Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cel mai bun atac a lui Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Glorii dinamoviste
Pages: 1, 2
Haita
Am incercat o trecere in revista, al atacului lui Dinamo de la inceputuri si pana spre prezent...

Cum variantele atacului dinamovist au fost de-a lungul timpului multiple, am incercat sa-i grupez pe atacantii dintr-o anumita perioada intr-o optiune pentru a nu face mii de variante.
Haita
MI-a fost foarte greu sa aleg, dar am ales perioada cu Ozon, Neagu, Suru, Bartha, Ene I, Nicusor, Voicu. In anul 1954, cand pe atunci m-am indragostit de Dinamo, Dinamo inscria 62 de goluri intr-un campionat cu 14 echipe, cand urmatorul atac din campionat avea doar 40 (Locomotiva TM). Se juca cu 4 si cateodata 5 atacanti pe acele vremuri.

Imi aduc aminte, de primul meci pe care l-am vazut cel cu Galatasary castigat cu 3-1 cand atacul nostru: Nicusor, Ene, Voica si Suru au dat 3 goluri si au avut vreo 42 de suturi la poarta fiind un apetit ofensiv cum rar am mai vazut, poate doar la Brazilia lui Pele, sau Realul lui Puskas....

Pe locul 2, ar veni : Dumitrache, Dudu, Lucescu -atat cat au jucat impreuna, era o placere sa-i vezi, cum se gaseaau pe teren si ce faceau cu mingea si cu adversarii, toti 3 fiind foarte dotati, probabil cei mai talentati 3 atacanti pe care i-a avut Dinamo intr-o perioada.

Mi-au placut si Orac, Talnar, Vaietus, Augustin care erau si ei niste meseriasi, fiecare avandu-si rolul bine stabilit, fiind baietii ce eliminau marele Inter si aduceau Liverpool pe 23 August.

Cred ca perioada cu Mutu, Vladoiu, Niculae, Mihalcea ar fi putut fi una pe masura celor 3 atacuri de mai sus, daca jucatorii ar fi avut sansa sa joace impreuna vreo 2-3 ani.
Octavian
Au fost generatii diferite, au jucat fotbal diferit si majoritatea celor care se plimba pe acest forum e limitata la ultimele trei, cel mult patru, optiuni, fapt care face ca un rezultat al acestui sondaj sa nu fie just.

In ce ma priveste, am prins ultimele cinci optiuni din sondaj si mi-e greu sa ma decid. Generatia lui Talnar, Dudu, Orac, Vaietus sau Augustin avea ceva din bucuria jocului de fotbal, privind in urma acum as adauga chiar naivitate, spontaneitate. A fost generatia care a eliminat pe Dinamo Minsk si, mai ales, pe Hamburg.

Generatia lui Vaiscovici, Camataru, Raducioiu, C Zamfir si Damaschin a primit luciditatea lui Lucescu si mi s-a parut mai organizata. A fost generatia eliminata de Sampdoria fara infringere, dar si generatia ghinionista din meciurile cu Anderlecht.

In ce priveste generatia lui Moga, Demollari, Hanganu, Gerstenmeyer, V. Moldovan si M. Ivan, incerc sa mi-o imaginez inainte de caderea comunismului. Hanganu fusese golgeter la Hunedoara, V. Moldovan la Bistrita, M. Ivan la Brasov. N-au avut consistenta celor de odinioara. Ba chiar Moldovan a explodat ca marcator dupa ce a plecat in Elvetia. Mi-l amintesc pletos si stiu ca ma enerva. In ce-l priveste pe Demollari, pe care l-am cunoscut personal atunci, tin minte ca atunci cind era mingea la el rasuflam usurat. Niciodata n-am stiut pe ce post a jucat. Crea fazele si marca tot el.

Despre Mihalcea, Vladoiu, Mutu, Marius Niculae nu stiu ce as putea zice. Am avut sentimentul mereu, ca si azi, ca privesc un meci care se va termina din moment in moment, desi nu sintem decit in prima repriza. Cum prinde unul un virf de forma, cum vuiesc ziarele si apar zvonuri cu tot felul de scenarii de plecare. Un fel de "Da gol si fugi!"

