Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cristian Pulhac
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
redlady08
sper ca nu a inceput sa i se urce vedetismul la cap ca ar fi mare pacat, a muncit mult sa ajunga o piesa de baza si cred eu ca o revizuire de atitudine i-ar prinde bine.....se vede ca daca vrea poate HAITA_DINAMO.gif
Hatzu
S-a accidentat cu Pandurii are entorsa, cu cine dracu jucam finalul asta de an??
Suspendati, accidentati si pe banca nimic!!!
doggyy86
pai asa se intampla cu toti.........cum le merge jocu un pic cum si incep figuri de mari jucatori!!pai daca ar face toti asa nu am mai avea jucatori care sa lupte pt echipa!!avem nevoie de rezerve capabile sa joace lafel ca si titulerii!!acu nu avem rezerve!!pai dk ni se mai accidenteaza sau ne mai suspenda vreun fundas a sa-l bagam pe ganea pe postul de fundas???VREM ECHIPA DE CL dar NU aducem jucatori!!
avem nevoie de concurenta pe posturi!!!!
POOL
Stie careva cat o sa lipseasca Pulhac???
stef 22
QUOTE(POOL @ 10 Nov 2006, 8:39) *
Stie careva cat o sa lipseasca Pulhac???

Se pare ca sunt sanse sa joace chiar si cu otelul.
biancap78
Avem neoie de el. Sper sa revina...
adebayor : haita_lui_odin
am impresia ca pulhac nu prea nimereste centrarile.. adica din cate vad eu nimereste 2-3din5.... mai degraba 2din5...
iar defensiv.. din cate imi amintesc nu a fost vreun meci in care sa zic"mama ne omoara astia pe partea stanga a noastra"... deci e ok
stef 22
Imi placea cum juca Pulhac la inceputul campionatului(cu exceptia meciului cu national)dar se pare ca in ultimul timp nu prea mai joaca la adevarata lui valoare.Eu consider ca se intampla asa ceva datorita faptului ca este sigur de locul de titular,la inceput fiind nevoit sa se lupte cu Pascovici pentru titularizare.
mihaela_n2
merita sa fie la nationala..pacat ca piturca e stelist:(:(:(
doggyy86
totusi e mult mai bun decat pascovici!!MOMENTAN dar daca mai joaca asa s-ar putea sa frece bara!!avem nevoie de concurenta pe toate posturile!!inclusiv pe al lui!!
tiby_reddog
Mie mi-a placut foarte mult de Pulhac si inca imi place.El este doar intro scadere de forma,dar sint sigur ca va reveni cit de curand si sper ca va prinde si echipa natzionala.

HAITA_DINAMO.gif doglaugh.gif HAITA_DINAMO.gif
satanel_alex
cristi pulhac e preferatul meu,desi este intr-o scadere de forma vizibila.
totusi,dupa prestatia din campionatul trecut,il consider jucatorul anului
iulian_reddog
http://www.prosport.ro/articole/sunt-inter...rin-sandu/16640

Ce fac astia? Ii vand pe toti? bigcry.gif
redlady08
tine-o tot asa...chiar m-a impresionat placut jocul de aseara...mai putin faza la care te-a facut un neamt tongue.gif ....concentrare maxima si multa munca si poate te vedem curand si la nationala
iulian_reddog
PULHAC ARE OFERTA DE LA INTER!

Oficialii dinamovisti au primit o propunere extrem de tentanta pentru Cristi Pulhac din partea campioanei Italiei. Liderul din Serie A ofera doua milioane de euro pentru a-l transfera pe fundasul stinga in virsta de 22 de ani, insa actionarii nu sint hotariti daca sa-l cedeze sau nu la Milano.
La Inter, titularul postului de fundas stinga este nimeni altul decit internationalul italian Fabio Grosso, o alta solutie este argentinianul Burdisso.

