Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Argentina sau Brazilia?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
luka
Vreau sa aflu favorita voastra dintre cele doua...Dintotdeauna m-am intrebat ce parere au microbisti despre rivalitatea asta si pe cine prefera.Ori poate aveti alta echipa preferata din America de Sud...Eu am o antipatie profunda pt. una din echipe si tin mult la cealalta,o sa argumentez dupa ce vad cateva pareri de-ale voastre...
rew
A R G E N T I N A

In primul rind pentru Maradona si pentru primul Campionat Mondial pe care l-am vazut, Mexic ' 86,.
junior
ARGENTINA (prea se ţin tari brazilienii!!!!!!! 149.gif )
Argentina - Brazilia 3-1 !!!!!!
kacio
Peru
Dumi-DC
Argentina si Urugay niciodata nu am tinut cu Brazilia
Golden
Brazilia :)
sa fiu yo singur :)
luka
Spre bucuria mea vad ca in majoritate,tineti cu Argentina...Niciodata nu mi-a placut Brazilia,atunci cand joaca se gasesc amatori si microbisti de weekend care sa tina cu Brazilia doar pt. renumele ei,pt. ca "ar juca cel mai frumos fotbal" si pt. vedetele ei.Brazilia pentru mine e un fel de steaua...In plus are si un bulan fantastic pe cand Argentina desi joaca de cele mai multe ori extraordinar,are parte de ghinioane.Asa ca urmarind jocul de alaltaieri si uitandu-ma cum primeau R. Carlos si Roque Junior mingea printre picioare,m-am simtit razbunat...
bogdan.tody
cu Brazilia pentru renume 010.gif
Dust
mie imi place brazilia :D:D:D
Vlad89
Io zic Brazilia .. doar pentru ca il are pe Ronaldino.
ucu
Din astea doua cu siguranta ARGENTINA nana2.gif
dinametuu
ARGENTINA - FOTBAL SPECTACOL!
Fuji4Dinamo
Ronaldinho Robinho Adriano R Carlos Emerson Kaka sunt niste nume... deci BRAZILIA
LAZIO
bineinteles argentina .........pt ca joaca fotbal adevarat si nu sunt numai vedete si fitosi ca la brazilia!!!

ba apropoooooooooooooooo...............imi vreau poza inapoi.....dinametuu/////////////este a mea ciorditorule bananasmile.gif !
nu glumesc si nu negociez pt asta e poza mea de cand s/a deschis forumul.......clar?cum pot sa o recapat?astept raspuns de la moderatori! 149.gif
luka
E interesant sa vedem ce v-a fi la Cupa Confederatilor ce incepe azi.Favorita mea oricum e Argentina dar e interesant sa vedem si comportarea Greciei...Alte doua echipe interesante ar fi Australia si Mexic.Oricum chiar daca trofeul asta nu-i asa important pt. noi microbisti e un cadou binevenit mai ales ca ne asteapta o perioada fara fotbal.Si vad ca deocamdata in preferintele voastre conduce Argentina thumb.gif
-vlad-
Brazilia
luka
O noua pagina din razboiul argentiniano-prazilian se v-a desfasura miercuri dupa acel 3-1 de acum o luna.E f. interesant cum vor juca prazilienii dupa aceea umilinta,sper la fel de prost nana2.gif
DiliBili
Argentina
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.