Generatia lui Niculescu, Danciulescu, Zicu (II), Dragan, Baltoi si Mihalcea (II)? Iubire netarmurita pentru Dinamo, la nivel declarativ, gambling, figuri italiene si aere de vedeta. Ca performanta, ramine Danciulescu, fara nici un dubiu, probabil intre primii 5 sau 10 golgeteri dinamovisti din istorie. Restul, astept sa imi schimbe parerea.

PS: Inca n-am votat. Ma mai gindesc :icon_mrgreen:
Dumi-DC
Dudu Dumitrache Lucescu se completau perfect
iuliu
Am vazut la lucru primele sase formule de atac si adevarul este ca alegerea e grea , cu exceptia formulei nr. 4 (Doru Popescu a fost mai degraba o gluma decat un jucator si nici Salceanu nu a fost o mare valoare)
As merge pe formula cu Dudu Georgescu Dumitrache Lucescu care au jucat impreuna in 1973-74 avandu-l pe dreapta pe talentatul Al. Moldovan si fiind sustinuti din urma de Radu Nunweiller.
Un atac ipotetic cu Parcalab pe dreapta in locul lui Moldovan ar fi fost probabil de neoprit , dar "sageata Carpatilor " a jucat la Dinamo doar pana in 1970
Pacat ca cei doi golgeteri Dudu si Dumitrache au jucat impreuna doar un an pentru ca au format un cuplu excelent , cu Dumitrache in fata luptand cu apararea adversa si deschizand culoare prin care Dudu venea din linia a doua.
COSMIN C
Dudu, Dumitrache , Lucescu !! Cei mai tineri ma pot contrazice , alte vremuri , alt fotbal , asa este , dar nu neaparat in avantajul lor . Daca Dumitrache ar fi avut sansa sa joace afara, cred ca altfel s-ar fi scris istoria si altul ar fi fost REGELE !
Fuji4Dinamo
eu tot sper la o reeditare a trioului ucigas Lucescu- Dudu- Dumitrache .. da pe baza unor jucatori tineri si nu cu jucatori trecuti de 30 de ani
Haita
QUOTE(iuliu @ 19 Jun 2005, 03:06 PM)
Am vazut la lucru primele sase formule de atac si adevarul este ca alegerea e grea , cu exceptia formulei nr. 4 (Doru Popescu a fost mai degraba o gluma decat un jucator si nici Salceanu nu a fost o mare valoare)
As merge pe formula cu Dudu Georgescu Dumitrache Lucescu care au jucat impreuna in 1973-74 avandu-l pe dreapta pe talentatul Al. Moldovan si fiind sustinuti din urma de Radu Nunweiller.
Un atac ipotetic cu Parcalab pe dreapta in locul lui Moldovan ar fi fost probabil de neoprit , dar "sageata Carpatilor " a jucat la Dinamo doar pana in 1970
Pacat ca cei doi golgeteri Dudu si Dumitrache au jucat impreuna doar un an pentru ca au format un cuplu excelent , cu Dumitrache in fata luptand cu apararea adversa si deschizand culoare prin care Dudu venea din linia a doua.
*

Iuliu are dreptate, dar sa nu uitam ca Doru Popescu, acest jucator hazliu atat ca infatisare dar si ca modalitatea de a se misca pe teren, a reusit golul cu numarul 1000 pentru Dinamo. 010.gif

