Help - Search - Members - Calendar
Full Version: DINAMO,campioana 2003-2004?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
DonHacker
DINAMO,va fi oare campioana 2003-2004?
Asta depinde de doua lucruri:
1.De Copos icon_evil.gif
2.De Becali icon_evil.gif
Daca astia mai au bani in banca si nu mai stiu ce sa faca cu ei...si ii baga in steaua ori rapid am imbulinat-o...because...stiti voi,toti...CUMPARA MECIURILE!!! icon_evil.gif
FUCK THE steaua& FUCK THE rapid! FORZA D I N A M O 4 EVER ! ! !
Daca e pe cinstite-lea...DINAMO ESTE CAMPIOANA 2003-2004 !!!! :D

F O R Z A D I N A M O ! R E D D O G S 4 E V E R ! :D
by DonHacker<Criste AleX> icon_wink.gif
Licu
Mai greu sa iasa Dinamo campioana.. poate la anul sau peste 2 dak ramane andone si mai aduceti un coordonator si ii lasatri as joace macart un an in aceeasi formula.. pana atunci slabe sanse..
svg
DINAMO VA FI CAMPIOANA,DACA O SA AVEM O DEFENSIVA BUNA.
EU CRED CA CUPA UEFA E MAI ACCESIBILA DECAT CL
SI ORICUM NU PREA CRED CA DINAMO TRAGE LA TITLU
svg
dinamo,intotdeauna va fi CAMPIOANA,cel putin in inimile noastre!
Ciciocle
Daca nu mai credem ca DINAMO va lua titlul anul asta atunci cand? cand se vor desfiinta stiaua si rrapid? trebuie sa luam titlul in ciuda tuturor dusmanilor ca sa crape de inima rea. ma refer in primul rand la jegul ala de copos. poate ca daca ia DINAMO campionatul doi trei ani la rand se lasa dracu' de fotbal. si el si ciobanul ala de becali.
svg
si in champions l. ce facem? iar ne matura belgienii.un loc de cupa europeana si cupa si supercupa,ar fi multumitor,pana ne facem echipa.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.