mari_the_d0g
May 29 2005, 12:03 AM
De ce intotdeauna in Romania cand ceva merge bine trebuie stricat? de ce trebuie mereu sa existe certuri? si mai ales de ce sunteti adeptii cenzurei? am fost total dezamagit sa vad cum articolele de pe fostul www.dol.ro au tendinta de a ridica in slavi conducere...ceea ce s-a intamplat cu site-ul a fost aproape asemanator cu ceea ce s-a intamplat la noi in peluze!! am fost scarbit sa vad cum anumite posturi d-ale mele atat pe forum cat si la comentarii au fost sterse doar pentru ca atacam anumite persoane din conducere. si mai dezamagit am fost cand am cittit comunicatul de pe gașca slugilor proaste in care se facea apel la conducerea clubului(stiti foarte bine despre ce e vorba). in aceste circumstante v-ati pierdut enorm credibilitatea, iar eu voi inceta sa mai postez pe acest forum, in care cenzura este ca la ea acasa, suporterii nefiind liberi sa-si spuna in intregime parerea....nu m-ar mira ca acest post sa dispara imediat sau sa fiu banat, insa nu ma intereseaza, pentru ca dupa cum am mai spus nu voi mai posta aici! eu doar am vrut sa-mi exprim regretul fata de situatia din momentul de fata, cel mai popular site de suporteri din Romania fiind zdruncinat. nu stiu exact cauza si nici nu ma obosesc sa aflu toate detaliile, cert este insa ca acest Dinamo-mania este doar o umbra la ceea ce a fost, si mai cert este ca in ultimul timp dreptul la libera exprimare a fost incalcat, stiti foarte bine unde, stiti foarte bine cum, eu la randul meu am dovezi si am simtit-o pe pielea mea...pacat !!!!
discobolus
May 29 2005, 01:20 AM
Mari,
Sa stii ca nu e asa si o sa te convingi singur. NU inteleg ce zici tu ca ridicam in slavi conducerea. Am pus poza cu ei in zeghe si dupa gratii. Dar noi, spre deosebire de altii, putem vedea si partea buna a lucrurilor, ca si pe cea rea.
Iti dau un exemplu simplu, au fost multi contestatari dinamovisti care ziceau ca uite ce bun e Jiji la steaua si ca asa ceva ne trebuie si noua. Ai fost si tu printre ei ? Eh, iti mai trebe Jiji la Dinamo ? Sa fim seriosi.
A injura tot timpul si a fi vesnic nemultumit nu e o solutie buna, dupa parerea noastra. Daca noi nu scriem exact ce vrei tu asta nu inseamna ca suntem slabi. Nu inseamna ca suntem cumparati, asa cum am fost acuzati de unii oameni mai lasi.
Situl asta este pentru toti cei care vor sa-l acceseze. NU doar pentru unii care oricum ar fi tot nemultumiti ar fi. Daca te legi de comunicatul nostru sa stii ca era sa fim in plop. La cata informatie si trafic aveam (si o sa mai avem) un hosting costa 200$ pe luna. Esti cumva dispus sa platesti abonament pentru a vedea ceva aici ? Nu stiu si de fapt nu ma intereseaza. Deci era sa fim in plop cu hostingul si de aia am zis ca nu stim daca clubul ne ma mai ajuta cu asta. Hostingul a fost asigurat de ei de la inceput si nu era nici un secret pentru nimeni. In nici un alt mod nu s-au implicat in redactarea sitului si cand au vazut ca e in pericol de disparitie ne-au ajutat din nou sa il punem pe picioare. Stii de ce ? Pentru ca situl suporterilor ei il considera deosebit de necesar, o voce, un ochi care vede si are pareri pertinente. Te rog uita-te pe forumul FCDINAMO si ai sa vezi ce pozitie au.
