POOL
Nov 27 2008, 02:06 PM
Nu stiu daca unul dintre noi este mai dinamovist decat Pulhac sau Ropo.
bigbobo
Nov 27 2008, 02:52 PM
Asa si?... Daca nu erau dinamovisti terfeleati cu ei pe jos... Pe mine ma intereseaza sa fie profesionisti in primul rand... "Fara numar, fara numar, fara numar"...
marcher
Nov 27 2008, 08:29 PM
Si ce inseamna profesionist?
cosmin targoviste
Nov 27 2008, 08:32 PM
QUOTE(POOL @ 27 Nov 2008, 14:06)

Nu stiu daca unul dintre noi este mai dinamovist decat Pulhac sau Ropo.

Eu stiu.
COSMIN C
Nov 27 2008, 08:48 PM
QUOTE(marcher @ 27 Nov 2008, 20:29)

Si ce inseamna profesionist?
Sa-ti faci treaba acolo unde esti platit? Si sa ai grija sa nu aduci prejudicii firmei/ institutiei unde lucrezi?
Raikkonen
Nov 27 2008, 09:35 PM
QUOTE(antisteaua @ 26 Nov 2008, 20:40)

Ba nici daca eram beat cui, sa nu mai ma tin pe picioare tot nu cantam asa ceva.
Da caterinca tot faceai de`o manea, cu atat mai mult una dedicata spurcatilor si asta inseamna ca iti plac manelele si tii cu shteaua?
Eu zic sa uitam de toata treaba asta, se vede ca baietii fac caterinca, pana si aia care a filmat cred ca nu s-a gandit la asa o reactie, mai degraba se gandea ca face din cei 3 ciuca mistoului nu ca ar sari toti la gatu' lor sa-i cafteasca.
cosmin targoviste
Nov 27 2008, 10:45 PM
Sa uitam de treaba asta si sa suferim din nou dupa urmatorul meci,iar ei sa petreaca cu femei,bautura si manele.
Raikkonen
Nov 27 2008, 11:25 PM
Eu zicea sa uitam de treaba cu scandatul manelei spurcatilor ca si asa nu e judecata corect treaba.
Cat despre petrecerile lor, sa dea cate vor ca vine vacanta si tot mai bine decat sa cutreiere prin cluburile de fitze.
POOL
Nov 28 2008, 09:55 AM
QUOTE(cosmin targoviste @ 27 Nov 2008, 20:32)

Eu stiu.
Atunci spune.
Am inteles ca fanii cer vanzarea jucatorilor care au participat la acel chef. Bun. Pleaca Pulhac... jucam cu IZvoranu inca 2 ani? Diabate este inca ezitant, nu te poti baza pe el intr-un meci important. Pleaca Ropo, cu cine jucam la inchidere? N-a prins un tur extraordinar, insa e un jucator de viitor. Torje la fel. Are un potential extraordinar. Singurul de care nu mi-ar parea rau ar fi Goian.
Daca pleaca astia 3, atunci pe cine va aduce conducerea in locul lor? Niste camposhi, galiqui si thighisti... SI sa nu veniti cu afirmatii gen nu sunt dinamovisti, nu pun suflet, pentru ca astea sunt expirate de ani buni.
Clau_Goool
Nov 28 2008, 10:11 AM
Pool singurul care ar merita sa ramana e Torje. Goian stim din ce aluat e facut, iar Ropo si Pulhac ne-au omorat destul cu zilele. Si nu-ti face griji, se gasesc doi baieti la fel de buni si poate mai motivati decat ei la Dinamo II...
POOL
Nov 28 2008, 10:30 AM
Mda. Dupa ce incearca vreo 6 meciuci cu ceva expirat cumparat in iarna. Pana atunci o sa fim pe 7.
Clau_Goool
Nov 28 2008, 11:11 AM
Mai bine ii prefer pe altii decat pe gloabele acestea. De saltaretul Ropo mi s-a acrit, iar de manelistul asta petrecaret alis Pulhac ma lasa moale situatia. Nu a inceput fotbalul la Dinamo cu Ropo si Pulhac si nici nu se va termina cu ei. Nici unul dintre ei nu este indispensabil pentru club, se poate gasi ceva si in locul lor... Oricum cu ei, fara ei, jocul lui Dinamo tot lasa de dorit...
rew
Nov 28 2008, 12:43 PM
QUOTE(POOL @ 28 Nov 2008, 9:55)

