Nu ma simt in stare sa caracterizez cele intamplate in ultima perioada cu site-ul, cu radu, si ceilalti si celelate.. Nu stiu daca este cel mai inspirat sibiect, dar cu siguranta stiu ca multi doresc sa afle adevarul..
Eu, cel putin pana sa fi luat hotararea sa continui cu dinamo.ro, respectiv dinamo mania, am zis ca Disco, cel putin el, nu ar fi putut trada o dragoste atat de mare, DINAMO, si in acelasi rand, site-ul, la care a pus suflet, si s-a dedicat in totalitate din toate punctele de vedere.. La fel si Haita + co., dar, ma refer direct la Disco, pentru ca am tinut o oarecare legatura cu el.. in fine..
Vreau sa cred ca vorbesc in marea majoritate a celor care acceseaza site-ul, si a celor care va sunt aproape.. fie chiar printr-o simpla vizitare a paginii, sau o vorba buna-n e-mail..
cea mai intalnita intrebare a fost.. Liga Suporterilor.. cum ramane cu ea.. ce se intampla cu Casper ( ocupantul locului intai ) si celelalte sectiuni al fostului site cucuriguboys.net.. Eu mi-am pus intrebarea.. Cine si cum se va mai continua... Si am vrea, sa stim si noi mai multe amanunte despre ce o sa fie, nu despre ce s-a intamplat ( parerea mea + a unora cu care mai vorbesc)