Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fenomenul Ultras
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
delincventu
Mentalitatea Ultra
:angry:
delincventu
Incidenete-n capitala,
DomINAMO
moare limba romana de tarshala...
bogdan.tody
offtopic.gif
verystrange.gif
lory_dinamo
microbisti infocati.... complaining.gif
LAZIO
ba da voi va plictisiti rau de tot!!!!!!!!!!!!!!!!!
icepeti subiecte dastea in care nu aveti nimic de spus si scrieti cate 2 cuvinte!!!!!!!!!!!!! gunshot.gif
ba sunt deja 50 de subiecte incepute despre care putem vb!!!sau vreti sa batem un record????????e de kkt faza asta uitati-va si voi ce s-a scris pana acum si sunteti deja 4-5 care ati scris!!! nono.gif
Kroegger
Bha dak deschideti un subiect....Povestiti...Incidente sunt destule...La Pitesti, la Galati sau Supercupa!
ZOCCOLO DURO
si gabori pe site sunt destui ...si celule sunt destule....si verze care vor subiecte interzise etc
LAZIO
010.gif toti vor sa auda incidente pe site dar cand e vorba de scandal ramaane peluza goala!!!!!!!!!nu mai vb ca se uita riscurile de ai baga pe altii in rahat atunci cand vb despre ei si ne laudam cu faptele lor de care sunt straini asa in gura mare si in vazul tuturor!!!!!!!!! nono.gif
ZOCCOLO DURO
incidentele sunt facute pentru apararea idealurilor, pt. apararea culorilor, pt orgogliul nostru nu pentru reclama... prea greu pt. multi...ultrasii nu sunt scandalagi sunt oameni cu mandrie ...
LAZIO
010.gif
am si io mandria mea!!!!!!!! icon_lol.gif
ZOCCOLO DURO
orgoglioso di essere laziale !!!!!!!!!!!!!!!
LAZIO
argument.gif anti roma=merda!!!!!!!!
ZOCCOLO DURO
e roma merda roma roma merda....
ZOCCOLO DURO
finche vedrai
curva sud, curva de merda
romanista toppo di fogna
sei la vergogna di sta citta
Kroegger
Merda Lazio! :) bine si Merda Roma! 239.gif
FarfelkugeL
mua..
cate incidente aici...
LAZIO
DA CE MA TU VREI INCIDENTE PE SITE? 010.gif
MERGI SI TU LA CATEVA MECIURI CU SPURCATII SI CIORILE SI O SA VEZI INCIDENTE DC STII UNDE SA MERGI!!! icon_lol.gif
ADEVARUL E CA DE CAND MERG LA STDION<SI SINCER NU AM PIERDUT NICI UN MECI CU SPURCATII SI CIORILE IN ULTIMII 6 ANI....ABSOLUT NICIUNUL>>> 010.gif NU AM AVUT NOROCUL SA VAD NICI MACAR UN SCANDAL, O BATAIE , CEVA 010.gif ..........CE CIVILIZATI SI CUMINTI SUNT CAINII ASTIA!!!!!!!! icon_lol.gif
ZOCCOLO DURO
ce fenomen ultras...dupa ce am vazut si citit ce s-a intamplat intre brigate si leaderii din pch ...dupa cate s-au intamplat in trecut intre sud si nord....stau si ma gandesc...nu e mai bine sa vii singur de nebun la meci? ca cetatenii de care radeam in trecut? mai bine e asa....cetateneste....m-am scarbit ...in tara asta de kakat numai oameni de rahat...numai interese si toata lumea sufera de invidie...
area51
N-am stiu unde sa postez asta : " AZI ORA LOCALA 10.50 DINAMO A AJUNS SI PE ELBRUS-5642M !! NU SE POATE SUNA...DOAR SMS. NU STIU CAND VIN CA E POS SA MERG LA MOSC. HAAI DINAMOOO " Mesaj complet trimis azi prin sms din Caucaz de Ludovic-Iasi .... vom reveni cu poze...
kacio
si ce treaba are una cu alta ?
ZOCCOLO DURO
mda...
fiecare cu cel doare...ffancULO
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.