Pleaca Ropo, cu cine jucam la inchidere?
Ropo joaca la inchidere? Da' joaca? Deocamdata, singura remarca la adresa lui e ca dupa ce a fost eliminat, Dinamo a jucat fotbal.
Daca Semeghin nu parca in receptia hotelului, Pulhac si azi isi astepta rindu sau cistiga experienta pe la Otopeni sau Petrolu.
reddog_sv
Nov 28 2008, 01:10 PM
Sper sa spunem in curand la fel.."daca nu chefuia atunci Pulhac nu mai venea x"..dar sper ca acel x sa nu fie un nou carmolist.
Pulhac si Ropotan pot sa plece cum zice Clau..Torje trebuie sa se afirme..dupa ce e indreptat pe drumul potrivit..
marcher
Nov 28 2008, 03:44 PM
QUOTE(COSMIN C @ 27 Nov 2008, 20:48)

Sa-ti faci treaba acolo unde esti platit? Si sa ai grija sa nu aduci prejudicii firmei/ institutiei unde lucrezi?
Ca definitie, esti pe-aproape, cu exceptia celei de a doua propozitii. Dar unde-i prejudiciul?
COSMIN C
Nov 28 2008, 04:20 PM
Cum unde e prejudiciul?

Hai ca asta e chiar culmea!
rew
Nov 28 2008, 04:28 PM
Ai si tu dreptate, marcher. De fapt nu e nimic nou, oricum isi bate joc de noi toata lumea. Ce mai conteaza ca pe linga laturile lui turcu si borcea si rezultatele de cacat, pentru care sintem luati la misto de ani de zile, mai zbiara si astia pe manele cu steaua.
gavros
Nov 28 2008, 06:30 PM
tin sa le dau dreptate jucatorilor si sa cred ca au facut doar caterinca din melodia aia
desi s-a luat decizia ca Pulhac sa paraseasca echipa, sper sa se revina asupra deciziei si sa il pastreze fiindca este un jucator cu potential si de care cred ca avem nevoie in continuare
eu sunt de principiu ca <totul se iarda, dar nimic nu se uita> asa ca zic sa-i iertam si sa avem incredere in ei
PS: Pulhac chiar este dinamovist si a demonstrat-o de multe ori
cosmin targoviste
Nov 28 2008, 06:37 PM
Ai dreptate Gavros...Cu totii am reactionat la cald si a fost o relatie normala,insa inca nu e prea tarziu sa reparam asta . Propun sa trimitem mail-uri ca in cazul Catalin Munteanu cand ne-a iesit . Toti cei 4 trebuie pastrati si "chinuiti" putin ca sa se invete minte si ca sa vada si ceilalti ce se poate intampla . Haideti sa le aratam slugilor ca nu sunt mai puternice decat noi.
gavros
Nov 28 2008, 06:46 PM
da, dar pe langa asta mai e si n\treaba cu suporterii care nu o sa ii ierte si cu care or sa aiba viata grea incepand de la meciul cu Arges
cosmin targoviste
Nov 28 2008, 08:11 PM
Important e sa nu plece.Sa ramana si sa arate daca au sau nu caracter .
marcher
Nov 28 2008, 08:22 PM
QUOTE(COSMIN C @ 28 Nov 2008, 16:20)

Cum unde e prejudiciul?

