Anonymous
Aug 3 2003, 04:02 PM
dupa meciul de simbata se poate spune ca putem fi optimisti pentru noul sezon...echipa a arata ca poate sa joace bine si tinand cont ca sunt jucatori care au jucat pentru prima data, cum e Okunowo, sunt sperante ca se poate si mai bine
whitefang
Aug 4 2003, 11:16 AM
Desi nu-mi exprimasem parerea in legatura cu Fl. Petre, tindeam sa nu-i dau dreptate lui Florin care-i tinea mereu parte. Sant in continuare impotriva jucatorilor conflictuali care pot provoca dezbinare in interiorul unei echipe si credeam ca Fl. Petre are prea multa personalitate in raport cu ce aratase in ultima vreme pe teren. M-am inselat si recunosc asta, desi nu o spusesem. Petre a fost cel mai bun jucator al nostru in meciul cu Rapid si chiar a demonstrat ca este unul din putini jucatori din lotul nostru capabil sa destabilizeze o aparare, omul ultimei pase. Poate daca juca si Tames jocul nostru ar fi fost mult mai limpede in fata careului rapidist, poate ne trebuie inca o minte limpede la mijlocul terenului, sau poate trebuie doar sa adunam cat mai multe jocuri pentru creerea automatismelor. Altfel sant multumit de cum arata Dinamo acum si ma bucur ca i-am tinut parte mereu lui Andone si am crezut in el. Ma bucur ca acum avem aparare si probabil in curand dupa omogenizare, va fi cea mai buna aparare din campionat. Pe baza ei se poate construi o echipa foarte buna. Din noi veniti, Delwarte mi s-a parut totusi cam nesigur, mai ales atunci cand iese la centrari. E deficitar la capitolul asta si pe langa asta isi mai accidenteaza si colegii de echipa!. Pe ansamblu insa cred ca in curand vom avea motive de bucurie si trag sperante, ca in timp numele de Becali sa nu mai produca "dependenta" la Dinamo.
[b]FORZA DINAMO
alex bv
Aug 4 2003, 03:20 PM
nu pot spune ca Dinamo a jucat rau , insa cu parere de rau, rapid acopera mai bine terenul , sunt mai omogeni , se vede ca se gasec mai usor, Rednic e peste Andone ca antrenor ......., cat despre achizitii, in viata mea n-am vazut in ro. un fundas mai elegant ca Okunowo , imi plac si Delwarte si chiar si Meride cu toate ca mi se pare lent, totusi amandoi acopera bine terenul si intr-adevar sunt sperante in ceea ce priveste apararea si din cate am inteles mai exista si Iordache despre care s-a scris numai de bine , problema e ca in afara astora chiar nu mai e nimeni.......,cat despre Danciulescu , chiar sper sa nu mai apara in primul 11 , ce sa-i faci rapid joaca cu niculae si bratu , la noi Marica si Zicu fac tusa .........., ghici cine vinde jucatori cu 3 milioane $ afara........., asta e
oricum cu sintagme de genul "un dinamo de vis " nu pot fi de acord......, cu toate ca s-a jucat bine , insa pana acolo mai e mult, mult ..........,SI INCA CEVA SPER CA FL. PETRE LE-A DAT PESTE NAS CELOR CARE L-AU CONTESTAT .............., CHIAR MI SE PARE ALATURI DE STOICAN poate fi pus in valoare ca altadata