Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Care arbitriiau o tenta pro Steaua?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
dududinamo
Avand in vedere ca deja au trecut doua etape si echipa din ghencea deja a fost ajutata de arbitrii, in ambele intalniri, va intreb cine ar trebui sa conduca derbyul?
Anonymous
Pai Salomir iese din discutie sa arbitreze derbyul pentru ca are echipamentul lui steaua acasa. Tudor la meciul cu Rapid parea decis sa acorde cite penaltyuri era nevoie....
Balaj dupa meciul de la Pitesti si steaua - rapid....a aratat destule...
poate il pune craciunescu direct pe piturca sa arbitreze ca sa-l mai scuteasca pe gigi de niste bani....
Anonymous
Fiindca tot sunt ei prieteni. o sa fie un arbitru pe fata cu Steaua. Dinamo va trebuie sa bage in ate de 3 ori ca sa dea arbitru arvunit un gol (supercupa de acum 2 ani) cu Salomir. Acum cand, Gigi are planuri de marire ganditi-va de cate ori va trebui s-o bagam in ate ca sa valideze un gol.
S-a vazut si la golul anulat lui Bratu care a fost doar o repetitie a arbitrajului pt. meciul cu noi.
Licu
pai cred ca cel mai amre stelist de pe lume este Salomir ..dak s-a si antrenat cu sort cu steata.. ce sa mai zic.. dar de Burloiu ce ziceti? el nu v-a ajutat sa castigati anul trecut la timisoara? gol anulat pt Timisoreni si 3-4 eliminati(nici nu mai stiu bine ca eram in coma dupa ce am vazut ce se intampla..)
Anonymous
Pai normal ca Burloiu a anulat acel gol...si l-a anulat corect...
Oricum arbitrajul lui Burloiu de la Poli - Dinamo a fost unul din cele mai curajoase si corecte arbitraje....
Intr-adevar e incredibil: cind toata lumea vroia ca Poli sa cistige, uite ca s-a gasit unul care sa nu cedeze si sa arbitreze corect.
Respect, Burloiu!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.