Mai spune-mi tu ce intelegi prin libera exprimare. A injura 24/24 indiferent de situatie ? Mai spune-mi cum ar fi o situatie care te-ar multumi, cu Dinamo si cu situl nostru.
mari_the_d0g
May 29 2005, 10:38 AM
prin exprimare libera inteleg a-mi spune parerea civilizat dar ferm. eu singur recunosc ca in unele momente am intrecut limita bunului simt in posturile mele, insa ceea ce condamn eu este faptul ca au fost destule cazuri de articole care dispareau, si mai grav a fost cand noul site- Dinamo-mania a fost pus in functiune, iar la comentarii posturile care va criticau dispareau in 2 minute, voi lasandu-le doar pe cele de lauda, doar pe cele ce va felicitau. Indiferent cat vei nega tu acest lucru eu stiu sigur ca este adevarat. Tie ti se pare normal acest lucru? A doua chestiune: toata lumea stie ca voi (in afara de vlad) locuiti in afara granitelor tarii. Astfel voi nu aveti aceleasi informatii ca noi, cei care mergemn la meci etapa de etapa. Voi nu vedeti intreaga realitate. de aceea raman la parerea ca acest site nu se poate adresa decat cainilor din afara, care trebuie sa afle ultimele stiri, sa fie la curent. ai zis ca trebuie sa vedem si partea buna a lucrurilor. bun! eu sincer as vrea sa o vad insa nu prea pot. am luat cupa si asta e bine. insa sa nu uitam de semifinala cu national. cel mai penibil lecru mi s-a parut cand l-ati felicitat in cel mai sincer mod pe mizeria numita bADEA pentru ca a cerut rejucarea semifinalei cand era clar pentru o lume intreaga ca el apeleaza doar la o diversiune. asta cum mai e? nu l-ati ridicat in slavi? unde mai pui ca in europa nu facem nimic, unde mai pui ca imaginea clubului a fost afectata serios de actuala conducere cu djihaduri cu pregatiri pt UCL, iar stadionul Dinamo se afla intr-o stare execrabila. se chinuie de un an sa faca un sector de 500 de locuri in PCH. asa ca eu cred ca aveti ochi de soim de vedeti "o anume parte buna" in toate astea....acest sezon va ramane una din cele mai proaste amintiri ....
Sincer eu cred ca v-ati pierdut credibilitatea in proportie de 50% in acest moment, in special in randul celor din tara, care vad mult mai clar lucrurile. imi pare sincer rau ca a trebuit sa se ajunga aici, insa asa se intampla mereu in Romania. eu ii cunosc pe baietii ce alcatuiesc www.dol.ro pe stadion, insa parerea este a mea personala si nu este influentata de ei. am mai auzit anumite lucruri insa nu sunt eu in masura sa judec aceasta situatie, eu nefacand parte din ea. Tot ce pot sa spun e ca voi nu vedeti realitatea 100% , iar acest lucru nu vi-l spun doar eu, ci pot sa-l spuna absolut toti cei care vin la stadion etapa de etapa! hai noroc!
p.s.: eu niciodata nu-mi voi dori pe cineva ca jiji la Dinamo, insa intre el si borcea nu vad diferente prea mari...
Arlin
May 29 2005, 12:59 PM
daca ai venit aici ca avocat al prietenilor tai din www.dol.ro pe stadion, iti bati gura de pomana. te-au "inarmat" cu "argumente" false.
de unde "stii tu sigur" ca s-au sters comentarii negative? eu nu am vazut decit unul si este acolo bine-mersi. nu l-a sters nimeni si nici nu l-a injurat cineva. evident ca a fost contrazis, dar asta e altceva. ceea ce nu se poate spune despre prietenii tai, care au recurs imediat la "ban", stergerea de mesaje si topicuri intregi in cazul celor care nu au fost de acord cu manevra lor, inclusiv amenintari pe fata ca vor "filtra" tot ce nu le convine.
ai citit cu atentie primul articol dupa revenire? a fost ridicare in slavi sau coborire in genune? ia uita-te in arhive si spune-mi si mie cite articole de ridicare in slavi gasesti? eu iti spun cite articole critice sint. repeti ca papagalul propaganda care ti-a fost servita de prietenii tai. am citit atitea minciuni pe forumul lor cite nu am auzit intr-un an intreg.
daca ai impresia ca zvonistica din tribuna si propaganda de grupulet ultras tine loc de adevar, priveste cu atentie ce s-a intimplat la sfirsitul ultimei etape
Cainele
May 29 2005, 01:38 PM
@arlin: esti o clona...sau mai rau ...esti jalnic...te bagi aiurea in discutie si jignesti gratuit....nu as fi intervenit , dar in momentele cand cineva sare calul si ataca degeaba o fac.
