in primul rand trebuie sa remarcam probabil si din cauza rezultatelor ca sezonul acesta am avut mai putine coregrafii ca sezonul trecut
Anul trecut in afara de cel 4 derbyuri Dinamo a avut coregrafie la Oradea, cu Craiova, cu Alba-Iulia si doua la finala Cupei
In toatl 9 apoape dubu fata de acest sezon cand Dinamo a avut doar cinci cele 4 derbyuri + finala cupei
Cum vi s-au parut si daca ar trebui sa avem coregrafii la mai multe meciuri ? Mie mi-a placut mai mult coregrafia din gehncea de anul acesta decat cea cu Dinamo contrataaca 9desi sunt fan starwars) In schimb anul trecut in Giulesti am avut o coergrafie super tare Anul acvesta a fost buna insa nu chiar atat de buna + ca giulestenii au avut replica ( la meicul din groapa ei au avut o coregrafie in care era desenata PCH alaturi de niste butoaie cu pulbere pe care le aprindea un suporter rapidist cu mesajul noi chiar va distrugem-coregrafia lor a fost insa interzisa de jandarmi)
Aaa si apropo de crapizi... Cum vi s-au parut coregrafiile noastre fata de a celorlalte echipe
PS: nu am luat in socoteala ca numar coregrafiile din cupele europene dar si aici suntem in dezavantaj fat de sezonul trecut 2 coregrafii cu Sahtior si Spartak-una cu Manchester dar care cred ca fost dac nu cea una din cel mai reusite ale PCH
PS2:Pacat ca Lia Manoliu e in ruina Asa la supercupa nu va fi loc de coregrafii impozante