bigcry.gif bigcry.gif bigcry.gif bigcry.gif
SNapy
Undeva Borcea o spus ca Dinamo are oferte pentru Pulhac Moti si Radu Stefan dar no o sa plece nimeni.Hai sa vedem daca Borcea are suflet(pt bani) sa tina echipa ca sa se califice in Champions Ligue si de acolo sa vina bani.(dar eu chiar ma tem)
ebola
Daca e adevarata chestia cu oferta pt Pulhac de la Inter ar fi nasol daka ii dau drumu . Mi se pare cel mai bun fundas stanga din tara ...desi ne mai scoate peri albi cateodata . Sper sa nu plece nimeni in iarna din jucatorii importanti ..sa plece ciurucurile precum Galamaz ,
POOL
Pulhac e un jucator important pentru noi si ar fi pacat sa plece. Dupa cat am vandut si luat in ultimele sezoane, n-ar fi mare lucru ca Puhac, Moti, sau Radu sa plece. 251.gif
mihaiul90
Vasile Turcu a anuntat in aceasta seara ca pe masa lui Cristi Borcea exista oferte pentru 24 din cei 26 de jucatori din lotul dinamovist. "O consecinta a rezultatelor excelente pe care Dinamo le-a inregistrat este numarul de oferte care a sosit la club. In acest moment, pe biroul lui Cristi Borcea sunt oferte pentru 24 de jucatori. Şi tineti cont ca lotul lui Dinamo are aproape 30 de jucatori"

"Cel mai curtat, dar nu ca numar de oferte, ci din punct de vedere al cluburilor interesate, este Pulhac. Avem oferta de la Internazionale Milano si de la un club din Germania. Sunt bani multi la mijloc, dar acum nu ne gandim la transferuri. Mai avem de disputat doua meciuri in acest an si ne concentram asupra lor. Apoi discutam"

La randul sau Cristi Pulhac a spus: "Am auzit de interesul lui Inter, dar nu am primit nimic oficial de la club. Normal ca as pleca. Oricine isi doreste sa joace la un asemenea nivel"

Bravo ma Pulhac, deci ai lua primul avion spre Milan.... hai ca m-ai dezamagit si tu ... icon_rolleyes.gif
Asa jucatori avem care ar pleca la prima oferta de la un club mare. Oricum daca pleaca la Inter o sa ajunga un fel de zicu 2 ca nu au aia loc pentru el in prima echipa, o sa-l ia ca sa il imprumute prin alte parti 100 % Mai pe scurt sa se distruga... !!! In loc sa stea la Dinamo, sa joace in Champions League la anul, sa castige si Cupa UEFA cu putin noroc !!! El se gandeste sa plece sa ajunga moneda de schimb prin Italia...

Incet, incet mi se spulbera visul ca o sa tinem de jucatori iarna asta... Acum au schimbat-o javrele noastre de actionari, nu mai zic ca nici nu se gandesc sa vanda vreun jucator, acuma au luat-o cu "Mai avem de disputat doua meciuri in acest an si ne concentram asupra lor. Apoi discutam" - E clar, asta inseamna ca o sa vanda la greu la iarna.... probabil o sa aduca alti fotbalisti paraleli, luati ieftin, ca in iarna trecuta..... off ne asteapta un retur greu din pacate bigcry.gif
Florin_Dinamo
Asta e... mici sanse sa tinem de Pulhac, desi cum zicea Mihai, o sa se distruga, mai ales la Inter Milano. Macar daca l-ar da la schimb cu vreun jucator de acolo beerchug.gif , dar normal, actionarii nostri numa la bani se gandesc 149.gif 149.gif
ScorpyoN
"Am auzit de interesul lui Inter, dar nu am primit nimic oficial de la club. Normal ca as pleca. Oricine isi doreste sa joace la un asemenea nivel"
Ce mentalitate.... du-te si distruge-ti cariera !
hunter
du-te la Inter freaca banca 2 ani ca Zicu si pe urma vezi daca e bine...
RED75
Au zis ca nu vand nimic pana ajungem in CL si acum o dau la intors 149.gif

Nu vreau sa-l scuz pe Pulhac dar, chiar daca nu vrem sa recunoastem probabil multi dintre noi am pleca pentru un salariu de 10 ori mai mare. Dar conducerea ar putea sa-i amane plecarea macar pana la vara...