Am votat cu prima formula prin prisma faptului ca prima impresie conteaza si datorita fortei ofensive. Ganditi-va doar 40 de suturi la poarta intr-un meci de UCL, cu Ozon care rupea plasa cu sutul sau...
iuliu
O.K. , sa le facem dreptate celor doi jucatori pe care i-am vorbit de rau !
Doru Popescu , un jucator inalt , solid si greoi , care se misca in teren cu eleganta si viteza unui ... dulap , are meritul ca , atat cat a jucat , a incercat sa dea tot ce putea ( chiar daca nu putea prea mult). la meciul sau de debut in A , a marcat intr-adevar golul cu nr. 1000 al lui Dinamo in campionat. A fost un meci cu Jiul in 1969 , petrosenenii ne-au condus cu 2-0 , dupa care ai nostri s-au trezit si au castigat cu 5-2. Dumitrache a facut un meci fantastic , marcand 4 (!) goluri , primele trei si ultimul. Dar al patrulea gol , cel care va intra in istorie , a fost marcat de D. Popescu dintr-o pasa a lui ... Dumitrache.
In 1971 D. Popescu a jucat meciul vietii sale la 2-2 cu Spartak Trnovo in CCE , marcand cele doua goluri care ne-au adus calificarea , intr-un meci de pomina in care ne-am infruntat cu slovacii nu numai la fotbal ci si la karate sau kick-boxing.
Salceanu a fost un tip de salahor care a facut in fiecare meci munca neagra . E nevoie si de astfel de fotbalisti intr-o echipa. Nu stiu cum a reusit dar a fost un fel de "nas" al Stelei , marcand aproape in fiecare meci in care a jucat contra rivalei din Ghencea.
Imi este totusi greu sa-i trec pe cei doi pe acelasi nivel cu Ozon, Voica, Parcalab, Dumitrache sau Dudu Georgescu.
Haita
QUOTE(iuliu @ 26 Jun 2005, 12:35 PM)
O.K. , sa le facem dreptate celor doi jucatori pe care i-am vorbit de rau !
Doru Popescu , un jucator inalt , solid si greoi , care se misca in teren cu eleganta si viteza unui ... dulap , are meritul ca , atat cat a jucat , a incercat sa dea tot ce putea ( chiar daca nu putea prea mult). la meciul sau de debut in A , a marcat intr-adevar golul cu nr. 1000 al lui Dinamo in campionat. A fost un meci cu Jiul in 1969 , petrosenenii ne-au condus cu 2-0 , dupa care ai nostri s-au trezit si au castigat cu 5-2. Dumitrache a facut un meci fantastic , marcand 4 (!) goluri , primele trei si ultimul. Dar al patrulea gol , cel care va intra in istorie , a fost marcat de D. Popescu dintr-o pasa a lui ... Dumitrache.
In 1971 D. Popescu a jucat meciul vietii sale la 2-2 cu Spartak Trnovo in CCE , marcand cele doua goluri care ne-au adus calificarea , intr-un meci de pomina in care ne-am infruntat cu slovacii nu numai la fotbal ci si la karate sau kick-boxing.
Salceanu a fost un tip de salahor care a facut in fiecare meci munca neagra . E nevoie si de astfel de fotbalisti intr-o echipa. Nu stiu cum a reusit dar a fost un fel de "nas" al Stelei , marcand aproape in fiecare meci in care a jucat contra rivalei din Ghencea.
Imi este totusi greu sa-i trec pe cei doi pe acelasi nivel cu Ozon, Voica, Parcalab, Dumitrache sau Dudu Georgescu.
*

