Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jocuri PC
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
super_dog
Mafia (Best Game), Counter Strike, FIFA 2006 si FIFA 06 World Cup, NBA Live 2006 . Astea imi plac in special.
ScorpyoN
QUOTE(bigbobo @ 7 Sep 2006, 15:27) *
Nu prea le am cu jocurile dar mi-a placut mult ROMA - Total War si Call Of Duty

La fel si aici thumb.gif la care se adauga Warcraft, GTA, CS , Heroes 3 si 5 si Worms bananasmile.gif
P.S. E Rome: Total war wink2.gif
BandiT
Max Payne 1 si 2 , Hitman 1 si 4,NFSMW, Medal of Honor,Call of duty 1 si 2...
shootere in general!
Mario
Solitaire si Minesweeper 010.gif 010.gif
Wlad_red_dog
Deus Ex, Deus Ex:Invisible War, Gothic (toate), Kotor(1 si 2)si TES:Oblivion
super_dog
Mai nou joc FIFA 07 si astept sa iau si NBA 07 (daca la jucat cineva sa-mi zica si mie daca merita ??? sa nu pierd vremea downloadandu-l stupidemoticon0rv.gif
DjMaXxXuU
Pana una alta.... SOLITAIRE e BAZA ! :))))) CS RULLZ :D
ebola
Lineage Chronicle 4 ( sau 5 ) ! Dar numai pe LOW .
ilievirgil87
HAITA_DINAMO.gif Cine vrea sa se inscrie in campionat de fifa 2007 on line ?

Regulile inscrierii: 1.Pentru a va inscrie trebuie contactat id-ul de yahoo messenger fcdinamohub.
2.Va alegeti un nick care va fi scris la rezultate si in clasament.
3.Trebuie sa aveti si id-ul de yahoo messenger al adversarului pentru a planifica cu acestia meciul si pentru a trimite rezultatul.

Reguli: 1.Este obligatorie jucarea a cel putin 2 meciuri pe saptamana.
2.Se joaca toate cele 18 meciuri (tur si retur), urmand ca ultimele 2 echipe clasate sa retrogradeze in divizia b.
3.In cazul in care nu puteti contacta un adversar, veti castiga meciul la masa verde cu 3-0.
4.Puteti alege ce echipe doriti in joc.
5.Jucatorul considerat gazda va face host-ul.
6.Castigatorul ligii va primi un cont de su, locul 2 un cont de op si locul 3 un cont de vip.
7.Daca un meci se intrerupe, de exemplu in minutul 60 atunci se incepe de la inceput si se joaca primele 30 minute din al 2-lea si se aduna scorul
8.Rezultatele meciurilor trebuie trimise de ambii jucatori pe id de yahoo messenger fcdinamohub sau pe dc++ pe hubul Dinamo Bucuresti (fcdinamo-bucuresti.no-ip.org) ownerului [-=Fc_Dinamo=-][OW]Lord_Red-Dog
9.Setarile de joc vor fi: Half Time Leght: 6 minute
Difficulty: World Class
Injuries: ON
Offside: On
Time/Score Display: ON

10.In caz de egalitate la sfarsitul celor 90 de minute, nu se joaca nici prelungiri nici lovituri de departajare.
11.Regulile pentru divizia b sunt aceleasi.
12.Primele 2 locuri din divizia b vor promova in prima liga.
13.Ultimele 2 din prima divizie vor retrograda in divizia a doua
14.Meciurile se vor disputa luni si joi.

