Haita
Jun 12 2005, 09:33 PM
Nascut pe 17.08.1984 la Iasi, Cristian a reusit cateva meciuri excelente pe final de sezon si a castigat increderea lui Andone.
Are 1.76 m in inaltime si 65 kg in greutate si parerea mea un viitor de fotbalist daca se tine de treaba si nu este vandut prea repede.
Voi ce parere veti de Pulhac?
dinametuu
Jul 9 2005, 11:03 AM
e cel mai tare din lot pe postul sau!
a avut o evolutie remarcabila in retur!
dc la inceput prefera sa trimita mingi in spate, odata cu mai multe meciuri in picioare a inceput sa verticalizeze si sa urce in atak! pustiul asat o sa creasca supermult...sper sa nu fie vandut prea repede
Dumi-DC
Jul 9 2005, 11:35 AM
Imi place de el doar ca fiind tanar nu e inca la forma maixma Pascovici fiind mai valoros la ora asta Mi-a parut rau cand a marcat la arges si se bucura nestiind ca marius poa tocmai se mai daduse odata la o parte pt un gol al stanei Sper sa creasca in valoare aici la Dinamo
vlad1607
Aug 9 2005, 10:42 AM
un tanar de perspectiva...cu munca si serizoitate o sa creasca in joc...
CURAJ SI FORZA PULHAC !
ANTI semevin!
alexyutza
Aug 10 2005, 09:41 AM
II UN JUCATOR BUN SI AMBITIOS! SE VEDE CA II DISPUS SA LUPTE PT POSTU DE TITULAR . MERITA TOATA INCREDEREA SI SPER SA NU DEZAMAGEASCA NICIODATA. CAT DESPRE SEME ... CRED CA-I PARE RAU PT CE A FACUT SI NU CRED CA VA REVENII LA VECHIURILE OBICEIURI
LAZIO
Aug 10 2005, 09:58 AM
un mare castig!!!!!!!!ambitios,puternic si are si ceva clarviziune!

pacat ca nu sunt promovati mai multi jucatori crescuti de Dinamo ca Super PEtre!!!!! Au o alta mentalitate!
GhostBuster
Aug 27 2005, 01:17 PM
Pulhac mi se pare cel mai bun tanar jucator din Rom.Are valoare si dak se va insista p el va ajunge MARE!
Cai Lun
Nov 8 2005, 11:22 PM
Pentru mine Pulhac este un vrednic urmas al lui Catalin! Am vazut de multe ori la el ambitia si daruirea care le avea CAPITANUL! E un jucator care isi merita locul in echipa! Putini, prea putini sunt ca el! IL RESPECT!
rednorth
Nov 8 2005, 11:57 PM
Alaturi de Margaritescu , mi se pare unul dintre cei mai constanti jucatori ai lui Dinamo.
Pune suflet in orice minge, chiar si in cele care le pierde.
Va avea un mare viitor , daca va fi constant si profeionist in atitudine.
Fie vreme buna, astazi e vreme rea, iesim maine-n strada pt 5 ULTRA!!!
Cai Lun
Nov 9 2005, 12:18 AM
QUOTE(Haita @ 12 Jun 2005, 21:33)

Nascut pe 17.08.1984 la Iasi, Cristian a reusit cateva meciuri excelente pe final de sezon si a castigat increderea lui Andone.
Are 1.76 m in inaltime si 65 kg in greutate si parerea mea un viitor de fotbalist daca se tine de treaba si nu este vandut prea repede.
Voi ce parere veti de Pulhac?
O mica nelamurire>>> nu a fost juniorul lui Dinamo? De ce traiam cu impresia asta?
caine_berceni
Nov 9 2005, 01:19 AM
Are toate calitatile pt un fundas mai putin jocul de cap
Da cu siguranta asi va imbunatati si jocul aerian odata cu trecerea timpului
O mare speranta
KATRY_RedWhite_4ever
Mar 3 2006, 03:18 PM
CRED K PULHAC E UN BAIAT KRE MERITA TOT RESPECTUL SI APRECIEREA NOASTRA.E SUPER MUNCITOR SI AMBITIOS SI DA UN PLUS D ENERGIE INTREGII ECHIPE! BRAVO PULHAC,SUNT MANDRA D TINE
bianco_rossa
Mar 3 2006, 04:21 PM
Pulhac..un kracter mare are baiatu' asta....stie c vrea...si vrea sa ajunga departe in lumea fotbalului...parerea mea....oricum se vede k vrea sa munceask si k are talent..sper sa'l tina naravu..imi place k'si face treaba...si nu are prea multe figuri in kp....bravo!!!!!!!!!!!!!111
f_rares
Mar 3 2006, 06:12 PM
e baiat muncitor si el,ca si Moti, a declarat ca vrea sa faca performanta la Dinamo.
zicu7
Mar 3 2006, 06:42 PM
tot respectu meu pentru Pulhac...il vedeam dupa meciu din supercupa cu steaua cum se bucura ca un copil pe garduri...si e si foarte ambitios....tine-o tot asa Cristi...
roxana
Mar 3 2006, 07:48 PM
joaca super pulhac meci d meci..si nu e un increzut(ca altii)...un coleg a facut poza cu el;) si imi zicea ca este ff d gasca si f prietenos..asa k p langa faptul k este un jucator d nota 10 mai este si un om d cel putin nota 10...iar eu cred k acest lucru este f important in cariera unui fotbalist.;)
red_dog997
Mar 4 2006, 10:10 PM