NU MAI VINDETI NIMIC !
mihaiul90
RED tu ai dreptate intr-o mica masura, dar sa nu uitam ca banii nu inseamna totul in viata, degeaba esti implinit pe plan material daca pe plan sentimental nu esti ...(cel putin asta este conceptia mea). Eu unul nici nu m-as fi gandit sa plec pentru urmatorii 3-4 ani de la Dinamo daca eram in locul lui Pulhac ... dar din pacate nu sunt 010.gif
red_dog_rahova
aici se vede caracterul jucatorilor nostri in general....la prima oferta mai consistenta....pleaca... complaining.gif 149.gif
RED75
QUOTE(mihaiul90 @ 6 Dec 2006, 21:58) *
RED tu ai dreptate intr-o mica masura, dar sa nu uitam ca banii nu inseamna totul in viata, degeaba esti implinit pe plan material daca pe plan sentimental nu esti ...(cel putin asta este conceptia mea). Eu unul nici nu m-as fi gandit sa plec pentru urmatorii 3-4 ani de la Dinamo daca eram in locul lui Pulhac ... dar din pacate nu sunt 010.gif

Esti idealist. Gandeste-te ca un jucator are o cariera de circa 10 ani din care doar jumatate are ocazia sa castige la maxim. In plus, e normal sa viseze ca jucand la Inter isi va face un nume pe care mult mai greu si-l va face la noi. Repet, nu vreau sa-i gasesc scuze lui Pulhac, dar asta e situatia. Borcea&Co ar avea insa mijloacele sa-l mai tina un an, dar nu stiu daca vor...
stef 22
Bai,Pulhac trezeste-te tata la realitate,nu mai visa la cai verzi pe pereti,ca locul tau nu e la Inter!!!Sa fim sinceri inca nu ai fata de Inter Milano si in plus italienii au acoperit postul tau cu doi fotbalisti destul de buni:campionul mondial Grosso si Burtisso.
Ce vrei??!?Sa ajungi sa joci u2-3 meciuri pe sezon???Sau poate vrei sa fii imprumutat la o echipa de mana a doua a fotbalului italian.Inteleg ca tentatia financiara e foarte mare dar...tot Dinamo e cea mai buna solutie pentru moment.Dupa 2-3 ani jucati la Dinamo in UCL ai putea ajumge la o echipa mult mai buna ca Inter,parerea mea.
Cu speranta ca vei lua cea mai buna solutie atat pentru tine cat si pentru clubul Dinamo mult succes in cariera ta de fotbalist.
CRISX
Pulhac e un jucator limitat si rigid, nu stie sa loveasca mingea decat cu piciorul stang. Nu va fi o mare pierdere pt. jocul echipei plecarea lui la Inter. Personal nu-i consider fotbalisti pe jucatorii care lovesc mingea doar cu un picior.Iar daca banii luati pe el vor fi bagati in modernizarea stadionului, vom avea numai de castigat.
stef 22
asta e parerea ta
dar gandeste-te:pulhac e cel mai bun roman pe postul sau la categoria lui de varsta iar la Dinamo nu vad al jucator in loc cre i-ar putea lua locul
si tu chiar crezi ca banii luati pe un jucator sunt bagati in modernizarea sradionului???
ar fi bine sa fie asa.
RED75
Amandoi aveti intr-un fel dreptate.
@CrisX are dreptate in sensul ca mi-e greu sa-l vad in acest moment pe Pulhac titular la Inter sau la o echipa mare din serie A. Probabil nici lui Pulhac nu-i vine sa creada si de aceea este atat de entuziast.
@Stef 22 are dreptate in sensul ca pentru Dinamo si eu cred ca ar fi o pierdere.
florin_80
Si ia spune, crisx, pe cine vezi tu in locul lui Pulhac (un jucator cel putin la fel de bun)? Sa nu-mi spui Emeghara, ca atunci n-are rost sa discutam. Iar chestia cu banii investiti in stadion e o prostie colosala...stadionul nu e concesionat, asa ca 0 investitii din partea alor nostri conducatori. Nu mai fiti naivi.