Posturi s-=au sters ...si probabil se vor mai sterge ( intentionat sau nu asta ramane de vazut). Mari nu a venit ca avocat , pentru ca cei din www.dol.ro ( din care fac parte cu mandrie ) nu au nevoie de avocat, ne putem exprima si singuri punctele de vedere.
Cine se va uita atent va observa ca AICI se tot discuta despre www.dol.ro pe stadion de parca am fi platit pentru publicitate.
[b]<primul avertisment verbal>
Arlin
May 29 2005, 02:55 PM
hop inca un avocat. ai vazut tu ca s-a sters ceva? se discuta aici, pentru ca dincolo ati sters topicul cu totul si ati si banat un utilizator. iar cosmin al vostru ameninta pe fata ca va filtra mesajele.
ai reusit sa scrii citeva rinduri in care nu ai spus nimic. doar ai batut apa in piua.
Cainele
May 29 2005, 05:04 PM
mai...eu bag de seama ca esti idiot...cum p**a mea nu s-a sters?!!!! "s-a sters in draci" pe fostul www.cucuriguboys.net de catre "tatucii" de acum ai dinamomania...deci pana la urma oi fi eu avocat dar tu esti idiot penru faza asta...e clar?
[b]<primul avertisment scris>
Arlin
May 29 2005, 05:18 PM
intrebare de 100 de puncte pentru catelushul timpit de soare: cite cartonase rosii meriti pentru modul asta de exprimare? de aia ati fugit si ati furat domeniul: pentru ca aici nu vi se permite sa fiti huligani.
daca soarele ti-a lasat destula minte, mai citeste odata despre ce stergere e vorba: despre presupuse comentarii sterse dupa ce au reusit sa repuna site-ul inpicioare, ca urmare a sabotajului vostru. in nici un caz despre ce s-ar fi sters inainte.
cred ca si acum, ca si inainte, exprimarile suburbane care te caracterizeaza merita mai rau decit stergere: plus ban, plus doua palme pe ceafa (la prima abatere). la halul in care scrii nu ma mir daca ai avut mesaje sterse. aoleu, am uitat: tu erai moderator siincurajai tigania pe forum. mai bine pune-l pe cosmin sa te filtreze. pare sa aiba mai mult cap decit o sa ai tu vreodata.
[b]<primul avertisment verbal>
Cainele
May 29 2005, 05:24 PM
@arlin :
singura ta vina este ca existi...esti doar un pion in mana unora... repet un retard ca tine nu are cum sa gandeasca...cere doar sfaturi la unul si la altul...in rest despre bannarea mea nu e o paguba...tigania nu am inventat-o eu pe forum (si de asemenea nici nu am incurajat-o)...dar despre palmele dupa ceafa vorbim fata in fata, stii unde sa ma gasesti nu este asa?
[b]<al doilea avertisment scris = suspendare 2 saptamini>
Cainele
May 29 2005, 06:52 PM
de ce am luat rosu??? explicati...cine m-a banat? ia sa vedem un raspuns....cu putere de raspundere :D
Haita
May 29 2005, 07:33 PM
[b][i] Cainele, ai fost banat pentru limbajul indecent folosit si injuriile aduse unui partener de forum. Se vad cartonasele pentru "prestatia" ta.
Te-as ruga sa nu intinzi coarda si sa incerci sa postezi de pe alte IP-uri ca sa nu fim nevoiti sa-ti banam si numele.
