stef 22
Dec 4 2006, 01:00 PM
Clubul de fotbal Dinamo Bucuresti a avut o traditie in a avea unii dintre cei mai buni atacanti din campionatul romanesc.Dupa parerea mea cei mai buni atacanti care au jucat la Dinamo sunt:Dudu Georgescu,Camataru,Raducioiu,Niculescu.
Daca cei 4 mai sus mentionati erau din aceeasi generatie nici o echipa nu le putea sta in cale...
MosIonRoata
Dec 9 2006, 04:33 AM
"Camataru cu Gloria Buzau 9-0 Buzaul ataca Tete prinde o centrare, Cami era la jumatatea terenului, dreapta, directia de atac spre peluza CH, Tete arunca mingia spre Cami, care face o intoarcere din preluare pe piept, mingia fiind inca in aer, se intoarce si o mai preia pe coapsa si apoi suteaza un voleu la Vinclu, de la pete 40 de metri (intretimp mingia nu a atins pamintul si Cami nu a atins mingia decit de 3 ori)"
Interesant... in Martie 1983 Craiova juca acasa in sferturile de finala de la cupa UEFA cu Kaiserslautern, cupa care pa vremea aia era da mare dofta nu ca acum...Craiova pierduse cu 3-2 in RFG si acum avea nevoie de o victorie la un gol diferenta...in min 83 Camataru face un stop pe piept la 35m de poarta lui Reichel face o pirueta si trage o bomba pe care portarul o respinge cu greu in corner...executa Ilie Balaci de pe dreapta ca la Engleji, mingea urca cu mult efect si apoi cade "foglia seca" la Negrila la 6m care nu trage direct ci face o fenta si abia apoi trimite la vinclu la coltul lung...Craiova -Kaiserslautern 1-0 si asa s-a calificat prima echipa Romaneasca in semifinalele unei cupe Europene la fotbal.
Sanatate!
Capirossi
Dec 9 2006, 01:04 PM
QUOTE(red&white @ 30 Aug 2006, 17:20)

Dudu Georgescu-Mircea Lucescu-Cornel Dinu
dupa mine a fost cel mai bun atac din Romania si Dinamo are cel mai bun atac din tara nu ati vazut are peste 3000 de goluri marcate
Dinu n-a jucat in viata lui atacant, Cornel Talnar, da.
Talnar - Dudu - Orac # 1. Mihalcea, Vaetus n-au ce cauta in discutia asta.
cosmin targoviste
May 25 2008, 08:01 PM
Dumitrache,Dudu,Lucescu,Danciulescu,Radu Nunweiller.
The Game
May 26 2008, 01:27 PM
Nu ti se pare ca e cineva in plus acolo? Parerea mea ...
cosmin targoviste
May 26 2008, 07:21 PM
Probabil ca te referi la Danciulescu.Daca e altcineva,anunta-ma.
Daca totusi te referi la Danciulescu,hai sa facem o mica analiza si sa iti dau cateva motive pentru care Danciu merita inclus in atacul ideal:
1-Fotbalul de pe vremea lui Dudu,Dumitrache,Nunweiller si Lucescu era mult diferit fata de ce e acum.Se juca mult mai deschis,golurile se marcau mult mai usor.Asta nu inseamna ca jucatorii de mai sus nu au fost fantastici,Doamne fereste.Fotbalul de azi e extrem de tacticizat,daca te uiti sunt din ce in ce mai putine scoruri fluviu in fotbalul de la noi,si chiar din strainatate.De ce?Pentru ca fiecare punct conteaza,iar echipele mici prefera sa se inchida foarte bine si sa ignore atacul intr-o mare masura.Si sa stii ca performanta lui Danciu e admirabila.In ziua de azi e greu ca un atacant,oricat ar fi el de mare sa marcheze atatea goluri cate a dat Danciu pentru Dinamo.
2-Daca te referi la trecutul lui Danciulescu,as vrea sa iti atrag atentia ca si domnul Lucescu luat o intreaga colonie de dinamovisti in 1998(daca nu ma insel) la rapid.Erau Lupu,Rednic,Sabau.In afara de asta,acum ne anunta pe toti ca visul lui a fost sa joace si sa antreneze la CCA(adica steaua),si acuma colaboreaza cu jiji si il sfatuieste la transferuri.
Myhay_Dinamo
May 29 2008, 09:30 PM
Dintre fotbalistii pe care nu i-am vazut pentru ca nu am trait pe vremea lor cei mai buni atacanti au fost Dudu,Dumitrache si Lucescu,iar din prezent cei mai buni au fost Niculescu,Danciulescu si Ganea,cele mai mari performante de dupa anul 1990 si pana acum le-am obtinut cu ei la echipa.
tussybau
Jun 1 2008, 10:04 PM
Cotez cu Mihalcea, Mutu, Niculae, Vladoiu pentru ca ei sunt mai contemporani cat de cat. Nu votez cu cei din vremurile demult apuse pentru ca nu vreau sa ma gandesc la acele vremuri(chiar daca nu le-am trait), dar vorba lu' cosmin_targoviste, "ce am fost si ce-am ajuns"...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.