Ma face sa cred ca unii nu sunt constienti cu ce se "mananca" CL. Visam la CL dar ne doare in brisca daca pleaca x sau y.
caine_rosu_turbat
Ce-am zis eu pe forum mai acu' ceva vreme ?! Se putea sa nu-si dea Borcea ''arama pe fatza'' !!! Chiar dak ar vrea Pulhac sa plece,actionarii ar trebui sa nu permita absolut nici un transfer in intersezon,asta ca regula generala...iar m-apuca totii diablo.gif javra de Giovanni isi freaca labele alea murdare de bucurie !!! 149.gif Hai sa facem la un fel : adik sa-i boicotam prin orice mijloace pe actionari,iar pe jucatorii impresariati de machidonii astia spurkatzi (Giovanni cu fracsu') ,sa-i stresam prin orice mijloace sa plece de la Dinamo !!! Pai mai e un pas pan' sa vina Netzoiu....in ritmu' asta nu mai facem nimik ! nene ! E pacat de munca lu' Rednic si de noi....Pulhac poa' sa plece..se crede vreun Mutu...n-are decat...Mircea ar face bine sa fie ferm pe pozitie si sa-i intrebe pe fiecare ce are de gand ! IMI ESTE SCARBA !!! 149.gif axe.gif icon_redface.gif

Sa nu mai aud in viatza mea de Giovanni si de Netzoiu !!! Ba ! Auziti ce spun eu ??? Dak astia se-ntorc la Dinamo,o sa ajungem de rasu' blacksheep.gif Ma jur ca nu mai ma intereseaza nimik ! Treziti-va !!! 149.gif 149.gif 149.gif
caine_rosu_turbat
E clar !!! Badea e o ''carpa'', PORCEA E UN ''ZERO'', Turcu,Cohn etc. doar ''umplutura''....sa facem in asa fel incat la Dinamo sa fie actionari doar fostele glorii dinamoviste (sunt destui care ar avea bani) antrenorii la fel,ca avem de unde,TOT nene !!! INTELEGETI ! Propun un topic pe aceasta tema si cer cainilor din Bucuresti sa iasa tare la atac cu javrele astea din conducere ! Poate s-or linisti dreaku' ! NU SE MAI POATE ASA !!! 149.gif argument.gif axe.gif
cane loco
@Caine Rosu Turbat.
Bravo pentru toate cele zise, asta e adevarul gol golut la noi la Dinamo, jegul ala de bijnitar cocalar giovani de abia asteapta o ocazie ca impreuna cu militianul de netoiu sa inceapa sa dea iama prin jucatori.Asa e si cu Badea pacat de el e diplomat omu' e mai rasat decat prostu' de borcea si compania dar e las si nu vrea de fapt sa faca mare lucru, isi pune prea mult pielicica lui in ecuatie decat faptul ca Dinamo are nevoie de lideri care sa ii apere interesele si sa faca tot ce e posibil pentru club.Despre borcea de cand am vazut ca il declara pe bijnitar ,,mentorul'' lui m-am convins 101% ca nu stie cum sa mai faca sa mai vanda din jucatori ca sa isi umple pusculita, cum a facut-o de fapt pana acum si nici de multe ori nu a iesit in fata sa apere Dinamo de anumite declaratii spurcate sau de alta natura.Intradevar e pacat sa se iroseasca munca cu adevarat mare pe care a facut-o Rednic pana acum, tinand cont ca vom juca si in Liga, ceea ce ar fi trebuit sa ii mobilizeze mai mult pe boschetarii astia de actionari.Ma intreb si eu asa, de stadion si modernizarile lui ce se mai aude ca pana acum nu cred ca s-a demarat ceva?
iulian_reddog
La Inter nu are nici un viitor. Trebuie sa fi un pic batut in cap sa vrei sa pleci la o echipa numai ca sa faci 2 antrenamente cu titularii si apoi sa te trimita la Verona sau mai stiu eu unde.
nubi1
Pai voi traiati cu impresia cu jigodiile din fotbalul romanesc o sa o lase pe Dinamo in pace? Sa ia campionatul si sa intre in UCL?
Toti nesimtitii, ordinarii, infractorii, escrocii, gen becali(cu toata familia lui de jeguri penale), netoiu, borcea, si multi multi altii isi doresc doar bani. Pe ei nu ii intereseaza rezultatele decat pentru ca daca au rezultate pot sa vanda cu 100 de mii de dolari mai mult pe X sau Y.
Retardatii de jucatori gen Pulhac si alti prosti, care bag mana in foc ca nici nu sunt in stare sa scrie corect, pun botul la orice li se arunca. Ducase pe pustiu unde vor ei... Nu asta e pierederea cea mare. Pierderea cea mare va fi REDNIC! El va fi mai mult ca sigur dat la o parte. Vine porcu ala de ANDONE bagat in fata de jegul de nesimtzoiu. Voi credeti ca REDNIC vorbeste in van? Eu nu prea cred.
Sper sa nu am dreptate dar... avand in vedere gasca de infractorii care se autointituleaza "actionari" nu prea vad un viitor fericit pentru noi, fanii lui Dinamo! complaining.gif
TURCU ia bootyshake.gif , Borcea uite si pentru tine giljotiini.gif , jegule de netoiu fuck.gif , fecali dute si countingsheep.gif lu vartu' puscariasilor!