Ai o pauza de 2 saptamani, timp de reflectie la modul in care trebuie sa dialoghezi cu alti membrii ai forumului. Daca dupa acest timp de 2 saptamani, vei avea aceeasi atitudine banul va devine permanent.
Mutumesc ptr. intelegere.
ucu
May 29 2005, 08:03 PM
mari,nu te supara dar motivul pentru care ai sa incetezi sa mai postezi mesaje este cel putin stupid.In primul rand nu cred ca exista vreun dinamovist(poate in afara de rudele lui Borcea)care sa nu vrea plecarea actualilor conducatori.Apoi hai sa fim seriosi au aparut multe articole in care cei din conducere au fost contestati.Ai mai spus ca ti s-a parut penibila reactia administratorilor la cererea de rejucare a lui Badea.Este drept ca nici Badea nu este conducatorul ideal dar reactia lui dupa acel meci este una frumoasa chiar daca a fost doar o diversiune.Acea reactie era menita sa mai curete imaginea echipei si de acea este laudabila.In privinta cezurarii mesajelor ai dreptate:au fost multe mesaje cenzurate dar ele au fost cenzurate cu un scop,spre binele dinamovistilor.Eu nu cred ca vrei sa revezi la nesfarsit mesajele unor stelisti care ne injura pe toti,sau sa vezi conflicte interminabile intre dinamovisti.Sper sa te razgandesti,sa mai postezi mesaje si sa te gandesti ca nici rolul administratorilor nu este usor.Nu este simplu sa impaci si galeria,conducerea,cainii din provincie,din strainatate sau internautii.
Cainele
May 29 2005, 08:28 PM
"Te-as ruga sa nu intinzi coarda si sa incerci sa postezi de pe alte IP-uri ca sa nu fim nevoiti sa-ti banam si numele."
nu intru decat de pe IP-urile pe care am intrat tot timpul , nu intind coarda, cel putin asa mi se pare mie....daca are cineva dintre admini vreo placere in a-mi bana numele / contul....il las sa o faca...ce nu fac eu pentru ...a fi bine?:D
mari_the_d0g
May 29 2005, 09:09 PM
@arlin: eu nu sunt avocatul nimanui ba boule mai degraba tu esti. de unde stiu ca s-au sters posturi? simplu. am patit eu, am auzit de la alti apropiati...faza cu pe www.dol.ro au aparut minciuni s.a.m.d. reflecata faptul ca tu esti singurul "avocat" de aici care se baga in seama fara rost. eu nu am deschis acest topic pentru a face propaganda ci pentru a-mi exprima opinia, sau mai degraba indignarea pentru tot ceea ce s-a intamplat. eu nu scriu articole la comanda sau chestii de genul asta asa ca taci dracu' din gura! cand am zis ca s-a laudat conducerea m-am referit in mod special la faza cu badea, cand in articol au aparut chestii de genul "domnul badea a facut un gest grandios, ducand clubul nostru in randul celor europene". pai daca acest comunist imputit ne duce in europa........ :roll: :roll: hai sa fim seriosi.
[b]<primul avertisment scris>
mari_the_d0g
May 29 2005, 09:23 PM
@ucu: nu inteleg de ce motivul meu este stupid. oricum este decizia mea si nu voi mai scrie decat pe acest topic. repet: nu sunt aici pentru a face propaganda pentru baietii din www.dol.ro. eu nu as face asa ceva si nici ei nu cred ca ar trimite un "papagal de propaganda", asa cum zice dobitocu' ala de arlin, pentru a le lua apararea si pentru a debita minciuni pe acest forum. sper sa putem discuta pe acest topic civilizat fara ca un retardat sa se mai bage in discutie in necunostinta de cauza. in rest eu doresc numai bine ambelor site-uri, desi repet, cred ca acest site nu se poate adresa decat celor din afara!
[b]<al doilea cartonas galben = cartonas rosu>
mari_the_d0g
May 29 2005, 09:32 PM
mersi pt cartonas, ma prinde bine galbenul

insa nu vad nimic in dreptul lui arlin. el nu merita pentru jignirile si acuzatiile pe care mi le-a adus?