Hai ca asta e chiar culmea!
Spune-l, sa-l aud. Eu nu sant capabil sa-l detectez. Dar chiar nu fac nici un misto...as vrea sa-l stiu, pe el, pe prejudiciu. Adica concret, ce-a pierdut Dinamo din cantatul lui pulhac?
cosmin targoviste
Nov 28 2008, 09:11 PM
Se poate spune ca am pierdut la imagine,dar asta pana la urma daca e sa gandim in esenta , i se datoreaza lui doar in cazul in care stia ca este filmat .
super dog female
Nov 28 2008, 09:12 PM
Nu sunt de acord cu excluderea lui Pulhac din lot.M-a durut sufletu' pentru ca cei ca ei, care ne reprezinta, dupa un meci in care am mancat bataie, ei au facut ce-au facut.Dar,sincer, nu ma indoiesc si nu m-am indoit o clipa de faptul ca Pulhac este Dinamovist. Totul a fost o caterinca de prost gust, facuta la betie, dar excluderea este o pedeapsa prea mare...
nicolle_reddog4ever
Nov 28 2008, 09:36 PM
Nici eu nu sunt deacord cu excluderea lui Cristi! E 100% dinamovist si nu a facut altceva decat caterinca pe seama spurcatilor. Ce e asa de grav??? Echipa joaca prost de mult nu de acum...nu decand s-au imbatat! Nu inteleg de ce se face atata caz
red_dogvitan
Nov 28 2008, 09:40 PM
Pulhac nu trebuia sa fie exclus a fost chiar unul dintre favoritii mei de la echipa intr-o vreme..... insa lui Goian ii urez drum bun si cale batuta!!
COSMIN C
Nov 28 2008, 09:44 PM
Am senzatia ca unii au fost plecati departe in ultimele zile, in locuri fara tv, presa, net si, acum, ca s-au intors, au aflat ca niste baieti de la Dinamo au facut un mic chef si au cantat o manea cu steaua. Un fleac, pentru care unii, aia raii adica, cer sa fie arsi pe rug.
nicolle_reddog4ever
Nov 28 2008, 09:59 PM
Sa inteleg ca asta e marea problema la Dinamo??? Nu conteaza ca echipa joaca prost, ca stadionul e praf, ca avem o conducere parapela si alte lucruri de genul asta
COSMIN C
Nov 28 2008, 10:12 PM
Pai echipa de ce joaca prost? Nu cumva si pentru ca se intampla ce se intapla? Sigur, nu de acum, si nici macar nu sunt ei primii. Dar asta nu inseamna ca daca altii au scapat nepedepsiti trebuie sa merge asa la infinit.
Morpheuss
Nov 29 2008, 12:02 AM
Pulhac face imagine negativa clubului, nu Turcu, caruia ii parea extrem de rau ca nu castigase steaua in Europa si il ridica in slavi pe jiji, nu tampitul asta de Borcea care ne face de rahat cu liga campionilor de care se pregateste el, nu... Pulhac si a lui manea cu steaua. L-au dat afara... Au obtinut muistii ce-au vrut si noi tot in rahat ne scaldam. Si o sa ne scaldam muuuult timp de acum incolo, pentru ca asta meritam.
POOL
Nov 29 2008, 02:03 AM
Suntem un club de fraieri ce sa mai discutam. Actionarii au cedat prea usor in fata unor grupuri de suporteri si a presei. Mie inca odata imi dovedesc ca sunt niste impotenti si ca nu pot lua anumite decizii decat sub presiunea unor grupuri. Cel putin pentru Pulhac imi pare rau, deoarece a dus greul pe partea stanga a apararii de ani buni incoace, am castigat cu el un titlu si putem spune ca a fost unul dintre jucatorii buni din prima era "rednic" la Dinamo. E adevarat: in ultima vreme n-a jucat el foarte bine, unii l-am blamat, chiar si eu l-am criticat insa el si-a facut treaba pe partea stanga; in aparare a fost constant, de exemplu nu l-am vazut precum pe blay sa faca pasul la offside dupa momentul pasei catre atacantul echipei adverse. In atac insa ii lipsesc acele centrari precise care l-au propulsat pana la echipa nationala. Probabil ca o fi si "distractia" asta o cauza, insa nu stiu ce sa cred. Au fost jucatori mult mai mari decat el care au avut probleme cu alcoolul chiar si drogurile si nu le-a influentat viata sportiva extraordinar de mult.
marcher
Nov 29 2008, 05:38 AM
QUOTE(COSMIN C @ 28 Nov 2008, 21:44)

