Anonymous
Sep 10 2002, 07:39 PM
Gigi Netoiu a declarat marti seara ca Dinamo intentioneaza sa-l cumpere pe Dorinel Munteanu!
Ar fi si cazul...m-am saturat de Frasineanu, Barcuan si altii.....
Sezran
Sep 12 2002, 07:54 AM

:x
cica si dinel staicu il vrea, pentru craiova. mai mult, deja l-a contactat. sper sa vina la dinamo, dar daca se va duce la craiova sper ca nu va avea primi din partea noastra, a dinamovistilor, acelasi tratament de care "beneficiaza" gica popescu din partea craiovenilor. tare mi-e teama ca dinel staicu va plusa la oferta oricit, mai mult decit va oferi netoiu&borcea, doar pentru o lovitura de imagine care sa "contracareze" venirea lui gica popescu la dinamo.
pretender
Sep 12 2002, 03:21 PM
Sper sa il convinga sa vina la Dinamo, nu de alta, dar cam suferim pe stanga. Talvan e deja batran, iar Frasineanu e varza (O.T. : nici cu Barcauan nu mi-e rushine). Ar fi o achizitzie excelenta.
Anonymous
Sep 13 2002, 09:43 AM
Cred ca ar fi ceva bun, dar nu credeti ca ar fi si mai bine sa aducem tineri care sa se formeze si sa faca o echipa cum trebuie?
Daca am aduce 5 tineri, unul din ei sigur s-ar remarca, poate chiar 2 si atunci cred ca am fi mai castigati.
Cati ani credeti ca o sa mai poata juca Dorinel Munteanu? Ca si Gica Popescu, nu zic ca e rau, dar inafara de mentalitate si sfaturi nu stiu daca mai au ceva ...
gca
Sep 13 2002, 10:33 PM
eu nu zic, au experienta, alta mentalitate, dar parerea mea e ca daca aducem numai batrani la echipa nu am alege varianta castigatoare... maine poimaine ne trezim fara echipa... si o sa dam din colt in colt, si iar o sa strabatem o perioada de "formare a echipei"...
Anonymous
Sep 14 2002, 11:11 AM
Asta cu tinerii trebuia facuta de la inceput. Nu trebuiau adusi jucatorii de la Craiova, promovati tinerii: Zicu, Baltoi, Vatavu, Marica, Mitea, Pulhac, Ilin, etc...un an, doi nu am fi obtinut mari rezultate dar dupa aceea am fi avut echipa!
Dar probabil tot la asta se va ajunge dupa ce vor fi vinduti afara Stoican, Grigorie, Frasineanu (cine il va cumpara?), etc...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.