COSMIN C
May 29 2005, 09:33 PM
La asta s-a ajuns? ''Catelus tampit'', ''retardat'', boule'', ''dobitoc''... :smallcry: Oameni buni ,sunteti tot voi ,cei care acum cateva zile discutati calm pe forumul asta !! Gata , s-a terminat ,''mortul de la groapa nu se mai dezgroapa''! !
attos
May 30 2005, 07:56 PM
offf....nu-i corect...prin discutii de felu asta se pierde park ceva din traditzia lui dinamo,,,shi io am fost revoltat...dar ce sa-i faci atsa-i treaba,,,nu toate -s bune shi frumoase...cred ca jignirile nu-si au rost aici...exista prv...in concluzie...daca vretzi sa facetzi bine lui dinamo vb pe teren nu aici!!!!!(referitor la injuriile alea....)
Vlad89
May 30 2005, 10:54 PM
Asa , certativa acuma ca sa le faceti pe plac stelistilor.
LAZIO
Jun 1 2005, 01:17 PM
cred ca in clipa de fataas putea sa vad zeci de jurnalisti care au avut orgasm cand va vad cat de manevrabili sunteti!!!!!!de ce? de ce?
????????????
de ce vedeti numai blaturi si lucruri negative?sunt multe lucruri negative de vazut dar si multe pozitive!de ce nu le vedeti? de ce nu recunoasteti ca ex si parti pozitive? :)
cum puteti voi cei care va considerati Dinamovisti sa spuneti ca Dinamo face blaturi si sa suspectati echipa la fiecare meci???????
sunteti atat de naivi si slabi de inger!!!!!!!!!ati ajuns sa credeti ca tot ce scriu retarzii aia din presa este adevarat?nu sunteti in stare sa aveti o parere a voastra?

rusine!
ati vazut vreodata vreun blat demascat sau vreo dovada clara?nu realizati ca prin ceea ce spuneti loviti in tot ceea ce inseamna numele Dinamo?
si apoi voi cei care contestati absolut tot fara vreo baza realaputeti sa imi raspundeti la cateva itrebari????????
care din actulii conducatori din fotbalul romanesc a facut mai multe pt o echipa in ultimii 5 ani?
pe cine vedeti voi cel mai in masura sa conduca clubul dc tot renegati totul?<<<<<<ce alti oameni cu bani vedeti la conducerea Dinamo?
pt cei care vvad numai blaturi::::::::::::vreu si io un meci al lui Dinamo care il considerati blat si cu argumente clare de ce???????pt ca nu aveti personalitate si asa au scris retarzii aia din presa?
de ce minimalizati intotdeauna lucrurile bune facute?
eu pot sa va spun 20 de lucruri negative care sa fie impotriva celor care conduc Dinamo!!!!!!!!!
stadionul cel mai urat din Bucuresti<desi nu ei l-au construit>>>>
implicarea echipei in scandaluri fara a lua atitudine!!!!!!!
parcursul f slab in cupele europene!!!!!!!!!
vanzarea masiva de jucatori!!!!!!!!!!
proasta gestionare arelatiei cu suporterii!!!!!!!!!!!!!
etc.............etc............
e foarte adevarat ca sunt multe parti negative?dar CINE ar putea sa fie in fruntea Dinamo mai bun?astept raspunsuri!!!!!!!!!! :?:
nu realizati unde o sa ajungem dc o sa contestam tot ce ne iese in cale ca si suporterii aia cu "mentalitate si prazari"?gasiti voi solutii!la urma urmei toti vrem sa castigam liga campionilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dumi-DC
Jun 6 2005, 09:01 PM
La ce s-a ajuns...voi nu aveti indiferent de site aceeasi dorinta sa-i fie bine lui Dinamo? parca sunteti PCH contra ZEL unii se injura altii dau ban haideti sa fim toti mai calmi si sustinem pe Dinamo www.dol.ro vs Dinamomania=
www.dol.ro +Dinamomania=

binele lui Dinamo
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.