E cel mai constant jucator a' lu' Dinamo,mie imi place cel mai mult de el,imi place ca fuge mult,aduce viteza,iar in aparare,se descurca de minunemma si mir cum de poate sa aibe atata energie in el.Pana la urma e bine ca nu a ajuns la Steaua,cum se zicea pe atunci,pentru ca nu cred ca si-ar fii gasit locul acolo,cel ami bun loc era pentru el,Dinamo,si cred ca a facut cea mai buna alegere ca a venit aici.

Pulhac,o sa aibe un viitor ,mare,in vitor cred ca va ajunge la Nationala,pentru ca e tanar,si bun,pentru varsta lui.Poate ca sunt jucatori la Nationala,care nu au valoarea lui....

Conducerea ar fii cea mai fraiera daca l-ar vinde,cred ca peste vreo 3-4 ani o sa ajunga la o cota buna,poate chiar in jur de 8-9 milioane de Euro......sau mai mult!!
nunweiller
Mar 11 2006, 02:52 PM
Ar fi momentul sa isi mai ordoneze putin jocul. Daca ar gandi mai mult unele faze si s-ar aseza mai bine pe teren, putini l-ar depasi ca valoare pe post dintre jucatorii romani. Returul asta ar fi momentul in care ar trebui sa se gindeasca la ce face pe teren, dar se pare ca nu va fi lasat(vezi aducerea lui Florea)
Cai Lun
Mar 11 2006, 04:00 PM
Din cate a mvazut eu, Radu Stefan nu mai este in lotul primei echipe. In conditiile astea Florea ii poate face o concurenta serioasa. Asta cred ca ar fi doar spre binele lui. Pentru ca va sti ca daca nu se pregateste serios si nu joaca la fel cum a facut-o si pana acum va pierde postul de titular.
POOL
Mar 11 2006, 04:21 PM
Yo zik k Dupa noul sistem de jok, marii "adversari" ai lui Pulhac pe post, vor fi Muntenii. (vladutz si catalin)
GhostBuster
Mar 27 2006, 01:30 PM
E unul dintre cei mai buni tineri jucatori din tara.O sa ajunga mare
POOL
Mar 27 2006, 07:48 PM
Se pare k au apraut pe langa cei 2 munteni si Florea.
reddogforever84
Apr 10 2006, 10:07 PM
De Pulhac ce se mai aude ? S-a spus ca va lipsi cam o luna de pe teren ...
f_rares
Apr 10 2006, 10:13 PM
Mi se pare ca a inceput sa se antreneze cu echipa,sper sa nu gresesc
Adinutza
Apr 11 2006, 12:08 AM
Sper sa revina cat mai repede...
POOL
Apr 11 2006, 10:07 AM
Cica s-ar putea sa revina in meciul ku Gloria de sambata....
larisza
Apr 22 2006, 01:50 PM
VA IMAGINA-TI DACA PULHAC AR FI AJUNS LA STEAUA CUM AR FI ARATAT UN FRUMOS PRINTERE ATATIA URATI , UN DESTEPT PRINTRE ATATIA PROSTI . AR FI ZIS STELISTII CA ESTE UN ZEU ( DACA STIU CE INSEAMNA ) , IL TINEAU NUMAI IN PUF SI PENE CA ERA O RARITATE PRINTRE EI .
POOL
Apr 22 2006, 02:07 PM
Hopa cred k am gasit o "admiratoare secreta" a lui Pulhac.
ZOCCOLO DURO
Apr 22 2006, 03:34 PM
Pulhac e un muncitor ,un jucator care alearga mult,care promite...ce bine ar fi sa-l puna antrenorul sa execute vreo 1000 de centrari din viteza la fiecare antrenament..atunci ar deveni un jucator complet
RflaviusD
Aug 14 2006, 11:19 AM
In ultimile meciuri s-a numarat pe lista celor mai prosti jucatori...Ar trebui inlocuit cu Pascovici.
dogmania
Aug 14 2006, 05:05 PM
junior
Aug 15 2006, 03:42 PM
părerea mea este că a fost cel mai slab jucător în meciul cu Jiul ... şi din păcate e jucător de 1 picior ...
DiliBili
Aug 16 2006, 05:40 PM
acum cateva minute PULHAC a dat un gol superb in meciul Romania-Irlanda de Nord, la tineret
P.S MECIUL E IN DIRECT PE TVR 2
bigbobo
Aug 16 2006, 06:42 PM
Super golul lu' Pulhac...Sper sa sparga gheata cat mai repede si la Dinamo
deceneu
Aug 17 2006, 11:01 AM
Felicitari Cristi! Vreau sa vad asemenea goluri si la Dinamo (daca se poate si in aceasta duminica ar fi beton