Asa e Iuliu, acel meci a lui Dumitrache a fost de pomina.. Pacat ca n-a reusit sa marcheze el golul cu numarul 1000, le-a reusit insa pe cel cu numarul 999 si 1001. Jucator ca Mopsu nu se naste in fiecare zi... Nici nu stiu daca s-a mai nascut in Romania unul ca el... Parerea mea ca el a fost cel mai talentat fotbalist roman pe care l-am vazut eu jucand.
dinametuu
Dudu, Dumitrache , Lucescu - parerea mea!!!
red dog forever
ca unul care am prins numai ultimile 4 generatii din lista, mie greu sa-mi dau cu parerea despre ce a fost inainte , dar vazundu-l pe marele antrenor Lucescu nu ma indoiesc ca a fost un la fel de mare jucator.
Insa in ultimii 15-20 de ani , cred ca cel mai bun atacant pe care l-a avut Dinamo a fost Raducioiu, dupa care urmeaza Mutu, dar Adi n- a avut niciodata si nici nu cred ca va avea performantele lui Raducioiu, un baiat fantastic nici acum nu uit imaginea de la World Cup 1994 cand plangea pe teren dupa ce inscrisese 3 goluri Suediei, cu ce daruire se juca inainte fata de astia din ziua de azi care aproape dorm pe teren .
Raducioiu a facut parte dintr-o generatie de exceptie pe care a avut-o Dinamo , poate cea mai buna din ultimii 30-40 de ani, cu Lupescu, Lupu, Mateut, Andone, Sabau, Rednic, o generatie care chiar daca pe plan intern a fost marginalizata de ultimii ani ai regimul comunist unde se stia dinnainte cine va castiga cupa si campionatul , totusi daca mai jucau 2-3 ani impreuna aduceau cu siguanta o cupa europeana la bucuresti.
Si mai cred ca cei care conduc destinele fotbalului romanesc, fac o mare greseala, Mircea Lucescu trebuie chemat acasa la nationala cu orice fel de sacrificii financiare sau de alta natura. Este singurul om care ne mai poate trimite la un turneu final si ar mai putea construi o echipa competitiva. Pentru ca aici nu e vorba de interesul personal al unora sau altora e vorba de istoria , viitorul si imaginea fotbalului romanesc , dar si imaginea romaniei, care cred eu ca ar trebui sa fie mai presus de orice.
dinametuu
QUOTE(red dog forever @ 7 Jul 2005, 10:53 AM)
ca unul care am prins numai ultimile 4 generatii din lista, mie greu sa-mi dau cu parerea despre ce a fost inainte , dar vazundu-l pe marele antrenor Lucescu nu ma indoiesc ca a fost un la fel de mare jucator.
  Insa in ultimii 15-20 de ani , cred ca cel mai bun atacant pe care l-a avut Dinamo a fost Raducioiu,  dupa care urmeaza Mutu, dar Adi n- a avut niciodata si nici nu cred ca va avea performantele lui Raducioiu, un baiat  fantastic nici acum nu uit imaginea de la World Cup 1994 cand plangea pe teren dupa ce inscrisese 3 goluri Suediei, cu ce daruire se juca inainte fata de astia din ziua de azi care aproape dorm pe teren .
  Raducioiu a facut parte dintr-o generatie de exceptie pe care a avut-o Dinamo , poate cea mai buna din ultimii 30-40 de ani, cu Lupescu, Lupu, Mateut, Andone, Sabau, Rednic,  o generatie care chiar daca pe plan intern a fost marginalizata de ultimii ani ai regimul comunist unde se stia dinnainte cine va castiga cupa si campionatul , totusi daca mai jucau 2-3 ani impreuna aduceau cu siguanta o cupa europeana la bucuresti. 
  Si mai cred ca cei care conduc destinele fotbalului romanesc, fac o mare greseala, Mircea Lucescu trebuie  chemat acasa la nationala cu orice fel de sacrificii financiare sau de alta natura.  Este singurul om care ne mai poate trimite la un turneu final si ar mai putea construi o echipa competitiva. Pentru ca aici nu e vorba de interesul personal al unora sau altora e vorba de istoria , viitorul si imaginea fotbalului romanesc , dar si imaginea romaniei, care cred eu ca ar trebui sa fie mai presus de orice.
*

