Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cupa Confederatiilor
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
luka
Cine ati vrea sa castige,cu cine tineti si daca va place fotbalul jucat?Pana acum,parerea mea,au fost super-spectaculoase meciurile..Binenteles, as vrea sa castige Argentina nana2.gif
Dumi-DC
Si eu as vrea sa castige Argentina sau Mexic Oricum de acum inainte nu voi mai tine niciodata cu vreo echipa europeana Ne-au demonstrat e prea multe ori ca ne urasc ca sa mai tincu ei desi grecii si germanii sunt relativ mai amabili.
dinametuu
argentina!!!
sammer
lightning.gif D E U T S C H L A N D lightning.gif
dinametuu
ball.gif ARGENTINA ball.gif
Yoyo89
BRAZILIA thumb.gif
-vlad-
BRAZILIA :icon_eek:
luka
Ole Mexic nana2.gif ,ce bine imi pare ca i-au batut pe prazilieni...Sa mai lase dracu fitele Ronaldinho and company si sa fie mai umili.Cat m-as bucura sa-i bata si japonezii si sa-i elimine,ca doar sunt obositi si surmenati baietii...Arata bine Mexicul,o echipa pe care am inceput sao simpatizez...
dinametuu
bravo mexic!!!!!
luka
Germania-Argentina 2-2.

Pot sa spun ca sunt un pic suparat pe favoritii mei argentinieni ...In prima repriza m-au dezamagit prin maniera de joc,au fost tematori si parca nu au crezut ca pot invinge.In schimb in a doua repriza i-au dominat pe nemti si ar fi putut sa castige.Iar golurile au fost 2 opere de arta(desi,al 2 a fost norocos prin deviere).Mi-as dori in semifinala pe prazilieni, sa repete performanta din calificarile mondialului
Fuji4Dinamo
Brazilia !!! are jucatori de clasa .. apararea dezamageste
luka
Se pare ca v-a fi finala de vis:Argentina-Brazilia.O sansa pt. pume sa-si bata din nou vechii rivali.Am avut azi emotii pt. Argentina la penalyuri ca si cand ar fi fost Romania...E bine ca a iesit asa desi si Mexicul a jucat bine...Din pacate Saviola nu v-a juca in finala,sper sa-l vad pe Teves in teren.Ma plictisesc fara fotbal,fara Dinamo ,fara campionat...chiar si cupa asta a confederatiilor are un aer de vacanta...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.