Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce skin vă place?
Comunitatea virtualć a suporterilor dinamoviŗti > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
Sezran
Vă rugăm să alegeţi skin-ul implicit al forumului. Indiferent care va fi acesta, fiecare utilizator va putea să īşi aleagă oricīnd orice skin doreşte (din cele disponibile) pentru a vedea forumul.
Dacă aveţi alte preferinţe decīt cele deja disponibile, daţi-ne un link, poate īl īncărcăm aici (sau poate nu :P ).

P.S.: Puteţi alege skinul pe care doriţi să īl folosiţi din portalul forumului sau din colţul stīnga jos al oricărei pagini a forumului.
kush
mie mi se pare cel mai dragutz dinamomania e si in ton cu site-ul !
nana2.gif
englandunited
DinamoMania e cel mai nice dintre toate ! Felicitari Sezran ! Cool acest Invision Power Board dar acest skin este mai cool ! ball.gif
Sezran
QUOTE(englandunited @ 8 Jun 2005, 02:36 PM)
DinamoMania e cel mai nice dintre toate ! Felicitari Sezran ! Cool acest Invision Power Board dar acest skin este mai cool !  ball.gif
*

daca te referi la skinul DinamoMania, atunci felicitarile trebuie adresate lui Adrian.
daca te referi la DinamoMania RedAlert, e foarte putin modificat fata de original asa ca felicitarile nu-si au locul.
bogdan.tody
dinamomania e cel mai tare bananasmile.gif
englandunited
Ma refer la skinul DinamoMania , deci ...felicitari Adrian ! thumb.gif
bogdan.tody
si eu tot la skin ma refeream. bravo adrian beerchug.gif
cocomarlu
Dinamomania.. beerchug.gif bananasmile.gif
bogdan.tody
vad patru care au optat pt dinamomania dar numai trei care au votat axe.gif
BogdanT
imi place si skinul DInamoMania , dar mi se pare ca headerul de img este usor perimat, si poate ar fi mai potrivita alta imagine...
eu personal il prefer pe RedAlert thumb.gif
vlad
Sincer sa va spun nu-mi place nici unul! ce ar fi daca l-ai baga in lista skinuri shi pe ala vechi ? thumb.gif
Sezran
"ăla vechi" era o chestie pentru forumul phpbb. pentru ipb a construit adrian skinul dinamomania, care, eventual, poate ţine loc de "ăla vechi".
vlad
da. ashea mai merge! beerchug.gif
dinametuu
"blood wine" mi se pare destul de k_lumea, desi nici unu` nu e 100% pe placul meu!
Dumi-DC
Dinamomania imi aduce aminte de vremurile bune de altadata are votul meu bananasmile.gif
COSMIN C
Am votat DinamoMania Red Alert, desi e cam "negricios ''pentru ochii mei.
Cand ma doboara oboseala trec pe Dinamomania!
La urma urmei, important e ca avem de unde alege ! bananasmile.gif
Felicitari !
dinametuu
pana la urma cand se termina sondajul??...sa vedem si noi fata noua..
Sezran
Niciodată. Oricum 27 de voturi sīnt mult prea puţine. Asta īnseamnă că lumea nu e interesată de skin. Skinul care este acum pe locul 1 este cel pe care īl vedeţi ca implicit, dacă nu aţi ales nimic.
Īn listă vor rămīne mai multe ca sa aveţi de unde alege. Nu va fi unul singur, impus de noi. Eventual vor fi şterse cele fără voturi, dar mai e pīnă atunci.
Vlad89
DinamoMania ....
Diabolik_kidd
Mie unul cel mai calumea mi se pare Dinamomania.
P.S:Felicitari pentru toate skinurile,toate sunt frumoase.Tineti-o tot asa. beerchug.gif
whisper
Red alert este cool.....dac obosesc schimp pe dinamomania. Misto' baieti!!!! Thank's bananasmile.gif
LAZIO
010.gif nici unul!!!!!!!!!!!!!!!
asta pt ca prea va lauda toti!!!!!!!!! icon_lol.gif
alexyutza
010.gif ce figura esti lazio....
redmania ii cel mai fain!
alexyutza
glumeam : dinamomania dar si red alert
Vladinho
Dinamo Mania imi place :D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.