Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cum trebuie jucat?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Parerea mea ca joi Dinamo trebuie sa inceapa meciul creind un presing total jucatorilor letonieni. Trebuie sa incepem in forta, sa atacam cu toate liniile si sa nu ne oprim pina cind deschidem scorul. Totul insa cu un presing ucigator la mijlocul terenului.
Anonymous
QUOTE(florind77)
Parerea mea ca joi Dinamo trebuie sa inceapa meciul creind un presing total jucatorilor letonieni. Trebuie sa incepem in forta, sa atacam cu toate liniile si sa nu ne oprim pina cind deschidem scorul. Totul insa cu un presing ucigator la mijlocul terenului.

As ar trebui, si o morisca de pase prin deviere la firul ierbiii, dar e greu cu mijlocul pe care -l avem la ora actuala. Singurul jucator care facea pressing si alerga DIOP l-au aruncat ca pe o masea stricata.

Eu cred ca o sa fie dezastru. Andone nu-i cunoaste pe Metalurgs, si a mers pana-n Letonia... El zice ca vrea 3-0, sa vedem...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.