FORZA Dinamo , nu te lasa REDNIC!
dudu1961
Nu inteleg de ce discutati asta pe forumul lui Pulhac ,copilul asta nu are nici o vina ,altii sint vinovati si a-ti spus voi cine ,eu sint convins ca acesti copii nu-si doresc o plecare acum ci la anul din CL ca le-ar creste si valoarea si salariul care l-ar primi acolo unde se duc . Lasatii pe fotbalisti in pace nu va mai legati de ei ca nu au nici o vina .Nu ei decid____ nu sint nici Ganea nici Claudiu ,care poate sa spuna ce vor .
FarfelkugeL
QUOTE(mihaiul90 @ 6 Dec 2006, 20:33) *
La randul sau Cristi Pulhac a spus: "Am auzit de interesul lui Inter, dar nu am primit nimic oficial de la club. Normal ca as pleca. Oricine isi doreste sa joace la un asemenea nivel"
Bravo ma Pulhac, deci ai lua primul avion spre Milan.... hai ca m-ai dezamagit si tu ... icon_rolleyes.gif

149.gif
SNapy
In urma cu aproape doua sapta mini, Dinamo juca la Bruges pentru primavara europeana. Cristi Pulhac a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai trupei din Stefan cel Mare, el reusind, printre altele, si pasa decisiva la golul lui Niculescu. Evolutia sa nu a ramas trecuta cu vederea, mai ales ca in tribune s-au aflat impresari ai mai multor echipe din Occident, veniti special sa-l vada. Reprezentantii lui Internazionale Milano au fost cei mai impresionati si au facut si o oferta de doua milioane de euro.

Actionarii ciinilor s-au gindit, au vorbit si au decis: propunerea va fi acceptata! Si Mircea Rednic a fost chemat la discutiile care au hotarit soarta fundasului stinga si si-a dat pina la urma acordul. Se pare ca si jucatorul a fost instiintat de acest lucru si se vor demara in curind negocierile pentru ca transferul sa fie parafat chiar din aceasta iarna. Astfel, este foarte posibil ca meciul cu Tottenham sa fie ultimul pentru Pulhac din postura de jucator aflat sub contract cu alb-rosiii.

La originea acestei tranzactii se afla Giovani Becali, fostul presedinte executiv din Groapa uzind de relatiile pe care le are la gruparea milaneza pentru acest lucru. Mai nou, se pare ca si o echipa din Germania, anume Bayern Munchen, se intereseaza de Pulhac.

Daca il vineti toti actionarii sa plecati de la Dinamo si sa va impuscati ca sa faceti un bine in lumea aceasta 149.gif 149.gif 149.gif .
PLECATI NAIBII DE LA Dinamo!!! 149.gif
redmania
Pulhac nu are nici o vina. Si eu as pleca in locul lui. Pai la Dinamo are salar 18.000 pe an (Radu Stefan vreo 15.000)...iar la Inter va primi lejer 400.000, adica de vreo 20 de ori mai mult.
Acum, ganditi fiecare, inmultiti venitul actual al vostru cu 20. Ati mai ramane la locul actual de munca ??? Si inca ceva, ceea ce faceti voi sa puteti face doar vreo 10 ani de acum incolo...

