Octavian
Jun 24 2005, 05:37 PM
Cine a citit "Ciocoii vechi si noi" va intelege ca nu e nimic nou sub soare in Capitala Romaniei. Dupa ce a ajuns la Dinamo, si inca director executiv, Borcea, acest Dinu Paturica al zilelor noastre, sapa de zor groapa celui care i-a intins mina tocmai pentru ca e descurcaret - Cornel Dinu. Departe de mine ideea de a fi un fan al lui Dinu, insa a dovedit ca viata lui se confunda cu Dinamo. Or, a-l sustine cu inflacarare pe Giovanni Becali, asa cum o face Borcea zilele astea, e sinonim cu a scuipa mina care te-a ajutat. Nu cred ca e nevoie sa expun din nou personalitatea lui Becali, in care n-as avea incredere nici sa-i dau bani sa-mi ia tigari. In fata eminentei numiri a lui Becali, Borcea ar fi putut sa pastreze o unda de neutralism, din bun simt. Lucru care ii este, se pare, necunoscut.
Nu stiu daca topicul asta are sens, insa dupa ce a intrat in fotbal pe usa din dos a moralei, Borcea a ajuns sa danseze pe masa fotbalului si sa decida soarta inimilor suporterilor si a banilor dintr-un club. Bleah!
Shamann
Jun 24 2005, 08:51 PM
Sa nu uitam ca borcea este un mare dinamovist....fata de altii...asta nu inseamna ca n-are partea sa de vina!!!dar nu trebuie uitat un lucru....E DINAMOVIST si e un mare anti-stelist!!!!
dumi
Jun 25 2005, 09:53 AM
da, shamann...borcea e un mare dinamovist....nu e de ajuns doar asta, trebuie sa mai ai si caracter si sa stii sa respecti valorile dinamoviste recunoscute....iar dinu sau ando fac parte dintre acestea...eu nu sunt impotriva venirii lui ioan becali la dinamo, dar asta nu trebuie sa presupuna in mod automat despartirea de ando sau dinu sau trecerea lor pe linii moarte...la urma urmei, ei au facut multe pt dinamo....ceea ce sincer ii urez si lui becali...dar sa tina cont de cei pentru care noi avem un mare respect si care au aratat ca merita respectul nostru...
COSMIN C
Jun 25 2005, 10:50 AM
Borcea e naiv daca-si inchipuie ca e prietenul lui Becali. Asta n-are prieteni, are doar oameni de care se foloseste . Becali n-a glumit cand a spus ca daca va ajunge la Dinamo ii va da pe toti afara. Cand va avea destula putere ii va inlatura, unul cate unul . Si nu va scapa nici Borcea. Poate ca Borcea ar trebui sa fie mai atent la ceea ce i se intampla acum lui Piturca , altfel e posibil sa-l auzim, peste cativa ani, cerandu-si scuze ca l-a adus la Dinamo pe Giovanni.
Shamann
Jun 25 2005, 12:11 PM
Borcea e impins la inaintare de catre ceilalti jegosi din conducere....badea,netoiu....Va spun un lucru sigur....Borcea e singurul om din conducere care mai vine cu bani de acasa...nu destui da vine!!!!!Pacat este impins in fata....pt ca toata lumea sa-l injure pe el si nu pe cei care merita(badea,netoiu,cohn)
Dumi-DC
Jun 25 2005, 01:16 PM
Borcea e un fel de Mm Stoica, Dinu gheorghe omul pus sa iasa in fata si sa raspunda la atacurile unora sau altora e adevarat ca mai aduce bani dar a si acceptata o multime de transferuri a jucatorilor nostri La dat din gura si Dinu e bun mai bine l-ar pune el astia sa se certe cu MM si Vama Oricum asemanarea dintre borcea si paturica e buna mai ales prin felul in care Borcea a ajuns din simplu angajat, patron la Dinamo
dinametuu
Jun 25 2005, 03:28 PM
borcea e dinamovist, dar nu a facut indeajuns pt echipa!ok, el vrea ca Dinamo sa fie pe primul loc, dar nu se baga in fata decat la vorba, mai putin cu banii, ca toti cei de la Dinamo
dinametuu
Jun 26 2005, 04:03 PM
l-am vaz pe borcea vineri seara la marriott..eu ieseam...el tocmai vroia sa intre...si ghici cu cine s-a intalnit...cu jiji bekali..care iesea si el!!! s-au salutat..au vb 2 min si s-au despartit!...si sa trag si o concluzie: dupa ce ii vezi unul langa altul, borcea e superbaiat =))
Shamann
Jun 26 2005, 08:52 PM
Sa stii ca asa e!!!!NU se compara....unul cu altul!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.