trecut
Anul trecut in afara de cel 4 derbyuri Dinamo a avut coregrafie la Oradea, cu Craiova, cu Alba-Iulia si doua la finala Cupei
In toatl 9 apoape dubu fata de acest sezon cand Dinamo a avut doar cinci cele 4 derbyuri + finala cupei
Cum vi s-au parut si daca ar trebui sa avem coregrafii la mai multe meciuri ? Mie mi-a placut mai mult coregrafia din gehncea de anul acesta decat cea cu Dinamo contrataaca 9desi sunt fan starwars) In schimb anul trecut in Giulesti am avut o coergrafie super tare Anul acvesta a fost buna insa nu chiar atat de buna + ca giulestenii au avut replica ( la meicul din groapa ei au avut o coregrafie in care era desenata PCH alaturi de niste butoaie cu pulbere pe care le aprindea un suporter rapidist cu mesajul noi chiar va distrugem-coregrafia lor a fost insa interzisa de jandarmi)
Aaa si apropo de crapizi... Cum vi s-au parut coregrafiile noastre fata de a celorlalte echipe
PS: nu am luat in socoteala ca numar coregrafiile din cupele europene dar si aici suntem in dezavantaj fat de sezonul trecut 2 coregrafii cu Sahtior si Spartak-una cu Manchester dar care cred ca fost dac nu cea una din cel mai reusite ale PCH
PS2:Pacat ca Lia Manoliu e in ruina Asa la supercupa nu va fi loc de coregrafii impozante
Shamann
De departe cea mai reusita a fost cea din ghencea...!!!!iar despre coregrafiile adversariilor....PRAF!!!!spurcatii sunt la fel de penibili asa cum ii stim...iar rapizii....nici nu se pun in discutie!!!io zic ca anul acesta au fost coregrafii reusite..chiar daca au fost mai putine ca in sezonul trecut....acum sa vedem ce o sa fie in supercupa!!!!
Felicitari celor care au participat la aceste coregrafii!!!!
Suntem singurii ULTRA...din toata ROMANIA!!!!
dinametuu
prea putine coregrafii, prea putini oameni pe stadion...zero performanta
ZOCCOLO DURO
hai ca deja.....prea nu te multumeste nimic....eu sunt de parere ca coregrafia cu spurkatzii a fost una mare amploare,cea cu Catalin, pentru ca in romania nu s-a mai facut asa ceva....riscul a fost foarte mare...si a reusit spre mare bucurie...parerea mea este ca acest lucru demonstreaza ca se poate ...si ca , si la noi se pot crea coregrafii adevarate nu doar panze vopsite....pe viitor se poate face si ceva mai deosebit......va dati seama ce s-ar fi intamplat daca pleca vasile si georgica cu cartonul si se muta doua randuri mai jos? dezastrul era total...s-a riscat dar am si reusit...din acest punct de vedere felicitari...bravos bajetii...... beerchug.gif
Dumi-DC
Ei si uite ca anul asta vom juca consecutiv cu steaua si rapid Paote ca PCH va face coregrafii legate intre ele ca mesaj la derbyuri
doaga
Sezonul acesta au fost mai putine coregrafii insa au fost reusite (poate mai putin cea din meciul cu steaua din groapa cand desenele nu au fost prea reusite) oricum felicitari celor care le-au realizat!
Felicitari si celor de la PANZER pt coregrafia din meciul cu rapid dar in special celor de la BRIGATE care au realizat 4 coregrafii de grup din care cel mai mult mi-au placut cea din ghencea si cea din groapa cu rapid insa aceasta nu s-a vazut foarte bine pt ca au realizat-o in acel mic sector in care s-au mutat recent ..dak ar fi facut-o in peluza poate ar fi aratat mai bine ...oricum FELICITARI!!
Felicitari si celor de la BOYS pt coregrafia din meciul cu steaua si celor de la IRASCIBILII pt coregrafia aniversara.
Si asa am reusit sa-i felicit pe toti 010.gif poate la anu vor fi mai multi thumb.gif
P.S.:Dumi-DC - ce coregrafia a fost anul trecut cu Spartak ca eu imi amintesc doar un mesaj mare ''LA ATAC''?
Shamann
Da...doar ala a fost!!!!
Dumi-DC
Pai da...m-am gandit s-o trec si pe aia macar s-a facut ceva fata de meciul cu Partizan de exemplu, nu ca la meiciurle cu Sahtior sau MU dar ceva tot s-a facut
dinametuu
poate venim si noi cu totii pe stadion la supercupa cu spurcatii!!!
sa facem atmosfera supertare!!!...si SA-I CALCAM IN PICIOARE!!!
..si asa intra in faliment =))
Enrg
Ba da mai lasati ba internetul si comentariile astea de 2 lei axe.gif :turd: verystrange.gif 2guns.gif 239.gif 149.gif bigcry.gif banned.gif icon_evil.gif . Mai bine veniti la meciuri sau la vopsit dak vreti sa avem coregrafii mai multe>Oricum a fost un an reusit din pct. de vedere al coregrafiilor.
LAZIO
Ba da mai lasati ba internetul si comentariile astea de 2 lei--------enrg----------------------------------------------------
de acord ca internetul nu e un loc al ultrasilor dar sa stii ca f multi de aici merg la meciuri si f multi fac parte din grupuri!!!!
acum nu tre sa ii cataloghezi pe toti ca ultrasi de tastatura.....si chiar dc ar fii asa e dreptul lor...........cel putin aici suntem peste alte echipe!!!!!!!!!!

referitor la coregrafii au fost bune dar mai slabe a in ultimii ani fondul vocal destul de slab iar prezenta rusinoasa!!! complaining.gif
si asta pt ca venim aceasi 3000 deoameni de cativa ani!!!
si pt ca sunt prea multi plini de ei care nu au initiativa<nu e cazul tau dc esti de la energizatii>>>>>............si care ii vad ca desi fac parte din grupuri ultra nu canta mai deloc,si le e rusine sa vina cu steagul la stadion ca rade lumea de ei! 149.gif
si ar mai fii o mie de motive!!!! offtopic.gif
Kroegger
Doaga dak ai stii...Panzer a facut .... coregrafie pe banii de coregrafie a PCH-ului... eu stiu k am fost acolo....se milogeau ca niste cersetori ... ptr o cutie de vopsea de culoare neagra :)) dak coregrafia facuta de ei era pe banii lor intradevar merita...Dar asa nu! :mad:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.