intr-adevar raducioiu e fost cel mai bun atacant pe care l-a avut Dinamo, dar cuplul Dudu, Dumitrache , Lucescu mi se pare celmai reusit!
lory_dinamo
si Niculescu--Danciulescu se completau perfect!
dinametuu
010.gif 010.gif [quote=lory_dinamo,27 Jul 2005, 06:34 PM]
hai mah sa fim realisti! nu fa si tu acum comparatii obscene!! 010.gif
Metallica
am votat cu varianta cu augustin din motive sentimentale, si mai ales ca atunci incepusem sa ma uit la fotbal si baietii aia m-au facut sa tin cu dinamo! cred ca si cea cu raducioiu a avut farmecul ei , dar deja fotbalul se schimbase. cea cu hanganu moldovan a venit intr-o perioada tulbure pt noi, iar ultimele doua, desi talentate , au fost mai mult cu gandul la plecat decat la a juca pt echipa.
alexyutza
NICULESCU si DANCIULESCU !
As da orice sa - i mai vad jucand impreuna...!
Add1ct3d
eu ash da orice sa-i mai vad pe ... Mutu, Marius Niculae
Antispring
Aoleu.... Alexyutza..... ai disperat cu tiganii astia....
Si ai renuntzat la majuscule?!?!..... Parca nu mai esti tu. 010.gif
alexyutza
Tot eu sunt !
In legatura cu tiganii ... simteam nevoia sa ma descarc .... acuma ma simt asa de bine! ( majusculele nu au nici o legatuta )
thumb.gif
alexyutza
legatura , am vrut sa scriu ... ce sa fac daca ma iei la intrebari asa dintr-o data ?
scuze pt greseala !
pt Add1ct3d : Mutu ii un mic tradator ( sa recunoastem ) !
Antispring
Ce-i cu legatura?!?!? Te-ai fastacit ? 010.gif
"asa dintr-o data" ?................. da, ma..... vrei si preludiu ? icon_eek.gif
Add1ct3d
Hai frate... tradator .. cum potzi numi pe cineva tradator care e shi va ramane dinamovist ...

Sunt curios dak ai avea shi tu 20-21 de ani , fotbalist la Dinamo... sa te ia Domnu' Lucescu de mana sa-ti zica ca o sa joci toata viatza ta la Inter Milan ... ce ai facea??? te-ai gandit vreodata la asta??? ... Deci tot ramne Mutu shi Niculae ...
caine_28
parcalab, lucescu, dumitrache, nunweiler;
parcalab si dumitrache - genii nu ca gica hagi, pe care l-a umflat presa si a inceput sa se si creada si apoi sa joace cu tupeu si sa-i si iasa uneori. imi amintesc un meci al romaniei, in prima repriza hagi gresise toate pasele, dar la pauza ioanitoaia zicea ca hagi fusese de departe cel mai bun... drink.gif
ReDBullD0G
Nu`l uitati pe Camataru...un atacant pur-sange...imi doresc sa se mai nasca un jucator dinamovist cu calitatile lui...cat despre Mateo...No COmment!:)...stiti si voi ce putea baietasu` ala...generatiile de mai sus nu le`am apucat deci nu vorbesc in necunostinta de cauza...Raducioiu...talent ENORM!!!
caine_berceni
Mihalcea, Vladoiu, Mutu, Marius Niculae thumb.gif
POOL
Si eu zik k Mihalcea, Mutu, Marius Niculae (fara vladoiu) au format cel mai bun atac al lui DInamo. thumb.gif
Ratacitu
Eu zic ca TZALNAR,DRAGNEA, CUSTOV, AUGUSTIN,DUDU si ORAC a fot cel mai bun atac

Dinamo juca pe vremea aceea un fel de 4-1-1-4

Urmat de Sabau, Camataru, Mateutz, Multzescu, Tzalnar

Cele mai frumoase goluri vazute vre-o data

! Camataru cu Gloria Buzau 9-0 Buzaul ataca Tete prinde o centrare, Cami era la jumatatea terenului, dreapta, directia de atac spre peluza CH, Tete arunca mingia spre Cami, care face o intoarcere din preluare pe piept, mingia fiind inca in aer, se intoarce si o mai preia pe coapsa si apoi suteaza un voleu la Vinclu, de la pete 40 de metri (intretimp mingia nu a atins pamintul si Cami nu a atins mingia decit de 3 ori) Un gol de vis, pun pariu ca si Cami si-l aminteste ca fiind cel mai frumos gol din viata lui

2 Mateo in meciul cu Sportul am mai scris asta la rubrica Mateutz

Dar eu vorbesc deja ca un bunic
Ratacitu
Poate e putin offtopic.gif
Intr-un Mod special totusi cred ca trebuie sa-l mentionez si pe Vaiscovici.

Nu a fost de calitatea celor mentionati mai sus dar m-a impresionat cind dupa finala de pomina cu steau,dupa ce ceauseii i-au scos in umilinta de pe teren, Vaiscovici a venit si si-a aruncat ghetele, tricoul, ciorapii la galerie.