Am senzatia....
Intr-adevar, e doar o senzatie. Ce-ai vazut tu, am vazut si noi si-o lume intreaga. Ce prejudiciu poti aduce unui club de pe locul 167 mondial, unui stadin de 60 de ani, celor 1000 de spectatori, unui actionariat pestrit si cu voia dumneavoastra, ultima pe lista, imaginii clubului, facuta harcea-parcea de toata lumea ( spectatori,lideri de galerie, actionari, rivali, sportivi)?
The Game
Nov 29 2008, 12:01 PM
Ideea e ca ce au facut ei e nesemnificativ fata de cum ne fac de ras borcea&co, prestatiile lor in teren, etc.
reddog88
Nov 29 2008, 12:21 PM
Pulhac merita si a fost sanctionat.El a iesit cel mai sifonat din toata chestia asta:a luat amenda 5 mii de euro ,a pierdut contractul cu gealan,a fost pus pe lista de transferuri pe deasupra e si accidentat.Cred ca si-a invatat lectia si de acum inainte se va gandii de doua ori inainte sa fac un lucru.Nu merita sa plece de la Dinamo pentru ca este un jucator esential.Prestatile lui pana acum sunt multumitoare.Sa nu uitam are unul dintre cele mai mici contracte si vorba lui Borcea "a dormit la Dinamo in timpul junioratului in camine printre gandaci si cu 3 paturi pe el".Deci nu se pune problema ca nu e dinamovist,problema lui e la "mansarda".
rew
Nov 29 2008, 01:26 PM
Ca a dormit cu gindacii nu il face mare fotbalist, dar ca are probleme la mansarda sigur nu-l ajuta si nici Dinamo nu poate ajunge mai departe cu jucatori ca al.
red_dogvitan
Nov 29 2008, 01:43 PM
In orice caz dupa parerea mea daca se va duce la vreo alta echipa din campionat va face o figura frumoasa dupa ce va reveni pe teren
Mister
Nov 29 2008, 01:52 PM
Nu merge scuza ca au cantat la caterinca.In primul rand, lipsa de seriozitate mi se pare la fel de grava ca si betia simturilor, mai ales pentru niste oameni platiti sa joace fotbal, nu sa se distreze pe seama lui.Nu mai vorbesc de faptul ca reactia lor este lipsita de respect la adresa suporterilor care ar prefera sa-i vada la fel de indarjiti si pe teren cum sunt la bautura.Se stie ca manelistii sunt oameni lipsiti de educatie, fara constiinta si care toata viata incalca normele bunului simt.Oricat de artificial ar parea acest bun simt, el trebuie sa existe intr-o echipa, pentru a nu se crea haos.Ceea ce s-a intamplat este o dovada clara ca Pulhac,Ropotan,Goian si Torje nu mai au ce cauta in echipa lui Dinamo.Daca as fi subiectiv, nu as vrea sa plece Pulhac si Torje, pentru ca nu avem cu cine sa-i inlocuim deocamdata, dar nu exista cale de intors si trebuie sa invatam sa simtim si gustul infrangerii...Sigur, actionarii sunt la fel de vinovati de ce se intampla la Dinamo pentru ca ei intretin intregul climat de instabilitate si haos, dar asta nu scuza cu nimic gestul jucatorilor.PLECATI NESIMTITILOR!
yami_rq
Nov 30 2008, 02:58 PM
Imi pare rau daca l-au exclus pe pulhac din lot ! E un dinamovist 100%...uitati-va la meciu cu steaua 4-2 la golu lu` catalin munteanu si niculescu ( golul 4 ) sa vedeti reactia lui PULHAC...!!!
http://www.youtube.com/watch?v=p58cROv-okYFz DinAmo
reddog_sv
Dec 1 2008, 02:53 PM
Pulhac e dinamovist si e exagerat sa fie exclus pentru o caterinca+betie+distractie dupa infrangere dar bine ca pleaca..foarte rau ca nu a plecat mai demult..poate sa traga pe nas sa cante ce vrea dar daca in 2 ani faci vreo 2 meciuri bune esti liber..
gavros
Apr 21 2009, 08:22 PM
cine la vazut pe Pulhac in meciul de la Dinamo 2
cum s-a prezentat in teren ?
Sledge
Feb 1 2010, 12:12 AM
Se pare ca a plecat si Pulhac in Spania, se pare ca actionariatul nostru continua transferurile bomba

. Nu e prea grava plecarea lui, daca din banii de pe el s-ar aduce alt fundas stanga. Cu siguranta s-a vazut din avion ca e departe de forma care l-a consacrat.
bibishte
Feb 1 2010, 01:05 AM
nu mai juca de multa vreme cu tragere de inima. avem pe craciun si diabate acolo, suntem acoperiti, zic eu..
trebuie sa crestem jucatori tineri, e ultima noastra sansa de reusita. celelalte echipe baga mai multi bani, sunt mai bine organizate, singura noastra sansa sa ramanem in elita fotbalului e sa rulam cat mai eficient generatii de dinamovisti. nu vreau sa-i vad plecand de tineri (cum a fost cu mitea, marica, etc), dar in cazul lui pulhac trebuie sa intelegem situatia.
tudor_spartanu
Feb 1 2010, 08:35 PM
a picat transferul...
a dat randament in meciul cu coreeni , se vede ca isi doreste un transfer afara
Sledge
Feb 8 2010, 08:17 PM
Suntem de rasul curcilor daca am ajuns sa aiba ambitie jucatorii si sa faca meciuri bune de dragul transferului in afara. Sincer sa fiu astia nici suporteri nu se numesc, poate doar mercenari, dar nici atat ca un mergenar lupta pentru banii care castiga ca sa castige mai mult, dar deocamdata cristi nu isi merita banii. Cred ca prin venirea lui Leonardo mai incepe sa joace si el....
Capirossi
Feb 8 2010, 08:17 PM
Nu a parasit cantonamentul din Antalya, nu a fost in Spania, sunt inventiile presei.
Mister
Feb 27 2010, 03:13 PM
Mi se pare mie sau Pulhac si-a revenit? Sper sa o tina tot asa, se vede ca e pregatit fizic. A inceput din nou sa faca incursiuni in ofensiva.
vega
Jun 30 2010, 03:58 PM
Gata,se pare ca Pulhac a plecat langa Danciu...
red_dogvitan
Jul 1 2010, 01:39 PM
Sa se duca ca si asa nu a mai dat randament de foarte mult timp......
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.