mai avem nevoie de 9 oameni pt divizia a 2-a ....... HAITA_DINAMO.gif
ultras_Gerrard
unde ma pot inscrie? si inca o intrebare am: se joaca pe online sau prin multiplayer direct ip mersi HAITA_DINAMO.gif
ilievirgil87
schnautzer vb la id de mess fcdinamohub.. si este direct IP
edy
Ma bag si eu ball.gif
red&white
Jocurile,ne pasioneaza pe toti,spuneti parerea despre jocurile tale preferate,unul din jocurile care ma pasioneaza este Fifa 07,un joc real HAITA_DINAMO.gif
cipi 1988
Sa sti red & white ca si mie imi place foarte mult Fifa 07,este un joc aproape real HAITA_DINAMO.gif
Florin_Bogdan
intr'adevar un joc foarte bine realizat acest Fifa07.... si mie imi place foarte mult
red&white
Nu neaparat Fifa 07,orice joc HAITA_DINAMO.gif
gavros
a mai fost un astfel de topic.....mie imi place CS GTA si FIFA de ce nu!
super_dog
Poi daca tot e vb numa de FIFA 2007 cand bagam un multiplayer ???
Wlad_red_dog
Mhhhhhh, da FIFA 07. Parca era mai fain 06 pt ca acolo marcai mai greu, aici ma duc cu portaru si dau 3 goluri pe meci cu el 010.gif
Si daca vreti un joc adevarat jucati si voi Gothic(1 sau 2) sau Deus Ex.(1 sau Invisible war)

Si daca tot sunt aici stie careva daca a aparut Gothic 3?
FarfelkugeL
Bai deci vreau si eu Gothic! L-am avut pe CD insa l-am ratacit prin casa :(
Gothic 1, 2, sau 3 indiferent care!
Cine stie pe unde il gasesc sa imi dea un privat, ca maine plec la Bistrita si poate uit de topicul asta.
Catalin1984
Cel mai tare joc e Football Manager 2006..... am juns cu Dinamo sa iau in 5 ani liga campionilor sunt pe locu 2 in clasamentul cluburilor din lume... si multe altele. Asa ca va recomand jocu cu cea mai mare placere daca vreti sa va simtiti in pielea lui Mircea Rednic sau a lui Cristi Borcea pentru cateva ore pe zi. football.gif romania.gif
godzila
beerchug.gif cel mai bun joc e heroes 5
stef 22
e cineva jucator de hattrick?
biancap78
eu sunt jucator HATTRICK
Bascanu
si io!
hunter
si io joc hattrick de un an...da intru destul de rar pe site ...sunt prin liga a 7-a
stef 22
eu de curand am inceput sa joc si sunt in liga a 8-a ,cand mi-au dat echipa eram pe ultimul loc acum dupa 2 meciuri pe care le-am castigat am urcat 2locuri
sper ca sesonul viitor sa promovez ca acum nu am sanse
Florin_Bogdan
Cel mai tare joc.... este championship manager 2007.. se bazeaza p manager.. nu pe grafica .. cum o fac managerele de la EA SPorts !

QUOTE(Wlad_red_dog @ 20 Oct 2006, 8:07) *
Mhhhhhh, da FIFA 07. Parca era mai fain 06 pt ca acolo marcai mai greu, aici ma duc cu portaru si dau 3 goluri pe meci cu el 010.gif
Si daca vreti un joc adevarat jucati si voi Gothic(1 sau 2) sau Deus Ex.(1 sau Invisible war)

Si daca tot sunt aici stie careva daca a aparut Gothic 3?

Eu cred ca e invers.. marcai mult mai usor acolo la 06!
Aici in 2007 sunt suturile care iau efect real.. si sunt mult mai greu..
daca joci la amatori mi se pare normal sa dai gol cu portarull... ia joaca u la world class.. sa vezi acolo ;)
POOL
Fifa 07 cu patchul rlsp 2007 pentru a putea juca cu Dinamo. thumb.gif Eu la Fm 2006 am ajuns cu nu stiu cate miliarde de Euro Bank balance.. Singura faza naspa ii ca nu poti cumpara jucatori foarte buni. thumb.gif
gavros
a aparut ieri NFS Carbon bananasmile.gif , dar nam spatiu pe hard sa-l iau :( 010.gif
IceBraker
De unde il downloadezi gavros????Vreau si io
gavros
il gasesti pe oDC, are 4gb imaginea si 6 instalat
ScorpyoN
1. Cine joaca NBA Live 07 ?
2. A aparut Medieval 2: Total War bananasmile.gifbananasmile.gif
adebayor : haita_lui_odin
joc wow de rup! :)) (world of warcraft, sa nu se inteleaga ca "stalcesc limba romana" :P )
exagerez, joc cand apuc...
desigur pe server piratat, insa pe regele neincoronat al serverelor piratate :D
Wlad_red_dog
Stie cineva de unde pot face de jocul, imaginea sau tornetu de la Gothic 3?
Pt mine Gothic este the best game ever made
mihaiul90
QUOTE(POOL @ 2 Nov 2006, 23:15) *
Fifa 07 cu patchul rlsp 2007 pentru a putea juca cu Dinamo. thumb.gif Eu la Fm 2006 am ajuns cu nu stiu cate miliarde de Euro Bank balance.. Singura faza naspa ii ca nu poti cumpara jucatori foarte buni. thumb.gif