Problema nu e la Pulhac ci la actionari. Care sunt prea saraci pt asa un club, pt aspiratiile noastre, pentru visele noastre legate de PERFORMANTA. Ei nu gandesc in perspectiva, banul ii innebuneste pur si simplu.
De ce sa ia 4-5 milioane pe Pulhac la anul pe vremea asta, nu inainte de a incasa in toamna viitoare inca vreo 7-8 din grupele UCL si de a fi si anul viitor campioni de toamna ??? Mai bine il dau acum pe 2 mil si poate pierdem si titlul...da-l naibii ca ala nu inseamna BANI.
mihaiul90
Eu as sugera baietilor din PCH care o sa faca deplasarea la Targu Jiu sa protesteze impotriva vanzarii lui Pulhac, poate avem vreo sansa sa nu il mai dea desi nu cred... ca la cat de porc e Porcea ... 251.gif
Un banner ar fi perfect, asta daca mai este voie cu bannere ca parca bagase o lege impotriva acestui lucru "desteptul" de Dragomir 149.gif
POOL
Dupa cum a sunat Declaratia lui Trucu, cum ca nu vindem nimic pana in iarna, acesta lasa de inteles ca din iarna, o sa "analizeze" si in urma analizarii ofertelor sa plece jumate echipa, dupa care sa vina iarasi dublul jucatorilor care au plecat, pentru a avea un lot numeros da' nevaloros. Sper sa ma insel, da' asta cred ca urmeaza. 251.gif
tiby_reddog
Intradevar este o oferta greu de refuzat si pentru club si pentru viitorul jucatorului,dar totusi Pulhac este inca prea tanar si ne experimentat pentru campionatu Italiei care este unul dintre cele mai grele campionate din Europa.Eu spun ca ar trebui sa mai ramana inca vreo 2 sau 3 ani la noi sa se caleasca si dupa accea ar putea pleca pe bani foarte frumosi.....

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
POOL
Eu zic ca Pulhac valoreaza mai mult de 2 milioane. thumb.gif Radu Stefan peste 5-6 Si Moti cam 8-9 Milioane. thumb.gif
red_dog 4 ever
Cristi Pulhac se declara onorat de interesul mai multor cluburi mari din Europa de a-l transfera: "Nu stiu nimic despre nici o oferta de la Inter, dar sunt mandru daca este adevarat. Actionarii cred ca stiu mai multe despre acest lucru si ei vor decide daca imi vor da drumul", a declarat Pulhac.
caine_tm
un jucator de valoare, sper sa mai ramana la Dinamo macar pana in vara. daca pleaca succes 256.gif
super_dog
Numa ce mi-am schimbat si io parerea despre actionari ca deja au iesit in lume sa ma contrazica. Nu sa terminat bine turu ca deja au aparut cu oferte de transferuri si alte minuni. Sper sa pastreze intreaga echipa, ca altfel nu vom face performanta. Oara cand o sa inteleaga ??
dudu1961
gunshot.gif SMENARII ASTIA NICIODATA ! complaining.gif
valy26
Nu cred ca ar fi intelept sa dea vrun jucator acum cand de fapt ar mai trebui catva cumparati dar daca tot ce se aude e adevarat pana la urma la Dinamo nu se va face niciodata performanta sau mai bine nu se vrea performanta.Cred ca pana la urma e adevarat ce spunea netoiu.Ramane sa vedem.FORTA Dinamo.CAINE PANA LA MOARTE NU PANA LA BANI. HAITA_DINAMO.gif
playboy69crazy
adio echipa gata au jucat bn acum incep transferurile in masa numai ca sa se sature actionarii lui Dinamo de bani. rusine lasa-ti echipa asa poate de la anu sa vanda dar acum cand lotu se intelege bn sa inceapa cu vanzarile .rusine. sper ca pulhac sa ramana ca e mare nevoie de el .
si am vazut ca sar putea sa vina emeghara ala ce sa faca ca e sub pulhac cu mult si sub pascovici hai dinamooo
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.