).
gilutza_d
Aug 17 2006, 01:58 PM

LA MULTI ANI CRISTI!Superb golul de la nationala de tineret,asteptam sa dai si la dinamo asa goluri.
junior
Aug 17 2006, 04:14 PM
jos pălăria ... ne-a scos la tineret..
ScorpyoN
Aug 17 2006, 04:24 PM
De ce nu da asemenea goluri pentru Dinamo?

Dar las' ca , campionatul nu-i terminat.
Abia asteptam sa le dai un asemenea gol elementelor de moralitate din Bragadiru
redlady08
Aug 17 2006, 04:54 PM
LA MULTI ANI!!!!...

.cel mai frumos cadou ti l-ai facut singur ieri si astept ca petrecerea sa continue duminica in Stefan Cel Mare....ai aratat ca si dinamovistii merita sa vina la nationala si ca suntem pe un drum bun

Felicitari pentru superbul gooool
junior
Aug 21 2006, 07:31 AM
joc bun în nota echipei...începe să se înţeleagă din ce în ce mai bine cu C. Munteanu
SNapy
Aug 22 2006, 12:03 PM
Sa speram ca vei da goluri pentru Dinamo cum ai dat si la tineret.La tv te vad nervos de fiecare data cand primesti o pasagresit.Continua sa joci din ce in ce mai bine.
junior
Aug 22 2006, 04:57 PM
dă-le-n colo de goluri...treaba lui este să nu luăm noi...aşa că apărarea să fie pe primul lui plan!!
doggyy86
Aug 23 2006, 10:04 AM
E CEL MAI TARE JUCATOR DE LA NOI!!!!
SPER SA NU-L VANDA NEGUSTORII ASTIA SI PE EL CA SI PE TAMES
IL BulDog
Aug 27 2006, 02:37 AM
.. cre'c'ai vrut sa scrii tamAs

.. anyway .. PULHAC merita convocat la nationala .. da' 'putzurca' e ghencist
dinamodgirl
Aug 31 2006, 11:41 AM
Sigur ca daka la-m vinde pe tamEs na-r fii o problema dar in fine poate isi mai revine! Iar docamdata cristi e bine la tineret dar va trebuii convocat si la nationala mare dar ca sa se intample asta trebuie schimbat selectioneru!!
bogdy_pc
Sep 9 2006, 01:52 PM
il consider p Pulhac cel mai complet fundash stanga al campionatului, un jucator promitzator de care Dinamo are mare nevoie in continuare. El puate deveni ushor un pct de rezistentza shi in nationala mare dak Piti ar trece peste Ghencismul sau
Hatzu
Sep 10 2006, 03:35 PM
Nu e un jucator rau, are ambitie, talent, stiinta jocului, dar inca e tanar, sper sa nu si-o ia in cap si sa se piarda pe drum pentru ca prea multi jucatori tineri care au avut talent si-au luat-o in cap si nu au mai jucat nimic. El oricum nu e prea infumurat, sper sa ramana asa si sa nu plece la prima oferta.
Wlad_red_dog
Sep 11 2006, 01:39 PM
In meciul cu UTA a fost unul dintre cei mai activi jucatori si in faza de constructie si in aparare, el si Catalin Munteanu completandu-se perfect.
red&white
Sep 11 2006, 02:58 PM
A jucat si el bine in meciul cu UTA,a alergat foarte mult:MULTUMIM
stef 22
Nov 3 2006, 12:07 PM
desi este unul dintre jucatorii mei favoriti de la Dinamo(alturi de moti ,radu stefan , blay si ze kalanga)trebuie sa il critic pentru prestatia avuta in meciul cu besiktas.
mi s-a parut complet derutat pe parcursul partidei, parca nu stia pe ce lume se afla, afost depasit prea usor in duelurile unu contra unu.
unul dintre cele mai slabe meciuri ale lui de cand e la Dinamo
sper sa revina la forma buna pe care a aratat-o pana acum
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.