Eu am probleme mari cu banii la fifa 2007 la Dinamo. Imi da sponsorul foarte putin si trebuie sa platesc salarii mari. Din cauza asta a trebuit sa ii vand pe Radu Stefan si Predescu 256.gif ca nu mai aveam bani... oricum in 3 ani am reusit sa castig Champions League+campionat intr-un an si in ceilalti 2 am realizat eventul. Am modificat jucatorii sa ii fac la adevarata lor valoare astfel ca in anul 4 Ze Kalanga a ajuns sa aiba 93 la overall 010.gif
andy-mereudinamo
Stiti "REGISTRATION CODE" la fifa 2006 ca sa pot sa joc online?Va rog ziceti-mi-l si mie!! help.gif
gavros
QUOTE(andy-mereudinamo @ 17 Nov 2006, 19:59) *
Stiti "REGISTRATION CODE" la fifa 2006 ca sa pot sa joc online?Va rog ziceti-mi-l si mie!! help.gif

Nu iti trebuie nici un cod, nu da la online dai la multiplayer-->direct ip

CIne joca Fifa 07 , prv !?
ScorpyoN
QUOTE(ScorpyoN @ 14 Nov 2006, 22:32) *

Rectific, am jucat Medieval 2 si e mult prea tare bananasmile.gif
andy-mereudinamo
QUOTE(andy-mereudinamo @ 17 Nov 2006, 19:59) *

Pai da dar nu am retea.
mrbodo2002
QUOTE(stef 22 @ 1 Nov 2006, 11:57) *
e cineva jucator de hattrick?

Da,eu...Prin divizia a VI-a! beerchug.gif
radu
Da solitare nu mai joaca nimeni? =))
stef 22
QUOTE(mrbodo2002 @ 26 Nov 2006, 12:45) *
Da,eu...Prin divizia a VI-a! beerchug.gif

Pai inseamna ca esti destul de bun.Eu din pacate sunt in ultima divizie dar abia de curand am inceput sa joc.
Sper sa promovez.Poate te fac un amical odata dar sa ai mila ca sunt la inceput icon_wink.gif
gavros
cu ce sa manaca jocu ast. .....
stef 22
Pai intra si tu pe http://www.hattrick.org si o sa vezi.
Eu unul zic ca-i destul de misto thumb.gif
mihaiul90
M-am inscris si eu beerchug.gif Acum astept sa primesc echipa... Cam in cat timp imi trimit mail-ul ala de inregistrare a echipei ?
Bascanu
dureaza ceva....
super_dog
QUOTE(ScorpyoN @ 14 Nov 2006, 22:32) *

Io joc NBA
stef 22
QUOTE(mihaiul90 @ 26 Nov 2006, 21:20) *
M-am inscris si eu beerchug.gif Acum astept sa primesc echipa... Cam in cat timp imi trimit mail-ul ala de inregistrare a echipei ?

La mine a durat cam o saptamana si cateva zile.
mihaiul90
Pai o sa astept atunci... Am dat numele echipei Dinamo Giurgiu bananasmile.gif O mai avea cineva numele asta la echipa ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.