Cred ca afost primul jucator Roman sa faca asa ceva.

Asa ca are un loc special in inima mea.
red_dog997
Cel mai bun atac al lui Dinamo nu stiu care a fost nu le am cu astea nu stiu chiar asa de bine ostoria lui Dinamo stiu doar cate ceva despre gloriile dinamoviste in rest nu ma pricep.O sa ma pun la punct la capitolul asta!!!

HAITA_DINAMO.gif beerchug.gif FORZA DINAMO!!!
Max
QUOTE(Ratacitu @ 30 Jan 2006, 14:49) *
Eu zic ca TZALNAR,DRAGNEA, CUSTOV, AUGUSTIN,DUDU si ORAC a fot cel mai bun atac

Dinamo juca pe vremea aceea un fel de 4-1-1-4

Urmat de Sabau, Camataru, Mateutz, Multzescu, Tzalnar

Cele mai frumoase goluri vazute vre-o data

! Camataru cu Gloria Buzau 9-0 Buzaul ataca Tete prinde o centrare, Cami era la jumatatea terenului, dreapta, directia de atac spre peluza CH, Tete arunca mingia spre Cami, care face o intoarcere din preluare pe piept, mingia fiind inca in aer, se intoarce si o mai preia pe coapsa si apoi suteaza un voleu la Vinclu, de la pete 40 de metri (intretimp mingia nu a atins pamintul si Cami nu a atins mingia decit de 3 ori) Un gol de vis, pun pariu ca si Cami si-l aminteste ca fiind cel mai frumos gol din viata lui

2 Mateo in meciul cu Sportul am mai scris asta la rubrica Mateutz

Dar eu vorbesc deja ca un bunic

pai altceva ai avea ce comenta?.....acei FOTBALISTI au scris istorie in campionat, dar mai ales in EUROPA ..asa ca ,,bunicii'' tre sa povesteasca!....doar cand rostesti CAMATARU..DUDU GEORGESCU...MATEUT...ai spus totul!..si lista poate continua....

