Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Noul Forum
Comunitatea virtualć a suporterilor dinamoviŗti > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
Sezran
După cum vedeţi, am instalat un nou forum. Am importat din forumul vechi aproape totul: conturi, topicuri, mesaje, mesaje personale. S-au şi pierdut cīteva lucruri: īn primul rīnd avatarurile. Nu am putut păstra legăturile īntre conturi şi avataruri dar am salvat marea majoritate a avatarurilor īntr-o galerie separată: Old_avatars. Īn plus am adăugat cīteva galerii cu avataruri din care puteţi alege. Nu veţi mai putea īncărca avataruri de la distanţă, dar puteţi să le trimiteţi prin e-mail administratorilor care le vor īncărca pentru voi.

Scrieţi aici orice alte nelămuriri legate de noul forum şi ne vom strădui să le rezolvăm.
adinamo
cum mai pot vedea site-ul normal fara sa intre automat in forum?
Florin
a fost o chestie de 5 minute
acum e totul ok :icon_wink:
Dumi-DC
Nu-mi place ca nu-mi merge avatarul si pt ca e cam prea intuneric ori eu nu sunt nici rocker,nici fan scream,1,2,3 dar e adevarat imi aduce aminte de razboiul stelelor si asta e bine Nu-mi place ca au disparut si unele din smilies si ca totul e in engleza ceea ce face ca forumul sa para mai formal
Sezran
pentru partea cu intunericul (misto spus) ai solutia folosirii altui skin, mai luminos. daca gasesti unul mai placut decit ce avem acum aici, spune si poate il incarcam.

avatarul are limite de dimensiune. vad ca acum ai un avatar, dar care pare copiat de pe forumul oficial. cred ca ar fi bine sa il schimbi, acolo e in categoria rezervate.

smilies ... ai dreptate. au disparut. asta doar temporar. o sa fie din nou.
limba engleza ... nu am gasit un pachet de limba romana. adica am gasit unul mai demult dar nu mai stiu unde. daca afli unul te rugam sa ne anunti. oricum, intentionez sa traduc interfata (nu prea am incredere in traducerile de-a gata).

multumim pentru sugestii.
Dust
heh...dragutz
Dumi-DC
Nu-mi schimb avatarul, eu il folosesc de cand am intrat prima oara pe forum nu-l foloseste nimeni in afara de mine, asa ca nu cred ca e vreo problema. In rest deja m-am obsinuit cu noul forum. e fain
bogdan.tody
intradevar. e frumusel noul forum
BogdanT
QUOTE(Dumi-DC @ 5 Jun 2005, 11:06 AM)
Nu-mi schimb avatarul, eu il folosesc de cand am intrat prima oara pe forum nu-l foloseste nimeni in afara de mine, asa ca nu cred ca e vreo problema. In rest deja m-am obsinuit cu noul forum. e fain
*

asa cum am mai spus, ai dreptul sa il folosesti pentru ca este de folosinta public, dar nu ai dreptul sa il modifici...
autoru`
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.