nu vreau sa stirbesc cu numic meritele actualilor fotbalisti...dar diferenta este URIASA....niciodata nu vor calca pe urmele acelor ZEI!........asta e clar!
rednorth
Cel mai bun atac al lui Dinamo trebuie sa-l contina in mod obligatoriu pe Dumitrache, cel mai talentat si de anvergura atacant roman al tuturor timpurilor.
Pt mine...Dumitrache, Dudu , Lucescu
DAN RED DOG35
Talnar, Dudu, Orac, Vaietus, Augustin,a fost cel mai bun atac dupa parerea mea
red_dogvitan
Mihalcea, Vladoiu, Mutu, Marius Niculae aceasta a fost formula atacului din trecut care mi sa parut ca adus performante echipei !!!!
gonzales1
Mihalcea nu mi-a placut niciodata. MA exasperau ( si inca ma exaspereaza acum la vaslui ) ratarile lui din pozitii incredibile.
Pe Lucescu nu l-am prins dar cred ca era tare. Amintirile mele despre Dinamo incep cam de prin 86 cu Augustin, Talnar ( ce meci cel cu Hamburg SV)
Mi-a placut si Gerstenmayer care marca cu capul din orice pozitie si Orac. Camataru a fost un bun golgheter dar s anu uitam ca pe acele timpuri era si impins spre Gheata de Aur.Oricum a fost un mare atacant ( ce gol a dat cu Anglia -tragea dupa el cei doi fundashi englezi)
Din cei de acum Cl Niculescu si Danciulescu ( un mare sufletist - va amintiti cum il injurau toti acu 2 ani si totusi el a trecut peste asta)imi plac cat de cat
Deci un atac de genul
Camataru, MAteut, Raducioiu,Mutu,Niculae,Danciulescu
Plus un bun mijlocash ca sa ii sustina
ScorpyoN
Avand in vedere ca sunt destul de mic si nu am prins decat ultimele doua atacuri din sondaj voi vota cu aceasta:
Mihalcea, Vladoiu, Mutu, Marius Niculae
Inca odata imi cer scuze, dar nu am prins alte generatii de atacuri ale lui HAITA_DINAMO.gif 256.gif 256.gif
red&white
Dudu Georgescu-Mircea Lucescu-Cornel Dinu
dupa mine a fost cel mai bun atac din Romania si Dinamo are cel mai bun atac din tara nu ati vazut are peste 3000 de goluri marcate
COSMIN C
Coenel Dinu a fost atacant???? De unde le scoti omule ? diablo.gif
doggyy86
cel mai bun atac???
niculescu, danciulescu si GANEA!--------e super tare!cu ei defilam in campionat anul asta va promit atat eu cat si ei!
cat despre ISTORIA lui Dinamo......Lucescu(tradatorul care ni l-a deturnat pe Zicu), DUDU,Mateut si Camataru
dar ISTORIA nu au scriso doar ei ci toata ECHIPA(conducatori, banca tehnica, jucatori si nu in ultimul rand suporterii)!!
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Hatzu
Talnar, Dudu, Orac, Vaietus, Augustin, mi se par cei mai buni, poate cei de acum vor reusi sa ii depaseasca (Doamne ajuta).
Radu10mai
Mihalcea, Vladoiu, Mutu, Marius Niculae, pacat ca pe vremea lor fundasii nostri erau "stangaci"
tussybau
Eu mam nascut in '89 asa ca nu stiu prea multe despre ce era atunci asa ca cred, sper ca acest atac este,a fost si va fi cel mai bun!!
FORTA GANEA!!!
FORTA DANCIULESCU!!!
FORTA NICULESCU!!!
FORTA GANEA-N&D!!!! football.gif beerchug.gif football.gif
adebayor : haita_lui_odin
heheheh cred ca glumiti baltoi, zicu :)))
Ashtray
Si au 10 voturi...pai inseamna ca aia 10 sunt ignoranti! Chiar daca nu i-au vazut cand jucau, sa nu fi auzit de Dumitrache, de frati Nunweiller, de Alexandru Ene, de Parcalab, de Camataru,de Lucescu(doar cateva exemple, ca sunt muuuult mai multi eroi ai lui Dinamo)...pai in comparatie cu cei pe care i-am zis,Danciulescu si Mihalcea(astia ar fi ceva mai vechi) sunt jucatori de divizie judeteana!
adebayor : haita_lui_odin
ei, mai trag niculescu, chiar si danciu de ultima grupa, insa chiar nu inteleg ce cauta nume ca baltoi si zicu in categoria "cel mai bun atacant dinamovist din toate timpurile"
Ashtray
Acolo e pe generatii, in ordine cronologica, si asta a fost ultima generatie. Dar eu nu inteleg DE CE AU 10 VOTURI!!!!
super_dog
Deoarece nu am prins toate generatile mentionate parerea mea este ca ce avem noi la ora actuala este cea mai buna generatie de atacanti . N&D si GANEA

Iar dupa parerea mamei mele care este si ea o Dinamovista inraita cel mai bun atac a fost " Dudu, Dumitrache si Lucescu "
Wlad_red_dog
Consider ca atacul cu Raducioiu, Mateut si Camataru era cel mai tare
POOL
Cred ca am putea sa adugam la sondaj si N&D&G. thumb.gif
dudu1961
E bun un astfel de sondaj pt. a stii si tineri nostri dinamovisti care au fost atacanti si mijlocasii lui Dinamo dar ...Dinamo a avut intodeauna cel mai bun atac din tara ,avem cele mai multe NUME de jucatori de care stie o tara intreaga si hai sa nu exagerez si prin Europa ____Noi avem cu ce sa ne mindrim ____e drept ca nu am cistigat o C.C. dar poate am avut si ghinion sau o indolenta care ne cam caracterizeaza pe noi dinamovistii de la suporteri pina la conducatori _____stiu ca o sa-mi iau injuraturi dar ar trebuii sa fim sinceri cu noi insine si sa recunoastem asta !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.